Hogyan érhető el Dropbox Kínában 2023-ban – ez valóban működik

Kínába utazik? A fájlok elérését tervezi ott tartózkodása közben? Ezt tudnia kell A Dropbox blokkolva van Kínában. De ne aggódjon – van egy egyszerű megoldás!

Kína blokkolja a webhelyek ezreit egy országos internetes tűzfal mögött, amelyet Kínai Nagy Tűzfalnak hívnak. A nagy tűzfal megakadályozza a kínai polgárokat és a látogatókat a Dropbox használatával mivel nem felel meg a kormány tartalmi szűrési előírásainak. De van néhány jó hírünk – egy jó VPN segíthet megkerülni a cenzúrát és a Dropbox-on elérheti fájljait.

És ha más platformokra is szüksége van, például WhatsApp és a Facebook, Önnek is előre kell terveznie. Használhatja a tűzfal tesztelő eszközünket annak ellenőrzéséhez, hogy a kínai kormány cenzúrázzon mely webhelyeket.

Olvass tovább egyszerű útmutatónk a Dropbox használatához Kínában.

Gyors megoldás

A Dropbox használatának leggyorsabb és legbiztonságosabb módja Kínában telepítsen egy VPN-t mielőtt megérkezik. Biztosnak kell lennie válasszon egy olyan szolgáltatást, amely Kínában működik, annyi VPN-t is blokkolt a kormány.

  1. Töltse le és telepítse a VPN-t minden eszközére távozása előtt – NordVPNaz első választásunk!
  2. Csatlakozás egy Kínán kívüli szerverhez.
  3. Hozza ki a legtöbbet a lehetőségeiből a Dropbox korlátlan használata Kínában.

Telepítse a NordVPN alkalmazást!

Miért van szüksége VPN-re a Dropbox használatához Kínában?

Az ellentétes politikai ötletek mellett olyan webhelyek is vannak, amelyek nem felelnek meg Kína szigorú tartalomszűrési előírásainak a Nagy Tűzfal cenzúrázza. A Dropbox egy ilyen webhely, elsősorban azért, mert az lehetővé teszi a felhasználók számára cenzúrázatlan fájlok megosztását.

A hirtelen és be nem jelentett egynapos tilalom után a felhasználók Kínában teljesen megtalálják magukat személyes fájljaikhoz nem férhet hozzá. Négy évvel később a Dropbox elkezdte használni a HTTPS protokollt, amely elősegítette a tűzfal elkerülését, amíg a kínai kormány nem válaszolt a biztonságos címhez való hozzáférés blokkolása, is.

A jó hír az, hogy VPN segítségével megkerülheti Kína cenzúráját, és hozzáférhet Dropbox-fiókjához.. Számos VPN-t blokkoltak Kínában, ezért fontos, hogy válasszon egy olyan szolgáltatást, amely bizonyítottan működik. A választás elősegítése érdekében szakértőink összeállították az alábbiak listáját 6 legjobb VPN Kínában.

Amikor VPN-t használ, akkor az eszközt a és a távoli szerverhez köti elrejti az IP-helyét. Így úgy tűnik, mintha a távoli szerver helyéről, és nem Kínából érkezik az internetre, lehetővé téve a cenzúra elkerülését és a Dropbox biztonságos használatát Kínában.

A VPN az internetes forgalmat is titkosítja megvéd a támadásoktól és a kormányzati megfigyeléstől, ami különösen akkor hasznos, ha fájlokat továbbít a felhőbe. Például, ha feltölt politikai anyag vagy bármi, ami látható volt a kormányzó párt gúnyolódása (beleértve a vicces mémeket), érdemes privátként kezelni.

Kína tűzfala blokkolja a legtöbb VPN-webhely elérését, így ezt meg kell tennie töltse le és telepítse a VPN-t, mielőtt elindul otthonról. Miután megérkezett, használhatja a Dropbox-ot, csatlakozva egy Kínán kívüli ország távoli szerveréhez.

Milyen más megoldást jelent a VPN az Ön számára?

A VPN-k hatékony internetes biztonsági eszközök, és mint ilyenek, rendelkeznek egy változatos felhasználási lehetőségek. Íme néhány a VPN használatának előnye:

Védje adatait a hackerek és kémek ellen

A VPN titkosítja az Ön személyes adatait, személyazonosságának védelme és ez teljesen olvashatatlanná válik a hackerek és a kormányzati megfigyelők számára.

A kínai kormány invazív internetes megfigyelési technikákat alkalmaz, így az adatvédelem és az anonimitás nélkülözhetetlen, amikor fájlokat továbbít a Dropbox-ba és onnan. Ha a kormány elfogja az Ön adatait, egy jó VPN megakadályozza őket abban, hogy felfedezzék a valódi IP-címüket vagy helyét úgy, hogy személyazonossága titokban maradjon.

Nyissa meg a geoblokkolt webhelyeket és a streaming szolgáltatásokat

Utazás közben nehéz lehet lépést tartani a kedvenc műsoraival otthonról. A legtöbb A streaming szolgáltatások geoblocking és VPN blokkokat használnak korlátozza a nézők hozzáférését bizonyos régiókban, így ha elhagyja az országot, nem fogja tudni nézni.

Szerencsére, egy jó VPN megkönnyíti a geoblokkolás megkerülését és maradjon naprakész az új epizódokkal. Csak annyit kell tennie, hogy átvált egy otthoni szerverre, és korlátlan hozzáféréssel rendelkezik az összes streaming szolgáltatáshoz és TV-hálózathoz, amelyet otthon néz..

Kerülje a cenzúrát más blokkolt webhelyek eléréséhez

A VPN nemcsak feloldja a Dropbox blokkolását, miközben Kínában tartózkodik, hanem minden más weboldalt, amelyet a Nagy Tűzfal blokkol, beleértve a Facebook, Gmail és YouTube.

Erről további információt a Gmail, a YouTube és a Facebook feloldásának átfogó útmutatójában talál.

összefoglalás

A Dropbox használatának legjobb módja Kínában telepítsen VPN-t az eszközére mielőtt odautazol.

Egy VPN fog védi személyazonosságát és a szabadsághoz való jogai által az IP elrejtése cím és az internetes forgalom titkosítása. Ön is képes lesz rá feloldja a geoblokkolt tartalmat és más cenzúrázott webhelyek a világ bármely pontjáról.

A NordVPN újra és újra bebizonyította, hogy képes megkerülni a Nagy Tűzfalat, és Kínában zökkenőmentesen működik, és katonai titkosítása és fejlett biztonsági funkciói biztosítják, hogy személyazonossága mindig magántulajdonban maradjon. Nem csak ezt, de a cég a következőket is kínál 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

Egyéb cikkek, amelyek érdeklődhetnek téged

Ha érdekli a cenzúra Kínában, összeállítottuk az informatikai útmutatók listáját mind az utazók, mind a polgárok számára.

Ha szeretne többet megtudni erről cenzúra Kínában, nézd meg a kínai blokkolt webhelyek teljes listáját, és megtudja, hogyan lehet az NordVPN-t felhasználni a nagy tűzfal megkerülésére..

És mielőtt elkezdi a tengerentúli utazást, győződjön meg róla Védd magad a kínai 6 legjobb VPN egyikével.