Kako gledati BBC iPlayer po vsem svetu

Z nekaterimi najtežji geobloki na svetu, BBC iPlayer se zelo trudi, da vas ne bi spremljali, če bi gledali svoje najljubše oddaje izven Velike Britanije. Ta storitev na zahtevo uporablja tudi zmogljivo programsko opremo proti VPN, tako da tudi nekateri najbolj znani VPN ne delujejo z iPlayerjem. Lahko pa pomagam!

Preizkusil sem 37 VPN-jev in našel 5 najboljših VPN-jev za BBC iPlayer. Vsi VPN-ji na mojem seznamu vam omogočajo dostop do vsebine BBC iPlayer, tako da lahko dojamete Tommyja Shelbyja, ko prevzame Birmingham v Peaky Blindersu, ali pa gledate zvezde, ki se odpravijo na ples v stripovskem plesu s katere koli lokacije globus.

Še naprej berete, če želite izvedeti, kako gledati BBC iPlayer v tujini in si oglejte, katera VPN-jev je naš seznam top VPN-ji za BBC iPlayer, ki resnično delujejo leta 2020.

Hitri vodnik – Kako gledati BBC iPlayer po vsem svetu

 1. Nakup in prenos VPN-ja, ki deluje z BBC iPlayerjem – moja najboljša izbira je ExpressVPN, zahvaljujoč pokritosti, hitrosti in varnosti strežnika v Veliki Britaniji.
 2. Namestite izbrano programsko opremo VPN. V večini storitev VPN je enostavno slediti navodilom ali čarovniku za namestitev.
 3. Povežite se z UK strežnik.
 4. Pojdite na BBC iPlayer in se prijavite / prijavite. Ob prijavi na BBC iPlayer boste morda zahtevali poštno številko v Veliki Britaniji, ki je podobna tej za Buckinghamsko palačo: SW1A 1AA.
 5. Poiščite svojo najljubšo britansko oddajo in pritisnite play!

Oglejte si BBC iPlayer s ExpressVPN!

Сігналы абмеркавання

Odpravljanje težav:
Če ne morete dostopati do BBC iPlayerja v VPN, poskusite z drugim strežnikom.
Če to ne deluje, zaprite program, prekinite povezavo z omrežjem VPN, počistite predpomnilnik in piškotke, nato se ponovno povežite s svojim VPN, pojdite na BBC iPlayer in se prijavite.

Začnite z ExpressVPN!

Kratek čas? Tu so najboljši VPN-ji za BBC iPlayer

 1. ExpressVPN– Prilagodljiv, zanesljiv pretok z deljenimi tuneliranjem in hitrostjo utripa.
 2. Surfshark – Impresivna pokritost strežnikov v Veliki Britaniji in namenski pretočni profili za BBC iPlayer.
 3. Cyberghost – Najboljše za novince v VPN, z optimiziranimi strežniki za pretakanje in hitro nastavitvijo.
 4. NordVPN – Odličen za hitrost, zanesljivost, zmogljivost in ceno. Prenesite BBC iPlayer brez težav s funkcijo SmartPlay.
 5. ZasebnoVPN – Je sposoben vzdrževati visoke hitrosti in zanesljive povezave
 • Kaj še lahko naredi VPN?
 • Kako smo izbrali najboljše VPN-je za BBC iPlayer

Zakaj za gledanje BBC iPlayerja potrebujete VPN

Ste se že kdaj vprašali, kako vas BBC preprečuje, da bi gledali te napitne komplete v Veliki Britaniji? No, za sledenje vaše lokacije uporablja tehnologijo geolokacije.

BBC iPlayer lahko vidi vaš IP naslov in to uporabi za iskanje vaše natančne fizične lokacije. Če opazite, da ste zunaj Združenega kraljestva, se pozdravite z geobloki in nadležno sporočilo o napaki.

