Kako gledati natjecanje Miss Amerike 2023. bilo gdje na mreži!

Finale natjecanja Miss Amerike 2023. je gotovo tu, a kombinacija talent show-ova, intervjui sa sucima i natjecanje na „crvenom tepihu“ čine uzbudljivu večer. Ako imate NBC ili Sling TV račun, vidjet ćete koji od 15 finalista uspije dobitnik 2023. godine, Nia Franklin. 

Ali ako živite izvan SAD-a, naići ćete na geo-ograničenja i neće moći biti svjedoci velikog događaja.

Međutim, još uvijek postoji način gledanja i pogledajte tko je okrunjen Miss Amerike!

S vrhunski VPN, možete zaobići bilo koji geoblock Sling TV (koji nosi NBC kanal) je uspostavljen. VPN skriva vašu stvarnu IP adresu kada se povežete s jednim od njegovih američkih poslužitelja, a Sling TV misli da ste u SAD-u.

To je onda otključava svoje kanale, i možete otići u NBC i uživati ​​u konkurenciji!

Na tri sam vodio testove najbolji VPN-ovi koji će usmjeravati natjecanje Miss Amerike 2023. i zaobići geo-ograničenja Sling TV-a. Sve su one super pouzdane brzina i sigurnost. 

Kratki vodič – Kako gledati natjecanje Miss Amerike 2023. na Sling TV-u

 1. Odaberite VPN. preporučam NordVPN zaobilazeći geoblokove Sling TV.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN.
 3. Povežite se s američkim poslužiteljem na kojem je dostupan Sling TV.
 4. Prijavite se / prijavite se za Sling TV i pripremite karte suca!

Počnite emitirati na natjecanje Miss Amerike 2023. godine!

Brzi vodič – Kako se prijaviti za Sling TV

Sling TV je usluga za streaming sa sjedištem u SAD-u koja uključuje NBC. Koristi geo-ograničenja na svim svojim kanalima ako živite ili radite izvan SAD-a i pokušate joj pristupiti iz drugih regija. Nadalje, potrebna vam je kreditna kartica sa sjedištem u SAD-u da biste imali račun za Sling TV. Nema problema. Postoji zaobilazno rješenje. Pročitajte moj vodič i imat ćete račun za Sling TV u trenu, bez obzira na to gdje se nalazite.

 1. Spojite VPN na američki poslužitelj.
 2. Prijavite se ili prijavite za PayPal račun.
 3. Idite na stranicu prodavaonica darovnih kartica u SAD-u na web lokaciji PayPal.
 4. Upišite “Sling TV” u traku za pretraživanje, a zatim kupite poklon karticu Sling TV.
 5. PayPal vam šalje virtualnu poklon karticu na vašu adresu e-pošte PayPal.
 6. Idite na Sling TV.
 7. Spustite se na “Dohvati ponude” i kliknite na “Iskoristi poklon karticu”.
 8. Pročitajte upute o tome kako se prijaviti za račun i iskoristiti svoju poklon karticu.
 9. Prijavite se za Sling Blue paket koji nosi NBC.
 10. Idite na kanal NBC i zgrabite kokice!

Zašto vam treba VPN da biste gledali natjecanje Miss Miss 2023

Sling TV ima na snazi ​​ograničenja licenciranja, što znači da ih koristi zemljopisne blokove za sve gledatelje izvan SAD-a. Nema deviza. Nema prehrambene mreže. Nema NBC-a.

Možeš zaobići bilo koje od ovih geo-ograničenja i uživajte u ogromnom broju Sling TV kanala s premium VPN-om.

Kad dobijete VPN, imate veliki broj američkih poslužitelja na dohvat ruke. Kad se povežete s američkim poslužiteljem, VPN sakriva vašu točnu IP adresu i šifrira je kroz svoj sigurni tunel. 

  6 най-добри алтернативи на CyberGhost: 2023 е най-бързият и най-евтиният

Sling TV vidi da je vaša “nova” adresa u SAD-u i deblokira sav njezin sadržaj, uključujući jednodnevni događaj Miss Amerike.

To nije sve što VPN može učiniti

Sling TV je izvrstan servis za streaming filmova, sporta i TV emisija koje možete uživajte uz čvrst VPN, bez obzira na vašu IP adresu. 

Ali to je samo početak svih stvari koje VPN može učiniti za tebe.

Zahvaljujući velikom broju globalnih poslužitelja, VPN otvara vrata za neograničene protoke širom svijeta. Možete skočiti s Rai TV-a na BBC World News u bilo kojem trenutku.

Neće vam propustiti notu operskog pjevanja gospođice Alabama od kada je pouzdan VPN neograničena širina pojasa koja sprečava puferiranje i provlačenje propusne širine.

Biti na internetu znači da ste otvoreni za pojavljivanje oglasa, ili još gore, hakere. Čvrsta VPN pruža uz sebe sve ove opasnosti i smetnje vrhunske značajke cyber-sigurnosti. 

