Как да получите сингапурски IP адрес отвсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Ако сте извън Сингапур, може да имате проблеми гледане на телевизионни предавания на Toggle или 8TV. Влизане във вашето онлайн банкова сметка може да ви причини главоболие. Всичко това се случва поради ограниченията за достъп до уебсайтове, наречени geoblocks.

Определени уебсайтове ви дават достъп само ако имате IP адрес, който съответства на тяхното местоположение. Така че, ако искате да влезете в географски ограничен уебсайт в Сингапур, имате нужда от сингапурски IP адрес.

Промяната на вашия IP може да звучи сложно, но всъщност е бързо и лесно. Всичко, което трябва да получите IP адрес в Сингапур, е виртуална частна мрежа (VPN). Ще ви покажем как да го направите и ще ви дадем няколко съвета от нашите професионалисти как да изберете правилния VPN за вас.

Бързо ръководство: Как да получите сингапурски IP адрес с VPN

 1. Изберете VPN със сървъри в Сингапур. NordVPNе нашият избор №1.
 2. Изтеглете софтуера за VPN и го инсталирайте на вашия компютър или друго устройство.
 3. Стартирайте софтуера и се свържете със сървър в Сингапур.
 4. Кликнете тук, за да използвате нашия инструмент, за да проверите вашия нов IP адрес.

Съдържание

 • Как VPN може да ви получи сингапурски IP адрес
 • А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко
 • Какво да търсите в VPN
 • Най-добрите VPN за получаване на сингапурски IP адрес

Как VPN може да ви получи Сингапурски IP адрес

VPN работи, като свързва устройството ви със сървър чрез защитен тунел. Най-добрите доставчици на VPN имат сървъри, разпространени по целия свят. Ако искате IP адрес в Сингапур, просто трябва да изберете сървър в Сингапур.

След като се свържете с VPN сървъра, целият ви интернет трафик ще бъде пренасочен през Сингапур. Това ще изглежда, че като разглеждате в рамките на страната, ще ви предостави достъп до съдържанието, от което се нуждаете.

Добрият VPN може да направи и повече от просто да промени вашето видимо местоположение. Прочетете, за да научите какви други предимства можете да ползвате с VPN.

А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко

Ако използвате имейл, приложения за съобщения или VoIP, за да поддържате връзка с приятели и семейство, трябва да сте наясно, че Сингапурският орган за излъчване (SBA) следи онлайн трафика. VPN използва разширено предотвратяване на криптиране и проследяване за да гарантирате, че вашите разговори остават лични.

За бизнесмени, пътуващи в чужбина, ограниченият достъп до мрежите на вашата компания и файловете с данни затруднява работата от разстояние. VPN ви позволява да останете във връзка с вашата компания и клиенти, като същевременно поддържа вашата информация защитена.

  Biowatch - zavarujte svoje premoženje s prepoznavanjem žil

Безплатни IP чейнджъри или прокси сървъри също ще ви дадат сингапурски IP адрес, но те не са надеждни. Тяхното криптиране е слабо (или не съществува), така че ако правите бизнес или банкирате онлайн, рискувате да прихванете данните си.

Така наречените безплатни VPN са още по-лоши. Скоростите им са твърде бавни за стрийминг, а сървърите им често са в черен списък от геоблокирани уебсайтове, така че няма да получите достъп дори със сингапурски IP адрес. много безплатни VPN мрежи също събират и продават вашите данни.

От друга страна, с премиум VPN ще се насладите на плавен поток и неограничен достъп до глобално съдържание, включително Netflix, Hulu и всичко, което трябва в Сингапур. Никога няма да ви се наложи да пропуснете ежедневната си поправка на Morning Express.

Какво да търсите в VPN

 • Сървъри в Сингапур: Трябва ви поне един, за да получите сингапурски IP адрес.
 • Разширена сигурност: В допълнение към криптирането на AES, потърсете превключвател за убийство, защита от течове на DNS и двойна VPN (мулти-хоп сървър).
 • Неограничена смяна на сървъри: Възможността да промените сървърите означава, че можете да заобиколите сингапурската държавна цензура, като преминете бързо към IP, който не е в Сингапур, когато имате нужда от такъв.
 • Разблокиране на способности: Изберете VPN, който има репутация за преодоляване на строгите гео ограничения за сайтове като BBC iPlayer. Това ще гарантира лесен достъп до уебсайтове в Сингапур.
 • Висока скорост: VPN с бързи сървъри и неограничена честотна лента ще ви осигури гладко поточно и безпроблемно качване и изтегляне.

