Какво е IGTV? Запознайте се с Youtube алтернативата на Instagram

Стартира през лятото 2023г, IGTV е съперник на Instagram на YouTube. Самостоятелното приложение за видео е достъпно по целия свят и позволява на всеки да създава съдържание с дължина до един час.

за жалост, не всеки може да се наслаждава свободно на IGTV. Всъщност в няколко държави жителите изобщо нямат достъп до Instagram, благодарение на силно цензурирания интернет и строгите ограничения в социалните медии.

Ако живеете в страна, която се радва на неограничен интернет, можете да рискувате да се заразите от злонамерен софтуер или да имате хакерски акаунти, когато използвате сайтове за социални медии, като Instagram и IGTV.

VPN ще позволи на тези в страни с тежка интернет цензура да имат достъп до IGTV, като ги свържат със сървър в страна, която не блокира услугата. Плюс това, функциите за защита от най-висок клас на премиум VPN защитават вашите онлайн данни и поверителност, позволявайки ви използвайте IGTV в пълна анонимност.

ExpressVPN е най-добрият ни избор на VPN за достъп до IGTV, тъй като има сървъри в над 160 глобални локации, ненадмината скорост и функции за сигурност на най-висок рафт.

Прочетете, за да разберете повече за IGTV, защо се нуждаете от VPN за достъп до услугата и нашите основни препоръки на VPN мрежи, които да използвате.

Какво е IGTV?

Докато IGTV е самостоятелно приложение за споделяне на видео, основната функционалност е достъпна и чрез уебсайта и приложението на Instagram. Първоначално стартираща позволява само вертикални видеоклипове, актуализация през май 2023 г. приложението поддържа както вертикални, така и хоризонтални видеоклипове.

IGTV изисква акаунт в Instagram, за да се регистрира, и когато влезете, видеоклипове ще се възпроизвеждат от потребители, които следвате. Точно като в Instagram, можете да взаимодействате с видеоклипове от IGTV, като харесвате, коментирате и изпращате директни съобщения. Въз основа на вашите взаимодействия ще видите препоръки за видеоклипове другаде на IGTV.

Можете да регулирате видимостта на вашия IGTV канал и видеоклипове, като използвате настройките за поверителност на вашите акаунти. Ако зададете своя канал за обществен, всеки може да го види и вашите видеоклипове. Когато е настроен на личен, само одобрените ви последователи могат да виждат съдържанието ви.

  Да ли НордВПН ради са Амазон Фире Стицк-ом 2023. године? Само ако то урадите

В IGTV има реклами, да генерира приходи за Instagram, собственост на Facebook.

Защо да използвате VPN за достъп до IGTV?

Някои държави с a цензуриран интернет – като Китай, Пакистан, Иран и Северна Корея – имат пълна забрана за Instagram, IGTV и други социални мрежи. Тези блокове в социалните медии не трябва да ограничават свободното ви изразяване и не е необходимо, ако използвате VPN.

С солиден VPN, можете да преодолеете географските ограничения на IGTV, като се свържете със сървър извън региона, който блокира социалните медии. Това ви дава IP адреса, който ви е необходим за достъп до IGTV, други сайтове за социални медии и допълнително блокирано съдържание.

VPN също ви позволява да използвате IGTV навсякъде по света, без да се притеснявате от цензурата, държавното наблюдение и потенциалните правни последици от споделянето на „неподходящо“ съдържание. Благодаря на криптиране с военен клас от премиум VPN, вашата поверителност онлайн е защитена и никоя от вашите дейности по IGTV не може да се проследи обратно към вас.

Instagram използва технологията за геолокация, за да проследи местоположението на своите потребители. Това им дава силата да инжектират насочени реклами във вашите емисии и потребителски профил. VPN поддържа вашето местоположение и активност поверителни, като същевременно блокира всички принудителни реклами. Можете да се насладите на откриването на ново съдържание в IGTV, без опитът да бъде съсипан от нежелани реклами.

