Kako BREZPLAČNO gledati dobra dekleta na spletu od koder koli

Če ste spremljali dramatične in smešne zasuke NBC-jevih dobrih deklet, se verjetno nad novo sezono počutite navdušeni. Ali zločin plača ali se bodo dekleta ujela zaradi svojih kriminalnih dejavnosti?

Ugotovite z našim preprostim vodnikom gledanje dobrih deklet od kjer koli na svetu.

Dobra novica za oboževalce oddaje je, da lahko Good Girls na spletnem mestu NBC-ja brezplačno predvajate spletno mesto. Slaba novica je, da je ta storitev pretakanja na voljo samo gledalcem, ki se nahajajo v ZDA. Kdor opazuje zunaj ZDA, bo to ugotovil NBC je geblokiral njihovo vsebino.

Na srečo je popravljanje dobrih deklet lahko hitro in enostavno z uporabo dobrega VPN.

Kako gledati: Hitri vodnik

  1. Izberite VPN, ki je optimiziran za visokohitrostno pretakanje s strežniki, ki se nahajajo v ZDA. CyberGhostje odlična izbira.
  2. Izberite a Strežnik, ki se nahaja v ZDA.
  3. Pojdite na spletno stran NBC.
  4. Izberite epizodo in se pripravite na dramo!

Zakaj za gledanje dobrih deklet potrebujete VPN

Če živite zunaj ZDA ali potujete na službo ali na dopust, ne boste mogli uporabljati storitve pretoka NBC. To je zato, ker NBC uporablja geolokacijsko programsko opremo za blokirati gledalce, ki niso iz ZDA.

Dober VPN vam bo pomagal priti do tega maskiranje vašega IP naslova in vas povezuje na spletno mesto NBC prek strežnika s sedežem v ZDA.

To spletnega mesta zaveže, da si misli, da si ga ogledujete iz ZDA.

Najboljši VPN-ji so na voljo tudi z odlično varnostjo zaščitite svoj promet od sledenja in krampanja.

Če želite pretakniti Good Girls iz ZDA, boste morali izbrati pravi VPN za svoje potrebe. To pomeni izbrati tistega, ki je optimiziran za pretakanje, s strežniki, ki se nahajajo v ZDA, odlične hitrosti in dobra varnost.

  Како гледати Викингс Сеасон 6 Фрее Онлине

Najboljši VPN-ji za gledanje dobrih deklet

1. CyberGhost

CyberGhost VPN

CyberGhost je eden najboljših VPN-jev za pretakanje, ki ponuja namenski profil pretakanja. To omogoča izjemno enostaven za uporabo Ker so te nastavitve že vnaprej konfigurirane, morate samo izbrati profil in uživati ​​v svoji oddaji.

S 6 000+ strežniki v 90+ državah CyberGhost ponuja številne lokacije v ZDA za hiter pretok NBC.

Najboljše varnostne funkcije CyberGhosta so tudi priljubljena izbira. Vgrajen je zaviralec oglasov in zlonamerne programske opreme in vojaške stopnje AES-256 bitna enkripcija vse zagotavljajo varen in neprekinjen ogled.

CyberGhost VPN

2. NordVPN

Naprave NordVPN

Če želite uporabiti enega najvarnejših pretočnih VPN-jev, je NordVPN odlična izbira. A dvojni VPN dvakrat šifrira podatke s 256-bitnim šifriranjem, DNS zaščita pred uhajanjem, an samodejno stikalo za ubijanje, in a stroga politika brez beleženja.

NordVPN je odličen tudi za mimo geoblokov. SmartPlay tehnologija vas samodejno poveže z najboljšim strežnikom za pretakanje, zaradi česar je NordVPN eden najpreprostejših VPN-jev, ki ga lahko uporabite za gledanje svojih najljubših oddaj.

Hitro pretakanje je enostavno tudi pri NordVPN 5.300+ globalnih strežnikov. Poskusite z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja ali si preberite več odličnih pogledov uporabnikov tukaj.

NordVPN

3. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Če želite nepremagljive hitrosti, izrazite ExpressVPN 3.000+ strežnikov na 160 lokacijah v 90 državah strelovod.

Zaščita pred puščanjem DNS in IPv6, a politika brez dnevnika, in Šifriranje AES 256-CBC vse naredi ExpressVPN zelo varen. Storitev je združljiva s skoraj vsemi napravami in platformami priključite 3 naprave naenkrat.

ExpressVPN je lahko dražji od drugih možnosti, vendar menimo, da se splača zaradi vsestranske enostavnosti uporabe in prvovrstne storitve. Zato ga naši bralci navsezadnje priporočajo. Prepričajte se sami 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

  5 лучших брандмауэров для веб-приложений на 2023 год

ExpressVPN

4. Surfshark

Kako BREZPLAČNO gledati dobra dekleta na spletu od koder koli

Surfshark je eden najnovejših VPN-jev na trgu, kar ponuja nekaj večine dosledne odklepne zmogljivosti ko gre za pretakanje geo-omejenih oddaj – zlasti v ZDA.

500+ strežnikov v 50+ državah vam omogočajo velike hitrosti za pretakanje in Surfshark vam trenutno omogoča neomejena povezava z napravo pod enim profilom.

Surfshark dobi tudi žareče ocene varnosti. Šifriranje vojaškega razreda, DNS zaščita pred uhajanjem, avtomatski kill stikalo, MultiHop dvojni VPN, in a stroga politika brez zapisov bo vaš promet zaščiten. Bonus CleanWeb ™ zaganjalnik oglasov, sledilnik in zlonamerna programska oprema bodo prav tako poskrbeli, da boste lahko gledali Good Girls brez motečih motenj.

Preizkusite sami s svojimi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark

5. Ščit za žarišče

naprave zaščitne točke

Neomejena pasovna širina in hitri strežniki s sedežem v ZDA vsi naredijo Hotspot Shield najboljšo izbiro za pretakanje iz NBC.

Trdne varnostne funkcije so vključeni za zaščito vaših podatkov. Hotspot Shield ponuja 256-bitno šifriranje, vgrajena zaščita pred zlonamerno programsko opremo in lažnim predstavljanjem, an samodejno stikalo za ubijanje, in a politika brez zapisov.

Ščit za žarišč je enostaven za uporabo in lahko nastavite na 5 naprav hkrati. Storitev ponuja tudi: brezplačna 7-dnevna preizkusna različica s 45-dnevno garancijo vračila denarja. Če še vedno niste prepričani, lahko tukaj preberete dejanske ocene uporabnikov.

Ščit omrežne točke

Povzetek

Ne glede na to, ali živite zunaj ZDA ali želite samo opazovati Good Girls med potovanjem, je VPN najhitrejši in najpreprostejši način za pretakanje NBC-ja.

Vse kar morate storiti je, da izberete VPN z Strežniki s sedežem v ZDA in visoke hitrosti in Beth in tolpo boste lahko takoj dohiteli.

Če še vedno niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas, ne pozabite pogledati naših najboljših VPN ponudb, ki vam bodo pomagale pri izbiri.

  Как смотреть UFC 227 Dillashaw против Гарбрандта из любого места

Nadaljnje branje

Velik oboževalec NBC? Ugotovite, kako lahko tudi The Good Place gledate od kjer koli.

Še vedno niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas? Preberite naše ocene.