Hogyan szerezhet szerbiai IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Csak néhány egyszerű lépésben rendelkezhet szerb IP-címmel. Ön képes lesz rá Bármely műsor közvetíthető az RTS1 vagy a DM SAT csatornán, használja a szerb bankszámláját, és beléphet az országon kívüli szerb hír- és közösségi oldalakba.

Kiváló VPN szerverrel, Szerbiában, amire szükséged van a csatlakozáshoz. Itt van, hogyan kell szerezzen új szellemi tulajdonjogot Szerbiában és megkerülje a földrajzi korlátozásokat hogy elérje a szükséges tartalmat.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk szerb IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon egy VPN-t Szerbiában található kiszolgálókkal. Az NordVPN a mi első választásunk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse a számítógépére / eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Szerbiában.
 4. Ellenőrizze új IP-címét az egyszerű eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan szerezhet be egy VPN szerb IP-címet
 • A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen
 • Mit kell keresni egy VPN-ben
 • A legjobb VPN-k szerb IP-cím megszerzéséhez

Hogyan szerezhet be egy VPN szerb IP-címet

Csak Szerbiában működő webhelyek ellenőrizze a tartózkodási helyét, hogy eldöntse, mennyi tartalmat érhet el. Ha van idegen IP-címe, akkor a webhelyek ezt megtehetik elrejteni tartalmuk egészét vagy egészét tőled. Az a trükk, hogy ezen geoblokkokon túljuthassunk, az a szerb IP-címről történő elérés.

A kiváló minőségű VPN-k lehetővé teszik a szerverhez való csatlakozást az egész világon. Amikor az internetes forgalmat szerbiai szerver, a VPN segítségével küldi el elrejti a valódi IP-címét, csak bemutatja a weboldalaknak a szerb IP-t a szerver.

Mivel a webhelyek úgy gondolják, hogy az országban van, a szerb oldalakhoz ugyanaz a hozzáférése lesz, mint a Belgrádból böngésző személyeknek. Még akkor is keresési eredmények szerb nyelven.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

A regionális tartalomhoz való korlátlan hozzáférés nagy segítséget jelent, ha van megtanulni szerbül beszélni. A szerb közösségi média és híroldalak szintén lehetővé teszik a helyi kultúra kutatását, akár öröm, akár érdeklődés céljából előnyöket adhat vállalkozása számára.

  Kako pospešiti hudournike in blokirati ustavljanje - Vodnik po korakih

A VPN sokkal többet nyújt, mint a korlátozott tartalom blokkolásának feloldása. Az is az összes adatot titkosítja, beleértve hitelkártya szám, banki adatok és jelszavak. A hackerek és az adatgyűjtők nem férhetnek hozzá az Ön adataihoz vagy nyomon követhetik tevékenységét.

Ingyenes VPN-k ne teljes mértékben védje adatait, vagy nem tudok elkerülni a VPN blokkolókat használják a népszerű streaming szolgáltatások. Sokuk hirdetéseket is megjelenít, naplózza az Ön adatait, és eladja, és nagyon lassú szerverekkel rendelkeznek.

Az top VPN szolgáltatások katonai titkosítást és fejlett biztonsági funkciókat kínálnak, hogy az adatok bármikor biztonságban legyenek. Amellett, hogy szerbiai IP-t ad neked, ők lesznek kinyit az amerikai Netflix, a BBC iPlayer, és szinte bármilyen más tartalmat, amit valaha is szeretne.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Szerverek Szerbiában: Szerb IP-cím megszerzéséhez csatlakoznia kell egy ország szerveréhez.
 • Erős titkosítás: Csak az Advanced Encryption Standard (AES) titkosítást használó VPN-ket használjon, lehetőleg 256 bites vagy újabb.
 • Nagysebességű szerverek: Válasszon gyors csatlakozással és korlátlan sávszélességű VPN-t, ha pufferelés vagy megszakítások nélkül szeretne adatfolyamot folytatni.
 • Magánszféra védelem: Győződjön meg arról, hogy a VPN-nek szigorú bejelentkezési szabályzata van, így az internetes tevékenységei soha nem vezethetők vissza Önhöz.
 • Vevőszolgálat: Használjon VPN-t reagáló, segítőkész ügynökökkel. Olvassa el, amit más ügyfelek mondhatnak a VPN-vel kapcsolatos tapasztalataikról.

