Najboljših 8 resnično brezplačnih VPN-jev za PS4

Da, namenski igralci, obstajajo brezplačni VPN-ji za vaš PS4. Ali je to najboljša možnost za spletno igranje Destiny 2? Večinoma ne. Toda po testiranju 51 brezplačnih VPN-ov sem prišel do osmih najboljših brezplačni VP4-ji PS4 v smislu hitrosti in varnosti.

VPN brez stroškov bi vam lahko povzročil alarme v glavi. Večkrat je ogrožena vaša varnost. Na primer, veliko brezplačnih VPN-jev zasluži z oglasi. Odpira vrata za prodajo vaših podatkov za korporativne interese, ali pa lahko trpite zaradi napadov zlonamerne programske opreme. 

Prav tako zaskrbljujoče so hitrosti povezave. Brezplačni ponudnik VPN lahko upočasni vaše hitrosti do lezenja ali omogoči ustavljanje pasovne širine. Zaostanki pri igrah in puferji so odveč. Zagotovo lahko pozabite na neprekinjeno misijo Fortnite.

Preden se obup vklopi, priporočam NordVPN kot brezplačna rešitev za določen čas. Ponuja hitre povezave in najboljša kibernetska varnost.

Preizkusite ga lahko brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Če ste v državi manj kot mesec dni, lahko prekličete, preden se preizkusno obdobje konča. Vse premium storitve NordVPN dobite brezplačno. Težko je premagati, če želiš skoraj mesec dni igrati Red Dead Online!

Če želite brezplačno raziskati druge možnosti, imam ta priročnik, ki vam bo pomagal ugotoviti, ali je kateri od teh brezplačnih VPN-jev na PS4 vreden težav..

Opomba: Za delo na PS4 morate nastaviti VPN prek usmerjevalnika, Windows ali Mac. Vse lahko nastavite tako, da sledite našim podrobna navodila.

Najboljši brezplačni VPN-ji za PS4 – Kratek vodnik

 1. NordVPN: Najvišji VPN na tem seznamu ima 5200 strežnikov in neverjetno hitrost. Značilnosti kibernetske varnosti vključujejo zaščito DDoS. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
 2. Windscribe: Enostaven vmesnik z enim klikom z 10 GB brezplačnih podatkov na mesec. Ima stikalo za ubijanje, zaviralce programske opreme in zlonamerne programske opreme ter zaščito DDoS.
 3. ZasebnoVPN: Neomejena pasovna širina in podatki so idealni za ure igre. Ima nekaj najmočnejših lastnosti kibernetske varnosti katerega koli VPN-ja. Na voljo je s 7-dnevno brezplačno preizkusno različico in 30-dnevno garancijo vračila denarja.
 4. Ščit omrežne točke: 500 MB brezplačnih podatkov na dan, skupaj z odličnimi funkcijami kibernetske varnosti. Dovolj je podatkov za približno štiri do pet ur igre Fortnite, vendar ni dovolj za predvajanje celotnega filma. Premium ima 45-dnevno garancijo vračila denarja. Ni usmerjevalnik, ki podpira usmerjevalnik.
 5. ProtonVPN: Neomejeno podatkov, čeprav brezplačna različica ne dovoljuje pretakanja ali hudourništva. Odlične varnostne lastnosti in usmerjevalnik združljiv VPN.

Kaj je ulov z brezplačnimi VPN-ji?

Brezplačna „cena“ je vedno priložena. Večina brezplačnih VPN-jev oglašuje odlične storitve brez finančne obveznosti, imenovane “freemiums.” na tone negativnosti, ki vam jih ne sporočajo vnaprej, kot so počasni tokovi in ​​luknje v varnosti. Tu je nekaj pomanjkljivosti izbire brezplačnega VPN-ja.

Igre / pretakanje

Če ima igra v vaši regiji omejitve, je vedno bolje je, da dobite vrhunski VPN, saj vam omogoča dostop do ogromne količine globalnih strežnikov najti optimalno povezavo.

Enako velja za pretakanje. Želite izbiro strežnikov po vsem svetu, ki lahko presežejo vse geo-omejitve, ki jih ima spletno mesto za pretakanje. Brezplačni VPN je običajno geblokiran s spletnih mest, kot sta Netflix in Amazon Prime Video. Ali pa je pretirano počasi, če se premaknete na plačljivi načrt.

