Hogyan lehet a Jailbreak Amazon Fire Stick-et biztonságosan közvetíteni 2023-ban

Viszketés, hogy feltárja az Amazon Fire Stick teljes potenciálját?

Nagyszerű híreink vannak az Ön számára – a miénkkel Gyors útmutató, ez könnyebben, mint valaha, a Fire Stick börtönbe kerülését és telepítse az összes kedvenc Android-alkalmazását, ideértve a Kodi és a YouTube! Ha több streaming szolgáltatáshoz és alkalmazáshoz fér hozzá az Amazon Fire Stick eszközön, akkor élvezni fogja végtelen szórakozás és jobb ár-érték arány – és ki nem akarja??

De van még izgalmasabb hír – megmutatjuk Önnek is, hogyan teszi lehetővé a megfelelő VPN használata biztonságosan és névtelenül megkerülni a cenzúrát és a földrajzi blokkolást kinyit az exkluzív tartalmakat olyan streaming szolgáltatásokból, mint a Netflix és a Hulu. Még jobb, ha a VPN is biztonságos az adatok, megóvva a számítógépes bűnözéstől.

Így, hogyan lehet biztonságosan börtönbe dobni a Fire Stick-et? Szakembereink elvégezték az összes kutatást az Ön számára, és összeállítottak egy könnyű lépésről lépésre.

Itt minden, amit tudnod kell az Amazon Fire Stick börtönbe juttatásához!

Mi a Jailbreaking??

Amikor egy eszközt szétver, akkor megváltoztatja annak operációs rendszerét, hogy megszüntesse a gyártó által bevezetett korlátozásokat – általában, így telepítsen harmadik féltől származó szoftvereket és alkalmazásokat. Ez bonyolult folyamat lehet, de szerencsére nem kell teljes mértékben megsemmisítenie a Fire Stick-et ehhez. Helyette, az alkalmazásokat „oldalra tölti” használni szeretné.

Az oldalsó betöltés a börtön törés egyszerűbb módja A Te eszközöd. Ahelyett, hogy az operációs rendszer egyes részeit újrakonfigurálná, egyszerűen telepítenie kell a szükséges alkalmazásokat az APK-fájlok segítségével az internetről, a számítógépről vagy egy másik Android-eszközről. Nagyon könnyű, még akkor is, ha kezdő vagy, és itt vagyunk, hogy megmutassam, hogyan!

De várjon … biztonságos és legális oldalra töltés?

Teljesen!

Mind az oldalsó betöltés, mind a börtön törés legális és biztonságos. Előfordulhat azonban, hogy bajba kerül, ha az oldalra letöltött alkalmazásokat szerzői joggal védett tartalmak figyelésére használja. Még akkor is A szerzői joggal védett tartalom közvetítése harmadik fél alkalmazásából, anélkül, hogy tudná – és ezért annyira fontos VPN-t használni.

VPN-vel leszel teljesen anonim online, tehát ha véletlenül hozzáfér a szerzői joggal védett anyaghoz, soha nem lehet visszakeresni veled. Végül is nem akarja a jogi következményekkel szembesülni, ha rossz linkre kattint!

Itt, a vpnMentorban, nem támogatjuk vagy ösztönözzük az illegális streaming tevékenységeket.

Miért van szüksége VPN-re a Fire Stick segítségével történő adatfolyamhoz?

Óvja meg személyes adatait: Sajnos a harmadik féltől származó Android-alkalmazások nem mindig olyanok, mint amilyennek látszik. A hackerek és más számítógépes bűnözők néha normálisnak látszó alkalmazást fognak használni a személyes adatait, például jelszavait vagy banki adatait.

VPN az összes adatot titkosítja ami áthalad a kapcsolatán, így teljesen olvashatatlanná válik a hackerek számára – és megment a számítógépes bűnöktől.

Bypass geoblocking: Streaming szolgáltatások, pl Netflix és Hulu, a geoblocking segítségével korlátozhatja a megtekintett tartalmat. Valójában sokkal nagyobb show-katalógust kínálnak más országokban, de csak nem látja őket – kivéve, ha VPN-t használ.

