Hogyan nézhetem az UFC 228-at: Tyron Woodley és Darren Till bárhonnan

Tyron Woodley és Darren Till a szombaton, az UFC 228-on megrendezésre kerülő fő eseményen találkoznak, Till abban reménykedett, hogy a legyőzött szérumát sértetlennek fogja tartani, és elragadja a hevítősúlyos övet. Közben Woodley azt akarja bizonyítani, hogy továbbra is a legjobb az osztályban.

A főcímet Amerikában számos fizetős (PPV) csatornán lehet megfigyelni, beleértve az UFC TV-t és a Sling TV-t., míg az Egyesült Királyságban a nézők a BT Sport előfizetéssel rendelkezhetnek. De ezek közül egyik sem segít az UFC rajongók túlnyomó többsége, akik nem férnek hozzá ezekhez a szolgáltatásokhoz mert geoblokkoltak.

Ha egy a sok rajongó közül látszik, akinek nincs lehetősége megnézni a harcot, nagyszerű hír! Megtaláltuk a megoldást: ha nem az Egyesült Államokban tartózkodik, a VPN nagyszerű módja a múltbeli földrajzi korlátozások átvételének online tartalomról, ideértve az UFC adásokat is. Itt van minden, amit tudnod kell, hogy az UFC Fight Night 228 bárhonnan megnézhesse egy VPN-t.

Hogyan nézhetem Woodley vs Till: Gyors útmutató

Van néhány különféle módszer az UFC 228 élő nézésére, tehát lépésről lépésre készítettük útmutatást mindkettőjük számára.

Közvetlen streaming az UFC-ből:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. (Lásd az alábbi javaslatainkat, amelyek tartalmazzák: CyberGhost VPN, kiváló szolgáltatás streaminghez.)
 2. Töltse le és indítsa el a VPN alkalmazást.
 3. Válasszon egy amerikai szerver helyét az amerikai webhelyek eléréséhez.
 4. Menj az UFC TV webhelyére, és fizessen a harcért. (A PayPal felhasználható a vásárláshoz.)
 5. Nézze meg az akció élőben szeptember 8-án történő megjelenését!

Élő nézés a Sling TV-n keresztül:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. (Több száz teszteltünk a legjobb keresése érdekében. A CyberGhost az alábbiakban szereplő ajánlások listájának tetején jelenik meg.)
 2. Töltse le és indítsa el a VPN alkalmazást.
 3. Válasszon egy amerikai szerver helyét.
 4. Ha nincs amerikai hitelkártyája, lépjen a MyGiftCardSupply.com webhelyre, és vásároljon egy Sling TV ajándékkártyát.
 5. Keresse meg a Sling TV webhelyet ajándékkártyájának beváltására és / vagy feliratkozásra.
 6. A sling.com/account webhelyen vásároltam meg a PPV eseményt.
 7. Most már szeptember 8-án közvetlenül a Sling TV-ből hozzáférhet az UFC élő közvetítéséhez, sok más csatornával és sporteseményekkel együtt!

Keresse meg most

FONTOS JEGYZET: Időnként az UFC eseményeit nem adják át egy adott amerikai városban a „helyi áramszünet” miatt. Ha az áramszünet figyelmeztetése közben megpróbálja nézni a harcot a VPN és az UFC TV vagy a Sling TV segítségével, egyszerűen váltson egy másik amerikai város szerverére..

  Tor vs. VPN: Care este mai bine pentru Torrenting? Confidențialitate? Tu? (2023)

Miért van szüksége VPN-re a Woodley vs Till figyeléséhez?

Szüksége lesz VPN-re az online tartalom megtekintéséhez, amely bezárva van a földrajzi korlátozások mögött, köztük nem csak az UFC Fight Nights, hanem sok más sportesemény, a Netflix, a BBC iPlayer és még sok más. A VPN-hálózat lehetővé teszi a blokkok megkerülését azáltal, hogy IP-címen keresztül kapcsolódik a streaming szolgáltatáshoz egy olyan helyen, ahol a szolgáltatás elérhető.

A Fight Night 228 megtekintéséhez kötelező a VPN kiválasztása egy sor amerikai szerverrel, és a VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy elkerülje a kiválasztott műsorszolgáltató által használt VPN-blokkoló eljárásokat. A nagy csatlakozási sebesség kritikus jelentőségű az élő sporthoz a fagyasztás és a pufferelés elkerülése érdekében, amely kizárja az ingyenes VPN-ek nagy részét.

