Kako gledati sezonu 1 Mandalorija bilo gdje na mreži!

Ako ste uzbuđeni zbog avantura intergalaktičkog lovca na glave nadahnutog Bobom Fettom, dan je stigao.

Mandalorijska sezona 1 dostupna je na streaming servisu Disney +. Međutim, Dostupan je samo pretplatnicima u SAD-u, Kanadi, Nizozemskoj, Novom Zelandu i Australiji.

TV mreže, čak i digitalne usluge poput Disneyjevih, staviti geo-ograničenja na sadržaj. Blokiraju korisnike da gledaju emisije i filmove kada vaša IP adresa ne dođe unutar odobrenog područja.

Imam dobre vijesti! Ako ste se prijavili za Disneyevu potpuno novu streaming uslugu i slučajno putujete izvan zemlje, i dalje možete gledati epizode The Mandalorian s VPN-om.

Brzi vodič – Kako gledati Mandalorijanu na Disney Plusu

 1. Odaberite VPN. preporučam NordVPN zbog svoje dosljedne sposobnosti zaobilaženja ograničenja na geoblokirani sadržaj.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver na svoj uređaj.
 3. Spajanje na poslužitelj u SAD-u.
 4. Otvorite Disney +, prijavite se i uživajte!

Počnite strujati Mandalorijan odmah!

Brzi vodič – Kako se prijaviti za Disney+

 1. Otvorite web stranicu Disney Plus.
 2. Odlučite između mjesečne ili godišnje pretplate.
 3. Unesite svoju adresu e-pošte i kliknite složi se.
 4. Stvorite lozinku.
 5. Unesite svoje podatke za naplatu. Za prijavu trenutno možete koristiti PayPal ili kreditnu karticu.
  1. Bilješka: Ako se prijavljujete s američkog poslužitelja, trebat će vam kreditna kartica u SAD-u osim ako prvo ne kupite poklon karticu Amazon.com ili Google Play ili se ne prijavite putem Hulu-a.
 6. Uživajte u 7-dnevnoj besplatnoj probi.

Zašto vam treba VPN da biste gledali The Mandalorian

Proizvođači sadržaja poput Disneya štite kada i gdje objavljuju sadržaj. Čak i kada producent posjeduje dotični kanal, još uvijek postoje zakoni o licenciranju i autorskim pravima koji ograničavaju mjesto na kojem se taj sadržaj može vidjeti i kada.

Vaš ISP prijavljuje vašu IP adresu svaki put kad se prijavite na internet. Ako usluga strujanja sadržaja otkriva da je vaša IP adresa izvan odobrenog mjesta distribucije, to je blokira TV emisiju ili film.

Taj se postupak naziva geoblokiranje. To će utjecati na vas čak i ako ste trenutačni pretplatnik koji živi ili putuje izvan matične zemlje.

Mnogi VPN-ovi mogu ukloniti geoblokove jer vam omogućuju prijavu na poslužitelj unutar odobrenog područja za tu emisiju. Nakon što se povežete, VPN prijavljuje vašu IP adresu kao da je iz te zemlje.

Testirao sam sve VPN-ove koje preporučujem u nastavku, i sve uklonite geo-blokove za Disney+.

  Как да получите бахрейн IP адрес отвсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

To nije sve što VPN može učiniti

Vaše su digitalne informacije vrijedne, ne samo za vas, već i za cyber-kriminala.

Kada surfate ili radite na javnoj Wi-Fi mreži, vaši osobni podaci ranjivi su na hakere i phishing softver.

 VPN stvara tunel koji štiti vaše osobne podatke dok ste na mreži. Kako? Čim upišete bilo kakve pritiske tipke, VPN ih šifrira. Kad se vaši pritisci tipki kriptiraju, nitko ne može dešifrirati ono što ste upisali, čuvajući svoje internetsko ponašanje tajnim i privatnim.

Ta razina privatnosti koristi i građanima ili privremenim stanovnicima strogih zemalja poput Kine i Saudijske Arabije. Te zemlje ograničavaju vašu internetsku slobodu, stavljajući blokove na web stranice sa vijestima i sadržajima koje dužnosnici ne žele čitati.

