Kako zaobići nebesko širokopojasni štit pomoću VPN-a 2023. ažuriranje

Sky Broadband Shield je roditeljski aplikaciju za kontrolu koju je izgradio pružatelj internetskih usluga Sky. Automatski se instalira na internetske veze mnogih kupaca Sky-a za kontrolu onoga što njihova djeca vide na mreži. 

To je također jedna od najgore dizajniranih aplikacija za roditeljski nadzor na svijetu. Nebesko širokopojasni štit automatski postavlja PG-13 filter na vašu internetsku vezu prije nego što stigne u vaš dom. To znači da je svaki korisnik interneta u domaćinstvu ograničeno na nevjerojatno ograničen raspon web lokacija i aplikacija prilagođenih djeci. 

Da biste zaobišli ta ograničenja, morate potpuno zaobići Sky i povezati se s internetom putem VPN-a. Ovo će sakriti vaše pregledavanje od Sky Broadband Shielda i vratit će vam nefiltrirani pristup internetu.

Kratki vodič: Zaobiđite Sky širokopojasni štit pomoću VPN-a

1. Odaberite VPN s mnoštvom brzih poslužitelja u Velikoj Britaniji. PreporučujemoNordVPNza zaobilaženje aplikacija za roditeljski nadzor.

2. Preuzmite & instalirati vaš VPN na bilo kojem uređaju koji koristite za internet.

3. Spajanje na poslužitelj u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ako želite pristupiti sadržaju koji nije dostupan u Velikoj Britaniji, povežite se s inozemnim poslužiteljem.

4. Uživajte nefiltrirani, potpuno otvoren pristup internetu!

Zaobiđite Sky Broadband štit sa NordVPN

Zašto vam treba VPN zaobići Štit širokopojasnog neba

Sky Broadband Shield izgrađen je s dobrim namjerama. Davatelj internetskih usluga želio je olakšati roditeljima zaštitu svoje djece putem štetnog ili neprikladnog sadržaja na mreži. 

Softver, međutim, ima ozbiljnih problema. Prije svega, to je instalirana na vašoj internetskoj vezi prema zadanim postavkama, sa PG-13 filtrom na mjestu. Kao rezultat toga, ti ne mogu ukloniti Sky Broadband štit iz vaše internetske veze.

Sky Širokopojasni štit također je poznat po previdjenosti i ograničava i najnevine nevini sadržaj. To uključuje web stranice o seksualnom zdravlju, šahu, pa čak i pletenju. Napokon to ne dopušta pojedinačna ograničenja – odrasla osoba iskusit će ista ograničenja kao i petogodišnje dijete. 

Da sve to izbjegnem, morat ćete zaobići Sky Broadband štit i Sky širokopojasnu mrežu u cijelosti. Najlakši, najbrži način za to je pomoću VPN-a.

Kao vaš ISP, Sky prati i kontrolira sve vaše mrežne aktivnosti. To mu omogućuje da blokira web stranice na vašoj kućnoj mreži.

VPN koristi šifriranje vojnog stupnja za stvorite zaštitni tunel oko svog internetskog prometa i sakrijte sve svoje osobne podatke, čak i dok koristite Skyevu mrežu. Sky ne može vidjeti koje web lokacije posjećujete i, tako, ne mogu blokirati nijednu od njih. 

  5 najboljših VPN-jev za Bahrajn - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2023

Spajanjem na poslužitelj izvan Sky mreže, ostajete potpuno anonimni na mreži od trenutka kada se povežete s internetom. Poboljšani alati za privatnost osiguravaju Sky Broadband Shield nikada neće znati što radite na mreži.

Zaobiđite Sky Broadband štit sa NordVPN

Mnogobrojne prednosti VPN-a

Prednosti VPN-a nadilaze samo zaobilazeći Sky Broadband Shield. 

VPN je jedini najveći alat za privatnost na raspolaganju korisnicima interneta.

Isti alati za šifriranje i privatnost koji skrivaju vaše mrežne aktivnosti od Sky-a će čuvajte od zlonamjernog softvera, krađe identiteta, državnog nadzora, dosadnih oglašivača, DDoS napada i još mnogo toga. 

Instalacija VPN-a traje samo nekoliko minuta i košta manje od kapućina. Ulaganje u jedno ne samo da će vas zaštititi – već vam i daje potpunu pristup Internetu bez granica. 

Možeš zaobići cenzuru i zaobići geo-ograničenja za glavni streaming stranice poput Netflixa. 

Konačno, u mnogim slučajevima a VPN će vam zapravo brži internet. Davatelji internetskih usluga poput Sky-a namjerno usporiti internet ako struji ili preuzimate previše sadržaja. VPN ovo zaustavlja skrivanje aktivnosti od vašeg davatelja internetskih usluga. 

Pogledajte našu potpuni vodič početnika za VPN-ove kako biste saznali više i vidjeli koliko će vam VPN poboljšati život na mreži.

Zaobiđite Sky Broadband štit sa NordVPN

5 najboljih VPN-ova za Zaobilazeći širokopojasni štit

1.NordVPN

Kako zaobići nebesko širokopojasni štit pomoću VPN-a 2023. ažuriranje

Preko 1000 naših čitatelja rangiralo je NordVPN ukupni broj 1 VPN. Lako je vidjeti zašto. S više od 5.700 poslužitelja u 60 i više zemalja sigurnost vodeća u industriji, imati će ovaj moćan VPN nema problema zaobići Nebesko širokopojasni štit. Još bolje, ima 800+ poslužitelji samo u Velikoj Britaniji. 