Internetske snimke ne mogu prijeći mjere sigurnosti poput šifriranje vojne zaštite i zaštita od curenja DNS-a.

Ako imate pitanja, poput VPN-ovih torrenting mogućnosti, najbolje VPN usluge pružaju vam live chat podršku kao i opsežnu internetsku bazu znanja.

3 najbolja VPN-a za gledanje natjecanja Miss Amerike 2023.

Kao i natjecanje Miss Amerike, svaki VPN prolazimo strogim testovima kako bismo vidjeli tko je najbolji. Pogledajte tko su pobjednici u nastavku.

1. NordVPN

NordVPN

A pobjednik je … NordVPN.

Ovaj VPN je moj # 1 izbor jer, odozgo prema dnu, nudi najbolje cjelokupne značajke. Ima više od 1.500 američkih poslužitelja tako da možete pronaći najoptimalniju vezu za Sling TV i natjecanje Miss Amerike 2023. godine.

Moj testovi brzine za NordVPN pri vrhu su konzistentnosti i nema kapi. svoj neograničena propusnost odagnava sve puferiranje i to eliminira prijetnju prigušivanja ISP-a.

svoj globalni broj poslužitelja 5.300+ omogućuje vam strujanje ne samo Sling TV-a, većine regija koje čine Netflix, poput Netflix US-a i Netflix-a UK.

Ako zaostajete za vremenskim pokretanjem natjecanja Miss Amerike 2023, Značajka SmartPlay– dostupan je u svim svojim aplikacijama prema zadanim postavkama –nalazi vam najbrži američki poslužitelj za Sling TV.

Oglasni i zlonamjerni softver nikada nisu zabavni, i NordVPN-a Funkcijski blokovi CyberSec svaki njihov pokušaj rušenja stranke Miss Amerike. Ako ste mrežni igrač, CyberSec također sprečava DDoS napade u slučaju da vaš igrački suparnik igra nepošteno.

NordVPN-a značajke cyber-sigurnosti poput AES-ove 256-bitne enkripcije drži sve hakere i tragače dalje od vaših mrežnih podataka.

VPN je sa sjedištem u Panami, koja je udaljena od 14 Nadzor očiju. NordVPN ne moraju vam predati svoje podatke, čak i ako se to traži.

svoj stroga politika bez zapisa znači to ne ostavlja trag vaše internetske povijesti bilo koju vladu ili treće strane da je vide.

Ostale sigurnosne značajke uključuju  automatska sklopka za isključivanje i Double VPN. Postavka LAN nevidljivosti drži vaš uređaj maskiranim na lokalnim mrežama.

Chat je dostupan 24/7 da odgovorite na sva pitanja, od dostupnih usluga strujanja do povezivanja isprekidanog usmjerivača. NordVPN vam daje šest istodobnih veza uređaja! 

  TCP против UDP: понимание различий

Mislim da je NordVPN najčvršći VPN, a vi otkrijete zašto u našem ažurni pregled. Isprobajte sami prije donošenja konačne odluke tako što ćete iskoristiti  30-dnevna garancija povrata novca. 

Čak imamo i NordVPN kupon za uštedu na pretplati.

Ključne značajke NordVPN-a

 • 1.500+ američkih poslužitelja, 5.300+ globalnih poslužitelja
 • 256-bitna enkripcija AES-a, značajka SmartPlay, značajka CyberSec
 • Politika bez zapisnika
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Šest istodobnih veza
 • 24/7 chat uživo
 • Surađuje sa: Sling TV, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, ESPN, YouTube TV
 • Kompatibilno s: macOS, iOS, Windows, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači

Usmjerite natjecanje Miss Amerike 2023. s NordVPN-om!

2. ExpressVPN

ekspresna slika dobavljača

Konačna pitanja sudaca dolaze brzo na finalistima Miss Amerike, ali ne tako brzo kao ExpressVPN. svoj brzinom munje brzo vas u sekundi isporučuje na Sling TV-u, a ExpressVPN podupire to neograničena širina pojasa i njegov ugrađeni test brzine.

ExpressVPN ima solidan broj američkih poslužitelja za Sling TV veze. Nakon završetka natjecanja Miss Amerike, spajanjem na jedan od njih možete pronaći mnoštvo drugih streaming događaja uživo ExpressVPN-ovih 3.000 globalnih poslužitelja.

Ako se velikom brzinom krećete po globalnim poslužiteljima, u svakom trenutku želite zaštitu. ExpressVPN a TrustedServer tehnologija nalazi se na svakom poslužitelju i briše memoriju svakog poslužitelja jednom kad siđeš.

To udvostručuje ovu zaštitu s podijeljeno tuneliranje i savršena tajna naprijed koja koristi novi ključ za šifriranje svaki put kada se povežete s poslužiteljem.

ExpressVPN čuva sve vaše podatke na mreži iza svog dvorca za cybersecurity. Prva prepreka za bilo kojeg cyber lopova jest njegova 256-bitna enkripcija AES-a. Vaše mrežne informacije nikada nisu ugrožene DNS s nultim znanjem, ugrađeni prekidač za ubijanje i politika nulte evidencije.