VPN šifriranje vraća vam mogućnost pristupa web stranicama s vijestima i sadržajima, čak i u zemljama koje nameću te stroge zakone o cenzuri.

Najbolji VPN-ovi za gledanje mandalorijana

1. NordVPN

nordvpn

NordVPN je jedan od najvećih i najbržih VPN-a na svijetu. To je, među mnogim drugim razlozima, zašto sam ga 2023. smatrao svojim najdražim VPN-om. Možete provjeriti i naš cjelovit pregled ovdje.

NordVPN ima globalnu mrežu više 5.100 poslužitelja u 59 zemalja. S više od 1500 u SAD-u, moći ćete strujati Mandalorijance bez punjenja ili zaostajanja.

S popisom poslužitelja na različitim lokacijama, NordVPN može ukloniti Disney + geo-ograničenja. Također, kad sam ga testirao, Mogla bih zaobići problematična cenzorska ograničenja unutar Kine.

NordVPN ima jasno navedena politika zabrane zapisa, što znači da ne bilježi ili pohranjuje nijednu vašu mrežnu aktivnost.

Vojno-razred 256-bitna AES enkripcija osigurava zaštitu vaših podataka. NordVPN također koristi a DoubleVPN protokol, što znači da šifrira vaše podatke ne jedanput, već dvaput, jer kanalizira vaš internetski promet.

DNS zaštita od curenja i an automatski prekidač oba osiguravaju da ništa što radite putem Interneta nikad ne dospije u ruke treće strane. Značajka prekidača kill prekida internetsku vezu ako je VPN sesija prekinuta.

Sjedište tvrtke NordVPN ima u Panami, dakle ne mora biti u skladu s Savez 5/9/14-Eyes.

Ako tražite popuste, uvijek ažuriramo svoje NordVPN kodovi za popust ovdje.

Ključne značajke NordVPN-a:

 • 5.100+ poslužitelja
 • Panama bazi
 • Neograničena mjesečna propusnost
 • Svaka pretplata dopušta do šest povezanih uređaja odjednom
 • 24/7 podrška uživo
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Poslužitelji optimizirani za sigurno dijeljenje datoteka / P2P
 • Radi s: Disney Plus, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO, Showtime, Netflix i još mnogo toga
 • Kompatibilno je s: Mac, Android, Windows, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox i većina rutera
  5 cele mai bune VPN-uri pentru Peru - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

Strujajte Mandalorijanac sa NordVPN-om

2. ExpressVPN

ekspresna slika dobavljača

Brzina je osobito važna ako za streaming i preuzimanje HD video sadržaja koristite VPN. Bio sam toliko impresioniran brzinama ExpressVPN-a, da sam ga nazvao najbrži VPN 2023. godine.

Što se tiče globalnih serverskih mreža, ExpressVPN održava veliku mrežu s više 3.000 poslužitelja na 160 lokacija. Pored a jasna i pouzdana politika bez zapisa, ExpressVPN poduzima još jedan korak da zaštiti svoju privatnost.

Tvrtka pokreće sve svoje poslužitelje koristeći RAM ili hlapljive memorije. To znači da se sva memorija briše svaki put kada svaki poslužitelj prođe kroz ciklus napajanja. Ovaj dodatni korak dalje osigurava da ne pohranjuje nikakve osobne ili osjetljive podatke.

DNS zaštita od curenja pruža dodatnu sigurnost od otkrivanja treće strane.

 automatski prekidač postavka prekida internetsku sesiju vašeg uređaja ako iz bilo kojeg razloga izgubite vezu s VPN-om.

256-bitna enkripcija skriva vaše podatke od znatiželjnih očiju, bilo da je to internetski pružatelj usluga ili potencijalni haker.

Budući da se ExpressVPN nalazi na Britanskim Djevičanskim otocima, daleko je izvan nadležnosti Saveza 5/9/14-Eyes. Uspješno sam koristio VPN da bih zaobišao čvrste firewall, uključujući kineske.