A távoli szerverekhez való csatlakozás veszélyezteti a kémkedést és a számítógépes bűnözést, ezért győződjön meg arról, hogy VPN-szolgáltatója erősen titkosítja személyes adatait, és kiszivárgás nélkül megszabadul ettől a kijelentkezés pillanatától. Különös figyelmet kell fordítani a VPN által kínált összes adatvédelmi és biztonsági intézkedésre.

A legjobb VPN-k Woodley és szeptember 8-ig történő nézéséhez

Az általunk ajánlott összes VPN-t szakembereink alaposan tesztelték a sebesség, megbízhatóság, biztonság és feloldási lehetőségek szempontjából.

1. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost 2004 óta működik, és a szolgáltató egy kiterjedt kiszolgálói hálózatot épített fel az út mentén. Ez a VPN kiválóan alkalmas webhelyek hatalmas körének feloldására, beleértve az UFC-adásokat, az USA Netflix-et és a BBC iPlayer-t, így ez tökéletes lesz, ha új szórakoztatási lehetőségeket szeretne hozzáadni.

A CyberGhost megfizethető áron jön, ha hat hónapos vagy annál hosszabb üzletet választ, és a streaming profil aktiválásakor kiválasztja az Ön számára legjobb szervert. Ez a VPN a sebesség, a megfizethetőség és a használhatóság nagyszerű keveréke miatt tetején van a listánkkal, és több száz felhasználói értékelésről van szó, amelyek azt mutatják, hogy nem csak mi vagyunk olyan magasan.

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap
Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió Android és iOS rendszereken; korlátozott próbaverzió a Windows számára; nem érhető el Mac esetén
Ingyenes verzió elérhető: Nem

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

2. NordVPN

A NordVPN előnyei Infographic

A NordVPN karcsú és könnyen használható, és a szolgáltató ugyanúgy összpontosított a szűk biztonságra és a kiváló sebességre. Ez a VPN öntöttvas titkosítással rendelkezik számos olyan biztonsági funkcióval, mint a Double VPN és a szivárgásvédelem különféle formáival, valamint egy szigorú kötelezettségvállalással, hogy a felhasználói adatok nem kerülnek naplókba.

  9 лучших (все еще работающих в январе 2023 г.) VPN для Китая - 3 БЕСПЛАТНО

Az NordVPN hálózata világszerte több mint 4800 szerver tartalmazza az 1800-at csak az Egyesült Államokban, amelyek közül sokot optimalizálták olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Sling TV. Ez csak néhány oka annak, hogy ez az elit VPN a felhasználók túlnyomó többsége miatt nagy sláger. Hat egyidejű kapcsolat megengedett egy fiókkal, és a kapcsolatok elég stabilak ahhoz, hogy szinte bármilyen online feladatot elvégezzék.

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap
Ingyenes próbaverzió: Háromnapos próbaverzió teljes hozzáféréssel az összes szolgáltatáshoz és szerverhez
Ingyenes verzió elérhető: Nem

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Az ExpressVPN valamivel drágább, mint a verseny nagy része, de az az általunk tesztelt VPN-k leggyorsabb összekötési sebességével jár. Ennek a szolgáltatónak nincs a legtöbb amerikai szerver helye, de szinte bármit képes feloldni, ezért könnyen elkészíti a Woodley és Till közötti VPN-k listáját..

Az ExpressVPN katonai szintű titkosítást alkalmaz, valamint egy lekapcsolót, szivárgásvédelmet és szigorú politikát, amely szerint felhasználói adatok naplóit nem tartja. Ezenkívül az iparágban a leggyorsabb válaszidőt is kínálja, amikor az ügyfélszolgálatra vonatkozik. Ha a legjobb streaming teljesítményt szeretné elérni, az ExpressVPN lehet a választás az Ön számára. Az ára természetesen nem akadályozta meg, hogy világszerte felhasználói kedvencé váljon.

