Како гледати М1 и М2 ТВ Онлине ЛИВЕ Анивхере [2023 УПДАТЕ]

Много Мађара обожавају јавног емитера Магиар Телевизио (или МТВ) како у својој земљи тако и ван њега. Два најпопуларнија канала – М1 и М2 – одавно су пружили неке од најбољих мађарских телевизија за гледаоце свих старосних група и интересовања.

Откако је покренута 2015. године, М1 је најопсежнији информативни канал у Мађарској, који извештава о актуелним пословима и обавештава гледаоце 24 сата дневно. М2 нуди програме за едукацију за младу публику током дана, прелазећи ноћу на канал оријентисан према младима који садржи музику, концерте и још много тога.

Уз квалитетан садржај који нуде, не чуди што М1 и М2 имају одане мађарске гледаоце у многим крајевима света. Међутим, ако желите да гледате МТВ уживо на мрежи док су у иностранству, требаће вам помоћ. ВПН може то да пружи. Сазнајте како у наставку!

Добре вести

И М1 и М2 се лако могу наћи на мрежи на званичним токовима који су апсолутно бесплатни.

Како гледати М1 и М2 ТВ Онлине ЛИВЕ Анивхере [2023 УПДАТЕ]

Ако сте у Европи, постоји добра шанса да ћете их моћи гледати без пуно гњаваже. Чланство МТВ-а у Европској радиодифузној унији чини га прилично нескладним у ауторским правима и правима дистрибуције у Европи, а иако не постоји званична листа која детаљно описује где су стреамови доступни, вероватно ћете их наћи са малим пробама и грешкама.

Ако нађете себе Изван Европе, међутим, вероватно ћете наићи на неке проблеме.

Лоше вести

Мађарски емигранти и путници ван Европе мораће мало више радити да би се М1 и М2 токови покренули. На пример, ако сте у Сједињеним Државама, Бразилу или Аустралији, на плејеру ћете добити поруку „жао нам је“ уместо емисије уживо.

заправо, чак и ако приступате токовима из Европе, нећете добити сав садржај који је доступан у Мађарској. На пример:

  • На М1 се повремено емитују међународне верзије вијести (тј. Вијести на енглеском или њемачком умјесто мађарском)
  • На неким М2 програмима постоје геоблоке због ексклузивног лиценцирања за Мађарску
  Отчет: дочерняя компания AccorHotels раскрывает информацию об отелях и путешественниках в результате массовой утечки данных

Решење – користите ВПН

Да бисте стекли потпуно МТВ искуство из иностранства, требат ће вам виртуална приватна мрежа, или ВПН. То ће вам омогућити да промените локацију свог уређаја тако што ћете изабрати са широког спектра локалних сервера у Мађарској.

ВПН ће вас такође чувати од претњи које вребају на Интернету, осигуравајући да ваше веб прегледавање приватни, анонимни и заштићени у сваком тренутку. Ако сте нови у виртуелним приватним мрежама, прочитајте кратки водич кроз наш почетнички водич да бисте брзо разумели могућности и користи ове практичне технологије.

Најбољи ВПН-ови за ТВ стреаминг имају сервере неограничене пропусности, велике брзине и разноликост на подржаним локацијама и подржаним уређајима. Требат ће вам поуздан и провјерен ВПН добављач за гледање мађарске телевизије у иностранству, тако да смо за вас изабрали крему усјева:

Ранг провајдера Наша оцена корисника
Избор уредника 5.0 / 5
Прочитајте преглед
Сазнајте више Почети >> Посетите сајт
2 4.9 / 5
Прочитајте преглед
Сазнајте више Почети >> Посетите сајт
3 4.8 / 5
Прочитајте преглед
Сазнајте више Почети >> Посетите сајт
4 4.8 / 5
Прочитајте преглед
Сазнајте више Почети >> Посетите сајт
5 4.7 / 5
Прочитајте преглед
Сазнајте више Почети >> Посетите сајт

Гледајте М1 и М2 ТВ било где с ВПН-ом

Сад кад сте одабрали ВПН и преузели га и инсталирали, мораћете изаберите мађарски сервер. Уз доброг провајдера требали бисте имати обиље могућности, али било који сервер који се налази у Мађарској би требао радити.

После конфигурисања, једноставно идите на М1 или М2 у току уживо и почните да гледате! То је тако једноставно. Не заборавите да оба канала имају и библиотеке по захтеву, тако да у било ком тренутку можете стићи до претходних емисија.

  Мы посмотрели на функцию CyberSec NordVPN и это то, что мы узнали

Укратко, ево а детаљни водич за гледање М1 и М2 ТВ изван Мађарске:

  1. Покрените ВПН.
  2. Изаберите мађарски сервер.
  3. Идите до свог живог тока по избору – М1 или М2.
  4. Уживајте у својој мађарској телевизији као да сте стварно у Мађарској!

Завршне речи

Уз малу помоћ ВПН-а, можете преносити М1 и М2 ТВ уживо и на мрежи без обзира на локацију. Виртуелна приватна мрежа ће осигурати да те канале можете гледати онако како су требали да се гледају, без било каквих географских ограничења..