Hogyan lehet minél többet kihozni a Netflix Australia katalógusából

Nem titok – amikor a Netflix tartalomról van szó, egyes régiók jobbak, mint mások.

Ezt nézd meg:

A 10 legnépszerűbb TV-műsor közül 6 nem érhető el a Netflix AU-ban
Hogyan lehet minél többet kihozni a Netflix Australia katalógusából

Indítsa el a streaming-et a NordVPN használatával!

Röviden: Aussie-barátaink nagyon sok klasszikusról és friss kiadásról hiányoznak. Rengeteg ikonikus cím található, amelyet nem talál a Netflix AU-n – olyan legendás televíziókból, mint például barátok és Frasier, drámai remekművekhez Twin Peaks, Breaking Bad, és Jobban hívja fel Saulot. A csodálatos rajongók az alulról nem láthatók A vaku, és Louis Theroux polarizáló dokumentumfilmjei szintén korlátlanok.

A Netflixnek legalább 80 filmje van, amelyet 2023-ban jelentenek meg a platformon – és fogadhat legalább azon személyek felére, akik nem azonnal érkeznek az ausztrál lokalizációba.

Lökés, igaz?

Nem kell, hogy legyen – Az US Netflix a platformon elérhető összes tartalom több mint 95% -át teszi elérhetővé, és minden geoblokk és proxyhiba ellenére könnyedén hozzáférhet hozzá..

Itt van, hogyan.

Nézze meg az amerikai Netflix-et bárhonnan egy VPN-sel

A Netflix nagyon komolyan veszi a szabályokat, amikor a regionális ugrásról van szó.

Néhány évvel ezelőtt sokkal könnyebb volt – ma a választott Netflix blokkolónak nemcsak képesnek kell lennie, hanem következetesnek is.

A VPN-k a legmegfelelőbbek az US Netflix (és más lokalizációk) megbízható eléréséhez.. De nem mindegyik fogja megkapni a munkát.

Minden VPN-t kipróbáltunk a nap alatt, és csak néhánynak sikerült folyamatos hozzáférést biztosítania a Netflix USA-hoz. A lista vezetője a NordVPN – az ajánlott VPN a hibátlan Netflix feloldáshoz.

Hogyan lehet minél többet kihozni a Netflix Australia katalógusából

Ennek több oka van:

Szerver fajta. A Netflixről ismert, hogy rendszeresen feketelistára veszi a VPN-kiszolgálókat. A NordVPN ezzel foglalkozik azzal, hogy folyamatosan új IP-ket és helyszíneket vezet be a listájába (ami egy óriási 2800+ szervernél van).

Speciális Netflix szerverek. A NordVPN a Netflix USA-hoz (és másokhoz) garantált hozzáférés biztosító szerverek listáját vezeti. Van egy külön cikk a Netflix frissítéseire és módosítására is.

  Как смотреть La Vuelta a España 2023 года из любой точки мира

Villámgyors sebesség. Minden streaming drogos tudja, milyen frusztráló a videó puffer. A NordVPN használatával a Netflix élménye csak lassú lesz – a sebesség folyamatos javításának köszönhetően ez a VPN a piacon az egyik leggyorsabb lett.

Kiemelkedő támogatás. Sokan nem gondolkodnak rajta, de az ügyfélszolgálat létrehoz vagy megszakít egy Netflix VPN-t. A Nord az iparág egyik legjobb ügyfélszolgálatával rendelkezik – elérhető a nap 24 órájában, hét platformon, beleértve az élő csevegést is.

Pénzvisszafizetési garancia. A NordVPN használatával egész hónapja van arra, hogy tesztelje a szolgáltatás működését a Netflix-rel. Ha nincs ragadtatva, egyszerűen lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és teljes visszatérítést kapjon!

A NordVPN jelenleg 72% kedvezményt és exkluzív 3 éves tervet kínál – kattintson ide az induláshoz!

Tehát, most már tudja, hogy a NordVPN miért jó választás az USA Netflix feloldásához.

De hogyan lehet, hogy működjön??

Indítsa el most az ingyenes NordVPN próbaverzióját!

Az USA Netflix feloldásának feloldása a NordVPN segítségével

Vessen egy pillantást a régi Netflix könyvtárra, mert az sokkal jobb lesz. Itt található egy lépésről lépésre:

1. Lépjen a NordVPN Árképzés szakaszába a saját webhelyükön (vagy kattintson ide)

Az NordVPN honlapjának képernyőképe

2. Válassza ki a tervet. Van néhány remek kedvezmény a környékén – ne feledje, hogy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik!

3. Töltse le a NordVPN eszközt. Szüksége lesz fiókra, tehát készítsen egyet, ha még nem tette meg. Ezenkívül a Nord rendelkezik a legjobb iOS VPN-vel a piacon, így elkaphat néhány amerikai Netflix-et iPad-jén vagy iPhone-ján is!

4. Csatlakozás egy amerikai szerverhez. Az intuitív térképkiosztás segítségével egyszerűen válassza ki az optimális amerikai szervert, ha asztalon van. A mobiltelefonok és a táblagépek felhasználóinak listája van a Netflix-kész szerverekről – itt megtekintheti.

5. Haladsz rajta, haver! A Netflix USA teljes katalógusa az Ön rendelkezésére áll.

  ProtonMail pregled i test (2023): Vrijedi li zaista vaš novac?

Szerezzen be több mint 1000 további Netflix címet – Ez egyszerű a NordVPN segítségével!

Ha viszket a nagyobb filmkönyvtár iránt, akkor azonnal megkaphatja. Nem számít, hogy hol vagy – az USA Netflix vár rád.

Mielőtt elmennénk, íme néhány további tipp:

Ha nehézségei vannak a Netflixhez való kapcsolódással, akkor a NordVPN ügyfélszolgálata éjjel-nappal elérhető az élő csevegésben.. Mondja meg nekik a problémáit!

Az USA Netflix nem az egyetlen dolog, amellyel hozzáférhet a NordVPN segítségével – kipróbálhatja többek között az Egyesült Királyság, a kanadai, a francia és a német nyelvű lokalizációkat.

Készen áll a Netflix könyvtár bővítésére?

Indítsa el a streaming-et a NordVPN használatával!