Luther este pe Netflix! Iată cum îl puteți urmări în 2023

Nu trebuie să fii detectiv pentru a-ți da seama cum să-l urmărești pe Luther pe Netflix. Citiți mai departe și vă vom arăta cum.

Luther este disponibil pe Netflix Regatul Unit. Dacă doriți să-l urmăriți din propria țară, ai nevoie de un VPN. În timp ce Netflix oferă serviciile sale în majoritatea țărilor, filmele disponibile și emisiile se schimbă în funcție de locația dvs..

A VPN îl va face pe Netflix să creadă că urmărești din Marea Britanie Asa ca poti urmărește-l pe Luther de oriunde în lume.

Cum să vizionezi Luther pe Netflix

1. Alegeți un VPN care se potrivește nevoilor dvs. Vă recomandăm NordVPN datorită vitezei și fiabilității sale excelente de streaming.

2. Descărcați și instalați software-ul VPN.

3. Conectați-vă la un server din țara dvs. țintă (care ar fi Marea Britanie dacă doriți să urmăriți Luther).

4. Accesați Netflix, conectați-vă sau înregistrați-vă și bucurați-vă!

Începeți să transmiteți fluxul Luther acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a-l urmări pe Luther

Netflix filtrează spectacolele pe care le puteți vedea în funcție de locul unde se află adresa dvs. IP. Aceasta se numește geoblocare. Diferite țări au biblioteci diferite, iar geoblocurile înseamnă că puteți vedea doar ce este disponibil în țara dvs..

Un VPN vă poate ajuta să ocoliți acest geobloc. VPN-urile vă maschează adresa IP prin dirijarea conexiunii prin diferite servere. Când aceste servere se află într-o altă țară, computerul are o adresă IP din țara respectivă. Așa funcționează VPN-urile păcălește-l pe Netflix să crezi că ești localizat într-un alt mod țară – cum ar fi Marea Britanie.

Un cuvânt de precauție: Netflix nu îi place VPN-urile. Utilizează software complex anti-VPN, deci asigurați-vă că vă asigurați utilizați un VPN care poate debloca Netflix. Testăm toate VPN-urile enumerate aici în mod regulat pentru a ne asigura că pot accesa în continuare Netflix.

  Как получить финский IP-адрес из любой точки мира в 2023 году [+ ВИДЕО]

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

VPN-urile pot face mai mult decât să acceseze conținut geo-restricționat. A VPN este cea mai bună și mai ușoară modalitate de a vă asigura siguranța online. Asta pentru că un bine VPN va cripta datele transmise între dispozitiv și server, ceea ce înseamnă că nimeni nu va putea vedea ce faceți online.

Furnizorii VPN buni oferă securitate de calitate militară cu criptare de 256 biți, un comutator automat de omor și o politică strictă fără jurnal. Acest lucru înseamnă că veți avea cea mai bună protecție în timpul activităților bancare, logarea pe site-uri, distribuirea de imagini și orice altceva faci online.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea lui Luther

Mai jos sunt trei cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea lui Luther pe Netflix.

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN este al nostru cea mai bună alegere pentru streaming Netflix și baterea geo-restricțiilor. Ofera 5.4000+ servere super-rapide din întreaga lume, oferind o conexiune rapidă, perfectă. Este o alegere foarte populară cu utilizatorii datorită vitezei și lățimii de bandă nelimitate.

lui NordVPN Funcția SmartPlay te conectează instantaneu la cel mai bun server pentru nevoile tale. Aceasta înseamnă că atunci când vă conectați la Netflix, acesta vă va trimite automat traficul printr-un server care îl poate debloca.

Cu securitate de grad militar, dublu-criptare, A Funcția CyberSec care blochează malware și reclame, precum și un comutator de omor automat și o politică strictă fără jurnaluri, sunteți întotdeauna protejat. Vă puteți conecta la șase dispozitive simultan, ceea ce este excelent dacă doriți să partajați conexiuni sau să utilizați mai multe dispozitive.

  Poslovite se od zlonamerne programske opreme spletnega mesta s programom Quttera ThreatSign Antimalware

NordVPN oferă un 30 de zile înapoi garanție.

NordVPN poate debloca:

  • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

  • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Stream Luther cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este un furnizor popular cu recenzii minunate. În ciuda prețurilor sale mai mari, ExpressVPN oferă cele mai bune viteze de conectare, mai mult de 3.000 de servere de mare viteză în peste 190 de locații globale, și ajutor în direct 24/7.

Criptare AES de 256 biți, Protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6, un strict politica fără jurnale, si un comutator de omor automat vă va păstra în siguranță online în orice moment.

ExpressVPN vă permite să vă conectați la cinci dispozitive simultan, așa că îl poți urmări pe Luther oriunde de pe orice dispozitiv. Oferă un Garanție de returnare de 30 de zile precum și a Proces gratuit de 7 zile pentru aplicațiile iOS și Android.

ExpressVPN poate debloca:

  • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

  • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Stream Luther cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Printre caracteristicile puternice ale CyberGhost se numără 6000+ servere rapide, fiabile pe tot globul. Oferă o filă Streaming cu servere dedicate pentru Netflix Marea Britanie, astfel încât vei putea viziona întotdeauna Luther pe Netflix.

  Kako do norveškega IP naslova od koder koli od leta 2023 [+ VIDEO]

Clienții CyberGhost adoră caracteristicile puternice de securitate ale companiei, care includ criptarea de grad militar, malware-ului și blocante de reclame, și un strict politica fără jurnale.

CyberGhost oferă șapte conexiuni simultane, precum și un Garanție de returnare de 30 de zile pe planuri scurte și a 45 de zile de garanție pe planuri de 6 luni sau mai mult. De asemenea, oferă un Proces gratuit 24 de ore deci poți decide dacă sunt pentru tine.

CyberGhost poate debloca:

  • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

  • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Stream Luther cu CyberGhost!

rezumat

În timp ce cel mai recent sezon al Este posibil ca Luther să nu fie disponibil pe Netflix în țara ta, nu trebuie să fii detectiv priveste. Un VPN vă va ajuta să accesați Netflix în timp ce protejându-vă securitatea și ascunzându-vă activitatea online.

Doar asigurați-vă că alegeți o VPN fiabil furnizor care își actualizează frecvent software-ul, precum și oferă viteze bune și securitate puternică. NordVPN este recomandarea noastră de top pentru Netflix.

Lectură ulterioară

Dacă doriți să economisiți și mai mulți bani pe un serviciu VPN, consultați toate ofertele noastre de top și codurile promoționale!