Kako v letu 2023 gledati turnejo PGA od koder koli

Vsak teden na PGA Tour, polje tekmovalcev se zbere, da se izkažejo proti svojim vrstnikom in ves čas velikim. V nasprotju s progo, elementi in drugi med seboj, vsak golfer v vlogi, da postane prvak. Z VPN lahko vidite vsak trenutek zaradi česar je vsak turnir edinstven.

Vsak dogodek prinaša novi tečaji, nove situacije in novi izzivi. Na žalost, če niste v ZDA, morda ne boste mogli gledati PGA Tour. Brez skrbi, z VPN in našim hitrim vodnikom lahko spremljajte vsak trenutek vsakega dogodka.

Hitri vodnik: Kako gledati ogled PGA na CBS All Access

Pretekle etape dogodkov PGA Tour v soboto in nedeljo se pretakajo skozi CBS All Access. Gledati finale turnirja na CBS All Access:

 1. Izberite ponudnika VPN z visoko hitrostjo in ameriške strežnike (priporočamo ExpressVPN za pretakanje golfa). Prijavite se in naložite aplikacijo.
 2. Odprite aplikacijo, se prijavite in izberite mesto strežnika v ZDA.
 3. Pojdite na www.cbs.com/all-access in se prijavite. Potrebovali boste ameriško poštno številko.
 4. Na dan turnirja se prijavite v CBS All Access in uživajte!

Oglejte si PGA Tour ZDAJ!

Hitri vodnik: Kako gledati PGA Tour v živo

PGA Tour v živo je storitev pretakanja PGA. Če želite videti vse akcije pred finalno skupino odtisi v vikendu:

 1. Izberite visokohitrostno storitev VPN z ameriškimi strežniki (priporočamo ExpressVPN za PGA). Registrirajte in namestite aplikacijo.
 2. Zaženite aplikacijo, se prijavite in izberite strežnik v ZDA.
 3. Pojdite na www.nbcsports.com/gold/pga-tour-live in se prijavite. Potrebovali boste ameriško poštno številko in lahko uporabljate PayPal
 4. Pridite čas turnirja, prijavite se in uživajte v toku!

Oglejte si PGA Tour ZDAJ!

Zakaj za ogled PGA Tour potrebujete VPN

Izgleda kot bi morali imeti možnost samo povezave z izdajateljem televizijskih programov in glejte, kaj vse kažejo. Vendar pa obstaja veliko pravil, ki vam to preprečujejo. Pravzaprav, Od izdajateljev televizijskih programov se pogosto zahteva, da blokirajo svoje tokove od vseh zunaj njihove regije.

To pomeni, da potrebujete pot prepričati izdajatelja televizijskega programa, da ste v njihovi regiji. VPN to stori tako, da vam da strežnik za povezavo, ki deluje kot vaša lokacija. Izberite strežnik v regiji in lahko dostopate do toka izdajatelja televizijskega programa.

Vendar to ni edina prednost VPN-ja. VPN-ji tudi šifrirajo vaš promet in ga obdržijo zaščiten pred vsemi, ki poskušajo vohuniti za vašo uporabo interneta. To vam pomaga, da se zaščitite pred radovednimi očmi, ne glede na to, ali gre za posameznike, podjetja ali vlade.

  Confundarea criminalilor cibernetici cu rețelele iluzive

Če si želite ogledati ogled PGA in niste v ZDA, uporabite VPN. Ne boste samo videli vsega želenega golfa, ampak boste varni tudi na internetu.

Najboljši VPN-ji za gledanje turneje PGA

1.ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

Zadnja stvar, ki jo želite gledati golf, je zamegljen zaslon ali kolcanje o povezavi. Videti podrobnosti majhne bele kroglice, ki se premika proti velikemu ozadju zahteva veliko pasovne širine. ExpressVPN ponuja to pasovno širino z nekaterimi najboljše hitrosti povezave na trgu VPN.

ExpressVPN ima a širok seznam strežnikov po vsem svetu, in nima težav z odklepanjem geoblokirane vsebine. Licenco ExpressVPN lahko hkrati uporabljate na do 5 napravah, kar vam daje fleksibilnost. Vaš promet lahko celo razdelite, da ostanete povezani z lokalnimi napravami.

Za dejavnosti z visoko pasovno širino, kot sta pretakanje ali hudourništvo, ExpressVPN je odlična izbira. Z nepremagljivim šifriranjem in izbiro protokolov vas tudi varno spremljajo v spletu. Če potrebujete pomoč, vam nudijo 24-urno podporo klepetanju v živo, da vam pomagajo.

Če želite izvedeti več o ExpressVPN, preberite, kaj imajo naši uporabniki!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Brezplačen preizkus: 7-dnevna preizkusna različica za iOS in Android

Oglejte si ogled PGA na ExpressVPN ZDAJ!

2.NordVPN

Prednosti NordVPN

Odlična storitev po ugodnih cenah, NordVPN ponuja ogromen seznam hitrih strežnikov. Njihova odlična pokritost ZDA ponuja veliko priložnosti za ogled PGA Tour. In njihova svetovna mreža zagotavlja se lahko povežete kamor koli potrebujete.