A legjobb VPN-k Szerbia IP-címének megszerzéséhez

1. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 70% -OS KEDVEZMÉNYET SZABADT, HOGY Szerbia IP-címet szerezzen az NordVPN-vel MOST!

A saját szakértőink és még sokan mások által a jelenleg elérhető legbiztonságosabb VPN-nek minősítették 3 szerver Szerbiában. Az egyszerű térkép-felület megkönnyíti a megfelelő kiszolgáló kiválasztását és a kiszolgálók váltását, amikor csak szüksége van.

  Távoli elérésű VPN vs helyről VPN - Teljes útmutató 2023

A NordVPN katonai minőségű 2048 bites titkosítás. Lenyűgöző biztonsági funkciók tartalmaz egy a Dupla VPN opció, amely a forgalmat két kiszolgálón keresztül irányítja, mindegyikhez hozzáadva egy további titkosítási réteget.

Az ügyfelek szeretik a NordVPN-t, mert egyszerűen használható, de ha bármilyen probléma merülne fel, kérhet segítséget 24/7 élő chat. A weboldalnak is van kiváló GYIK és bemutató szakaszok.

A NordVPN kiváló hírnevét kipróbálhatja saját magával 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Szerbiára

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az Express VPN a sebesség szempontjából a legjobb besorolású VPN. Van egy szerver helye Szerbiában több IP-vel, és nem fog csalódást okozni, ha gyorsaságot akar, megbízható VPN streaminghez.

Az ExpressVPN rendelkezik a szigorú bejelentkezési politika a magánélet védelme és AES 256 bites katonai titkosítás az adatok védelme érdekében.

Csatlakozhat legfeljebb 5 eszköz licencenként, minden felhasználó számára elérhető felhasználóbarát alkalmazásokkal. Van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia az összes ExpressVPN tervben, és ha segítségre van szüksége, akkor gyorsan megkaphatja a 24/7 élő csevegéssel.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.
  5 cele mai bune VPN-uri pentru Venezuela - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. CyberGhost

Átlagos értékelés: 4.8 – Legjobb értékű VPN / Legjobb VPN Mac-hez / Intuitív módon kialakított interfész az azonnali streaminghez

cyberhost több eszköz

CSAK korlátozott ideig – 73% kedvezményt kap a CyberGhost most

Nem lesz gondod a Szerb IP-cím amikor csatlakozik a 8 CyberGhost szerver az országban.

A CyberGhost felhasználói felülete olyan egyszerűen használható ez csak egy kattintás szerbiai IP-címet szerezhet Önnek és teljes VPN-védelem. A VPN kezdők szeretik azt a tényt, hogy a CyberGhost előre beállított profiljai képesek automatikusan kiválasztja a legjobb szervert az Ön igényeinek.

A CyberGhost rendelkezik minden olyan biztonsági funkcióval, amelyet elvárhat a legfelső VPN-től, plusz hirdetés blokkolása és egy HTTPS átirányítási mód. Ha az üzemmód aktív, a CyberGhost automatikusan bekapcsol átirányítja Önt bármely webhely legbiztonságosabb verziójára.

A CyberGhost nagyszerű 24/7 élő chat támogatás. Csatlakozhat legfeljebb 7 eszköz a számláján, és van egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia, így sok idő áll rendelkezésre a szolgáltatás kipróbálására.

További információra van szüksége? Itt található a CyberGhost részletes szakértői áttekintése.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; dedikált profil mutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

További irodalom

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a legnépszerűbb VPN-ken.

Új a VPN-eknél? Itt van minden, amit tudnod kell.

Tudjon meg többet a filmek streamingjének 6 legjobb VPN-jéről.

Még mindig határozatlan? Nézze meg szakembereink tíz olyan dolgát, amelyekre figyelmet kell fordítani, amikor VPN-t választ.