Jurnalele de rambursare – În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?

„Garanție de returnare a banilor”. Trei cuvinte pe care fiecare consumator le place să le audă. Acestea oferă un sentiment de securitate; cunoașterea faptului că, în cazul în care produsul sau serviciul dvs. de cumpărare se încadrează în așteptările dvs. (sau ar trebui pur și simplu să vă răzgândiți cu privire la dorința acestuia), aveți ceva la care să spuneți și să spuneți „dar ați spus că am dreptul la o rambursare!”

Predarea banilorDe ce căutăm acest confort? Pentru că știm că unii dintre comercianții de la care cumpărăm nu sunt „afaceri ale cuvântului lor”, ca să zic așa. Suntem conștienți că doar pentru că cineva spune că aveți dreptul la banii înapoi dacă nu sunteți mulțumiți, că vor respecta această promisiune. Este trist, dar adevărat, iar acest lucru nu diferă pentru furnizorii VPN. Iubiți-i cât am putea – și facem aici la VPNMentor – experiența noastră este că nu toți prietenii noștri vânzători de confidențialitate sunt atât de sinceri pe cât ne-am dori să le vedem.
În vremea noastră, ca furnizori de cunoștințe VPN, am văzut destul de multe recenzii care afirmă că unii furnizori nu sunt dornici să acorde rambursările pe care clienții lor le merită, motiv pentru care am făcut unele cercetări proprii pentru a vedea care sunt furnizorii VPN care trăiesc după cod. și care nu erau dispuși să se despartă de banii clienților lor.

Semnul de garanție pentru înapoierea banilor VPNArea

Ne-am înscris sistematic pentru abonamentele de o lună de zile cu furnizori, care considerau că avem obiceiul de a nu da restituiri și am solicitat imediat anularea membrilor, precum și rambursări de la toți. Trebuie să clarific, când spun „anulare”. La urma urmei, m-am înscris doar o lună, nu? Tehnic, am făcut-o. Cu toate acestea, multe companii VPN sunt mari în ceea ce privește reînnoirea abonamentului, fără să li se spună în mod explicit să o facă odată ce abonamentul se încheie de o lună. Dacă nu te uiți la extrasele bancare, poți ajunge să fii taxat timp de luni de serviciu VPN fără să știi măcar până nu este prea târziu. Nu suntem înnebuniți de această practică a industriei, dar este doar una dintre acele lucruri cu care toți trebuie să trăim deocamdată.

  Interviu cu experții în domeniul confidențialității online, domnul Sudhanshu Chauhan și domnul Nutan Kumar Panda. Autorii „Hacking Web Intelligence”

Spre surprinderea noastră, câteva dintre VPN-urile cu care ne-am înscris au fost, de fapt, fericiți să ne ofere rambursări. Am fost foarte fericiți de acest lucru; nu căutăm să dărâmăm reputația nimănui, ci doar să îi protejăm pe cei pe care îi servim spunându-le faptele. Majoritatea dintre noi ne-au trimis un e-mail cu obișnuitul „Există o problemă pe care te putem ajuta să o rezolvăm care te determină să ne părăsești?” Una chiar ne-a oferit o reducere de 50% la următoarea factură, dacă am fi de acord să ne schimbăm părerea. aplaudăm Inutil să spun, oricum am procedat cu solicitarea noastră. Iată descoperirile noastre:                             

  Hall of Fame Sala rușinii
Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi? Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?
Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi? Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?
Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?
Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?
Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?
Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?
Logo unlocator

 

Pentru HMA, Ivacy, MyIP.io, Acces la Internet privat, zona VPN și Unlocator, spunem „felicitări” pentru trecerea testului. IPinator, VPNMaster și Privatoria, vom explica mai detaliat.

IPinator

Când inițial am făcut o solicitare de anulare și primire a unei rambursări, ei au răspuns, ne-au comunicat că au primit solicitarea noastră și vor anula eventualele abonamente viitoare. Cu toate acestea, au ignorat cererea noastră de rambursare, căreia i-am răspuns cu blândețe că totuși ne-ar dori o rambursare și nu am instalat și nici nu au folosit VPN-ul lor. Până în prezent, încă nu am auzit nimic înapoi. Iată corespondența.

Cerere de rambursare IPinator

 

VPNMaster

Ce putem spune despre acesta? Nu au încetat niciodată să ne uimească și de ce ar trebui să se schimbe asta acum? Ecranul corespondenței noastre îndelungate, dar inegalabile cu acestea, spune totul. Practic, aceștia îmi spun în mod repetat, pe o perioadă de zece zile, că solicitarea mea a fost escaladată către administratorul lor superior, care este în vacanță sau pur și simplu este foarte rău la locul de muncă. Pentru a adăuga insultă la vătămare, după ce încă nu am auzit înapoi, am primit o factură care îmi spunea că voi fi taxat automat pentru a doua lună de serviciu în 15 zile. Pentru corespondența rezultată, consultați conversația din dreapta de mai jos. (Sugestie: implică administratorul senior).

  Jelentés: A felnőtt oldalon szivárog a pornó szereplők rendkívül érzékeny adatai

 

Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?Jurnalele de rambursare - În cine puteți avea încredere să vă dați banii înapoi?Privatoria

Nu suntem încântați că ne-au refuzat o rambursare, dar există anumite circumstanțe atenuante care justifică oarecum acțiunile lor. Într-un singur lucru, aproape fiecare vânzător, undeva pe pagina lor principală sau pe pagina de achiziție, are ceva în condițiile „garanției de returnare a banilor X zile”. Privatoria nu are, deci acest lucru contează cu siguranță în apărarea lor. Ca răspuns la solicitarea mea, am primit un e-mail plăcut care îmi cerea să-mi explic orice probleme pe care le-am putea avea, precum și un link către pagina politicii de rambursare a acestora. În acest sens, am răspuns că nu am nicio problemă și aș dori pur și simplu o rambursare. Răspunsul a fost același, afirmând că „Politica noastră de rambursare descrie toate condițiile posibile pentru restituiri și trebuie să o respectăm.” Politica, de fapt, prezintă motivele legitime ale rambursării și, din păcate, pentru mine, nu se numără o schimbare a inimii. lor. În cele din urmă, deși cred că este în cel mai bun interes pentru a respecta solicitările de rambursare, trebuie să le respect politica.

După cum vedeți, la fel ca în cazul majorității întreprinderilor, există cei care nu au nicio problemă să ofere o rambursare fără practic întrebări, există cei care renunță la refuzul de a rambursa (în mod legitim sau nu), și există cei care sunt între ei, care fie ignorați cererile, fie vă fac să așteptați cantități exorbitante de timp, care este aproape la fel de rău. Acesta din urmă, după părerea mea, nu este în niciun caz pentru cel mai bun interes, deoarece este extrem de neprofesional și, în timp ce le-ar putea economisi de la înmânarea câțiva dolari, își doare afacerea până la urmă. În calitate de consumator, meritați să știți în cine puteți avea încredere pentru a-i onora cuvântul și cine pur și simplu nu oferă o politică de rambursare. Din nou, în cazul Privatoria, nu au greșit nimic, dar consumatorii trebuie să știe că nu acceptă „schimbarea inimii” ca motiv de restituire.