Hogyan javíthatjuk az Apex Legends késését – a legegyszerűbb csapás a játékosoknak 2023-ban

Az intenzív tűzoltás közepén van az Apex Legends Skull Town-ban. Az élethosszában lévő csapattársad lement. Te rohansz, hogy odaadd a zászlóját a Respawn Beacon-hoz a Thunderdome-ban. Látja a kis zöld gyémántot, amely jelöli a jeladót, és hirtelen a játékod leesik.

A késésnek köszönhetően elkészült a csata royale. Hogyan tudja biztosítani, hogy késés zavartalanul leszálljon a King’s Canyonba?? Szüksége lesz egy megbízható VPN-re, hogy ismét Legendák lehessen egy napig.

Hogyan javítsuk ki az Apex Legends Lag fájlt

 • Válasszon egy VPN-t – A játékhoz ajánljuk a NordVPN-t
 • Telepítse a NordVPN eszközt
 • Használja az NordVPN „Gyors csatlakozás” opcióját a közeli szerverhez való csatlakozáshoz
 • Ez az! A késésnek már nem szabad kérdést lennie

Játsszon a NordVPN-mel!

Hogyan segíthet egy VPN az Apex Legend késésének javításában?

A késések olyan késések, amelyek a késésből származnak. A késés úgy működik, mint a ping: Ez az ügyfél és a játékszerver közötti mérés. Minél nagyobb a késés, annál nagyobb a esélye, hogy a késés lelassul vagy megállítsa a játékot.

Mivel az Apex Legends szabadon játszhat világszerte, népszerű ezer felhasználó, mindegyik szerveren. A kiszolgálók túlzsúfolódhatnak, és néhány internetszolgáltató (ISP) még az internet lelassulását is igénybe veszi, más néven az ISP fojtása.. A késés ezen szerencsétlen események eredménye.

Ha gyorsan szeretne visszatérni a Wraith Legendhoz, javasoljuk VPN hozzáadását. A VPN nem csak álcázza az Ön tartózkodási helyét, hanem az Apex Legends leggyorsabb szerverét is megtalálja. A gödörben található nagy mennyiségű zsákmány egy kattintásnyira van!

A legjobb VPN a késés rögzítéséhez: NordVPN

Hogyan javíthatjuk az Apex Legends késését - a legegyszerűbb csapás a játékosoknak 2023-ban

Ha valódi Legend VPN-t szeretne, javasoljuk a NordVPN-t. Mi rszámos VPN-teszt a szerencsejátékok terén, és a NordVPN egyértelmű győztes volt más VPN-ek százai között.

Az ön csoportjának biztonsága az Apex Legends elsődleges prioritása, és nem különbözik egymástól, ha megfelelő VPN-t vásárol. A NordVPN kínál katonaszerű védelem 256 bites titkosítással és beépített anti-DDoS védelemmel. A játékvilága biztonságos, mert eA NordVPN egyedi szervereinek egy része védi a biztonsági zaklatásoktól.

  Zamašitev prometa BolehVPN vas spravlja v težave, tudi na Kitajskem

A késéseknek nincs esélyük a NordVPN csatatéren. Az NordVPN gyorsasági kapcsolatainak frissítései azt mutatják, hogy az Apex Legends játék valós időben megmarad.

Mit kínál még a NordVPN az Ön játékához??

 • 5 100+ szerver 60 országban
 • Szigorú bejelentkezési politika
 • Automatikus lekapcsoló
 • A CyberSec funkció blokkolja a rosszindulatú programokat és más számítógépes fenyegetéseket
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az Apex Legends térkép állandóan csökkenő biztonságos zónája azt jelenti, hogy gyorsan és a görbe előtt gondolni kell. A NordVPN szabadságot ad Önnek szupergyors döntések meghozatalára anélkül, hogy aggódnának a megrontott biztonság és a késleltetett beavatkozás miatt.

További információkért olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Indítsa el a játékot az NordVPN segítségével!

A késés javításának más módjai

A robusztus VPN kiváló választás a késéssel kapcsolatos problémák megoldására. De, vannak még nem VPN-javítások, amelyeket érdemes megemlíteni:

 • Használjon Ethernet kábelt a router wi-fi helyett. A A vezetékes internetkapcsolat jobb stabilitással rendelkezik, és általában jobb, mint egy wi-fi kapcsolat.
 • Lépjen a játékbeállításokba és olvassa el az olyan legalacsonyabb dolgokat, mint például a Felbontás, a Virtuális szinkronizálás és az Álcímzés.
 • Csatlakoztassa le az összes többi eszközt (például a telefont) az internet-kapcsolat használatával.
 • Húzza ki a modemet és az útválasztót 30 percre, hogy újraindítsa a hálózati hardvert.
 • Zárja be a háttérfolyamatokat (mind a Mac, mind a Window esetében), például az Antivirus frissítéseket és a Torrent klienseket.

összefoglalás

Az Apex Legends népszerűsége csak akkor növekszik, amikor egy új térkép megjelenik. Azt szeretné, ha a biztonság felfedezi ezeket az új terepeket anélkül, hogy késleltetnék a partit. A A megbízható VPN-hez hasonló NordNPN villámgyors sebességgel, hatalmas szerverválasztással és katonai szintű biztonsággal növeli a zsákmányát..

  В более чем миллионе домашних маршрутизаторов GPON обнаружена критическая уязвимость RCE

További irodalom

Olvassa el, miért helyezte el a NordVPN-t az 5 legjobb játéktechnikai VPN-díj győzteseként.

Szeretne befektetni egy legjobban teljesítő VPN-be anélkül, hogy a bankot megtörné? Költségvetés-hozzáértő szakértőink összeállították a legjobb VPN-ügyletek ezen listáját.