Google és VPN-k – Biztosan biztonságban vagy? Frissített útmutató 2023

Mióta az internet legjobb keresőmotorjává vált, a Google gyakorlatilag minden webszolgáltatásban szerepet játszik. A Google akár saját VPN szolgáltatást is kínál. Olvassa tovább Tudjon meg többet a Google Cloud VPN előnyeiről és hátrányairól és felfedezni a legjobb alternatívákat.

Az elmúlt években a Google lett a plakát gyermeke magánélet megsértése a digitális korszakban. Tehát amikor fontolóra veszi a Google Cloud VPN használatát, fel kell tennie magának a kérdést: védöm magam, vagy másfajta kockázatnak teszem ki magát?

Ez a cikk segít válaszoljon a Google Cloud VPN-vel kapcsolatos kérdéseire és feltárja a piac más alternatíváit.

Mi a Google Cloud VPN??

A legtöbb VPN a magánélet védelmének eszközeként hirdeti ki magát, miközben biztonságban marad az interneten.

Google Cloud VPN valójában nem ugyanaz a kétrészes küldetése. Az is nem próbálja bemutatni magát megoldásként az egyéni biztonsági problémákra.

Ehelyett a szervezetek és hálózatok biztonságának fokozására összpontosít, konkrétan azok iránt, akik érdeklődnek más Google Cloud szolgáltatások kihasználása.

A Google Cloud VPN sok mástól különbözik, mivel létrehoz egy biztonságos útvonal csak az útválasztó és az útválasztó közötti kapcsolatokhoz.

Ez nem az a szolgáltatás, amelyet saját személyes laptop IP-címének elrejtésére használna vagy táblagépen, amikor csatlakozik az internethez.

Ez nem az adott eszközön van beállítva, hanem egy útválasztón, amelyet több eszközhöz használhatunk, amelyek kapcsolódnak a Google Cloud-hoz.

Minden adat, amely áthalad az útválasztón az internet eléréséhez, titkosítva van, mielőtt átadná a proxy hálózatot.

Mint minden megbízható VPN esetében, a kétlépcsős titkosítási folyamat mindkét irányban fut és sokkal többet tesz nehéz a hackerek számára hogy megnézhesse, mit küld vagy fogad az ügyfélhálózat.

A Google azt állítja, hogy ez „védi az adatait, amikor az interneten utazik”. De sok más VPN-től eltérően nem mond semmit az adatvédelemről.

Ez megmutatja azt a Google-t továbbra is hozzáférhet az adatokhoz amely áthalad a Cloud VPN-en. És ezek az adatok archiválható vagy felhasználható ugyanazon megkérdőjelezhető célokra, mint az összes többi információ, amelyet a Google folyamatosan gyűjt.

Még ha senki sem tudja megmondani, hogy mire használják ezt a VPN-t, akkor az elérhető mindig egyértelmű lesz, hogy a forgalom VPN-en halad keresztül.

Más szolgáltatások lépéseket tesznek annak elrejtésére, hogy honnan jön a forgalom. A Google Cloud VPN azonban összekapcsolja az eredeti hálózat teljes forgalmát, egyedi IP-címével.

Mik az alternatívák??

Azt úgy tűnik, megéri a kockázatot az azonosítás, mindaddig, amíg senki más, mint a Google lát amit csinálsz. És ez igaz lehet, ha hálózatának felhasználói aggódnak a hackelés miatt, de nem a Google vállalati szippantása miatt. De ha mind a két világ legjobbat megkaphatod, miért nem te??

Ez az a következő VPN szolgáltatások ajánlat. Mindegyik lehet közvetlenül a böngészőben használja ahelyett, hogy a hálózatra lenne beállítva.

  Смотреть Rai TV из любой точки мира | Быстрый, Легкий Поток Hack для 2023

De ez nem akadályozza meg, hogy egy egész szervezet védelme érdekében felhasználja őket, mert mindegyik telepíthető több eszköz. Ezután minden eszköz élvezheti külön titkosítás és külön utak az internetre.

A következő VPN-k szintén fenntartják nem naplózó házirendek így senki sem tudja összerakni és azonosítani a proxyszerverbe belépő és azt elhagyó forgalmat.

Így van a felhasználóknak rövid távú védelem az opportunista hackerek ellen, plusz hosszú távú védelem vállalatok és kormányzati ügynökségek ellen. Legyen legális vagy illegális eszköz, nem láthatják, mit vagy mit csinálnak.

Ezek az előnyök a legtöbb legismertebb VPN-re vonatkoznak. De ezt szem előtt tartva rangsoroljuk a öt legjobb VPN a Google Cloud szolgáltatások eléréséhez a Google Cloud VPN nélkül.

1. NordVPN

Google és VPN-k - Biztosan biztonságban vagy? Frissített útmutató 2023

Ha a Google Cloud VPN-t használja, akkor a proxykiszolgálója valószínűleg valahol található, kevés jogi adatvédelemmel és sok vállalati befolyással.

