Kako do Urugvajske IP adrese bilo gdje u 2023. godini [+ VIDEO]

Frustrirajuće je kad ti ne mogu pristupiti Urugvajski bankovni računi, društvene stranice, ili TV mreže jer ste izvan zemlje. Neke od tih web stranica vide vašu IP adresu u drugoj zemlji i isključe vas.

Virtualna privatna mreža (VPN) prelazi te neugodne blokove dajući vam urugvajsku IP adresu. Sve dok odaberete VPN s nekoliko ključnih značajki, imat ćete isti pristup web sadržaju koji koristi samo Urugvaj kao i netko surfati u Montevideu.

Najnovije drame Albana i Liliante moći ćete sustići prema strujanje Divergentesa u roku od nekoliko minuta od postavljanja VPN, s bilo kojeg mjesta na svijetu. Evo kako je to učinjeno.

Kratki vodič: Kako dobiti urugvajsku IP adresu putem VPN-a

 1. Odaberite VPN sa poslužiteljima u Urugvaju. ExpressVPNnaš je izbor # 1.
 2. Preuzmite VPN softver i instalirajte ga na svoje računalo / uređaj.
 3. Pokrenite softver i povežite se s poslužiteljem u Urugvaju.
 4. Ovdje provjerite novu IP adresu pomoću našeg jednostavnog mrežnog alata.

Sadržaj

 • Kako vam VPN može dobiti urugvajsku IP adresu
 • VPN takođe vas čuva & Omogućuje vam strujanje gotovo svega
 • Što tražiti u VPN-u
 • Najbolji VPN-ovi za dobivanje urugvajske IP adrese

Kako vam VPN može dobiti urugvajsku IP adresu

Blokirat će samo web mjesto za Urugvaj neki ili cijeli njegov sadržaj kad otkrije a strana IP adresa.

Da biste prošli mimo geobloka, morate prevariti web mjesto u uvjerenju da se nalazite u Urugvaju. Kad se povežete s VPN serverom u Urugvaju, on prikriva vašu stvarnu IP adresu. umjesto, web stranice vide jednu od urugvajskih IP adresa poslužitelja.

Budući da su svi podaci koji se prenose između vašeg uređaja i privatnog poslužitelja temeljno šifrirani, web stranice ne mogu vidjeti vašu pravu lokaciju. Podignut će geoblokove na njihovom sadržaju, dajući vam neograničen pristup svemu što trebate u Urugvaju.

  Как смотреть доктора прыщ Поппер в 2023 году

VPN takođe vas čuva & Omogućuje vam strujanje gotovo svega

Kad zaobiđete urugvajske geoblokove, možete istraživanje regionalnih tržišta, vidjeti vijesti o lokalnoj industriji, i povezati se s vlasnicima lokalnih tvrtki kako biste ostvarili prednost u odnosu na vaše konkurente.

Možeš plaćati lokalne tarife za usluge i smještaj kada putujete u Urugvaj ili učite urugvajsku kulturu. Čak možete vježbati svoj španjolski način strujeći snimkom filmova Španjolski titlovi ili presnimavanje.

Sve su to velike prednosti korištenja VPN-a, ali najbolje ocijenjeni VPN donosi puno više od samo deblokiranja regionalnog sadržaja. Uz šifriranje vojnog stupnja i druge sigurnosne mjere koje štite vaše podatke, bit ćete manje ranjivi na kibernetički kriminal, prikupljanje podataka, i zlonamerni oglasi.

I najbolje VPN mreže čuvaju nema podataka o vašoj internetskoj aktivnosti, uključujući web stranice koje posjetite. Međutim, besplatna izmjenjivač IP neće dati iste rezultate. Većina besplatnih VPN-a nema poslužitelje u Urugvaju, a besplatni proxy urugvajski IP-ovi su spori i nepouzdani.

Mnogo besplatnih VPN-ova prodajte svoje osobne podatke ili povijest pretraživanja oglašivačima. Također nemaju snage da vas ubacuju u najpopularnije geoblokirane web stranice.

premium VPN-ovi koji su izdržali naša stručna ispitivanja jamče vam sigurno, anonimno pregledavanje. Uz otključavanje bilo koje web stranice koja vam je potrebna u Urugvaju, dat će vam i oni brzi pristup američkom Netflixu, BBC iPlayeru, i više.

