Hogyan nézheted meg az UFC 227 Dillashaw és Garbrandt bárhonnan

Augusztus 4-én az év egyik legjobban várt MMA-harcára kerül sor a los Angeles-i Staples Centerben.

7 órakor a PST-nál a felépítés a Megkezdődik a Bantamweight Title harc és Dillashaw és Garbrandt között a régóta várt visszajutás. A Flyweights Demetrious Johnson és Henry Cejudo közreműködésével és egy csomagolt alkártyával szinte senki sem szeretne hiányozni az MMA rajongóknak.

A küzdelmet élőben közvetítik több Pay-Per-View és előfizetési csatorna, beleértve az UFC TV-t, a Prime Video-t és a Sling-t. azonban, geoblokkolás miatt, ha nem az Egyesült Államokban vagy néhány más országban vagy, akkor nem fogja tudni megnézni az eseményt.

Hogyan nézheted meg az UFC 227 Dillashaw és Garbrandt bárhonnan

szerencsére, egy VPN segíthet megkerülni a geoblokkot és elérni a harcot. Ennek eléréséhez VPN-re van szüksége, számos kiszolgálóval az USA-ban, gyors sebességgel, stabil kapcsolatokkal és kiváló titkosítással. Ajánljuk a CyberGhost alkalmazást.

Hogyan nézhetem meg az UFC 227 Dillashaw és Garbrandt közötti VPN-t 3 egyszerű lépésben

  1. Válasszon egy VPN-t ez nagyszerű streaminghez, és szerverrel rendelkezik az USA-ban, és feliratkozhat. a leginkább ajánlott erre a célra.
  2. Csatlakozás egy amerikai szerverhez úgy tűnik, mintha Amerikában található.
  3. Vásárolja meg a pay-per-view eseményt (használhatja a PayPal szolgáltatást) és élvezze.

Szerezzen VPN-t az UFC 227-hez

A megnézendő VPN kiválasztása

A VPN a legjobb módszer a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz – például az UFC 227-hez – való biztonságos hozzáférés eléréséhez. De mivel sok ilyen van, hogyan tudja, melyik VPN-t válassza??

A VPN, amely képes megkerülni a geoblokkolókat, kötelező. Nem minden VPN azonos a képességében; azok közül, amelyek megkerülhetik a blokkokat, nem mindegyik rendelkezik a minőségi megtekintési élmény biztosításához szükséges kiszolgálóhelyekkel vagy sebességgel.

A költség egy másik szempont. Az UTC TV egy előfizetési csatorna amely a nézettség szerint fizetős élő közvetített tartalmat biztosít, és ez is az egyetlen módja annak, hogy megnézhesd a 227-es mérkőzés főkártyáját. Tehát, ha már fizetnie kell a harc nézéséért, miért is szeretne fizetni a VPN -ért?

A válasz az, hogy nem, és mi megkapjuk, de ingyenes VPN nem ajánlott, mert veszélyeztetik az Ön személyes adatait és adatait.

Az ingyenes VPN-knek pénzt kell keresniük és meg kell csinálniuk adatainak eladása vagy hirdetéseik felhelyezése a szolgáltatásukra, az előfizetési díj felszámítása helyett. Noha a legjobbak tisztában vannak az adatok felhasználásának módjával, az adatvédelem mindig fokozott kockázatot jelent.

Ez azonban lehetséges használjon fizetett VPN szolgáltatást anélkül, hogy ez költségekbe kerülne; által a pénzvisszafizetési garanciák és az ingyenes próbaverziók kihasználása.

Ha VPN-t választ egy ingyenes próbaverzióval, akkor regisztrálhat, nézze meg az UFC 227-et, és a próbaidőszak vége előtt törölje előfizetését – Tehát soha nem osztozsz centtel. A folyamat hasonló, ha olyan szállítót választ, aki pénz-visszafizetési garanciát kínál. Az első hónapért fizet, nézi az UFC 227-et, majd a garanciaidőn belül visszafizetést kér.

Miután megtapasztalja a VPN által kínált jobb online biztonságot és a választási szabadságot, valószínűleg elégedett vagy azzal, hogy fizetni fogja az előfizetését és biztosítja az előnyöket..

Az 5 legfontosabb VPN az UFC 227 Dillashaw és Garbrandt nézésére

Itt áll az öt legfontosabb VPN, amelyek lehetővé teszik az UFC 227 Dillashaw vs Garbrandt nézését, miközben részesülnek az online nagyobb adatbiztonság és adatvédelem előnyeiből..