Vendar obstaja rešitev. Namestitev VPN-ja v vašo napravo vam omogoča povezavo s strežnikom v Veliki Britaniji prek varne povezave, ki skriva vaš resnični naslov IP. Ste z novim naslovom IP (iz Združenega kraljestva) zato izgleda, da ste namesto tega dejansko tam.

Ko ste enkrat zavajali svojo lokacijo in prevarali BBC iPlayer, da je mislil, da ste v Veliki Britaniji dostop do vsake TV-oddaje BBC na dosegu roke.

5 najboljših VPN-jev za gledanje BBC iPlayerja

1. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

 • 3.000+ strežnikov po vsem svetu, vključno s petimi kraji v Veliki Britaniji
 • Svetlobne hitrosti
 • Pet hkratnih povezav
 • Split tuneliranje
 • Vojaško šifriranje in visoka stopnja varnosti
 • 24/7 klepet v živo
 • Sodeluje z: BBC iPlayer, Netflix, ITV Hub, Amazon Prime Video, NBC, CBS, Disney+
 • Združljivo z: iOS, macOS, Android, Windows, Linux, usmerjevalniki, Apple TV

Če želite hitro pretakanje (kdo ne?), Je ExpressVPN odlična izbira. Ponuja nekatere najhitrejše hitrosti katerega koli VPN-ja Preizkušen sem, kar zagotavlja brez varovanja ali zaostajanja.

ExpressVPN ima več kot 3.000 strežnikov v 94 državah, vključno z Združenim kraljestvom. Obstajajo strežniki na petih lokacijah v Veliki Britaniji, tako lahko pretakate iz Londona, Kenta ali celo Wembleya.

  Ingyenes jegyzőkönyvek a biztonságos elektronikus kereskedelemhez, a Mostafa Hashem Sherif készítette

Uporabite lahko ExpressVPN vgrajen preizkus hitrosti, da vidite, kateri strežniki v Veliki Britaniji delujejo najbolje, tako da imate brez težav pretakanje.

Obstajajo neomejen prenos podatkov, ki je kot nalašč za ogled šolanja po šovu.

To omogoča pet hkratnih povezav na najbolj priljubljenih napravah, kar pomeni, da lahko to epizodo poberete v drugi napravi na poti.

Varnost ExpressVPN je vrhunska, tudi 256-bitno šifriranje in več varnostnih protokolov za katerega lahko izbirate. Je združljiv z OpenVPN – odlična izbira za varen, hiter pretok.

Tudi ti jih imaš samodejno stikalo za ubijanje, stroga politika brez zapisov ter zaščita pred puščanjem DNS in IP za dodatno zasebnost.

ExpressVPN ponuja tudi nekaj, česar vsak prodajalec ne počne, in to je razdeljeno tuneliranje. Izberete lahko, da brskalnik ali aplikacijo BBC iPlayer usmerite prek VPN z novim IP naslovom v Veliki Britaniji, druge aplikacije, kot je spletno bančništvo, pa pustite ločene. Čisto, prav?

Kar se tiče podpore, lahko uporabite ExpressVPN 24/7 klepet v živo in dostop do številnih vodnikov po korakih in pogosta vprašanja na svojem spletnem mestu.

Splača se narediti vaše raziskave, zakaj ne preberite celoten pregled ExpressVPN preden se prijaviš?

Preizkusite ga lahko brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in uporabite naš kupon da zmanjšate stroške naročnine.

Prenesite BBC iPlayer s ExpressVPN!

2. Surfshark

Naprave za deskanje

 • 1.040+ strežnikov v 61+ državah in treh krajih Združenega kraljestva
 • Neomejene hkratne povezave
 • Utripajoče hitrosti
 • CleanWeb oglaševalcev, sledenje in zlonamerno programsko opremo
 • 256-bitno šifriranje in stroga politika brez dnevnika
 • Za kamuflažni način lažje deblokirajte BBC iPlayer
 • Sodeluje z: BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, SHOWTIME, Hotstar
 • Združljivo z: iOS, macOS, Chromebook, Linux, Android, Windows, brskalniki

Želite izjemno hiter pretok v vseh svojih napravah? Surfshark omogoča neomejene hkratne povezave, tako lahko vse vaše gospodinjstvo pretaka BBC iPlayer.