Što tražiti u VPN-u

 • Poslužitelji u Urugvaju: VPN mora imati najmanje jedan poslužitelj u Urugvaju kako bi vam dao urugvajsku IP adresu.
 • Poslužitelji velike brzine: Brzi poslužitelji i neograničena propusnost znače glatku streaming i besplatna preuzimanja.
 • Korisnička podrška: Odaberite uslugu koja ima visoku ocjenu za korisničku uslugu. Ako ste novi u VPN-ima, sjajna je pomoć u razgovoru 24 sata dnevno.
 • Vrhunske mogućnosti deblokiranja: Pročitajte stručne recenzije kako biste bili sigurni da VPN stvarno može deblokirati web stranice kojima želite pristupiti.
 • Zaštita za sve vaše uređaje: Čuvajte sve svoje mrežne aktivnosti pomoću VPN-a koji omogućuje pokrivanje više uređaja istovremeno s jednom licencom.
  Top 5 servicii VPN pentru versiunea Mac - 2023

Najbolji VPN-ovi za dobivanje urugvajske IP adrese

1. ExpressVPN

Ukupna ocjena: 4,9 – Najbrži VPN koji smo testirali za Urugvaj

ExpressVPN uređaji

Ne propustite: ostvarite 49% popusta na # 1 VPN & isprobajte 30 dana bez rizika

ExpressVPN ima mjesto poslužitelja u Urugvaju, s više Urugvajskih IP adresa dostupno. Ponuda blistave brzine, nema ograničenja prometa i poslužitelja optimiziran za strujanje, ExpressVPN je popularan izbor za gledanje urugvajske televizije i filmova.

ExpressVPN nudi automatsku sklopku za isključivanje, DNS poslužitelje s nulom znanja i a stroga politika bez zapisa da biste zaštitili svoje podatke i svoju privatnost. Korisnička podrška najbolja je u poslu, uz prijateljsku agenti koji reagiraju odmah, danju i noću.

Isprobajte ExpressVPN za sebe s a 30-dnevna garancija povrata novca – ne postavljaju se pitanja. Možeš spojite do 5 uređaja na jednoj licenci.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda ExpressVPN-a.

Nabavite ExpressVPN odmah!

2. HMA VPN

Ukupna ocjena: 4,6 od 5,0 – Premium VPN s najvećom globalnom mrežom poslužitelja

skriveni uređaj

Iskoristite 75% popusta na urugvajsku IP adresu s HMA 

HMA ima 2 poslužitelja u Urugvaju, s izborom od 6 Urugvajske IP adrese. Ne dozvolite da vas zabavna grafika i ime zavaraju – ovaj davatelj vaše internetske privatnosti i sigurnost uzima vrlo ozbiljno.

Korisnici HMA vole jedinstveno funkcija brzog prijenosa što vam omogućuje jednostavno dijeljenje velikih datoteka bez dodatnih troškova. Svi prijenosi su brzo i anonimno.

Postavljanje je brzo i jednostavno, postoje i aplikacije za sve popularne operativne sustave i uređaje. Na svoj plan možete spojiti do 5 uređaja zaštiti cijelu obitelj.

Korisnička podrška je dostupna 24/7 putem live chat-a i e-adresa i 7-dnevno besplatno probno razdoblje dostupan. Naplatit će vam se na kraju probnog razdoblja ako ne otkažete pretplatu, ali i dalje ćete imati 30-dnevna garancija povrata novca štiteći vas.

  ProtonMail Review and Test (2023): Merită cu adevărat banii tăi?

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda HMA.

Nabavite odmah HMA!

3. VyprVPN

Ukupna ocjena: 4.4 od 5,0 – Napravite prošle krute blokove pomoću kameleonske tehnologije

Kako do Urugvajske IP adrese bilo gdje u 2023. godini [+ VIDEO]

Tvrtka VyprVPN se neprekidno posvećuje širenju svoje mreže i sada nudi uslugu a poslužitelj u Urugvaju. Korisnici vole kako je pružatelj usluga jedinstven Kameleonska tehnologija dobiva prošlost VPN provjere. Poslužitelji velikih brzina čine užitak strujanja urugvajskog sadržaja.

VyprVPN nudi više protokola šifriranja tako da možete prilagoditi ravnotežu brzine i zaštite. NAT vatrozid nudi dodatnu zaštitu od zlonamjernog softvera to je posebno važno ako svoj VPN koristite na usmjerivaču ili mobilnom uređaju.

Tamo su desktop i mobilne aplikacije za sve glavne platforme i možete ih zaštititi do 5 uređaja istovremeno, ovisno o tome koji ste plan odabrali. Novi VyprVPN kupci dobivaju 30-dnevna garancija povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda VyprVPN-a.

Nabavite odmah VyprVPN!

Daljnje čitanje

Ostvarite najbolje ponude na vrhunskim VPN-ovima

Sve što newbie treba znati o VPN-ovima

Kako deblokirati svoju omiljenu TV seriju