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap
Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió csak Android és iOS alkalmazásokhoz érhető el
Ingyenes verzió elérhető: Nem

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

4. PrivateVPN

privatevpn eszközök

Mint várhatnánk, a PrivateVPN értékeli a biztonságot, és képes számos streaming webhely feloldására könnyedén. Ez a megbízható szolgáltató nem határoz meg sávszélességet, és 2048 bites titkosítást használ az adatok biztonságának biztosítása érdekében. A PrivateVPN ára nagyon versenyképes, így kiváló választás, ha olcsón szeretne indulni minimális gond nélkül..

A PrivateVPN megfelelő sebességet és általában stabil kapcsolatot kínál, valamint bármilyen kérdés közvetlenül a fejlesztői csoporthoz fordul, bár ez a fenti szolgáltatókhoz képest lassabb válaszidőket eredményez. Összességében a PrivateVPN az egyik legjobb költségvetési szolgáltató ott, tehát érdemes megnézni, hogy nézze meg az UFC harcát szeptember 8-án..

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap
Ingyenes próbaverzió: Igen – az ajándékkód eléréséhez kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal
Ingyenes verzió elérhető: Nem

  Что такое VPN типа «сеть-сеть» и нужен ли ее бизнесу на 2023 год?

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat

5. Hotspot pajzs (elit)

hotspot pajzs eszközök

A Hotspot Shield ingyenes verziója nem ideális streaminghez, de az Elite-re történő frissítés megoldja a földrajzi korlátozásokkal kapcsolatos kérdéseket. A fizetett szoftver lehetővé teszi a Sling TV elérését, és ez a VPN rendkívül nagyvonalú visszatérítési politikát és próbaverziót kínál.

A felhasználók milliói szerte a világon valamilyen formában kipróbálták a Hotspot Shield szoftvert, és elégedettek voltak az eredményekkel. Érdemes megjegyezni, hogy ezt a VPN-et azzal vádolták, hogy részleges felhasználói naplókat vezet reklámcélból. Függetlenül attól, hogy ez továbbra is életképes lehetőség a streaminghez. A Catapult Hydra nevű speciális protokollal is rendelkezik, amely gyorsan tömöríti az adatokat a gyorsabb kapcsolattartás érdekében.

Pénzvisszafizetési garancia: 45 nap (akár 30 napos előfizetés esetén!)
Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió
Ingyenes verzió elérhető: Igen – Hotspot pajzs; lassabb sebesség és korlátozott feloldó teljesítmény

Hotspot pajzs ajánlatok megtekintése

6. IPVanish

ipVanish eszközök

Az IPVanish rendelkezik több mint 1000 szerver világszerte, több száz az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, amelyek kiválóan alkalmasak streamingre. További funkciók közé tartozik az automatikus IP-cím-ciklus és a korlátlan P2P-forgalom, valamint számos alagút-protokollok, szilárd 256-bites AES titkosítás és még sok más.

Az egyedülálló VPN szolgáltatók között az IPVanish 10 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és ez az egyik olcsóbb VPN, odakinn az összes extrát figyelembe véve. Az IPVanish egyértelmű, minőségi szolgáltatása miatt teszi a listánkat, amelyet különféle támogatási lehetőségek támogatnak, beleértve az élő csevegést és a gyakran ismételt kérdésekre mutató súgót..

Pénzvisszafizetési garancia: 7 nap
Ingyenes próbaverzió: Ingyenes próbaverzió elérhető iOS rendszeren
Ingyenes verzió elérhető: Nem

Az IPVanish ajánlatok megtekintése

összefoglalás

A Fight Night 228-ban rengeteg intrika van a kulcsfontosságú mérkőzés körül. A bukmékerek nem tudják eldönteni, ki nyeri meg, és eljuthat mágia pillanatához vagy végzetes hibához, amely egy pillanat alatt megtörténik.. Nem engedheti meg magának, hogy elmulasztja a csata egyetlen másodpercét, és a megfelelő VPN-rel a világ bármely pontjáról zökkenőmentesen, zavar nélkül, a Woodley vs..

Mivel a legtöbb legjobb VPN-szolgáltató ingyenes próbaverziót, visszatérítési lehetőségeket és csodálatos kedvezményeket kínál, nincs oka várni. Könnyű kapcsolatba lépni, és ma elkezdheti az UFC akcióinak figyelését.

Indítsa el az ingyenes CyberGhost próbaverzióját most