Korisnici NordVPN-a uživajte u prednostima vojnog šifriranja, strogim pravilima bez zapisa, automatskim prekidačem za ubijanje, i još mnogo sigurnosnih alata kao standardnih. Spojite se na bilo koji njihov poslužitelj i u nekoliko sekundi pregledavat ćete stranicu potpuno besplatan, nefiltriran i munja brz internet.

Novi korisnici mogu se prijaviti na NordVPN na a 30-dnevna garancija povrata novca, pa postoje nula rizika prilikom isprobavanja.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.
  Hogyan szerezzen román IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Zaobiđite Sky Broadband štit sa NordVPN

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Ne samo da je ExpressVPN najbrži VPN na svijetu, to je jedno od najsigurnijih. S poslužitelji optimizirani za brzinu na preko 160 lokacija širom svijeta nikada nećete morati brinuti da li će vaša veza usporiti.

Ovaj je pružatelj stvorio sigurnosnu kopiju super brze veze sa sigurnosno-sigurnosne značajke i jednostavne aplikacije za do 5 uređaja odjednom. Bez obzira što koristite za pristup internetu, ExpressVPN hoće zaobiđite Sky Broadband Shield u potpunosti, bez utjecaja na vrijeme učitavanja, strujanje ili preuzimanja. 

Isprobajte sami, bez rizika, sa a 30-dnevna garancija povrata novca, i pogledajte zašto ExpressVPN prima toliko prednosti od stvarnih korisnika.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Zaobiđite Sky širokopojasni štit s ExpressVPN

3.CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost je jedan od najpouzdanijih VPN-ova na svijetu nevjerojatno jednostavan za upotrebu. Korisnici mogu stvoriti profil s fiksnim postavke koje se mogu istovremeno dijeliti na 7 uređaja, jednim klikom. To na jednostavan način zaobilazi Sky Broadband Shield na brojnim uređajima.

Pružanje takve usluge lako korisničko iskustvo ne znači da je CyberGhost morao žrtvovati brzinu ili sigurnost. Uz super brze veze, nudi AES-256 enkripcija, stroga pravila bez zapisivanja, automatska sklopka za isključivanje, DNS zaštita od curenja, i još mnogo toga vrhunski alati za privatnost. 

CyberGhost je toliko uvjeren u performanse svog VPN-a da nudi 45-dnevno jamstvo povrata novca i besplatna suđenja za korisnike iOS-a i Android-a. Tako da možete sami isprobati potpuno rizik. Ako još uvijek niste sigurni, pogledajte nevjerojatne kritike naših čitatelja.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Zaobiđite Sky širokopojasni štit sa CyberGhostom

4.Surfshark

Surfshark uređaji

Samo nekoliko godina, Surfshark je raketirao našu ljestvicu i postao jedan od najpopularnijih VPN-ova na svijetu. Uz brzo rastuću kolekciju globalnih poslužitelja i impresivan paket sigurnosnih alata lako je razumjeti zašto.

  Accellion - обезопасяване и споделяне на вашите документи, където и да се намират

pored propusnost za zaštitu od zraka i munje, Surfshark nudi korisnicima nevjerojatan niz prilagodljivih značajki. Oni uključuju: ugrađeni blokator oglasa, brojne specijalizirane VPN načine pretraživanja interneta bez ikakvih granica i puno, puno više.

Ispitajte je bez rizika, sa a 30-dnevna garancija povrata novca, i kako lako zaobilazi Sky Broadband Shield.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Zaobiđite Sky širokopojasni štit uz surfshark

5.PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

Je li vam svijet VPN-a zbunjujući i neodoljiv? PrivateVPN je savršen izbor za vas. Izglasana je premium VPN koji je najnovije za početnike i budžet dostupno mnogo godina zaredom.

PrivateVPN ponude brza, jednostavna instalacija i aplikacije koje se lako koriste, a podržane su 24/7 aktivnom podrškom za korisnike na svakom koraku. Jednom instaliran, dobit ćete korist sigurnosni standardi jednaki ostalim vrhunskim VPN-ovima nabrojali smo, zajedno s solidne brzine interneta upariti.

Ako želite testirati, pokrenite VPN i pogledajte kako jednostavno zaobilazite Sky Broadband Shield, iskoristite PrivateVPN’s 30-dnevna garancija povrata novca bez rizika.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na tim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Zaobiđite širokopojasni štit neba s PrivateVPN

Sažetak

Ako je Sky odlučio potpuno uništiti internet za vas, nemojte očajavati. Zaobići Sky Broadband Shield je puno lakše nego što se čini na prvi pogled. 

To što su svi najbolji dijelovi interneta blokirani iz vaše mreže, ne znači da ne možete pristupiti njima. Uzmite nekoliko minuta da instalirate VPN na svoje uređaje, i potpuno ćete zaboraviti da čak imate i Sky Broadband Shield.

Još jednom uživajte u besplatnom, nefiltriranom, super brzom internetu kad god poželite, uz minimalne gnjavaže.

Gumb NordVPN!

Daljnje čitanje

Sada znate kako je lako zaobići Sky Broadband Shield putem VPN-a, naučite koliko je moćan alat u našem cjelovitom vodiču za početnike. 

Neke roditeljske kontrole, aplikacije i web stranice za strujanje blokiraju i onemogućuju VPN-ove, pa pripazite da odaberete VPN koji može ostati skriven.

Trebate VPN za online igranje? Odabrali smo 5 najbržih VPN-a za svaku konzolu.