Най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Сингапур

1.NordVPN

Обща оценка: 4.9 – Общата ни №1 VPN

NordVPN устройства

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: СЪБИРАЙТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА 70%, за да получите сингапурски IP адрес с NordVPN СЕГА!

NordVPN може да се похвали 52 сървъра в Сингапур и повече от 5000 по целия свят, така че намирането на сървъри, отговарящи на вашите нужди, е лесно. негов SmartPlay функция автоматично ще ви превключи на сървър, който може да отблокира всеки географски ограничен сайт за поточно предаване, до който искате да стигнете.

  ЦитизенВПН Тобиас Скитте открива истину о бесплатном ВПН-у, доживотним понудама и задржавању података

NordVPN на криптиране с военен клас и Двойна VPN (мулти-хоп криптиране) гарантира, че вашият онлайн трафик е безопасен, а уникален CyberSec пакет блокира зловреден софтуер и досадни изскачащи реклами.

Потребителите обичат интуитивния интерфейс в приложенията на NordVPN и можете да осигурите най-много 6 устройства на една сметка. А 30-дневна гаранция за връщане на парите е достъпен, когато се абонирате ако искате да опитате NordVPN.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на NordVPN.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вземете NordVPN сега!

2. ExpressVPN

Обща оценка: 4.9 – Най-бързият VPN, който тествахме за Сингапур

ExpressVPN устройства

Не го пропускайте: Вземете 49% отстъпка от VPN №1 & опитайте го за 30 дни без риск

ExpressVPN е популярен избор за получаване на IP адрес в Сингапур, благодарение на своята водеща в индустрията скорост. То има 148 местоположения на сървъра, включително 3 в Сингапур.

ExpressVPN на сигурност на топчето включва разделен тунел и a убийте превключвател за да ви даде пълен контрол кога вашите данни излизат в публичната мрежа и кога не. ExpressVPN също работи под а политика без регистрация, така историята на сърфирането ви ще изчезне, когато излезете.

Можете да опитате ExpressVPN за себе си с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Вземете ExpressVPN сега!

3. CyberGhost

Обща оценка: 4,8 – VPN с най-добра стойност / най-добър VPN за Mac / интуитивно проектиран интерфейс за незабавно предаване

cyberghost множество устройства

САМО за ограничено време – Вземете 73% OFF CyberGhost сега

CyberGhost има глобална мрежа от над 5 700 сървъра, включително 36 в Сингапур. Осигурява 256-битово AES криптиране както и ан автоматичен превключвател за убийство за да сте сигурни, че вашата интернет активност винаги е защитена.

  Cum să urmărești Netflix SUA în Canada | Hack Streaming rapid pentru 2023

Потребителите оценяват CyberGhost’s предварително конфигурирани профили, които са оптимизиран за вашите специфични нужди. Например, ако искате да предавате F1 Singapore Grand Prix, профилът за стрийминг ще ви свърже с най-бързия сървър, който има достъп до състезанието.

Новите абонати на CyberGhost получават a безплатна 24-часова пробна версия, и ще бъдете защитени от щедър 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на CyberGhost.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Вземете CyberGhost сега!

4. Surfshark

Обща оценка: 4,5 – Топ десет VPN за скорост, стойност и сигурност

Как да получите сингапурски IP адрес отвсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Surfshark VPN има 1041+ сървъри, с опции в Сингапур за да получите нов IP адрес в Сингапур. Потребителите са спечелени от способността на Surfshark да последователно заобикаляйте трудни геоблоки като тези в US Netflix.

Surfshark също се конкурира добре с нашите дългогодишни доставчици по отношение на сигурността. Surfshark използва криптиране с военен клас, частен DNS, и a двойна VPN верига който криптира вашите данни на два или повече сървъра.

Можете да тествате Surfshark сега с a 30-дневна гаранция за връщане на парите когато се абонирате.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на Surfshark.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Вземете Surfshark сега!

Допълнителна информация

Искате да спестите пари в VPN? Разгледайте нашата страница с оферти за страхотни оферти.

Ако искате да видите още няколко опции за сингапурски IP адрес, разгледайте нашия списък с най-добрите VPN за Сингапур.

Никога няма да ви се наложи да пропуснете вълнуващото нощно състезание на F1 с нашето ръководство за това как да гледате Гран При на Сингапур отвсякъде.