Surfshark ima 1.040+ strežnikov po vsem svetu, s strežniki na treh lokacijah v Veliki Britaniji. Vsak strežnik je zanesljiv za deblokiranje BBC iPlayerja in med mojimi preizkusi nisem imel težav z obhodom geoblokov.

Svoje hitrosti so strele, kar pomeni pretakanje HD brez potrebe počakati, da se naloži vaša priljubljena oddaja.

Surfshark ponuja neomejeno število podatkov in pasovna širina, zato ni omejitev, koliko lahko gledate.

Niste zaščiteni vojaško šifriranje, stroga politika brez zapisov in zasebni DNS na vsakem strežniku.

Ne želite, da vas oglasi prekinjajo? Surfshark ima vgrajen zaviralec oglasov, imenovan CleanWeb, kar prepreči, da bi se kateri koli oglasi, sledilci ali zlonamerna programska oprema vdrli na pot in okužili vašo napravo.

Dodana je bila tudi zasebnost prek Surfshark-a Funkcija Multi-Hop, s katero se lahko povežete na več lokacij hkrati, zato ni mogoče najti ene same poti spletnega prometa. Prav tako vam je še težje slediti.

Če ste v državi z velikimi omejitvami, je Surfshark Način za kamuflažo še bolj olajša deblokiranje BBC iPlayerja. Tole vas skriva pred ponudnikom internetnih storitev, tako da dejansko ne morete videti, da uporabljate VPN, ne glede na to, kako pretakati vsebino v Veliki Britaniji.

Želite izvedeti več? Oglejte si naš pregled če želite izvedeti več o načinu kamuflaže in drugih funkcijah Surfsharka.

Če potrebujete podporo, je na voljo 24/7 klepet v živo.

Zaščiteni ste z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko preizkusite brez tveganja. In ne pozabite uveljavite naš kupon za velik popust!

Prenesite BBC iPlayer s Surfsharkom!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

 • 600+ strežnikov v Veliki Britaniji
 • Utripajoče hitrosti
 • Optimizirani strežniki za pretakanje BBC iPlayerja
 • Sedem sočasnih povezav
 • Vrhunska varnost
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Sodeluje z: BBC iPlayer, Netflix, NOW TV, Hulu, Amazon Prime Video, NBC, Crunchyroll
 • Združljivo z: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, usmerjevalniki, Chromebook

CyberGhost je hitro in enostavno nastavitev, in zanesljiv za obhod strogih geoblokov BBC iPlayer.

Ima več kot 600 strežnikov v Veliki Britaniji in 5.700+ po vsem svetu. Vsak od njegovih strežnikov v Veliki Britaniji omogoča skupno rabo P2P.

Tudi CyberGhost ima strežniki z namenskimi profili za pretakanje za BBC iPlayer, kar pomeni, da lahko dostopate optimizirani strežniki s hitrostjo strele. Več informacij o teh strežnikih in še veliko več v naš pregled CyberGhost.

CyberGhost’s povezave so zanesljive, tako da vam ni treba skrbeti, da bi v Gavinu in Staceyju pogrešali Nessa in Smithyjeve izrote. Tudi ima hitrosti strele za brezšivno pretakanje.

Imate do sedem sočasnih povezav, zato naj celotna družina prenaša BBC iPlayer doma ali na poti.

  Cum să obțineți o adresă IP hondureană de oriunde în 2020 [+ VIDEO]

Kaj pa varnost? CyberGhost uporablja vojaško šifriranje, podpira več varnostnih protokolov in ima vgrajeno samodejno stikalo za ubijanje za maksimalno zaščito.

Tam je ničelna beleženje politike, zato nobena sled podatkov ni zaostala. Lahko tudi se prijavite s kripto valutami kot je Bitcoin za popolno anonimnost.