1. CyberGhost VPN

cyberhost több eszköz

A CyberGhost több mint egy hálózatot kínál 3700 szerver, köztük 406 az Egyesült Államokban. Stabil és megbízható VPN, könnyen kezelhető felülettel és számos támogató funkcióval rendelkezik.

A streaming profiljával a CyberGhost lehetővé teszi keresse meg a megtekinteni kívánt weboldalt, majd elvégzi az összes munkát az Ön számára. Erősen ajánljuk ezt kezdőknek.

A CyberGhost a 7 napos ingyenes próbaverzió, ha feliratkozik Android vagy iOS rendszeren és minden felhasználó számára előnyös a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Kezdje el a CyberGhost alkalmazást

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Az ExpressVPN az egyik leggyorsabb elérhető VPN stabil és biztonságos kapcsolatot biztosít miközben megkerüli a geo-blokkokat. Megvan 28 szerverhely az USA-ban, Könnyen kezelhető, és nincs sávszélessége vagy letöltési korlátja, ezért tökéletes a tartalom streamingjéhez.

A gyártó kivételes szintű biztonságot nyújt, ideértve a kill kapcsolót, a megosztott alagút kialakítását, a 256 bites AES titkosítást, a DNS / IPv6 szivárgás elleni védelmet és a szigorú naplózási szabályokat..

Az ExpressVPN-nek azonban nincs ingyenes próbaidőszakja kínálnak 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Kezdje el az ExpressVPN használatát most

3. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN egyesíti a globális hálózat, több mint 4000 szerverrel, köztük több mint 1700 az Egyesült Államokban, kiváló biztonsággal és stabil csatlakozással.

Anonim fizetési lehetőségeket, 2048 bites AES titkosítást, Onion over VPN, dupla titkosítást, kill kapcsolót és szigorú naplózási szabályokat kínál. A NordVPN szintén kínál egyidejű csatlakoztatás 6 eszközöns, így Ön és barátai egyidejűleg különböző készülékeken nézhetik meg a mérkőzést.

Az eladó a 30 napos pénz-visszafizetési garancia és kiváló előfizetési ügyletek, plusz van néhány döbbenetes vélemény a felhasználók részéről.

Kezdje el a NordVPN használatát most

4. PrivateVPN

privatevpn eszközök

A PrivateVPN ideális választás a megbízhatóság és az egyszerűség szempontjából. A regisztrációtól számított percek alatt elindulhat, és natív alkalmazásai egyszerűen navigálhatnak.

Az eladónak van 10 amerikai szerver, amelyhez kapcsolódhat és a kapcsolatokat 2048 bites EAS titkosítással biztosítjuk. Protokoll sorozat, kiváló sebesség, sávszélesség vagy letöltési korlátozások nélkül, és ingyenes távoli súgó növeli a szolgáltatás használhatóságát.

A PrivateVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Noha a garanciára nincsenek ajánlatkorlátozások, felkérjük a felhasználót, hogy indokolja a kérést.

Kezdje el a PrivateVPN használatát most

5. Privát internet-hozzáférés (PIA)

Privát internet-hozzáférési eszközök

A PIA öt egyidejű csatlakozása, megbízható sebessége, korlátlan sávszélesség és a konfigurálható beállítások széles skálája teszi lehetővé az egyik leginkább felhasználóbarát és megfizethető VPN a piacon.

Az Egyesült Államokon belüli 2000 szerverének egyike IPv6 szivárgás elleni védelemmel, megszakító kapcsolóval, hirdetésgátlóval és 128 bites vagy 256 bites AES titkosítással van biztonságban, a használt protokolltól függően. Ezenkívül a PIA szigorúan nem rendelkezik naplózási politikával az Ön adatainak védelme érdekében.

Míg a PIA csak a 7 napos pénz-visszafizetési garancia, elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy megnézhesd a szezon MMA küzdelmét.

Kezdje el a PIA használatát most

Az Ön igényeinek megfelelő VPN megtalálása a lehetőségek világát nyitja meg: az élő, földrajzilag blokkolt tartalmak streamingjétől és a biztonságos torrent élvezéstől a vírusok, rosszindulatú programok és hackerek elleni védelemig..

Még mindig nem biztos benne, miért érdemes befektetni egy VPN-be? Olvassa el a VPN-ek útmutatóját további információkért. További VPN-beállításokért kattintson ide.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me