CyberGhost funcționează cu Netflix SUA – Iată cum | Actualizat 2023

De când Netflix a început să introducă geo-restricții asupra conținutului său în diferite țări, conectarea la serviciul de streaming online din întreaga lume a devenit din ce în ce mai dificilă.

Din fericire, există modalități prin care poți ocoliți geoblocurile. Fie că doriți să accesați mai devreme la noul sezon al emisiunii dvs. preferate, fie că sunteți în călătorie și doriți să vă conectați la contul propriu din străinătate, te poate ajuta un VPN fiabil.

VPN-urile funcționează mascând adresa dvs. IP și direcționarea traficului pe internet printr-un server într-o altă locație față de propria ta. Dacă acest server are sediul în aceeași țară cu serviciul Netflix pe care doriți să-l utilizați, VPN o va face ocoliți orice restricții geografice încercând Netflix să creadă că sunteți în țara respectivă.

Pentru a contracara acest lucru, Netflix s-a dezvoltat acum software anti-VPN extrem de sofisticat. Software-ul identifică și listează adrese IP conectate la serverele VPN, adică multe VPN-uri nu pot debloca Netflix.

din fericire, CyberGhost este un VPN care funcționează cu Netflix SUA. De asemenea lucrează cu Netflix în Franța și Germania, deși Netflix Canada, Marea Britanie, Brazilia și Japonia sunt încă blocate.

CyberGhost are chiar un server dedicat pentru streaming de la o serie întreagă de platforme.

Cum se utilizează CyberGhost pentru a urmări Netflix: Ghid rapid

 1. Alege cel mai bun plan de facturare CyberGhost pentru nevoile tale.
 2. Descărcați aplicația corectă pentru dispozitivul ales.
 3. Selectați CyberGhost profil dedicat de streaming.
 4. Alegeți dacă doriți să utilizați un server pentru care este optimizat Netflix SUA, DE sau FR.
 5. Autentificare în contul dvs. Netflix.
 6. Apăsați redare!

Cum CyberGhost deblochează Netflix

Programul anti-VPN al Netflix funcționează identificarea traficului criptat prin VPN și lista neagră a adresei IP aferente. Prin urmare, furnizorii mici de VPN cu servere limitate obțin blocat foarte repede.

Cele mai bune VPN-uri au însă un număr mare de servere din întreaga lume care sunt adăugate și actualizate constant. Această creștere continuă înseamnă că aceste VPN-uri pot ocoli software-ul anti-VPN al Netflix permițând utilizatorilor să schimbe serverele dacă serverul lor curent este blocat.

CyberGhost este unul dintre aceste VPN-uri, cu o rețea de 5.700+ servere aceasta este mereu extinsă. Profilul său de streaming dedicat vă oferă o mare varietate de servere din care să alegeți și să vă doriți selectați automat cea mai bună opțiune pentru streaming Netflix ca rezultat.

Dacă oricare dintre aceste servere este detectat de Netflix, CyberGhost va fi pur și simplu treceți la un server care nu a fost blocat.

Profilul de streaming al CyberGhost este foarte intuitiv și ușor de utilizat; vă puteți autentifica și urmări filmul preferat în cel mai scurt timp.

Ceea ce face ca CyberGhost să fie excelent pentru Netflix SUA?

 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori peste toate platformele și dispozitivele majore, permițându-vă să curgi oriunde și oricum îți place.
 • Design intuitiv care este perfect pentru utilizatorii VPN pentru prima dată care doresc o modalitate ușoară de a transmite Netflix.
 • Lățime de bandă nelimitată pentru a se feri de conexiuni accelerabile și lente.
 • Viteze excelente pentru o transmitere lină.

Alte avantaje ale CyberGhost

 • Navigare sigură și privată cu Criptare AES pe 256 biți, un comutator de omor automat, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și a politică strictă fără jurnal.
 • Programele malware și blocarea anunțurilor nu înseamnă întreruperi enervante.
 • Protejați până la 7 dispozitive la un moment dat.
 • A Garanție de returnare de 45 de zile și Încercări gratuite de 24 de ore.

Concluzie și lectură ulterioară

Nu numai că CyberGhost este excelent pentru Netflix, profilul său de streaming poate fi configurat și pentru Amazon Video, Hulu și HBO. În plus, oferă toată securitatea de care aveți nevoie dacă doriți doar să navigați pe internet în confidențialitate și siguranță.

Consultați recenziile utilizatorilor noștri pentru a afla mai multe despre acest lucru extraordinar.

Vrei să îți păstrezi opțiunile deschise? Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix.

De asemenea, puteți afla despre cele mai recomandate VPN-uri ale noastre în general.

Urmăriți Netflix cu CyberGhost