Urmăriți strict dansați – de oriunde în 2023!

Strictly Come Dancing se întoarce din nou pentru un alt sezon plin de foxtrots, pași repezi și valsuri. Fanii acestui hit reality show au așteptat să fie în competiție pentru competiția din acest sezon a formației cu paiete.

Pentru cei din Regatul Unit, puteți să vă conectați la BBC One sau să folosiți aplicația BBC iPlayer pe dispozitivul dvs. preferat, dar dacă sunteți în afara Marii Britanii, nu aveți noroc … decât dacă citiți acest ghid pentru a afla cum să urmăriți Strictly Come Dancing de oriunde!

Așa este – puteți viziona „Strict” (așa cum este numit afectuos) din absolut oriunde în lume. Poti accesați emisiunea pe BBC iPlayer dacă poți să-l faci parca esti in Marea Britanie. Pentru a face acest lucru, tu ai nevoie de un VPN.

Ghid rapid – Cum să urmăriți dansul strict pe BBC iPlayer

 1. Alegeți un VPN care are servere din Marea Britanie. Vă recomandăm NordVPN datorită vitezei de streaming rapide, fiabilității ridicate și prețurilor corecte.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN.
 3. Conectați-vă la un server oriunde în Marea Britanie (pentru a urmări Strictly Come Dancing).
 4. Mergeți la BBC iPlayer și conectați-vă / înregistrați-vă și începeți să faceți streaming.

Începeți să transmiteți streaming strict veniți dansând!

Cum să vă înscrieți la BBC iPlayer

Puteți întâmpina inițial câteva bariere pentru vizionarea conținutului pe BBC iPlayer.

 1. Când vă înscrieți pentru un cont BBC iPlayer, va trebui să introduceți locația dvs.. Pentru a vă asigura că nu aveți probleme în a accesa conținut din Marea Britanie, căutați orice cod poștal din Marea Britanie online și introduceți asta. Nu va trebui să oferiți alte detalii. Atâta timp cât utilizați un VPN conectat la un server din Marea Britanie, nu ar trebui să aveți nicio problemă în a accesa iPlayer.
 2. Când accesați prima oară iPlayer, dvs. poate fi întrebat dacă aveți o „licență TV din Marea Britanie”. Aceasta este o licență anuală pe care rezidenții din Marea Britanie trebuie să o cumpere pentru a viziona televiziunea și sunteți conceput să dețineți unul pentru a viziona iPlayer; cu toate acestea, tu nu trebuie să dovediți că dețineți unul deoarece sistemul este bazat pe onoare, atunci când vi se solicită, trebuie doar să faceți clic „Am o licență TV. Priveste acum’.

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări dansul strict

Din cauza drepturi de autor și licențe legi, Strictly Come Dancing nu este disponibil în afara Marii Britanii. Dacă sunteți în afara Regatului Unit și încercați să urmăriți strict (sau orice alt spectacol pe BBC iPlayer), veți primi un mesaj de eroare afirmând „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi ”. Această restricție se numește a geobloc sau geo-restricție.

  Hogyan nézze meg a nagyon Brady felújítást: Holiday Edition bárhol online!

Vă putem ajuta să învățați cum să stream Strictly Come Dancing pe BBC iPlayer din afara Regatului Unit. Tot ce ai nevoie este o adresă IP care pare să fie în Marea Britanie. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un VPN.

Un VPN vă permite să ocoliți geoblocul BBC iPlayer înșelându-l să creadă vă aflați în Marea Britanie. VPN-ul dvs. mascheaza IP-ul tau real adresa și redirecționează conexiunea dvs. printr-un server din Marea Britanie, oferindu-vă un IP bazat pe Marea Britanie abordare.

BBC iPlayer vede IP-ul dvs. din Marea Britanie și presupune că sunteți acolo, ceea ce vă oferă acces complet la întregul conținut de pe iPlayer, ceea ce înseamnă că puteți viziona Strict doar imediat după difuzare!

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Pe lângă faptul că vă oferă acces la orice conținut geoblocat din aproape oriunde în lume, un VPN vă oferă mult mai multe. Avantajele principale ale utilizării unei VPN sunt avantajele de securitate.

Un VPN de calitate vă menține în siguranță online, prin mascarea IP-ului dvs. și criptarea datelor, adică nimeni nu poate vedea ce faceți online sau ce date transmiteți.

Ca bonus, uneori VPN poate uneori îmbunătățiți-vă viteza de conectare prin dirijarea conexiunii printr-un server mai puțin congestionat sau de o calitate mai mare decât ar folosi propriul dvs. ISP. Acest lucru este foarte remarcabil atunci când faceți streaming sau jocuri, oferindu-vă un conexiune lină, tampon și fără glitch.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea dansului strict

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN conduce calea în intimitatea consumatorilor si este în afara jurisdicției dintre cei indurerați 5 Ochi, 9 Ochi, & 14 Zonele de alianță pentru ochi. Asta înseamnă că puteți transmite emisiunea dvs. favorită în ambiguitate totală.

