Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?

Négy piros szék, négy piros gomb és egy vadonatúj tétel a reményteljes hangokhoz – az NBC-k A Hang visszatért a 15. évadhoz!

A 15. évad az NBC és a CTV-hálózatokon 2023. szeptember 24-én indul, és van egy különleges meglepetés. Kedvenc edzőink mellett: Adam Levine, Blake Shelton és Kelly Clarkson, az Idol Jennifer Hudson visszatér az Alicia Keys helyére. Tehát készülj fel még több drámára a show-n!

Noha az NBC csak az Egyesült Államokból és a CTV csak Kanadából érhető el, továbbra is bárhol megnézheti a Voice-ot egy VPN-sel. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan.

Az NBC The Voice Online nézete

  1. Szerezzen gyors VPN-t az Egyesült Államokban vagy Kanadában található kiszolgálókkal. (A Cyberghost a leggyorsabb!)
  2. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy Kanadában.
  3. Menjen az NBC-hez vagy a CTV-hez, és kezdje el nézni!

Nézd meg most!

Miért van szüksége VPN-re az NBC The Voice 15. évadjának megtekintéséhez?

Függetlenül attól, hogy a The Voice-t nézi az NBC-n vagy a CTV-n, problémája lesz ezeknek a hálózatoknak a elérésével, ha nem az Egyesült Államokban vagy Kanadában vagy.

Szilárd VPN-vel biztonságosan és névtelenül meg tudja változtatni IP-címét, és megkerülni a geoblokkokat. Így lehet stream the Voice, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Nem csak, de a VPN megvédi online tevékenységeit a káros fenyegetésektől, például a hackerektől, különösen, ha nem biztonságos hálózatokhoz kapcsolódik.

Ha akarod streaming HD-ban pufferolás nélkül, Szüksége van egy VPN-re, amely sok szervert kínál video streamingre optimalizálva és korlátlan sávszélességet.

Mivel ma nagyon sok VPN van a piacon, nehéz lehet kiválasztani a megfelelőt. Számos különböző szolgáltatót teszteltünk, és ez a lista jelenti a jegyet a jobb streaming élményre. Mindannyian kínálnak ingyenes próbaverziók és / vagy pénz-visszafizetési garanciák, így kipróbálhatja őket, és maga dönthet el.

Az NBC’s The Voice 15. évadának legjobb VPN-jei

1. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost kiválóan használható kezdőknek és bárki másnak, aki gyors, funkciókban gazdag VPN-t keres olcsón. A felhasználók imádják az intuitív és könnyen használható alkalmazásaiért, amelyek továbbfejlesztett testreszabott profilokkal vannak folyamatos streaminghez és egyéb tevékenységekhez az összes fő platformon. Egyszerre hét különböző eszközön is futtathatja. Tesztelje magát 7 napig ingyenesen, vagy vegye igénybe a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

  Kako gledati bilo gdje da mi priča priču 2 sezone!

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Népszerű a nagy sebesség és a dedikált HD streaming szerverek miatt, az ExpressVPN az egyik legfontosabb VPN-választás a felhasználók körében. Több mint 90 szerverrel rendelkezik 2000+ szerverrel, többek között az USA-ban és Kanadában. Minden szervert magas titkosítási szint és lenyűgöző funkciók támogatnak a geoblokkok megkerülésére. Ezen felül az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, tehát nincs ok arra, hogy ne próbálja ki.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN nagy tömeg kedvence, mivel nagy sebességgel és erős biztonsággal is rendelkezik. Több mint 4000 szerverrel rendelkezik, így kiválóan alkalmas az NBC The Voice NBC és CTV 15. évadjának streamingjére. Egyszerre hat különböző eszközhöz is csatlakoztathatja.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

4. IPVanish

ipVanish eszközök

Fiókonként 10 kapcsolaton keresztül élvezheti a The Voice 15. évadot családjával. Az IPVanish nagyméretű, több mint 1000 szerverrel rendelkezik, sávszélesség korlátozása nélkül. Ezen felül 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kap a szolgáltatás tesztelésére. Itt láthatja, hogy a felhasználók mit mondanak róla.

Az IPVanish ajánlatok megtekintése

5. VyprVPN

Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?

A VyprVPN újabb lehetőséget kínál az NBC The Voice 15. évadjának közvetítésére. Felszerelt egy sor erős biztonsági funkcióval a korlátozások leküzdésére. Ezen felül a felhasználói beszámolók dicsérik a stabil kapcsolatot és a gyors video streaming-t. Egyszerre öt eszközhöz is csatlakozhat, míg az új felhasználóknak 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Tekintse meg a VyprVPN ajánlatokat

A The Voice 15. évadának közvetítése az NBC-n az USA-n kívül

Az NBC a The Voice hivatalos műsorszóró hálózata az Egyesült Államokban. Ha azonban megpróbálja belépni a webhelyére és streaming-t az Egyesült Államokon kívülről lát, a következő hibát kapja.

Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?

Az NBC feloldásának egyetlen módja az Egyesült Államokon kívüli VPN használata. A következőképpen teheti meg:

  1. Zárja be a böngészőt, indítsa el a VPN-t, és kattintson a „Hely kiválasztása” gombra..Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?
  2. Válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Államokban a rendelkezésre álló kiszolgálók listájából.Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?
  3. Kattintson a „Csatlakozás” elemre, és várjon néhány percet.Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?
  4. Csatlakozás után indítsa el a böngészőt, és lépjen az NBC webhelyére. Kattintson az oldal tetején található „Shows” elemre, és válassza a „The Voice” lehetőséget..Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?
  Spletna cenzura ima vzorec. Kje je vaša država?

Voálá! Be vagy, és készen állsz menni. Jó szórakozást.

Jegyzet: Az USA-n kívüli SlingTV-n keresztül amerikai hitelkártya nélkül előfizethet az NBC-re. Itt megtudhatja, hogyan kell csinálni.

A The Voice 15. évadának közvetítése a CTV-n Kanadán kívül

A CTV egy másik csatorna Kanadában, amely az NBC The Voice 15. évadját sugározza. Ha Kanadán, az Egyesült Királyságon vagy Írországon kívül próbál hozzáférni a CTV-hez, a következő hibaüzenetet kapja:

Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?

Kanadában szerverekkel rendelkező VPN-kkel bárhonnan megnézheti. Lássuk, hogyan:

  1. Kövesse az előző útmutató első három lépését, de az Egyesült Államok szerveréhez való csatlakozás helyett csatlakoztasson egy kanadai szerverhez.Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?
  2. Miután a kapcsolat létrejött, nyissa meg a böngészőt, és lépjen a CTV webhelyére. Válassza a „Hang” elemet a műsorok listájából.Hogyan nézhetem meg az NBC The Voice Online bárhol 15. évadát?

Jegyzet: Ez akkor is működik, ha van CTV Go előfizetése, és Kanadán kívül utazik.

Ugyanezt a módszert használva a lehető legtöbbet hozhatja ki VPN-előfizetéséből, és további streaming szolgáltatásokhoz férhet hozzá, mint például a Netflix, a Hulu vagy a BBC iPlayer. Menteni szeretne egy VPN-en? Nézze meg a legforróbb VPN-ajánlatokat.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!