VPN elrejti az IP-helyét hogy úgy tűnjön, mintha egy másik országból érkezik az internetre, az összes exkluzív tartalom felszabadítása ott elérhető. És ha meg akarja nézni, hogy mi működik egy másik helyen, egyszerűen átválthat a szerverekre.

Ez igazán hasznos az utazók és a külföldiek számára, is. Ha kimarad a kedvenc műsorideje otthonról, csak annyit kell tennie válasszon ki egy szervert az Ön országában és hamarosan felzárkózni fogsz.

Kerülje a jogi következményeket: A VPN-k elrejtik az online személyazonosságát, teljesen anonimmá téve téged – ha így van véletlenül stream a szerzői joggal védett anyag van a Fire Stick-jén semmilyen módon nem tudjuk visszakeresni.

Növelje a kapcsolat sebességét: Ha szenvedsz a frusztrációtól hálózati torlódások és az ISP fojtása, a VPN lehet a válasz, amelyre mindig is számított.

Ha a készüléket közvetlenül egy távoli szerverhez csatlakoztatja az internetszolgáltató helyi kiszolgálója helyett, akkor a VPN képes megkerülni a torlódást és a fojtást helyreállítani a kapcsolatot a csúcssebesség.

Mit kell keresni az Amazon Fire Stick VPN-jében

A legjobb streaming élmény érdekében fontos kiválasztani a megfelelő VPN-t az Amazon Fire Stickhez.

A szolgáltatónak felajánlnia kell:

 • Alkalmazások Androidra vagy Amazon Fire Stick-re önmagában, és minden más olyan alkalmazás számára, amelyet védeni szeretne.
 • Több egyidejű eszközkapcsolat ugyanabban a fiókban.
 • Korlátlan sávszélesség és nagy sebességű kapcsolatok – Nincs semmi rosszabb, mint ha a drámát szüneteltetjük, hogy megvárjuk a pufferelést!
 • Nagy szerverhálózat azokban az országokban, ahol a hozzáférni kívánt tartalom szabadon elérhető.
 • A képesség, hogy megkerülni a VPN blokkokat hogy a Netflixhez hasonló cégek használják – nem minden VPN képes erre!
 • Kiemelkedő biztonsági funkciók, például 256 bites titkosítás, egy szigorú bejelentkezési politika, és egy automatikus lekapcsoló hogy az adatai ne kerüljenek rossz kezekbe.

Az Amazon Fire Stick 3 legjobb VPN-je

1. NordVPN

NordVPN eszközök

Két tényező miatt az NordVPN a Fire Stick egyik legjobb válogatása: hihetetlenül jó könnyen használható Fire Stick alkalmazás, és annak könnyű képessége megkerülni a geoblocking és a VPN blokkokat.

A NordVPN hatalmas hálózatot működtet 5000 szerver 62 országban, ami azt jelenti, hogy korlátlan választási lehetősége van az alkalmazások feloldásához és a streaming szolgáltatásokhoz. Ez is kínál szupergyors sebesség és korlátlan sávszélesség, teljes igény, hogy bármilyen eszközön streaming legyen.

És amikor a biztonságról van szó, az NordVPN magával foglalta magát 256 bites AES titkosítás, egy automatikus lekapcsoló, és a szigorú bejelentkezési politika tehát adatai mindig bizalmasak és biztonságosak lesznek. Ezen felül teljes élményt fog élvezni DNS szivárgás elleni védelem és a Hagymához való hozzáférés VPN-en keresztül.

Az alkalmazáshoz tartozik a NordVPN innovatív CyberSec hirdetések és rosszindulatú programok blokkolója előre telepítve. Ez nem csak a hirdetéseket elpusztítja streaming közben, hanem védelmet nyújt a rosszindulatú programok és a kockázatos webhelyek ellen. Bár ez nem olyan nagy kockázat az Amazon Fire Stick használatával, ez nagyszerű a számítógépére és telefonjára.