Svoje močno šifriranje zagotavlja, da ste varni na javnem WiFi kar vam omogoča umirjenost kamor koli želite.

Več o njegovih značilnostih v naš pregled

Lahko ga uporabite 24/7 klepet v živo za vsa vprašanja o podpori. In če ga želite najprej preizkusiti brez tveganja, ga uporabite 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Mi vam ne bi dovolili, da se brez popusta prijavite? Ne pozabite uporabite naš kupon!

Prenesite BBC iPlayer s programom CyberGhost!

4. NordVPN

NordVPN

 • 5.400+ strežnikov po vsem svetu in 500+ v Veliki Britaniji
 • Funkcija SmartPlay, zasnovana za pretakanje
 • HD pretakanje z neverjetno hitrostjo
 • Politika 256-bitnega šifriranja in ničelnega beleženja
 • Adblocker
 • Šest sočasnih povezav
 • Deluje z: BBC iPlayer, Netflix, Disney +, Hulu, Amazon Prime Video, CBS, Lightbox
 • Združljivo z: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, usmerjevalniki, brskalniki

NordVPN je hiter VPN, ki ga lahko zaobide skoraj vsak geoblock, vključno z BBC iPlayerjem.

Ima 5.400+ strežnikov v 59 državah z več kot 500 prebivališčami v Veliki Britaniji. Od vseh držav, ki jih NordVPN ponuja, je Velika Britanija drugo najbolj razširjeno območje.

Vsi NordVPN strežniki so optimizirani za pretakanje s funkcijo SmartPlay, tako lahko z lahkoto dostopate do BBC iPlayerja. Obstajajo neomejeno število podatkov – bistvenega pomena za pretakanje oddaj nazaj do nazaj!

NordVPN hitrosti so strele. Tako hitro, pravzaprav to moja hitrost se je dejansko povečala medtem ko sem bil povezan.

Ponuja šifriranje vodilnih v industriji, poleg stroge politike brez zapisov, zaščite pred uhajanjem DNS in IP ter samodejnega stikala za ubijanje.

Obstajajo tudi an blokator oglasov, CyberSec, ki ustavi nadležne prekinitve, hkrati pa ščiti vašo napravo pred škodljivimi virusi, ki lahko razkrijejo vašo lokacijo ali ogrozijo vašo varnost.

Ti lahko izbirate med več varnostnimi protokoli, vključno z OpenVPN UDP / TCP in IKEv2 / IPsec, tako da dobite najboljše ravnovesje hitrosti in varnosti za vas.

NordVPN ima razširitve proxy brskalnika za Chrome in Firefox, ki omogoča namestitev lahkih dodatkov neposredno v vaš brskalnik. Za šifriranje prometa vam ni treba zagnati celotnega VPN-ja, kar olajša povezovanje. To je v brskalniku skriva samo vaš IP naslov, tako da lahko vse ostalo uporabljate z lokalnim naslovom IP.

Imate do šest hkratnih povezav tudi z enim računom.

Preverite, ali je NordVPN za vas preverite naš celoten pregled njegove učinkovitosti in lastnosti.

Ima a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, zakaj ga ne bi preizkusili brez tveganja? Če želite iti naprej in se prijavite, ne pozabite izkoristite naš ekskluzivni popust.

Prenesite BBC iPlayer z NordVPN!

5. ZasebniVPN

PrivateVPN Naprave

 • Šest strežnikov v Veliki Britaniji
 • Hitre hitrosti in zanesljive povezave
 • Neomejeno podatkov
 • Šifriranje, ki vodi v industriji
 • Politika ničelne sečnje
 • Šest sočasnih povezav
 • Sodeluje z: BBC iPlayer, Netflix, SHOWTIME, HBO GO, HBO Now, Hulu, Amazon Prime Video
 • Združljivo z: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Blackberry

PrivateVPN je majhen, a močan VPN, ki je zanesljiv za izogibanje intenzivnim omejitvam BBC iPlayerja.

