Hogyan kell használni a PewDiePie NordVPN árengedményét – KÖNNYEN Könnyű

A PewDiePie minden idők egyik legnépszerűbb YouTuberje. Büszkélkedhet a második legnagyobb előfizetők száma a peronon. A PewDiePie népszerűsége olyan videó sorozatára épül, ahol horror videojátékokat játszik.

Hírneve csak akkor nőtt, amikor a rajongói előtt megnyílt a hackelési félelmekkel, amelyekkel szembesült. Szerencsejáték-fiókja és felszerelése biztonsága érdekében, A PewDiePie az NordVPN-t használja, és azt ajánlja rajongóinak, hogy használják azt is.

A PewDiePie annyira szereti a tulajdonságait, hogy csak most kezdte meg kedvezménykódot kínál a NordVPN szolgáltatásához. Az alábbiakban megmutatjuk, milyen egyszerű a kód használata.

Ki az a PewDiePie??

A PewDiePie mögött egy svéd játékos, Felix Arvid, Ulf Kjellberg nevű játékos. Hírnévre emelkedett a „Let’s Play” nevű játéksorozata ahol videofelvételeket készített. Ahogy népszerűsége nőtt, videóinak tárgyai is bővülni kezdtek. 2013-ban elérte a mérföldkövet, hogy megszerezte a legtöbb előfizető. Ez évtől kezdve csatornája a második helyen van.

A PewDiePie az egyik lett a legbefolyásosabb YouTubers a játékban. Videói gyakran új címekkel járnak, miután csatornán lejátszotta őket. Ennek ellenére nem korlátozza videóit csak a játékra. Ezek közül sok vicces vlog vagy vita néhány legfrissebb hírekről.

A kiberbiztonság a játékosok központi kérdéses mint a PewDiePie, ezért nagyon sokan közülük nagyok a VPN támogatói. Ez az oka annak is, hogy PewDiePie és számos társa YouTube játékos javasolja a NordVPN-t más szolgáltatások felett.

Miért válassza a NordVPN-t??

NordVPN

A NordVPN a piacon az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltatás, de nem ingyenes. A PewDiePie kuponkódja a felhasználók számára a 70% kedvezmény egy hároméves terv alapján. Ez jelentős megtakarítást eredményez. Ezért érdemes kipróbálni a NordVPN-t.

A felhasználók számára kínál katonai minőségű 256 bites AES titkosítás az eszközök széles skálájához. Az adatok titkosítása és biztonságos kiszolgálón keresztüli csatornázása különösen fontos a játékosok számára. Az is lesz elrejteni a valódi IP-címét a hálózat többi tagjától. Ez megnehezíti a fiókok feltörését vagy a webhelyek bezárását.

A NordVPN egy több mint 5000 szerver található 60 országban, így a játékélményt nem zavarják a földrajzi korlátozások. Az NordVPN képes megkerülni a legszigorúbb internetes cenzúrát a világon, beleértve Kínát.

A NordVPN-rel szintén te leszel IP fojtással szemben védett. A NordVPN sem lassítja a kapcsolatadat, ez egy fontos funkció, amikor új címet játszik le. Ön is hozzáférni fog speciális P2P szerverek ha szereti torrent.

Az NordVPN megtartja nincs napló és kínál egy automatikus lekapcsoló. Plusz, ha bármilyen bajba kerül, akkor van 24 órás ügyfélszolgálat elérhető. Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy nem szereti a NordVPN-t, akkor az a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

70% kedvezmény a NordVPN-ről!

A PewDiePie kuponkód használata

használata A PewDiePie kedvezménykódja nagyon könnyű. Csak annyit kell tennie, hogy elmenne a NordVPN weboldalra.

Amikor fizetni kezd, írja be a „PewDiePie” kódot az alább látható módon:

Hogyan kell használni a PewDiePie NordVPN árengedményét - KÖNNYEN Könnyű

70% kedvezmény a NordVPN-ről!

További irodalom

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy miért kellene VPN-t használnia, olvassa el kezdő útmutatónkat.

Itt található a legjobb VPN-k válogatása a játékhoz.

Vagy megtanulhatja, hogyan lehet felfüggeszteni a YouTube tartalmát a világ bármely pontjáról.