Tesztelje a NordVPN-t az Amazon Fire Stick-jén kockázatmentes val,-vel 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Imádni fogja az ExpressVPN for Amazon Fire Stick alkalmazást – a a leggyorsabb VPN a piacon.

a könnyű Fire Stick alkalmazás tökéletes védelmet nyújt Önnek zoom a korábbi geoblokkok és VPN blokkok között. A korlátlan alkalmazások és szórakoztatás mellett a következők védelme is élvezhető az osztály legjobb titkosítása, egy szigorú bejelentkezési politika, és egy automatikus lekapcsoló.

És hozzáféréssel a vége felé 2000 szerver 94 országban, soha nem fog kifogyni a szórakoztató lehetőségek az ExpressVPN segítségével. Ha elakad (amit komolyan kételkedünk benne), az ExpressVPN kínál 24 órás ügyfélszolgálat élő chat és a 30 napos, kérdés nélküli, pénz-visszafizetési garancia az összes terve. Nem csoda, hogy a felhasználók miért szeretik az ExpressVPN-t.

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Val vel korlátlan sávszélesség és villámgyors sebesség, A CyberGhost tökéletesen illeszthető a streaminghez. Valójában az felhasználóbarát alkalmazás még egy előre konfigurált profillal érkezik, amely a lehető legszélesebb streaming élményt nyújtja.

Az Ön böngészési tevékenysége mindig titok lesz szigorú bejelentkezési politika és 256 bites titkosítás – és megemlítettük ezt az idővel 3000 szerver 60 országban, hihetetlenül könnyű megkerülni a geoblocking és a VPN blokkokat a CyberGhost segítségével?

A legjobb az egészben, hogy a CyberGhost egy app Fire Stick – nem kell manuálisan telepíteni és konfigurálni! Használhatja a 45 napos pénz-visszafizetési garancia hogy megtudja, miért a CyberGhost a Fire Stick legfontosabb választása.

Hogyan viselkedni Jailbreak Amazon Fire Stick

Sokféleképpen lehet alkalmazásokat oldalra tölteni az Amazon Fire Stick-re, és alapos áttekintést követően kiválasztottuk a három legegyszerűbb módszer.

Mielőtt kipróbálná ezek bármelyikét, konfigurálnia kell az eszközt, hogy engedélyezze az ismeretlen forrásból származó alkalmazásokat e három egyszerű lépés segítségével:

 1. Keresse meg a Fire Stick „Beállítások” oldalát.
 2. Válassza a „rendszer” lehetőséget > ‘fejlesztői beállítások.’
 3. Engedélyezze az „ismeretlen forrásból származó alkalmazások engedélyezése” lehetőséget.

Alkalmazások oldalra töltése Android telefon vagy táblagép használatával:

Ha már rendelkezik Android-eszközzel, Az alkalmazások oldalsó betöltése az Amazon Fire Stick-re az Apps2Fire segítségével egyszerű! Ehhez a módszerhez először le kell töltenie az Apps2Fire alkalmazást a Play Áruházból az Android telefonjára vagy táblagépére.

 1. A Fire Stick oldalán keresse meg a „beállítások” oldalt, majd kattintson az „eszköz” elemre. > ‘ról ről’ > „Hálózatba” helyezze, és írja le az IP-címet egy darab papírra.
 2. Menjen vissza a Fire Stick „beállítások” oldalára, majd kattintson az „eszköz” elemre. > „Fejlesztői beállítások”, és engedélyezheti az ADV hibakeresést.
 3. Győződjön meg arról, hogy telefonja vagy táblagépe ugyanahhoz a wi-fi hálózathoz csatlakozik, mint a Fire Stick, és nyissa meg az Apps2Fire telefonján vagy táblagépén.
 4. Az Apps2Fire alkalmazásban koppintson a „beállítások” gombra, és válassza a „Beállítás” lehetőséget.
 5. Írja be a Fire Stick IP-címét a párbeszédpanelen, és kattintson a Mentés gombra.
 6. Érintse meg a menügombot, és válassza az „alkalmazások feltöltése” elemet, majd koppintson a telepíteni kívánt alkalmazásra, és az automatikusan átkerül!

