Как да изтеглите и инсталирате Cyberghost

Първо и най-важното, отидете на cyberghost.com и изберете вашия професионален план. Забележете, че цените варират значително в зависимост от това колко дълго планирате да използвате тяхната услуга. Cyberghost също експериментира с техните цени, така че може да го намерите дори по-евтино от това, което открихме. за да видите текущите им планове и цени.

С 45-дневна гаранция за връщане на парите винаги можете да отмените поръчката и да получите възстановяване, ако се почувствате недоволни от тяхната услуга.

Нови CyberGhost планове

След като изберете план, попълнете своите данни за плащане и продължете към касата. Ако плащате с PayPal, ще видите такса от Cleverbridge AG.

След това уебсайтът ще разпознае вашето устройство и операционна система и софтуерът ще започне да се изтегля автоматично веднага след като завършите регистрацията си, просто като това!

Сега отворете EXE файла и продължете с инсталацията, докато не стигнете до този екран:

cyberghost pro табло

Богати функции

Както можете да видите, има много възможности за избор, в зависимост от това, което искате да направите. В крайна сметка идеята е да оптимизирате максимално скоростта и качеството на вашата интернет връзка. Планирате ли да изтеглите торенти? Гледате ли филми в пряко предаване на живо? Или просто избягвате цензурата? С Cyberghost не е нужно да правите нищо особено, просто изберете вашия случай на използване и софтуерът автоматично ще избере най-доброто местоположение и конфигурация за вас.

Повтарящите се плащания лесно се анулират

Както при почти всяка онлайн услуга, Cyberghost Pro ще ви таксува автоматично през планираните интервали на плащане, освен ако изрично не поискате друго. Добрата част е, че с Cyberghost говорим за действие с едно кликване без зададени въпроси.

  CipherCloud - Zaštita podataka na putu do oblačnih usluga

Как да изтеглите и инсталирате Cyberghost

Недостатъкът на Cyberghost Pro

Ad Blocker Broken

Трябва да се спомене, че въпреки избора на опцията „Блокиране на реклами“ в интерфейса на Cyberghost, все още получавам анимирани GIF файлове, които мигат навсякъде, когато използвам инкогнито браузване (разбира се, че имам инсталиран рекламен блок в Chrome, но това е до точката). Дали тези реклами могат да се включат или не с моите лични данни остава неясно, но наличието на такива е смущаващо само по себе си, особено когато използвам платена услуга, която трябва да ги елиминира.

cyberhost Pro тест за скорост

Време на престой при превключване на функции

Друг недостатък е свързан с факта, че превключването между функциите ви принуждава да прекъснете и отново да свържете мрежата си, което отнема много време и понякога напълно замразява софтуера. Освен, че всичко е страхотно.

Мислете за получаване на акаунт в Cyberghost Pro?

Не правете ход преди да прочетете нашите потребителски отзиви.

Оценете опита си с Cyberghost!

Напишете отзив за CyberGhost VPN заглавие 0 от 120 знака

Моля, напишете коментар от заглавието.

Заглавието не трябва да е по-дълго от 120 знака

(Моля, използвайте поне 2 думи в заглавието си)

Какво е вашето мнение за CyberGhost VPN? 0 от минимум 200 знака

Моля, напишете коментар.

Рецензията ви трябва да е с дължина поне 200 знака. Добавянето на подробности наистина помага на хората да разберат какво харесвате или не't за тази VPN.

Твоят резултат:

Моля, дайте оценка VPN.

Изпратете отзив Всеки отзив се проверява лично от нашия екип. Ако сметнем, че е истински, ще го публикуваме в рамките на 48 часа.