Hogyan javítsuk ki az EA himnusz késését – A legegyszerűbb hack a játékosok számára 2023-ban

Egy új küldetés és a továbbfejlesztett Storm Javelin elhagyja a Fort Tarsist. Órákig tartó keresések után magabiztosabban érezheti magát a teremtés ellenséges himnuszában.

Aztán katasztrófa történik. Nem a rettegett sebek vagy a raj zsarnok. Ez a gazember Lag, és lelassítja a Himnusz játékát. Hogyan oldja meg ezt a rettenetes problémát?? Szüksége van egy megbízható VPN-re az új ellenség legyőzéséhez.

Gyors útmutató – Hogyan javítsuk ki az EA Anthem Lag-t

 • Válasszon egy VPN-t – A játékhoz ajánljuk a NordVPN-t
 • Telepítse a NordVPN eszközt
 • Használja az NordVPN „Gyors csatlakozás” opcióját a közeli szerverhez való csatlakozáshoz
 • Ez az! A késés most már a múlté

Játsszon a NordVPN-mel!

Hogyan segíthet egy VPN az EA Himnusz késésének javításában?

A késői ellenség jobb megértése érdekében egyszerű magyarázatot kínálunk arról, hogyan történik: Ez késéssel kezdődik, ami késést okoz. A késés olyan, mint a ping: a mérés a játékos kliense és a játék szerver között. Minél alacsonyabb a ping (vagy késés), annál kevesebb késést tapasztal a játék során.

A játék lemaradása akkor fordul elő, amikor több ezer felhasználó van rendszeres ISP-kiszolgálón, így túlzsúfolva azt. Ezekben az esetekben, az ISP szándékosan lelassíthatja az internetszolgáltatást, más néven ISP fojtást.

Ha el akarja kerülni ezeket az állandó fejfájásokat, javasolunk egy szilárd VPN-t. A VPN lehetővé teszi a bármilyen nagy sebességű szerverhez történő csatlakozást, függetlenül a földrajzi helyétől. Viszlát, késés és az ISP fojtása. Helló, biztonság és sebesség.

A legjobb VPN a késés rögzítéséhez: NordVPN

Hogyan javítsuk ki az EA himnusz késését - A legegyszerűbb hack a játékosok számára 2023-ban

Ha szeretne egy az EA Himnusz univerzumának hű őre, javasoljuk a NordVPN-t. Több száz VPN-t tesztelünk a játékvilágban, és a NordVPN következetesen a legfontosabb.

Nemcsak az önhöz hasonló játékosok szenvednek késéstől, hanem a biztonsági fenyegetésekkel is foglalkoznak (például a Fortnite biztonsági hackelésével). Az NordVPN komolyan veszi biztonságát, és van beépített anti-DDoS védelem. Is, az ő az egyéni kiszolgálók mindegyike fel van szerelve, hogy megvédje Önt a biztonsági hackektől.

Gamerként a sebesség szükséges. Az NordVPN nagysebességű szerverei (a legújabb frissítésekkel együtt) a társaságot tették áttekintő listánk tetejére.

Új játékot keres, amely a régiójában még egy hónapig nem érhető el? Egyszerűen keressen egy másik IP-t a NordVPN szerverein, és élvezze a vadonatúj játékvilágot.

Mit kínál még a NordVPN a játékosoknak??

 • 5 100+ szerver 60 országban
 • Szigorú bejelentkezési politika
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Gyorsan, megszakítás nélkül akar visszatérni a teremtés himnuszához. A NordVPN sietve süt ott téged, és kitűnő biztonsággal, hatalmas kiszolgálói választásokkal és villámgyors kapcsolatokkal támogatja..

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Indítsa el a játékot az NordVPN segítségével!

A késés javításának más módjai

Vannak nem VPN-javítások is, amelyeket a késés fennmaradásakor ajánlunk:

 • Használjon Ethernet kábelt a router wi-fi helyett. A vezetékes internetkapcsolat jobb stabilitással rendelkezik, és általában jobb, mint egy wi-fi kapcsolat
 • Csökkentse az opcionális beállításokat – például a felbontást, az álnév-csökkentést – a számítógépen.
 • Válassza le az összes többi eszközt az internet-kapcsolat használatával.
 • Zárjon be minden olyan fájlt, amely nagy sávszélességet igényel.
 • Húzza ki a modemet és az útválasztót 30 percre, hogy újraindítsa a hálózati hardvert.

A VPN-k meg tudják oldani a legtöbb késéssel kapcsolatos problémát. Soha nem fáj, hogy teljes sarkú arzenállal rendelkezzen, hogy minden sarkon el lehessen küzdeni a késést.

összefoglalás

A játékvilága nagyszerű hely a meneküléshez. Az olyan robusztus VPN, mint a NordVPN, lehetővé teszi az EA Himnusz körüli mozgáshoz való hozzáférést a biztonsági hackek és késések félelme nélkül. Egyszerre csak egy ellenségre van szüksége a Teremtés himnuszában.

További irodalom

Itt található a 2023-ban elérhető 5 legjobb VPNS játékhoz.

Van egy VPN, amely Kínában működik? Itt a Kína 9 legjobb VPN-je.

Nézze meg a legjobb VPN-ekkel kapcsolatos ajánlásainkat.