Най-добрите VPN за IGTV

1. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е нашата основна препоръка на VPN да се използва за IGTV. С над 3 000 сървъра в 94 страни, сигурният достъп до местно съдържание и пребиването на цензурата не е проблем. Плюс това можете да направите това едновременно благодарение на отличната функция за разделно тунелиране.

Местните власти и вашият интернет доставчик не могат да проследяват вашата дейност, както ExpressVPN предлага криптиране с военен клас, стриктна политика без регистрация и поддръжка за OpenVPN във всички платформи. Освен това няма да имате притеснения относно излагането на вашите данни благодарение на защитата от течове от DNS и автоматичния превключвател за убийство.

  Како гледати 76. Златне глобусе уживо одасвуд

Тъй като най-бързият VPN, който тествахме, ExpressVPN е чудесен избор за качване и предаване на видеоклипове с IGTV, без безкрайно зареждане, буфериране или забавяне. ExpressVPN може да е една от най-цените премиум услуги, но според потребителите получавате много за парите си. Опитайте сами с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Със своите супер бързи скорости и най-високата сигурност на линията е лесно да разберете защо ExpressVPN е толкова популярен.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Достъп до IGTV с ExpressVPN!

2. NordVPN

Какво е IGTV? Запознайте се с Youtube алтернативата на Instagram

NordVPN не приема внимателно личната ви информация. OpenVPN и IKEv2 / IPSec протоколs запазете вашата интернет активност защитена и скрита. Докато разширени настройки на обфуксация гарантирайте, че NordVPN ще има достъп до IGTV в страни с тежка цензура, като Китай и Пакистан.

Той предотвратява течове на VPN с два различни ключа за убийство и персонализирани настройки на DNS. Плюс това, базираната в Панама VPN е далеч от страни с журнали за запазване на данни, което й позволява да управлява строга политика за нулева регистрация.

Впечатляващата мрежа NordVPN има 5 400+ сървъра в над 60 страни. Така че имате достатъчно избор на сървър за преодоляване на geoblocks и цензура за неограничен достъп до IGTV отвсякъде.

Пакетът CyberSec е популярна функция за потребителите, тъй като осигурява допълнителна защита от злонамерен софтуер и блокиране. Опитайте го и всички останали страхотни функции на NordVPN без риск 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.
  Можете ли да користите ВПН са својим Амазон налогом?

Достъп до IGTV с NordVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Ако сте нови за VPN, може да оцените удобния за потребителя интерфейс и простия дизайн на CyberGhost.

CyberGhost има всички функции, които са ви необходими, за да запазите вашата IGTV и друга интернет активност сигурна и поверителна, включително надеждно криптиране, нулева регистрация, непропускливи приложения и защита срещу превключване.

Въпреки че не са толкова бързи като ExpressVPN или NordVPN, скоростите са повече от достатъчни за качване на видеоклипове в IGTV и безпроблемно предаване на съдържание от любимите ви канали.

Румънският доставчик има прилични деблокиращи способности, но ако попаднете на проблем, отличното обслужване на клиенти 24/7 винаги е на ръка. Опитайте страхотния всеобхватен за себе си с a 24-часов безплатен пробен период или 45-дневен период на възстановяване.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Достъп до IGTV с CyberGhost!

заключение

А VPN ви позволява да преодолеете геоблокове и цензура така че можете да имате достъп и да използвате IGTV навсякъде по света.

Чрез предоставяне на криптиране от военна степен и защитни функции на най-висок етаж, местните власти са насочени към рекламодателите и вашият интернет доставчик не може да проследи вашата активност в IGTV и да я проследи обратно до вас.

Нашата основна препоръка на VPN за използване на IGTV е ExpressVPN, тъй като има обширна глобална мрежа от затъмнени сървъри, високи скорости и непобедимо криптиране.

Допълнителна информация

 • Как да получите достъп до Instagram Music от всеки регион (актуализация на 2023 г.)
 • Шри Ланка блокира социалните медии (Отново) – Ето как ще го върнете
 • Пълният списък на блокираните уебсайтове в Китай & Как да получите достъп до тях