Töltse be az alkalmazásokat közvetlenül az Amazon Fire Stick-re:

Ez a módszer egy kicsit bonyolultabb, mert ezt meg kell tennie megtalálja a közvetlen linket az APK-hoz az elsőként telepíteni kívánt alkalmazásból. Szerencsére ezek általában elérhetők az alkalmazásfejlesztő webhelyén, vagy gyors Google kereséssel.

 1. Kattintson a keresésre a Fire Stick főmenüjében, és írja be az ES Explorer programot.
 2. Miután megtalálta az alkalmazást, kattintson rá és töltse le és telepítse.
 3. Nyissa meg az ES Explorer programot, majd kattintson az „eszközök” elemre. > ‘letöltéskezelő.’
 4. Válassza a „+ új” lehetőséget, és írja be az alkalmazás APK linkjét az „elérési út” mezőbe.
 5. Írja be az alkalmazás nevét, majd kattintson a „letöltés most” elemre.

Töltse le egyenesen a számítógépről az adbLINK használatával:

Az Amazon Fire Stick alkalmazásra közvetlenül a számítógépről is telepíthet alkalmazásokat, a ingyenes program az AdbLink.

 1. A Fire Stick oldalán keresse meg a „beállítások” oldalt, majd kattintson a „körülbelül” elemre. > ‘Hálózatba’, és írja le a Fire Stick IP-címét.
 2. A számítógépen nyissa meg az adbLink elemet, kattintson az „új” elemre, és kövesse a program utasításait, hogy adja hozzá a Fire Stick IP-címét.
 3. Ezután töltse le a számítógépén a telepíteni kívánt alkalmazások APK fájljait. Ezt általában egyenesen a fejlesztő webhelyéről teheti meg.
 4. Az adbLinkben kattintson az „APK telepítése” elemre, válassza ki az átvinni kívánt alkalmazást, majd kattintson az „oké” gombra.
 5. Az adbLink automatikusan telepíti az alkalmazást a Fire Stick-re.

Az Amazon Fire Stick oldalra tölthető legjobb alkalmazások

Az Ön lehetőségei gyakorlatilag korlátlanok! Itt van néhány kedvencünk:

Youtube: A YouTube korábban elérhető volt a Fire Stick szolgáltatáson, de a Google azóta eltávolította azt az Amazon áruházból. Oldalrakodással, megnézheti a YouTube-ot is a Fire Stick-en!

Kodi: A Kodi egy ingyenes, nyílt forráskódú médialejátszó, több száz kiegészítővel kinyit mindent, a zenétől a TV-ig és a filmekig.

Terrárium TV: A Terrarium TV rengeteg HD TV-műsorot és filmet kínál, amelyek közvetlenül az Ön TV-jére továbbíthatók az Amazon Fire Stick segítségével.

Következtetés

Felszabadíthatja az Amazon Fire Stick korlátlan potenciálját azáltal, hogy az Android alkalmazásokat oldalra tölti rá, de egyszerűen VPN nélkül ezt nem biztonságos megtenni.

A VPN elrejti az Amazon Fire Stick IP-helyét azért, hogy megkerülje a geoblokkolást és feloldja az exkluzív tartalmakat a világ minden tájáról, de ennél is fontosabb, hogy megóvja Önt és személyes adatait a hackerektől és kémektől..

Ezenkívül megvédi Önt a lehetséges jogi lépésektől – oly sok harmadik féltől származó alkalmazás elérhető, amely hihetetlenül egyszerűen véletlenszerűen továbbítja a szerzői joggal védett anyagot. A VPN-sel a kapcsolat teljesen anonim lesz, lehetetlenné téve ennek visszakeresését, és megvédve a jogi következményektől..

Ha többet szeretne tudni arról, hogy a VPN-ek hogyan tudják megvédeni az Amazon Fire Stick-t, olvassa el szakértőink útmutatóját a Fire Stick VPN-khez.