Hogyan szerezhet belga IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

ez nem könnyű online nézni a VIER-t, vagy belépni belga bankszámlájára Belgiumon kívülről. A probléma az, hogy IP-címe elidegeníti az idegen helyét. A kívánt tartalom eléréséhez meg fogod tudni kell egy Belgium IP-címe.

A belga IP-vel belga híreket, Belgiumra összpontosító keresési eredményeket is kap a Google-on és regionális tartalmat a Facebookon. Ezek a legfontosabbak előnyei, ha belga üzleti lehetőségeket keresünk.

tudsz kap egy Belgium IP-címe másodpercben egy virtuális magánhálózat (VPN) használatával. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan kell csinálni négy egyszerű lépés segítségével.

Rövid útmutató: Hogyan kaphatunk egy Belgium IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon egy VPN-t Belgiumban található kiszolgálókkal. ExpressVPNaz első választásunk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse számítógépére vagy más eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Belgiumban.
 4. Kattintson ide és használja a speciális IP-eszközünket az új belga IP-cím ellenőrzéséhez.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN belga IP-címet
 • Mi mást tehet Önért a VPN? Adatvédelem, biztonság és végtelen adatfolyam
 • Mit kell keresni egy VPN-ben
 • A legjobb VPN-k belga IP-cím megszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN belga IP-címet

A VPN-k lehetővé teszik a kapcsolathoz rendelt IP-cím megváltoztatását az összes webes forgalom átirányítása magánszerverekön keresztül. A legjobb VPN-k szervereket kínálnak szerte a világon.

Amikor belép egy belga szerverhez, webhelyek csak a szerver IP-jét fogja látni, nem a valódi tartózkodási helyed.

Ez a VPN-alagútnak nevezett folyamat elrejti a saját IP-címét, hozzáférést biztosítva szinte bármilyen geoblokkolt vagy korlátozott tartalomhoz, amelyet esetleg igényel.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

A belgiumi VPN szerver IP-címe hozzáférést biztosít a korlátozott belga tartalomhoz, valamint a legfrissebb belga hírek és piaci lehetőségek. De ez csak a kezdete annak, amit egy kiváló minőségű VPN tehet Önért.

Más IP-címváltók, például ingyenes proxyk és ingyenes VPN-k, gyakran gyenge vagy lassú a kapcsolat. Ráadásul az IP-címek gyakran is vannak a VPN képernyők könnyen blokkolhatók, tehát ugyanazokkal a korlátozásokkal fog szembesülni, mint az eredeti IP-vel szemben.

Te is azzal kockáztathat, hogy személyes adatait elfogják, amikor ingyenes szolgáltatásokat használnak, mivel sokuk gyenge titkosítást használ, P2P-hálózatokat működtet vagy adatait eladja.

  YouTube privat vs nelistat: Care este diferența în 2023?

Ezzel szemben a prémium VPN-vel soha nem kell aggódnia a magánélet vagy az adatbiztonság miatt. Az a legjobb VPN-k a forgalmat szinte törhetetlen AES titkosítással titkosítják, így nem kell aggódnia a hackerek vagy az adatgyűjtők miatt.

A legnépszerűbb VPN-ek gyors, megbízható kapcsolatokkal is rendelkeznek a zökkenőmentes streaminghez, sőt megkerülheti a kemény geoblokkokat olyan szolgáltatásokon, mint az US Netflix és a Hulu.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Könnyen használható alkalmazások: Keressen olyan felhasználóbarát felületekkel rendelkező VPN-ket, amelyek megkönnyítik a belépést a választott szerverhez.
 • Szerverek Belgiumban: Legalább egyre szükséged lesz egy belga IP-cím megszerzéséhez.
 • Nem naplózási politika: A szigorú adatvédelmi irányelvekkel rendelkező VPN-k nem tárolnak azonosító információkat rólad.
 • Nagy sebesség: A gyors kiszolgálókkal rendelkező VPN elengedhetetlen, ha el akarja kerülni az állandó pufferelést a tartalom letöltése és streaming közben.
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások: A teljes biztonság érdekében katonai titkosítást igényel, megölési kapcsolóval és nyomkövetés-megelőzéssel együtt.