Uljudan i informativan 24/7 podrška uživo brzo reagira. Ono što je za sada nemoguće je da ne postoji podrška putem telefona, ali to možda neće biti problem ako je internetsko razgovaranje brže rješenje za vas.

ExpressVPN košta malo više od konkurencije, ali možete odlučiti isplati li se kod nas cjeloviti pregled. Plus,  30-dnevna garancija povrata novca koja uključuje pet veza uređaja istodobno (s bilo kojom pretplatom) može vam pomoći da odlučite je li ExpressVPN pravo mjesto za vas.

Uzmi ExpressVPN kupon danas i uštedite kad se prijavite.

Ključne značajke ExpressVPN-a

 • 3.000+ poslužitelja na 160 lokacija
 • 256-bitna AES enkripcija, TrustedServer tehnologija, savršena tajna naprijed
 • Stroga pravila bez zapisa
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Pet veza uređaja
 • Podrška korisnicima 24/7 live chat
 • Radi sa: Sling TV, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Showtime, HBO GO, BBC iPlayer, YouTube, Sky TV
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Kindle Fire, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači

Usmjerite natjecanje Miss Amerike 2023. s ExpressVPN-om!

  3 cele mai bune VPN-uri (într-adevăr gratuite) care lucrează cu BBC iPlayer în 2023

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

Unatoč sablasnom imenu, CyberGhost je pristupačan VPN s niska cijena i značajke prilagođene početnicima i prilagodljive aplikacije. 

CyberGhost ima velike brzine kroz gotovo sve 1.000 američkih poslužitelja, i nudi neograničena propusnost, tako da ne propustite ni korak baletne rutine gospođice New York.

Uživam u Značajka pametnih pravila. To pronalazi vam najbržu vezu na jednom od svojih 5500 globalnih servera, u slučaju da vam zatreba nogometni tok na BBC Sportu u žurbi.

Njegova adresa u Bukureštu, Rumunjska, stavlja CyberGhost izvan nadležnosti Saveza 5 i 14 Oči, tako da nema brige oko dijeljenja obavještajnih podataka.

Stroga politika zabrane zapisa uvijek čuva sve vaše podatke anonimnim. svoj aplikacije otporne na propuštanje i 256-bitna AES enkripcija spriječite cyber napade dok ste na mreži.

 NoSpy poslužitelji– vrhunska značajka sa CyberGhost–omogućuje vam još veće brzine i veću propusnost od svojih redovnih poslužitelja.

Ako mnogo bujite, CyberGhost nudi poslužitelji optimizirani za bujice. svoj ugrađeni blokator oglasa i automatska sklopka za zaustavljanje su na mjestu da vas zaštite prilikom streaminga, bujice ili igranja.

CyberGhost ima dostupan chat chat, a nudi opsežnu bazu znanja zajedno s temeljitim FAQ-om.

Ako želite znati svaki detalj CyberGhosta, idite na naš dubinski pregled. Ako vam se nakon pregleda dobro osjeća CyberGhost, možete to isprobati s udobnošću  45-dnevna garancija povrata novca. Također morate uživati sedam veza uređaja po računu.

Na CyberGhostu uštedite ogromno ako se pretplatite na godinu dana, a uz našu možete uštedjeti još više kupon.

Ključne značajke CyberGhosta

 • 5.500 globalnih poslužitelja, 1.000 američkih poslužitelja
 • Jednostavno sučelje i prilagodljive aplikacije
 • Vojni razred šifriranja, NoSpy poslužitelji
 • Stroga politika nulte evidencije
 • 45-dnevna garancija povrata novca
 • Sedam istodobnih veza uređaja
 • Live chat
 • Radi sa: Sling TV, ESPN, DAZN, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Showtime, HBO, Amazon Prime Video, Hotstar
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači

Usmjerite konkurenciju Miss Amerike 2023. s CyberGhostom!

U zaključku

Tko ima ono što je potrebno za pobjedu na natjecanju Miss Amerike 2023.? Hoće li Miss New York ponoviti ili će Miss Louisiana konačno pobijediti prvi put?

Uključite se u sve drame na NBC-u i Sling TV-u. Ako ste izvan SAD-a, možete lako zaobiđite geoblokove jednim od mojih preporučenih VPN-ova.

Uz robustan VPN, dobivate sve internetska zaštita koja vam je potrebna dok struji Miss Amerike sa značajkama kibernetičke sigurnosti poput politike šifriranja i vojne prijave.

Ako želiš najbrži VPN koji također ima sigurnost na gornjoj polici prilikom strujanja natjecanja Miss Amerike 2023., preporučam da krenete dalje NordVPN.

Želite li učiniti više istraživanja o VPN-ovima i kako možete prenositi svoje omiljene TV emisije na Hulu? Pogledajte naš članak o najbolji VPN-ovi za Hulu koji dosljedno rade.

Saznajte više o VPN sigurnosti u našem informativnom blogu na koje VPN-ove odabrati za sigurnost.