Varnost

Če izberete brezplačen VPN, so vaši podatki veliko večji. Večino od brezplačne storitve morajo zaslužiti denar z uporabo oglasov. Če uporabljate VPN z oglasi, bi lahko bili vaši podatki vidni drugim oglaševalcem ali zlonamerna programska oprema lahko okuži vaše naprave.

Druga slaba točka je, da so vaši podatki od takrat morda vidni veliko brezplačnih VPN-jev ne izvaja strogih pravilnikov o no-dnevnikih. Predstavljajte si, da je vsa zgodovina interneta na voljo hekerjem, sledilcem ali vladi.

Strašno, kajne?

Zato je vedno tako bolje, da greste z robustnim VPN, ki ponuja funkcije zasebnosti in varnosti kot pravilnik o ničelnih dnevnikih, vojaško šifriranje, samodejno stikalo za ubijanje, zaščita pred puščanjem DNS ter zaviralci programske opreme in zlonamerne programske opreme.

Omejitve

Če poskušate najti strežnik v brezplačnem VPN-ju za igranje iger ali pretakanje, imate običajno na voljo omejeno število strežnikov.

Majhno število strežnikov pomeni, da je več možnosti, da je veliko uporabnikov na enem strežniku. Tole posledično lahko pride do zastojev in pasovne širine. 

Poraba podatkov na brezplačnih VPN-jih je običajno malo, dokler ne nadgradite na plačljivo storitev. Če ne plačate, lahko pozabite na pretakanje, hudourništvo ali igranje iger.

Večina sodobne spletne igre porabijo od 40 do 300 MB na uro. Majhna omejitev podatkov pomeni igranje je precej omejeno.

Najboljši brezplačni VPN-ji za PS4 (posodobljeno 2023)

Če še vedno želite preveriti, kateri brezplačni VPN-ji so varni za uporabo na PS4, vam moj celovit vodič pokaže, zakaj so ti VPN-ji naredili seznam. Moje raziskovanje vseh teh VPN ponuja vsaj varnost podatkov in brezplačne podatke.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Neomejena pasovna širina brez zaostankov igre ali zamude
 • 5200 globalnih strežnikov
 • Zaščita DDoS, šifriranje vojaškega razreda, politika brez zapisov, funkcija SmartPlay
 • Deluje z: Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Sling TV, HBO, ESPN
 • Združljivo z: Android, Android TV, Amazon Fire TV Stick, macOS, iOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, usmerjevalniki

Za najboljša igralska izkušnja z brezplačnim VPN-jem v PS4, z NordVPN ne morete iti narobe. Njegova neomejena pasovna širina pomeni, da v Apex Legends ne boste nikoli zapustili misije.

Igralni svet je znan po skritih igralcih, ki radi usmerjajo DDoS napade na druge tekmece. NordVPN vam nudi zaščito pred DDoS tako da skrijete svoj IP naslov in šifrirate ves svoj promet, ne glede na strežnik.

  Как да коригираме Fortnite Lag Бърз, лесен хак за геймърите през 2023 г.

Prav tako skriva vaše podatke vojaško šifriranje v primeru, da se hekerji poskušajo vdreti v vašo igro ali tok. DNS zaščita pred uhajanjem in samodejno stikalo za ubijanje poskrbite, da vaša spletna zgodovina ni nikoli vidna, niti za delček sekunde.

Stroga politika brez zapisov doda dodatno plast zaščite s strani nikoli nikomur ne posredujte svojih podatkov, celo vlada.

Igre so odlične, a kaj, če si želite oddahniti in pretočiti Netflix na svojem PS4? Brez problema. NordVPN ima 5.200+ strežnikov in izjemne hitrosti za optimalno izkušnjo 400 pretočnih mest. 

Izrazita značilnost je Možnost SmartPlay. Te najde najhitrejši strežnik na svetu za vaše spletno igranje. Recite tako dolgo, da zaostajajo!

Všeč mi je tudi Dvojni VPN, ki dvakrat šifrira ves vaš internetni promet pošiljanje prek dveh strežnikov.

Oglaševalska in zlonamerna programska oprema sta stalni težavi tako pri igrah kot tudi pri pretakanju. Ne z NordVPN. The Funkcija CyberSec blokira vse adware, malware in DDoS napade.

Lahko celo nadaljujte z igro na Kitajskem. S svojo veliko količino strežnikov vam NordVPN predstavlja najboljši strežnik, ki ste ga presegli nad Great Firewall.