A legjobb VPN-k Belgium IP-cím megszerzéséhez

1. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – A leggyorsabb VPN, amelyet Belgiumra teszteltünk

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az ExpressVPN szerverei 96 országban vannak, beleértve Belgiumot is. A … val bármely prémium VPN leggyorsabb sebessége és egyszerű alkalmazások, az ExpressVPN a felhasználók kedvence.

Az ExpressVPN biztosítja a a legmagasabb szintű adatvédelem, AES-256 titkosítással és a kill kapcsoló amely automatikusan kikapcsolja az internetes forgalmat, ha leválasztja a szervert.

A szolgáltatást itt használhatja legfeljebb 5 eszköz egy időben, és iratkozzon fel a 30 napos pénzvisszafizetési garancia az előfizetésednél.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

2. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 70% -OS KEDVEZMÉNYET HASZNÁLJON, hogy belga IP-címet szerezzen a NordVPN-vel MOST!

  Hogyan szerezzen dél-koreai IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

A NordVPN közel 5300 szerverrel rendelkezik világszerte, a 66 szerver Belgiumban egyedül. Ezen okból és még sokan másokból is nagyon népszerű választás belga IP-cím megszerzésére.

A NordVPN a magánélet védelmének világvezetője. A Kettős VPN szolgáltatás hozzáad egy extra réteg titkosítást mivel az adatokat a hálózat több szerverén küldik el.

Legfeljebb 6 eszköz egyszerre egyetlen NordVPN számlával biztosítható. A szolgáltatást kockázatmentesen kipróbálhatja a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

3. CyberGhost

Átlagos értékelés: 4.8 – Legjobb értékű VPN / Legjobb VPN Mac-hez / Intuitív módon kialakított interfész az azonnali streaminghez

cyberhost több eszköz

CSAK korlátozott ideig – 73% kedvezményt kap a CyberGhost most

A CyberGhost több mint 3300 szervert kínál szerte a világon, beleértve 76 szerver Belgiumban. Egyetlen fiók akár 7 eszközt is védi egyszerre, egynél több, mint a legtöbb prémium VPN-nél.

A felhasználók szeretik a CyberGhost korlátlan sávszélességét, a hirdetések blokkolását és a nyilvános wifi védelmet. Az előre konfigurált A Streaming profil feloldása hihetetlenül egyszerűvé teszi a belga TV-hálózatokhoz való hozzáférést.

A CyberGhost új felhasználói a ingyenes 24 órás próbaverzió és a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a CyberGhost részletes szakértői áttekintése.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4. Surfshark

Általános értékelés: 4.5 – A tíz legfontosabb VPN a sebesség, érték és biztonság szempontjából

Hogyan szerezhet belga IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Szerverekkel 60 országban, beleértve két helyszín Belgiumban, A Surfshark egy új szolgáltatás, amelyet már széles körben használnak egy belga IP megszerzéséhez.

A hálózat eltakarított szerverei ügyeljen arra, hogy még az internetszolgáltató sem tudja, hogy VPN-t futtat-e. Az alkalmazások egyszerű és intuitív, de ha valaha probléma merül fel, imádni fogja a Surfsharkot 24 órás ügyfélszolgálat.

A legjobb az egészben, hogy a Surfshark védelmet nyújt a korlátlan számú eszköz csak egy számlán. Fiókját kockázat nélkül kaphatja meg, köszönhetően a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

  Cum să vizionezi MTV Europe Music Awards Anwhere Free Online!

További információra van szüksége? Itt található a Surfshark részletes szakértői áttekintése.

Szerezz most Surfshark-ot!

További irodalom

Keresse meg a legjobb ajánlatokat a VPN-khez ezekkel a kuponkódokkal

5 legjobb VPN Belgium számára – gyors, olcsó és megbízható

A leggyorsabb VPN – szakértőink által tesztelt