Knjiga Satoshija Phil Champagne – BREZPLAČNO poglavje

Verjetno ste že slišali za BitCoin. Tudi če je še nikoli niste uporabili, je kripto valuta, ki je decembra poletela na več kot 14.000 dolarjev, postala priljubljena. Toda kdo je ustvaril BitCoin? Kako je to storil? In kakšne so bile njegove motivacije? 

O virtualnem ustvarjalcu BitCoina, znanem kot Satoshi Nakamoto, je malo znanega. kar je znano, pa je v knjigi Phil Champagne Knjiga Satoshi: Zbrani spisi ustvarjalca bitkoinov Satoshija Nakamoto. Šampanjec vključuje bistvene zapise in podrobnosti, ki prikazujejo ustvarjanje BitCoina.

S Champagneom smo se usedli, da smo razpravljali o njegovi knjigi in kaj ga je naredilo, da je napisal. 

vpnMentor: Kaj vas je naredilo, da ste napisali knjigo Satoshi?

Šampanjec: Prvotno me je zanimalo, da sem vedel več o tem, kaj je povedal ustvarjalec Bitcoina. Glede na to, da je “javno življenje” zapustil po dveh letih, so edini podatki in informacije o njem na voljo iz njegovih zgodnjih spisov. Spoznal sem, da morda nisem edini s tem zanimanjem in zato sem se odločil za to knjigo.

vpnMentor: Kakšna nova znanja ste pridobili med pisanjem knjige?

Šampanjec: Spoznala sem več informacij, ki se jih sploh nisem zavedala, vključno s problemom bizantinske generacije. Prav tako sem izvedel postopek pisanja in objavljanja, ki ni tako preprost, kot sem mislil, zlasti za fizično oblikovanje in organizacijo knjig.

Lahko kupiš Knjiga Satoshi in več informacij o BitCoinu na njihovi spletni strani.

Kliknite tukaj, da preberete prvo poglavje.

  VyprVPN funcționează cu Netflix SUA - Iată cum | Actualizat 2023