NordVPN a devenit unul dintre cei mai buni din domeniul său și este foarte respectat printre furnizorii de VPN și utilizatori deopotrivă. Fiabilitatea și performanța acesteia 5.700 de servere peste 60 de țări nu sunt al doilea la nimeni, oferindu-ți acces rapid și fiabil la streaming arată altfel restricționat în zona dvs..

  Hogyan nézhetem a Love Island Australia 2. évadját online!

NordVPN acordă utilizatorilor o etanșare, criptare AES-256 biți de grad militar, și susține, de asemenea Protocoalele de tunelare L2TP / IPsec, OpenVPN și PPTP. Cu multe alte funcții de securitate bonus, veți fi într-un refugiu sigur pe internet.

Un alt beneficiu este capacitatea de a utiliza NordVPN până la șase dispozitive în același timp. Oferă un Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Streamă strict dansează cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este lider în serverele de mare viteză, fiind, de asemenea, una dintre opțiunile de vârf în ceea ce privește fiabilitatea și serviciul dedicat pentru clienți, inclusiv asistență tehnică 24/7.

Deși nu este cel mai ieftin furnizor VPN, ExpressVPN vă oferă libertatea de a transmite în siguranță emisiunile preferate. În general, serviciile de înaltă calitate costă puțin în plus și vă oferă acces la o mai bună securitate, iar serviciul pentru clienți premium – ExpressVPN nu este diferit. Obțineți un serviciu de premieră pentru prețul pe care îl plătiți.

Cu în jur 160 de locații și un masiv 3000 de servere din întreaga lume, ExpressVPN folosește de asemenea Tehnologia TrustedServer, ceea ce înseamnă că nu veți rata niciodată emisiunile dvs. de streaming preferate. ExpressVPN include un nivel înalt, criptare AES-256 biți de grad militar, A comutator ucide, și, de asemenea, a no-busteni politică. De asemenea, oferă asistență și acces în toată lumea toate platformele disponibile.

Puteți utiliza ExpressVPN cu până la cinci conexiuni simultan și au un Garanție de returnare de 30 de zile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Transmiteți dansul strict veniți cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Cu acest furnizor de VPN popular, vi s-a oferit un echilibru bun între prețuri excelente și un serviciu VPN de înaltă calitate, cu caracteristici complete. Cu sistemul său ușor de utilizat, servere situate în 90+ țări, totalizând peste 6000+ în întreaga lume, veți avea acces la funcții care vor satisface toate nevoile de streaming.

  Sistemul de securitate al Firmitas schimbă fața sistemelor OT

CyberGhost oferă, de asemenea, securitate de clasă mondială, cu grad militar Criptare AES de 256 biți. Dispune de încorporate malware și software de blocare a anunțurilor, OpenVPN protocol, precum și Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP, plus multe alte caracteristici de securitate.

Pachetele CyberGhost au o valoare excelentă cu un Garanție de returnare de 30 de zile pe planuri scurte și 45 de zile de garanție pe planuri de 6 luni sau mai mult. Cu capacitatea de a avea 7 conexiuni simultan, este cu ușurință una dintre primele noastre trei opțiuni pentru streaming și accesarea conținutului online.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Stream în mod strict dansează cu CyberGhost!

Menționare onorabilă

Vizualizați videoclipul de mai jos și aflați cum să utilizați Surfshark VPN pentru a viziona Strictly Come Dancing de oriunde. După ce ați terminat, consultați recenzia noastră completă pentru furnizori pentru a afla mai multe despre avantajele și contra de utilizare a Surfshark.

rezumat

Dacă doriți să vizionați Strictly Come Dancing și să trăiți în Marea Britanie, nu veți avea probleme să vă conectați la BBC One sau la aplicația sa de captură, BBC iPlayer. Daca esti nu în Marea Britanie, veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa acest spectacol distractiv.

Urmând instrucțiunile din acest ghid, vă veți efectua IP apar ca și cum ai fi în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că veți putea vizionați Strict din orice parte a lumii. Este asa usor!

Doar asigurați-vă că alegeți o VPN de încredere cu viteze mari de streaming și securitate robustă, ca recomandarea noastră de top, NordVPN.

Lectură ulterioară

Pentru o listă mai completă de VPN-uri pe care să le utilizați cu BBC iPlayer, consultați cele mai bune 5 VPN-uri BBC iPlayer.

Căutați cele mai recente oferte VPN disponibile? Verificați-le făcând clic pe cele mai bune oferte VPN din această lună & Coduri promoționale.