Če imate vprašanja, na primer, kako povezati usmerjevalnik, jih hitro rešite z NordVPN-ji 24/7 klepet v živo. Imate dostop do an obširna baza znanja tudi na spletnem mestu. A 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja pomeni, da lahko brezplačno preizkusite moj priporočeni VPN.

Če imaš hišo polno igralcev, dobiš šest hkratnih povezav uporabljati z eno naročnino.

Želite izvedeti vse funkcije, ki jih ponuja NordVPN? Preberite naš celoten pregled da vidim, zakaj ga imam na vrhu tega seznama VPN za PS4.

Začnite z NordVPN!

2. Windscribe

okna vetrobransko steklo

 • 10 GB brezplačnih podatkov na mesec
 • 256-bitno šifriranje AES, stikalo za ustavljanje požarnega zidu
 • R.O.B.E.R.T. funkcijo preprečevalcev adware in zlonamerne programske opreme
 • Deset strežniških lokacij z brezplačno različico
 • Neomejene povezave z napravo
 • Sodeluje z: YouTube in Kodi na brezplačni različici in Netflix s premium različico
 • Združljivo z: macOS, iOS, Windows, Linux, Windows, Android, Chrome, Firefox, usmerjevalniki

Windscribe je odlična izbira za PS4, tudi z brezplačno različico VPN. Je usmerjevalnik združljiv VPN, in spletna stran ponuja obilo vadnic za nastavitve usmerjevalnikov.

Z 10 GB brezplačnih podatkov na mesec (in dodatnih 5 GB, če tvitnete podjetje), lahko uživate v več kot 200 urah Call of Duty: Black Ops.

Vaše spletno igranje ostaja varno pred storitvijo Windscribe 256-bitno šifriranje AES. Plus, svoje funkcija razdelitve tunelov omogoča istočasno igranje in predvajanje najljubšega filma, brez skrbi, da bi bili kdaj vidni kibernetskim snoopom.

The brezplačna različica Windscribe ponuja strežnike samo v desetih državah. Ta omejena količina strežnikov vas lahko prepreči pri iskanju iger z omejitvami v vaši regiji. Vendar, če ste nadgradite, dobite strežnike v več kot 60 državah.

Druga omejitev brezplačne različice so počasne povezave, ki lahko povzročijo nevarno zaostajanje v igri. Prav tako ne morete pretakati Netflixa. Plačljivi načrt vam omogoča neomejeno pasovno širino in dostop do ameriškega Netflixa.

Ena najboljših funkcij Windscribe je R.O.B.E.R.T., napredni zaviralec adware in zlonamerne programske opreme. Brezplačna različica vam nudi zaščito pred zlonamerno programsko opremo preklopno pravilo dostopa po meri, ki omogoča blokiranje do treh zlonamernih spletnih mest.

Če nadgradite, lahko blokirate oglase, sledilce in celo lažne novice. Poleg tega lahko blokirate neomejeno število vprašljivih spletnih mest.

Če naletite na kakršne koli težave, kot so težave z združljivostjo usmerjevalnika, lahko uporabite Storitev klepeta v živo od vpisa ki se hitro odzove na vaša vprašanja.

Neomejene povezave z napravo je še en zmagovalec.

Naš poglobljen pregled Windscribe vam ponuja vse prednosti in minuse tega brezplačnega VPN-ja.

Pridobite Windscribe brezplačno!

3. ZasebniVPN

privatevpn naprave

 • Hitre hitrosti in neomejena pasovna širina
 • 150+ strežnikov v 60 državah
 • Uporabniku prijazen VPN
 • Usmerjevalnikom prijazen VPN
 • Značilnosti kibernetske varnosti visoke stopnje
 • 7-dnevno brezplačno preskušanje
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Sodeluje z: Kodi, Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video, HBO, Showtime
 • Združljivo z: macOS, iOS, Linux, Android, Chrome, Firefox, Windows, usmerjevalniki

PrivateVPN je idealno okolje za brezplačno igranje PS4 na VPN. Čeprav je svoje 150+ strežnikov niste tako visoki kot nekateri drugi VPN, še vedno imate veliko možnosti za iskanje iger, do katerih ne morete dostopati v svoji regiji.

Če se bojite DDoS napadov, vas PrivateVPN zajema. Ne le da preprečuje tovrstne napade brezvestnih igralcev, ampak vas tudi skriva pred potencialnimi hekerji s svojimi 256-bitna enkripcija AES in zaščita pred puščanjem DNS.