Dobivate neograničena propusnost, idealno za streaming videa i preuzimanje velikih datoteka. Split tuneliranje omogućava vam da odaberete koji uređaji i aplikacije rade ili ne prolaze kroz VPN.

Pogledajte najsuvremenije ExpressVPN kodovi kupona za više načina uštede!

Ključne značajke ExpressVPN-a:

 • 3.000 poslužitelja na 160 globalnih lokacija
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Omogućuje P2P aktivnost
 • 24/7 chat uživo
 • Pet živih, istodobnih veza uređaja
 • Radi s: Amazon Prime, WhatsApp, Hulu, Netflix, YouTube / Google Suite, Showtime, HBO, Disney +, Sky Go i Sling
 • Kompatibilno je s: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox i mnogim usmjerivačima

Stream Mandalorijan s ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost je moj treći najdraži VPN. Mrežne brzine, sigurnost, podrška i jednostavnost upotrebe izmjerene su kad sam ocijenio uslugu.

Registrirano u Rumunjskoj, daleko je izvan Saveza 5/9/14-Eyes. Tim je također temeljen na Rumunjskoj, s osobljem koje nadgleda njegovu mrežu na licu mjesta.

  A valódi befolyásolók: az Amazon, az Apple, a Facebook, a Google és a Microsoft 582 millió dollárt költött a kongresszusra 2005 óta

Tvrtka ima veliku mrežu poslužitelja s kojom 5.700 poslužitelja u 90 zemalja. Veličina te mreže pruža obilje lokacija za prijavu, što je idealno za streaming videa s mrežnih mreža poput Disneya+.

CyberGhost također nudi sljedeće: 14-dnevna garancija povrata novca uz mjesečnu uslugu. To je izvrsna vrijednost za VPN ove klase. Ako se obvezate na dulji ugovor, jamstvo će ispadati do 45-dnevna garancija povrata novca.

Sa svim plaćenim razinama, tvrtka ne nameće nikakve ograničenja propusnosti. Između njegove brze mreže i neograničene propusnosti: moći ćete gledati mnoštvo HD videozapisa.

Ako se ne želite prvo obvezati, možete iskoristiti pogodnost usluge besplatno 24-satno probno razdoblje. Pogledajte ove super popusti za najbolju vrijednost.

DNS propušta i prekidač za automatsko ubijanje pružit će vam transparentnost i sigurnost koja su vam potrebna kako biste osigurali da je cijela vaša internetska sesija privatna.

Kad je u pitanju šifriranje i sigurnost podataka, CyberGhost koristi najbolje dostupne 256-bitna AES enkripcija. Njegove postavke privatnog pregledavanja dovoljno su jake da vas zaobiđu vatrozidovi u Kini i drugim strogim zemljama.

Ključne značajke CyberGhost:

 • Masivna globalna poslužiteljska mreža od 5.700 poslužitelja u 90 zemalja
 • Namjenska P2P aktivnost na označenim poslužiteljima
 • 24/7 podrška uživo
 • Spojite do sedam uređaja odjednom
 • 45-dnevno jamstvo povrata novca za pretplate duže od 30 dana
 • 256 AES enkripcija
 • Ubojiti prekidač
 • DNS zaštita od curenja
 • Radi s: Disney +, Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Showtime, HBO, BBC One and Two i Hulu
 • Kompatibilno sa: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Sticks i Fire TV, Linux, Firefox i Chrome

Strujte Mandalorijanu s CyberGhostom

U zaključku

Uzbudljivo je vrijeme biti ljubitelj hard Wars Star Wars! Legendarna saga probila se na mali ekran tijekom vrhunca TV ere.

Ne želite propustiti ni minutu sjajne sezone Mandalorijana. Moja preporuka # 1 za provjeru sezone 1? NordVPN je moj omiljeni općenito za brzinu, privatnost, podršku i sigurnost.

Zanima vas provjeravanje više VPN-a za vaše Android uređaje? Provjerite našu kvar najbolji VPN-ovi za Android.

Želite li spremiti više na svojim VPN pretplatama? Ove su najnovije VPN kodovi kupona daju vam još veću dugoročnu vrijednost.