NordVPN zagotavlja zanesljivo varnost in zasebnost, hkrati pa vam pomaga odblokirajte vsebino po vsem svetu. Skozi eno naročnino lahko hkrati povežete do 6 naprav, kar vam omogoča dostop kamor koli. In njihove SmartPlay funkcija zagotavlja, da vaš tok ostane in deluje tako dolgo, kot potrebujete.

  Как смотреть игры 2023 года на острове Гибралтар из любой точки мира

S sedežem v Panami so njihove vrhunske dodatne funkcije odlična izbira VPN. Tej vključujejo Dvojni VPN in CyberSec, ki pomagajo blokirati oglase in zlonamerno programsko opremo. Njihova stroga politika brez zapisov zagotavlja, da nihče ne more izslediti vašega toka do vas.

Preberite naše uporabniške preglede in si oglejte, kaj je NordVPN odlična izbira za vas!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Oglejte si ogled PGA na NordVPN ZDAJ!

3.CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost ponuja a vnaprej konfiguriran profil pretakanja začetnikom olajša ogled PGA Tour. Njihov impresiven seznam strežnikov vključuje veliko ameriških povezav. Za povezovanje lahko uporabite svojo licenco do 7 naprav hkrati.

CyberGhost skupaj z odlično povezljivostjo deluje blokirajte spletne sledilce, oglase in zlonamerno vsebino ki ogroža vašo varnost. Njihove ugodne cene poskrbijo, da si lahko privoščite njihovo veliko ponudbo.

Če želite izvedeti več o tem, zakaj je CyberGhost odlična izbira za vas, si oglejte naše uporabniške preglede!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni na kratkih načrtih; 45 dni na 6-mesečnih ali daljših načrtih

Brezplačen preizkus: 7-dnevno preizkušanje za mobilne naprave; Na voljo je enodnevna ali tridnevna preskusna različica sistema Windows

Oglejte si ogled PGA na CyberGhost ZDAJ!

4.Surfshark

Kako v letu 2023 gledati turnejo PGA od koder koli

Če iščete storitev, ki specializirano za pretakanje, Surfshark je odlična izbira. Njihova mreža je zasnovana posebej za pretakanje in vam pomaga odkleni pretočeno vsebino.

Surfshark z nekaj manjše mreže ni tako obsežen kot večja imena. Vendar jih to naredi dovolj majhne pogosto se lahko izognejo obvestilom ponudnikov vsebin. Tako jim boste pomagali do želene vsebine.

Surfshark celo ponuja neomejene hkratne povezave, kar vam omogoča veliko možnosti povezave. Njihova funkcija za blokiranje oglasov vam zagotavlja zaščito pred sledenjem in zlonamerno programsko opremo.

  Најбољи ВПН купони за ФИФА светски куп 2023. године

Želite izvedeti več o Surfsharku? Preberite naša mnenja uporabnikov!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Oglejte si PGA Tour na Surfshark ZDAJ!

5.Hotspot ščit

Naprave ščitnika

Če ne potrebujete velike mreže, ki pokriva 60 držav, je Hotspot Shield odlična izbira. Čeprav niso tako velike kot nekatere druge storitve, je njihovo odlična storitev v izbranem naboru 25 okrožij zagotavlja, da lahko dostavijo tam, kjer ga potrebujete.

Kar ne pomeni, da imajo majhen seznam strežnikov. Njihov manjši odtis omogoča, da sestavijo ogromna zbirka strežnikov v vsaki od držav, ki jim služijo. Tako lahko poskrbijo veliko povezanosti kjer ti je pomembno.

Pomemben del odlične storitve je hitrost in Hotspot Shield ponuja. Njihove povezave so stabilen, varen in dosleden, vam ponuja pasovno širino, ki jo potrebujete za pretakanje PGA Tour.

Če želite vedeti, kaj lahko Hotspot Shield naredi za vas, si oglejte, kaj imajo uporabniki na voljo!

Garancija za vračilo denarja: 45 dni

Oglejte si ogled PGA na Hotspot Shield ZDAJ!

Povzetek

Na PGA Tour vsak teden prinese novega prvaka. A VPN vam lahko pomaga videti šampione na vsakem turnirju. Prijavite se še danes in uživajte v vsem, kar lahko golf pokaže na najvišji ravni.

Če niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas, priporočamo ExxVVNza pretakanje PGA Tour. Prijavite se zdaj in lahko vidite, kaj lahko stori za vas!

Potrebujete več spodbude? Oglejte si našo stran ponudb in kuponov za posebne cene, ki vam bodo pomagale prihranite pri naročnini!

Nadaljnje branje

Če vas zanima več o VPN-jih in kaj lahko storijo za vas, si oglejte te strani:

 • Najboljše brezplačne preizkuse z VPN – Poskusite brezplačne VPN brezplačne
 • Najboljši VPN-ji za več naprav & Povezave, ki delujejo
 • Kako resnično skriti svoj IP naslov z VPN