Как да пазарувате на международните уебсайтове на Amazon от Австралия

Шшш … Искаш ли да знаеш тайна? Можеш купувайте по-евтините продукти на Amazon Australia на международните уебсайтове на Amazon. И не само по-евтино – ще намерите по-голяма гама от продукти и популярни международни марки, които не се предлагат в Австралия.

Но как можете да влезете във всичко това страхотно пазаруване от Австралия? Висококачественият VPN е всичко, от което се нуждаете. Добра VPN ще маскирайте вашия IP за да изглежда, че търсите от друго място. Това ще отключи международните уебсайтове на Amazon от Австралия. 

То също ще криптирайте вашия интернет трафик за да защитите вашата лична информация от хакери и шпиони. Това ще не позволявайте на кибернетичните крадци да ви откраднат финансовите данни когато плащате онлайн. 

Прочетете, за да разберете най-добрият начин да пазарувате на международните уебсайтове на Amazon от Австралия.

Как да пазарувате на международните уебсайтове на Amazon: Бързо ръководство

  1. Регистрирайте се за VPN това оперира сървъри по целия свят. NordVPN е нашият избор №1 за онлайн пазаруване поради силните си функции за сигурност.
  2. Инсталирайте своето VPN приложение и се свържете със сървър в страната, в която искате да пазарувате.
  3. Насочете се към Amazon, изберете вашия (виртуален) регион и насладете се на малко терапия на дребно!

Вземете NordVPN сега!

Защо имате нужда от VPN, за да пазарувате на международните уебсайтове на Amazon от Австралия

  • Защитете личните си данни: VPN кодират цялата информация, която изпращате през вашата интернет връзка. Това спира хакерите да виждат чувствителна информация, като данните за кредитната ви карта и данните за вход. 
  • Спестете пари от покупките си: Не е тайна, че цените на продуктите се променят в различните страни. Можеш използвайте своя VPN за достъп до ексклузивни сделки и отстъпки от международни продавачи на Amazon. 
  • Разходвайте по-малко за доставка: Изпращане на подарък в чужбина? Ако ти покупка от местния уебсайт на получателя на Amazon, ще спестите пари от доставка.
  • Отключи Amazon Prime Video US: Можете да използвате своя VPN за отключете допълнително съдържание на Amazon Prime от САЩ и други страни. Разгледайте ръководството на нашите експерти, за да научите повече.
  Как получить немецкий IP-адрес из любой точки мира в 2023 году [+ ВИДЕО]

Избор на VPN за Amazon

Важно е да изберете най-добрата VPN услуга за поддържане на бързото и безопасно сърфиране.

Трябва да потърсите VPN, което предлага неограничена честотна лента На високоскоростни сървъри по света. Няма нищо по-лошо от това да пропуснете много, защото връзката ви беше твърде бавна, за да се зарежда Amazon навреме! 

Избраната от вас VPN трябва да предлага приложения за всичките ви устройства. Множество едновременни връзки са удобни, ако искате да защитите цялото си домакинство с един VPN акаунт.

По отношение на сигурността и поверителността, вашият VPN трябва да предлага 256-битово криптиране, строг политика без регистрация, и ан автоматичен превключвател за убийство за да се предотврати напускането на незащитени данни от мрежата ви в редкия случай, че вашата VPN връзка се провали.

Най-добрите VPN мрежи за пазаруване на международните уебсайтове на Amazon от Австралия

1. NordVPN

NordVPN устройства

NordVPN комбинира високи скорости на свързване, неограничена честотна лента, и силни функции за сигурност, така че можете да се насладите на безопасно и бързо пазаруване онлайн.

с виртуални местоположения в 60+ страни, включително САЩ, можете да закупите от всяко място в Amazon!

VPN поддържа a стриктна политика без регистрация и защитава вашите данни с криптиране с военен клас. Приложенията му разполагат с автоматичен превключвател за убийство, също. 

Говорейки за приложения, NordVPN удобен за потребителя интерфейс е наличен за всички основни платформи. Можеш защита на до 6 устройства по същото време.

Впечатляваща, всестранна услуга спечели отлични отзиви от клиентите на NordVPN. Изпробвайте го безрисково с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте оферти за NordVPN

  Hogyan javítsuk ki az EA himnusz késését - A legegyszerűbb hack a játékosok számára 2023-ban

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е най-бързият VPN на пазара. То предлага неограничена честотна лента На 3 000+ сървъра в 94 страни, включително САЩ.

негов модерни функции за сигурност пази личната си информация, така че винаги да си анонимен онлайн.

Можеш свържете до 5 устройства едновременно, и има приложения за повечето основни платформи.

ExpressVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите и a 7-дневен безплатен пробен период за приложенията за Android и iOS. За да научите повече за това, което може да направи този светкавично бърз VPN, проверете какво реалните потребители трябва да кажат за него.

Преглед на ExpressVPN оферти

3. CyberGhost

Как да пазарувате на международните уебсайтове на Amazon от Австралия

Супербързият CyberGhost е популярен избор сред онлайн купувачите.

CyberGhost работи 3 600+ сървъра в 60 страни, така че можете да пазарувате по целия свят. Най-доброто от всичко е функции за защита от висок клас ще запази личната ви информация в безопасност, докато вие сърфирайте на до 7 устройства.

Можете да опитате CyberGhost със своите 24-часов безплатен пробен период и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте оферти за CyberGhost

4. ЧастенVPN

PrivateVPN устройства

PrivateVPN е a Достъпният доставчик с модерни функции за сигурност и неограничена честотна лента.

Лесен е за употреба и чудесно за начинаещи. Въпреки че няма поддръжка за чат на живо, ако сте нови в VPN, можете накарайте агент за поддръжка на клиенти да инсталира вашата VPN софтуер за вас чрез дистанционна помощ.

Възползвайте се максимално от него 7-дневен безплатен пробен период и 30-дневна гаранция за връщане на парите за да разберете защо потребителите оценяват PrivateVPN.

Преглед на PrivateVPN оферти

5. Surfshark

Как да пазарувате на международните уебсайтове на Amazon от Австралия

Surfshark е друг чудесен избор за пазаруване в Amazon. То предлага високи скорости, нарастващ глобална мрежа от сървъри, и мощни функции за сигурност които ви предпазват докато разглеждате.

  5 legjobb VPN Peru számára - biztonság, streaming és gyorsaság 2023-ban

Surfshark има приложения за почти всички устройства и оферти неограничени едновременни връзки, така че можете да поддържате цялото си домакинство свързано. 

Ако не сте сигурни дали Surfshark е подходящ за вас, щракнете тук, за да прочетете реални потребителски отзиви. Има и 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково

Вижте оферти за сърфшарк

резюме

Използвайки VPN, можете да получите страхотни оферти на международните уебсайтове на Amazon, дори когато пазарувате от Австралия. Добър VPN също ще защити вашата лична информация от cyberthieves, като се уверите, че трудно спечелените пари остават в безопасност в банковата ви сметка.

Ако все още не сте сигурни кой VPN е най-добрият за вас, препоръчваме NordVPN. е бърз, сигурен, и най-доброто от всичко, можете да го изпробвате безплатно!

Вземете NordVPN сега!

Допълнителна информация

Вижте списъка, на който експертите ни с бюджетни средства са съставили най-добрите VPN сделки в момента.

Ако използвате PayPal, нашите експерти препоръчват да защитите парите си с VPN.

Интересувате се от онлайн сигурността толкова, колкото от пазаруването? Вижте нашите експертни препоръки за най-добрия VPNS без регистрация.