Az Alluc 5 legjobb ingyenes alternatívája: INGYENES filmek és TV-k 2023-ban

Alluc már nem online, tehát szüksége van egy jó alternatívára. Azért vagyunk itt, hogy segítsen megtalálni az Alluc legjobb alternatívái hogy visszatérhessen a kedvenc tartalmai kereséséhez és streamingjéhez.

2023-ban, 13 év és több mint egymilliárd egyedi látogató után, az Alluc fejlesztői úgy döntött, hogy levet az egyik legnépszerűbb streaming link-oldal az interneten.

Az elmúlt hónapokban számos úgynevezett Alluc-webhely jelent meg, de egyiket sem támogatja az eredeti fejlesztési csapat. Gyakorlatilag az összes ilyen webhely hamis, és potenciálisan elrejti a veszélyes rosszindulatú programokat, amelyek veszélyeztethetik az eszközt.

A jó hír az, hogy vannak az Alluc számos erős és biztonságos alternatívája. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon.

Mit tehetsz most, miután az Alluc leállt

Csapatunk mindig figyelemmel kíséri az internetet a rendelkezésre álló legjobb streaming szolgáltatások elérése érdekében. Biztosítani szeretnénk, hogy közben megtalálja kedvenc filmjeit és műsorait a rosszindulatú programokkal fertőzött veszélyes helyek elkerülése ami károsíthatja a készüléket.

Mielőtt megkezdenénk a legjobb Alluc alternatívákat, emlékeztetnünk kell Önt az online védelemre. Erősen javasoljuk a VPN használatát online video streaminghez vagy torrentinghez. A VPN-k segítenek a jogi következményekkel szembeni védelemben, és megvédik a készüléket a vírusoktól és a rosszindulatú programoktól is.

Ideje eljutni a legjobb Alluc alternatívákhoz.

Az 5 legjobb Alluc-alternatíva

Ez az öt streaming webhely ingyenes tartalmat kínál, amelyet számos különféle eszközről élvezhet.

1. Tubi

Az Alluc 5 legjobb ingyenes alternatívája: INGYENES filmek és TV-k 2023-ban

A Tubi egy ingyenes streaming video szolgáltatás. A listán szereplő számos más webhelytől eltérően, A Tubi-t hirdetések támogatják, melyik lehetővé teszi a szolgáltatás számára, hogy jogszerűen kiszolgálja a felhasználók által engedélyezett tartalmat. A hirdetések kissé bosszantóak lehetnek, de A Tubi az egyik legnagyobb ingyenes online katalógus és a filmek listája folyamatosan növekszik.

A Tubi szinte bármilyen eszközön használható, beleértve az Android és iOS eszközöket, valamint az Amazon Fire TV, PlayStation 4 és Xbox One készülékeken is..

Látogassa meg a Tubi-t

2. Két film

Az Alluc 5 legjobb ingyenes alternatívája: INGYENES filmek és TV-k 2023-ban

A TwoMovies egy ingyenes streaming webhely, amely filmeket nézhet az online könyvtárból.

A TwoMovies könyvtárában több mint 50 000 film és show látható, és az oldal folyamatosan frissíti tartalmát.

A TwoMovies lehetővé teszi a keresés szűrését különféle kritériumok alapján, például a show vagy film megjelenésének éve alapján. Ez a könnyű használat teszi A TwoMovies az ingyenes online streaming egyik kényelmesebb lehetősége.

Látogasson el a TwoMovies oldalra

3. Pattogatott kukorica idő

Az Alluc 5 legjobb ingyenes alternatívája: INGYENES filmek és TV-k 2023-ban

A Popcorn Time egy népszerű alkalmazás, amely elérhető Android, Windows, macOS és Linux készülékeken. IOS-eszközökre is letölthető.

A Popcorn Time hozzáférést biztosít a látogatók számára a mozgó webhelyekről származó filmek és műsorok nagy katalógusához. Keresse meg a megtekinteni kívánt filmet, és kiválaszthatja a videó minőségét, valamint azt, hogy zárt feliratokat kíván-e használni.

  Aksiomatika - dinamička autorizacija

A pattogatott kukorica ideje meglehetősen népszerű intuitív felület és jó filmek és műsorok választéka.