De a NordVPN az található Panamában, amely az 5/9/14-Eyes szövetségen kívül esik, és a jó adatvédelmi joghatóság. Ez több, mint 5200 szerver 60 országban, számtalan biztonságos utat biztosít Önnek.

A telepítés egyetlen problémája az, hogy ez a kapcsolatok kissé lassabbak lehetnek mint más VPN-eknél. De ez nem sok az ár, amelyet fizetni kell a titkosításért a hackerek elől nem elérhető míg a biztonságos szerverek elhelyezik a hirdetők számára nem elérhető.

A hirdetőkről szólva a NordVPN számos szolgáltatást kínál további jellemzők beleértve egy reklám blokkoló és a a rosszindulatú webhelyek szűrője.

Ez magában foglalja a kill kapcsoló beállítható úgy, hogy teljesen kikapcsolja az internetkapcsolatot ha valami megpróbálja megkerülni a proxyt. Ez plusz a szigorú bejelentkezési szabályzat azt jelenti, hogy senki sem fog bepillantást látni az online tevékenységeibe.

És ez igaz lehet öt kollégájára vagy barátjára, ha csak egy NordVPN előfizetésért fizet. Lehet futhat egyszerre hat eszközön. Lehetnek Microsoft vagy Mac számítógépek, Android vagy iOS telefonok.

Olvassa el a felhasználók véleményét a NordVPN-ről, vagy próbálja ki magának a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. 

Készen áll a feliratkozásra? Takarítson meg pénzt előfizetésén a kuponkóddal.

Próbálja ki az NordVPN alkalmazást most!

2. Surfshark

Surfshark

Attól függően, hogy milyen tervet jelent meg, Surfshark lehet a kevésbé költséges opció, mint a NordVPN.

Megvan valamivel kevésbé a földrajzi sokféleség és kevesebb szerver, de vannak még mindig több száz lehetőség van.

És továbbra is csatlakozhat gyakorlatilag bármilyen eszköz, vagy keresztül böngésző-kiegészítők mind a Firefox, mind a Google Chrome számára.

A Surfshark az általa kínált szolgáltatások legtöbbje szempontjából megfelel az NordVPN-nek. Ide tartoznak a kill kapcsoló és a nem naplózási politika.

De Surfshark még tovább megy a „álcázási mód,”, Amely szinte bárki számára, beleértve az internetszolgáltatót is, lehetetlenné teszi, hogy VPN-t használjon. Ez is segíthet elérheti a legtöbb VPN-t korlátozó webhelyet.

Ezek a blokkok nem jelenthetnek problémát egy olyan szervezet számára, amely megpróbálja használni a Google Cloud szolgáltatásokat, vagy valami hasonlót.

  Руководство по VPN-туннелированию и его использованию в 2023 году

A normál VPN-k azonban általában korlátozzák, hogy a szervezet hány tagja férhessen hozzá egyszerre ezekhez a szolgáltatásokhoz. Surfshark nem csinálja ezt.

tudsz csatlakoztasson annyi készüléket ugyanazon a hálózaton, amennyit csak akar. Ez jelentős értékesítési pont, különösen azok számára, akik a Google Cloud VPN használatára gondoltak.

Kipróbálhatja a kockázatmentes Surfsharket a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretne megtudni erről a szolgáltatóról, olvassa el a részletes áttekintést.

Próbálja ki most a Surfshark alkalmazást!

3. IPVanish

IPVanish eszközök

Nem verheti meg a korlátlan hozzáférést. De annak ellenére, hogy az IPVanish nem egészen ezt kínálja, engedélyezi 10 csatlakozás egyszerre.

Ennek a legtöbbnek elégnek kell lennie együttműködési csoportok és kisvállalatok hogy kell biztonságos hozzáférés a felhőszolgáltatásokhoz vagy érzékeny online adatok.

Ha nagyobb számú kapcsolatra van szükség, akkor lehet, hogy ez nem olyan jó lehetőség, mint a Surfshark vagy a NordVPN, mert a legalacsonyabb ár nem olyan alacsony mint övék. És az Az interfész nem olyan felhasználóbarát, legalább azok számára, akik újak a VPN-ekben.

De ezeket a kérdéseket félrehagyva, az IPVanish egy szilárd VPN a versenytársakkal összehasonlítható szerver lefedettség.

Az is hírneve, hogy létezik az egyik leggyorsabb VPN körül. Ez értékesítési pont lehet, ha több felhasználónak szüksége van rá gyorsan végezze el a munkát vagy ha át kell adniuk nagyobb adatmennyiség. És ezek az átutalások lesznek jól titkosított és védett a nem naplózási politika.

Az IPVanish tovább működik az összes főbb eszköz és platform, de jelenleg nem rendelkezik böngészőbővítéssel.

Ez nem jelent komoly hátrányt, különösen akkor, ha összehasonlítja azt a VPN-sel, amelyet a hálózat útválasztónál be kell állítani. De hozzáad egy további lépést a biztonságos csatlakozási folyamathoz, amelyet néhány ember frusztrálónak talál.

Tudjon meg többet az IPVanish-ról a teljes áttekintésünkben.

Próbálja ki az IPVanish Now alkalmazást!

4. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Ez a szolgáltatás csak az összeköttetések maximális száma szempontjából kiszélesíti az NordVPN-t. Legfeljebb hét eszközön használhatja egy előfizetéssel, és megkapja a piac legmegbízhatóbb védelmét.

A CyberGhost elkötelezettségét a magánélet és az ügyfélszolgálat mellett hangsúlyozza az a tény, hogy kiad egy éves átláthatósági jelentés. Ez a fajta dolog, amely valóban megkülönbözteti a megbízható VPN-t a Google által nyújtott szolgáltatástól.

Úgy tűnik, hogy az internet legnagyobb vállalata nem ismeri az átláthatóság szó jelentését. És a megkérdőjelezhető viselkedésük az egyik legfontosabb dolog, amelyet a CyberGhost-hez hasonló VPN-knek meg kell védeniük.

Bármely eszközön a VPN fogja használni automatikusan kiválasztja a legjobb szervert hogy elérjük ezt a célt.

De ha szeretne egy a védelem még nagyobb garanciája, A CyberGhost fenntartja prémium NoSpy szerverek Romániában páros jobb sebesség mint általában rendelkezésre állnak.

Ez növeli a magas szintű titkosítás, ami óránként frissítjük új biztonsági kulcsokkal hogy a kapcsolat nyitva marad.

  Cum să urmărești materialele lui întunecate Sezonul 1 Oriunde Gratuit Online!

Nagy sebesség, állandó biztonság és több kapcsolat mindegyikük révén a CyberGhost vezető VPN-választás az emberek számára, akik együtt akarnak működni a felhőn keresztül, de biztonságos környezetben.

Kipróbálhatja magának a nagyvonalú 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Ha úgy döntött, hogy ez a VPN az Ön számára, pénzt takaríthat meg előfizetésén a kuponkóddal.

Próbálja ki a CyberGhost alkalmazást!

5. VyprVPN

VyprVPN eszközök

Ez a VPN kifejezetten az volt az NSA megfigyelési botrányának eredményeként jött létre, így biztos lehet benne, hogy elkötelezi magát a magánélet mellett.

Ez székhelye Svájcban, hol A magánélet védelmére vonatkozó törvények a legfejlettebbek a világban.

Szervereket kínál a éppen annyi ország, mint a NordVPN. Az a kiszolgálók száma sokkal kisebb, de ők vannak jó helyzetben van a folyamatos szolgáltatás és a megbízható sebesség biztosításához.

Ahol a VyprVPN valóban ragyog, az az Titkosítás. Kihasználja különféle protokollok és a felhasználók számára is biztosít hozzáférés a tűzfalhoz.

A prémium terv hozzáférést biztosít a Chameleon protokollhoz is elrejti azt a tényt, hogy VPN-t használ és lehetővé teszi, hogy teljes szabadságban szörfözhessen az interneten. Ehhez és más funkciókhoz csak a szerény hozzáadott díj, és a VyprVPN is egyébként az egyik legolcsóbb lehetőségeket, még akkor is, ha csak egy évre jelentkezik.

Egy nagyon ésszerű havi ár biztosítja a hozzáférést a VyprVPN-hez öt eszköz. De sajnos, csak három egyidejű kapcsolat megengedett. Tehát ha ezt a lehetőséget használja a felhőben való biztonságos hozzáféréshez és az együttműködéshez, akkor Ön és kollégái többnyire külön fognak dolgozni.

Olvassa el véleményünket, hogy többet megtudjon a VyprVPN-ről, vagy próbálja ki magának a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Próbálja ki a VyprVPN alkalmazást most!

Következtetés & További irodalom

Van nincs oka annak, hogy feláldozza a magánélet biztonságát amikor kiválaszt egy VPN-t. A legtöbb ilyen szolgáltatás lényege, hogy mindkettőt biztosítsa.

És bár néhány VPN-t úgy terveztek, hogy biztosítsák a csoportbiztonságot egy teljes hálózatra, sok megengedi több kapcsolat létesítését.

Lehet, hogy ez is jobb, mint a hálózati szintű VPN-ek mert minden felhasználó külön VPN alagutat használhat és kerülje a helyükre és tevékenységükre vonatkozó információk nyilvánosságra hozatalát.

Az Lehet, hogy a Google Cloud VPN jó lehetőség néhány számára szervezetekkel. De ehhez egy szintre van szükség kényelem a vállalati kémkedéssel amit a legtöbb VPN-felhasználónak egyszerűen nincs.

Ha el akarja kerülni a célzott hirdetéseket és a kormányzati megfigyelést, valamint a lehetséges hackelést, akkor számos lehetőség közül választhat. És néhány ilyen lehetőséget megoszthatnak kollégákkal, családjával és barátaival.

A világ legnagyobb adatgyűjtési művelete mindenütt jelen van. Soha ne hagyja, hogy meggyőződjön arról, hogy Google nélkül nem tud online elérni. Ha anélkül is kereshet az interneten, akkor biztosan nincs szüksége a Google-ra a VPN-szolgáltatásokhoz.