Ima strežniško omrežje 150+ strežnikov na 60 lokacijah, od tega šest v Veliki Britaniji. Obstajajo neomejena stikala strežnika, tako lahko med šestimi strežniki v Veliki Britaniji menjate tolikokrat, da poiščete tistega, ki deluje najbolje.

Čeprav ima majhno mrežo, svoje hitrosti so hitre, zato vam ni treba skrbeti, da bodo strežniki preobremenjeni z uporabniki in vas upočasnili.

Ima neomejeno število podatkov, zato se poslovite od omejitev, koliko lahko gledate!

PrivateVPN’s aplikacije so enostavne za uporabo, in ga lahko namestite na do šest naprav hkrati. 

Varno pretakanje je nujno, ki ga uporablja PrivateVPN 256-bitno šifriranje da skrijete svoj IP naslov in zaščitite svoj promet. Tudi ima samodejno stikalo za ubijanje in stroga politika brez zapisov.

Če potrebujete podporo, je na voljo 24/7 klepet v živo. Obstajajo tudi brezplačna podpora na daljavo za lažjo nastavitev.

Poskusite sami z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in uporabite našo kodo za popust da prihranite s svojo naročnino.

Seveda smo izvedli obsežno testiranje na PrivateVPN, da bi videli, kako uspešne so njegove funkcije. Več si preberite v našem podrobnem pregledu.

Prenesite BBC iPlayer s PrivateVPN!

Kako smo izbrali najboljše VPN-je za BBC iPlayer

Nočem tvegati svojega ugleda, če priporočam VPN-je, ki so nižji od ustreznih Vsak VPN sem preizkusil, da se prepričam, da ustreza strogim merilom, preden ga dodam na svoj seznam.

  Kako gledati milijon majhnih stvari sezona 2 brezplačno na spletu!

Zato sem pretežno upošteval lokacije strežnika VPN, hitrost povezave in varnostne funkcije.

Strežniki s sedežem v Veliki Britaniji

Če želite deblokirati iPlayer, morate strežnike s sedežem v Veliki Britaniji. Toda samo en ali dva strežnika nista dovolj. iPlayer nenehno dodaja nove VPN IP na svoj seznam blokov, zato potrebujete velik izbor strežnikov, na katere lahko preklopite, če je tisti, ki ste na njem, blokiran.

Odločil sem se, da bom za najboljšo zanesljivost pogledal VPN z vsaj 10 UK strežniki. Storitve, ki jih priporočam, vam dajo neomejena stikala strežnikov, tako da lahko lokacijo spremenite tolikokrat, kot želite.

Hitrost povezave

Nihče ne mara pretakanja v nizki ločljivosti. Želimo videti obraz igralca, ki oddaja linijo – ne le zamegljenega nabora pikslov. Za pretakanje v visoki ločljivosti potrebujete hitrost povezave vsaj 3Mbps.

Po povezavi s strežniki v Veliki Britaniji, Na vsaki sem opravil test hitrosti in se prepričal, da so dovolj hitri za kakovostno pretakanje.

Varnost

Streaming se zdi kot najpomembnejši vidik VPN, vendar se v resnici uvršča tik pod varnost. Uporaba nevarnega VPN ogroža vaše osebne podatke, kot so kreditna kartica in bančni podatki.

Priporočam samo VPN-je, ki za zaščito pred hekerji uporabljajo šifriranje na vojaški ravni. Storitve na mojem seznamu ne beležijo vaše brskalne dejavnosti, vse pa imajo samodejna stikala za ustavljanje, da vas zaščitijo v primeru izpada povezave.

Zaščita pred puščanjem DNS in IPv6 ni nujno potrebna za pretakanje, vendar sem vseeno dal prednost VPN-jem, ki jih ponujajo. Lažje zaobidejo geobloke z dodajanjem dodatne plasti zaščite vašim zahtevam IP in DNS.

Kaj lahko naredi VPN?