Látogasson el a popcorn időbe

4. MovieWatcher

Az Alluc 5 legjobb ingyenes alternatívája: INGYENES filmek és TV-k 2023-ban

A MovieWatcher egy online streaming platform a filmekhez és show-khoz. A MovieWatcher rendelkezik egy kiterjedt adatbázis, amely áttekintési információkat nyújt a látogatók számára olyan webhelyekről, mint például az IMDB. Számos streaming kínálatnak HD lehetőségei vannak.

A MovieWatcher forgalma tovább növekszik, mivel a platform növeli a rendelkezésre álló filmek és műsorok számát.

Látogasson el a MovieWatcher oldalra

5. MovieNinja

Az Alluc 5 legjobb ingyenes alternatívája: INGYENES filmek és TV-k 2023-banA MovieNinja könyvtára csak HD filmeket és műsorokat tartalmaz.

A nagy felbontású filmekre összpontosítva különbözik a MovieNinja a többi ingyenes online streaming szolgáltatástól. Noha a webhely a filmekre összpontosít, a népszerű TV-műsorok több évszakát is hordozza.

A MovieNinja erős filmjavaslati funkcióval rendelkezik, amely kiválóan alkalmas hasonló filmek megtalálására, amelyek élvezhetik Önt.

Látogasson el a MovieNinja oldalra

A VPN-k biztonságban tartják az online streaming közben

Javasoljuk a VPN használatát bármikor online filmet vagy műsorokat közvetíthet eszközének és személyes adatainak védelme érdekében. A VPN-k lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését, és megakadályozzák, hogy harmadik felek megtekinthessék az online tevékenységeidet. Mivel az ingyenes streaming oldalak nagyobb kockázatot jelentenek, mindig tanácsos VPN-t használni.

Védje magát a rosszindulatú hirdetésektől és a harmadik fél webhelyeitől

Az ingyenes streaming webhelyek többsége hirdetéseket használ bevételszerzés céljából. sajnálatos módon, ezek az online hirdetések rosszindulatú kódot tartalmazhatnak amelyek megrongálhatják a készüléket, vagy akár böngészőt is eltéríthetnek.

A legfontosabb VPN-k hirdetésgátló funkciókat és antivírusvédelmet kínálnak, amelyek megóvhatják az eszközét.

Védje magát a jogi következményektől

Ha letölt egy filmet vagy show-t egy weboldalról a megfelelő szerzői jogok nélkül, akkor a szerzői jogok megsértésével kapcsolatos jogi csata állhat szembe. A VPN-k lehetővé teszik ezeknek a problémáknak az elkerülését az online forgalom titkosítása és elrejti az IP-címét.

Ez a folyamat védi az online tevékenységet, és vA harmadik felek számára gyakorlatilag lehetetlen megtudni, amit néztek. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy az Ön streaming webhelye a nemzetközi szerzői jogi törvény hatálya alá tartozik-e.

Filmek és műsorok elérése, amelyek nem érhetők el az Ön régiójában

Minden régióban vannak bizonyos filmek és műsorok, amelyek a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos kérdések miatt nem érhetők el. A VPN-k lehetővé teszik a geoblokkok megkerülését az IP-cím elrejtése, amely lehetővé teszi olyan tartalom elérését, amely az Ön országában nem érhető el.

Ha csatlakozik egy VPN szerverhez egy olyan országban, ahol a tartalom nincs blokkolva, akkor teljes hozzáféréssel rendelkezik.

  5 legjobb VPN Windows rendszerre 2023-ban [+ Könnyű BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓK]

Kerülje az ISP fojtását

Ha nem használ VPN-t, akkor az internetszolgáltató (ISP) ismeri az összes online tevékenységet. Az internetszolgáltatók hírhedtek azáltal, hogy megakadályozzák a streaming és torrent webhelyeket látogató felhasználók kapcsolatát.

A fojtószelep egy olyan folyamat, amelyben az internetszolgáltató szándékosan csökkenti a kapcsolat sebességét, ami megnehezíti a filmek vagy műsorok online megtekintését. A fojtás általában frusztráló kérdésekhez vezet, mint például a pufferolás és a késés.

VPN segítségével, elkerülheti ezeket a problémákat, és nézze meg kedvenc filmjét és műsorát az internetszolgáltató fojtása nélkül. Ez azt jelenti, hogy bármilyen tetszőleges streaming szolgáltatást megnézhet késéssel kapcsolatos problémák nélkül.

