De ce inteligența este cheia securizării mărcii tale

Dintre toate celelalte domenii, de ce ați decis să investiți într-un proiect de securitate cibernetică?

Când am intrat în forță cu partenerul meu, Dov Brahav, căutam împreună o investiție promițătoare. Amândoi am convenit că cyber-ul este un domeniu interesant în care să ne scufundăm, în special în Israel, care este o națiune startup cu multe inovații interesante în curs de dezvoltare. Am început cercetarea industriei, urmărind nu un produs de nișă, ci o fundație care poate deveni următorul Amdocs sau IBM. CyberInt a avut mixul potrivit de tehnologie excelentă, oameni uimitori și, mai ales, o soluție completă robustă, cu potențial de a deveni lider mondial în industrie.

Ceea ce face CyberInt unic?

CyberIntul este concentrat pe protejarea întreprinderilor „dincolo de perimetru”, detectând orice lucru care poate dăuna unei organizații din afara firewall-ului corporativ. În timp ce majoritatea soluțiilor se ocupă de detectarea și prevenirea bazată pe rețea, adoptăm o abordare proactivă și privim dincolo de perimetru, luând perspectiva atacatorului. Am dezvoltat o platformă care combină câteva modele pentru a oferi informații despre amenințări în timp real. Sistemul nostru este proiectat pentru a localiza indicații timpurii și pentru a proteja activele online, cum ar fi site-urile web și conturile de social media. De asemenea, oferim o analiză a riscurilor de securitate care ar putea fi derivate de la o terță parte cu care se ocupă o companie. Scanăm amprenta online și suprafața potențialilor parteneri pentru a evalua nivelul lor de risc și pentru a capsula toate informațiile în simulări cibernetice din exterior în.

amir ofek CEO @ CyberInt

Cine poate folosi CyberInt? Este nevoie de o persoană IT? Îl pot folosi de la biroul meu de acasă?

Soluția noastră nu este orientată pentru persoane, ci pentru întreprinderi. În mod normal, avem de-a face cu echipa IT / IS sau cu departamentul de marketing, din simplul motiv că protecția mărcii are foarte multe legături cu partea de marketing și de afaceri, decât cu mediul IT. Pentru companiile mai mari, protecția mărcii este numele jocului.

  Как да гледате MLB игри отвсякъде Актуализирано 2023г

Luați grupul TalkTalk de exemplu; În urmă cu câteva luni, au fost atacați și au pierdut date valoroase. Aceasta este o pagubă mare pentru marca TalkTalk, care ar fi putut fi prevenită dacă ar fi folosit un serviciu precum al nostru. Cu mecanismul nostru de detecție timpurie, am fi putut să prevenim întregul incident, de exemplu, avertizându-i asupra potențialelor campanii de phishing pe social media și pe web-ul întunecat.

Ce este nevoie pentru a implementa CyberInt ?

CyberInt este o soluție bazată pe cloud ușor de implementat. Nu necesită nicio instalație sau dispozitive hardware premise.

Oferim serviciul nostru în câteva moduri:

  1. Acordarea accesului la un panou de control în care informațiile referitoare la activele online sunt monitorizate în mod constant. Clienții ne pot urma simulările și ne putem analiza rapoartele în mod independent.
  2. În mod alternativ, analiștii noștri pot servi ca ochi pentru operațiune, astfel încât clientul să nu fie nevoit.
  3. De asemenea, avem o soluție intermediară pentru cazurile în care o amenințare potențială necesită atenție specială din partea experților noștri.

Care sunt cele mai frecvente amenințări pe care le găsiți „în afara perimetrului”?

Cele mai frecvente amenințări sunt acreditările scurse precum parolele și e-mailurile, realizate prin campanii de phishing și site-uri de phishing care solicită date de autentificare și numere de cărți de credit.

Atacurile vizate pe social media sunt, de asemenea, o tendință în creștere, prin care atacatorii încearcă să phish sau să planteze malware folosind twitter sau Instagram. De asemenea, vedem kituri pe care actorii amenințători le folosesc pentru a ingera malware pentru a fura numerar sau pentru a intra în conturile private ale unui utilizator.

  Kako strujati Hotstar s bilo kojeg mjesta 2023. godine

Atacurile social media încep de obicei cu defaimări, campanii negative și campanii negative care vizează o anumită companie, invitând oamenii să se alăture cauzei și să transmită informații. Actorii amenințători continuă la pasul următor prin încorporarea unui cont asemănător sau a unei pagini de comunitate, încercând să obțină date despre clienți, date de autentificare și orice altceva le pot pune mâna. Există, de asemenea, o creștere tulburătoare a malware-ului rău intenționat în comentarii, cu titluri de genul „Apăsați aici pentru a obține o reducere”, iar apoi descărcarea de malware în dispozitivul utilizatorului.

Ce industrii sunt în mare parte predispuse la atacuri?

În general, cu cât amprenta online este mai mare, cu atât ești mai predispus la atacuri. Bineînțeles, industriile vulnerabile sunt vânzările cu amănuntul online, care se ocupă foarte mult cu datele clienților și băncile, care au fost întotdeauna o țintă profitabilă pentru furt, cu mult înainte de apariția criminalității informatice. O altă țintă sunt companiile de telecomunicații, care dețin, de asemenea, o mare parte din datele clienților.

Ce bune practici ați recomanda pentru securizarea unui brand online?

În primul rând, trebuie să fiți condus de inteligență; în loc să aduni eforturi de securitate peste tot, concentrează-te pe punctele fierbinți care sunt cele mai sensibile. Instrumentele de inteligență bune și solide care asigură detectarea timpurie vă pot feri de probleme, astfel încât să puteți apăra organizația unde amenințările sunt iminente. Nu așteptați să vă lovească amenințările; depășiți perimetrul și păstrați-vă bunurile online, deoarece sunt cele mai vulnerabile la atacuri. Pe de altă parte, un răspuns rapid este, de asemenea, extrem de important. Asigurați-vă că echipa este conștientă și alertă pentru a reacționa rapid atunci când sunt detectate amenințări prin creșterea gradului de conștientizare în organizație.

  Tor vs. VPN: Care este mai bine pentru Torrenting? Confidențialitate? Tu? (2023)

Securitatea cibernetică este super interesantă; legătura din ce în ce mai mare între securitate și protecția mărcii face ca acesta să fie critic pentru a face față amenințărilor din partea afacerilor și nu doar din perspectiva IT. Companii ca noi ajută la protejarea organizațiilor asigurându-se că gestionează atacurile în cel mai eficient mod, păstrându-și numele bune în timp ce luptă pentru a-și apăra datele.