VPN vam omogoča, da odblokirate geo-omejitve, tako da lahko pretakate podatke od koder koli na svetu. Toda to ni vse, kar je dobro.

Ko se povežete s strežnikom, skrije vaš IP naslov. To pomeni, da ste popolnoma nevidni, ko dohitevate opatijo Downton.

Če se sprašujete, zakaj je to pomembno, no, je tako vas naredi manj ranljive za hekerje in tatove zasebnosti ki bi radi dobili svoje podatke, ker sploh ne vedo, da ste tam.

VPN je tudi odlična rešitev za varnost, ne le anonimnost.

Vse od vaš promet poteka skozi zelo šifriran predor, ki je ločen od katerega koli drugega internetnega prometa. Nevidno je, vendar je tudi zaščiten s kodo, ki je skoraj nemogoče prebiti, ščiti vas in vaše podatke. To je še posebej pomembno v nezavarovanih omrežjih, kot je javni WiFi.

Ste že kdaj slišali, da kdo pravi, da lahko VPN poveča vašo hitrost interneta? Ne lažejo. Vaš ponudnik internetnih storitev (ISP) lahko zmanjša vašo pasovno širino, še posebej, ko se zave, da pretakate, kar povzroči nadležno zaostajanje in puferje. Ker vaš ponudnik internetnih storitev ne ve, da ste tam, se ne more vmešavati.

VPN ne zmanjša vaše hitrosti, zato imate zanesljive in hitre povezave za pretakanje HD.

Pogosta vprašanja

Ali je BBC iPlayer brezplačen za uporabo?

Obstajajo ni stroškov za prenos iPlayerja ali ustvarjanje računa, in ti ne bo plačal nobenih tekočih naročnin. Edini strošek, povezan z njegovo uporabo, je TV licenca.

Ali za gledanje BBC iPlayerja potrebujem TV dovoljenje?

V skladu z zakonodajo Združenega kraljestva in BBC-jevimi pogoji, za gledanje vsebine v iPlayerju morate imeti TV dovoljenje. Če želite uporabljati storitev, boste morali ustvariti račun, vnesti poštno številko v Združenem kraljestvu in potrditi polje, da boste potrdili, da imate TV licenco; to je to. Televizijsko licenco potrebujete ne glede na to, ali predvajate, snemate ali snemate v prejšnjih epizodah.

Kako lahko gledam BBC iPlayer?

BBC iPlayer lahko spremljate na več načinov. Njegovo aplikacijo lahko uporabite za uporabo na tablice, mobilne telefone in druge mobilne naprave. Prav tako lahko prek spleta predvajate splet brskalnik, kot je Chrome ali pazi na svoje televizijo z uporabo pretočne naprave, sprejemnika ali pametne televizije.

Zakaj BBC iPlayer ne bo sodeloval z mojim VPN?

Ob predpostavki, da uporabljate ExpressVPN ali katerega od naših drugih priporočil za iPlayer, boste morda imeli težave pri povezovanju, če uporabljate blokiran strežnik. Najprej se prepričajte, da ste povezan s strežnikom v Veliki Britaniji saj so edini, ki delujejo Če imate še vedno težave, je morda BBC določil določen strežnik in na črni seznam. Preprosto prekinite povezavo s strežnikom in poskusite z drugim.

Spodnja črta

Geobloki BBC iPlayerja so morda težki, vendar jih lahko zmogljiv VPN zlahka obide. Potrebujete hiter in zanesljiv VPN, ki zagotavlja dostop do BBC iPlayerja in vas varuje.

Mojo # 1 priporočilo je ExpressVPNzaradi hitrosti, varnosti in dodanih funkcij za uporabnike.

Zdaj ste videli, kateri VPN so najboljši za gledanje BBC iPlayerja, zakaj ne oglejte si naše najboljše kraje za Netflix?

Se sprašujete, kateri varnostni protokol je najboljši za pretakanje?  Preberite naš celovit vodnik da se lažje odločite.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me