A legjobb VPN-ek streaminghez

1. NordVPN

NordVPN a bolgár számára

A NordVPN legismertebb katonai titkosítás és korlátlan sávszélesség. Ez teszi a filmek és műsorok streamingjéhez elérhető legfontosabb VPN-k közé.

CyberSec a NordVPN hirdetési és rosszindulatú programok blokkolója. Ez a szolgáltatás védi az eszközt a veszélyes hirdetésektől, amelyek hátrányosan befolyásolhatják az eszközt.

A NordVPN lehetővé teszi, hogy minél többen közvetítsen 6 készülék egyszerre. Az adatátvitel olyan eszközökről lehetséges, mint a Windows, a macOS vagy az Android.

A NordVPN a 30 napos pénz-visszafizetési garancia az összes előfizetésre.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis továbbá a routers.x, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV csatornákkal..

Indítsa el a streaming-et a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN az egyik elérhető leggyorsabb VPN-ek, és teljes névtelenséget nyújt az online közvetítés közben.

Val vel több mint 160 helyszín 90 országban, biztos lehet benne, hogy mindig hozzáférhet olyan szerverhez, amely lehetővé teszi a tartalmi korlátozások megkerülését.

Az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy minél többet használjon 3 eszköz egyszerre.

Próbálja ki az ExpressVPN-t kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Indítsa el az adatfolyamot az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

A CyberGhost intuitív felülettel és erős titkosítási szolgáltatásokkal rendelkezik. Van is több mint 4600 szerver 60 országban.

A CyberGhost blokkolja a rosszindulatú tartalmakat a biztonságos URL-tesztelési funkció révén, amely megakadályozza, hogy veszélyes webhelyekre lépjen.

Ma kipróbálhatja a CyberGhost alkalmazást a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

  5 najboljših VPN-jev za Belgijo - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2023

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Indítsa el a streaming szolgáltatást a CyberGhost segítségével!

4. Surfshark

Surfshark Peru számára

Surfshark-nak van több mint 500 szerver és fejlett biztonsági protokollokat használ a felhasználók online védelmének fenntartására.

Surfshark blokkolja a nyomkövetőket, a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, amely segít élvezetesebbé tenni filmeket és műsorokat nézve. A szolgáltatás a felhasználók számára is biztosít 24/7 élő ügyfélszolgálat.

A Surfshark a felhasználók számára a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Indítsa el a streaming-et a Surfshark segítségével!

5. PrivateVPN

Bulgária számára a PrivateVPN

A PrivateVPN-nek van szerverek több mint 60 különböző országban, és támogatja korlátlan sávszélesség és szerverkapcsolók.

A felhasználók fenntarthatják akár 6 egyidejű csatlakozás olyan eszközökön, mint a macOS, a Windows és az Android.

A PrivateVPN az az egyik leggyorsabban beállítandó VPN, 1-kattintásos beállítással számítógépek, okostelefonok, táblagépek és útválasztók számára.

Adj egy képet a PrivateVPN-nek egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Indítsa el a streaming-t a PrivateVPN segítségével!

összefoglalás

Az Alluc eltávolítása az internetről elég nehéz volt azok számára, akik élvezik a filmek és műsorok online közvetítését. Sajnos az Allucnak állítólag felbukkanó új webhelyek gyakorlatilag hamisak és felhasználásuk potenciálisan veszélyesek.

De nem kell rosszindulatú webhelyeken keresnie, amelyek úgy tesznek, mint Alluc. Ehelyett biztonságosan használhatja az ebben a bejegyzésben javasolt Alluc alternatívákat. Győződjön meg róla prémium VPN használatával maradjon biztonságban online közvetítés közben.

Az általunk ajánlott VPN-k lehetővé teszik hozzáférés a blokkolt tartalomhoz és megvéd téged harmadik felektől akik meg akarják nézni az online tevékenységedet. Ezek a VPN-k emellett elkerülhetik a webhelyek streamingjének jogi következményeit, amelyek esetleg nem felelnek meg a nemzetközi szerzői jogi törvényeknek.

A legfontosabb VPN-ek mindegyike prémium kínálatot kínál, de vannak olcsóbb lehetőségek, amelyek segítségével kihasználhatja a lehetőségeket. Vessen egy pillantást a kuponkódok oldalra, és megtalálja az Ön számára megfelelő ajánlatot.