Če je vaša povezava med igro v igri, PrivateVPN kill stikalo samodejno začne v zaščitite vse svoje pomembne podatke. Stroga politika brez zapisov preprečuje, da bi vaše spletne informacije ostale stran od radovednih oči.

Njegova hitrost je odlična na vseh strežnikih, ponuja pa tudi neomejeno pasovno širino. Zamude in zamude nikoli ne zaustavijo vašega igranja ali ogrožajo misijo moštva v Rocket League. Plus, dobiš dostop do sveta spletnih strani za pretakanje, vključno z BBC iPlayerjem.

The vmesnik je zelo dostopen, in njegove Preprost način omogoča povezavo s strežnikom z enim klikom.

Če ste na Kitajskem, vendar še vedno potrebujete svoj igralni napit, ima PrivateVPN ekskluzivno Navidezni način VPN. Skriva, da uporabljate VPN, kar vam omogoča prebijati kitajsko oviro Great Firewall. 

Čeprav ne ponuja 24-urne podpore strankam, jo ​​še vedno dobite prijazen in poučen klepet v živo. Tudi temeljiti priročniki za namestitev vam pomagajo enostavno nastaviti usmerjevalnik.

Lahko dobiš a 7-dnevno brezplačno preskušanje ali se odločite za the 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Kakor koli že, lahko izkoristite vse premijske funkcije PrivateVPN brez tveganja.

  Како доћи до новозеландске ИП адресе било где 2023. године [+ ВИДЕО]

Poglejte, zakaj se PrivateVPN nahaja na vrhu mojega seznama tako za pretakanje kot igranje naše obsežen strokovni pregled. Oglejte si tudi naš vodič na spletni strani vrhunske brezplačne VPN-je za igro.

Pridobite PrivateVPN brezplačno!

4. Ščit za žarišče

okno hotspotshield

 • 500 MB brezplačnih podatkov na dan
 • Eno najhitrejših brezplačnih VPN-jev
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja s plačanim načrtom
 • 256-bitno šifriranje AES in protokol Catapult Hydra
 • Omogoča P2P
 • Sodeluje z: YouTube, Kodi, Spotify
 • Združljivo z: macOS, iOS, Windows, Android, Chrome, Firefox

Hotspot Shield ima hitre povezave, tudi s svojo brezplačno različico. 500 MB brezplačnih podatkov na dan ni dovolj za predvajanje celotnega filma, ampak omogoča približno pet ur misij Fortnite.

Kljub temu, da ni združljiva z usmerjevalnikom, lahko še vedno povežite svoj PS4 prek PC-ja ali Maca.

Ta VPN vam omogoča funkcije vrhunske zasebnosti in varnosti ki so običajno samo na plačljivih VPN načrtih. Ves vaš promet ostane neviden z 256-bitno šifriranje AES, in vam ni treba skrbeti za okužbe v svojih igrah s Hotspot Shield vgrajena zaščita pred zlonamerno programsko opremo.

Ščitnik hotspot nima strani o zasebnosti in svojo lokacijo deli z Google Ads. Kljub temu Google nima načina, da bi videl vaš dejanski naslov IP in podjetje hrani nič zapisov vaših spletnih podatkov.

Od takrat brezplačna različica ima oglase in dostop samo do enega ameriškega strežnika, se ne boste mogli povezati z nobenimi mednarodnimi igrami. Če ti nadgradite, vaš igralni svet se razširi na več kot 3200 strežnikov v več kot 70 državah. Ti tudi zaobšli geo-omejitve na spletnih mestih, kot so Netflix, Hulu in BBC iPlayer. 

Ena mojih najljubših brezplačnih funkcij tega VPN je Catapult Hydra protokol, ki najde najhitrejši strežnik, tudi na dolge razdalje. Zahvaljujoč tej funkciji vaše igre nikoli ne zaostajajo.

Storitev za stranke je na voljo v brezplačni različici, vendar jo dobite 24/7 klepet v živo s premijskim načrtom. Če se odločite za plačljivo različico Hotspot Shield, lahko poskusite brez tveganja z a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Če povezava ene naprave z brezplačnim načrtom ni dovolj, premaknete se na pet sočasnih povezav z osnovnim načrtom. 

Je Hotspot Shield najboljši brezplačni VPN za PS4? Poiščite v naš celovit pregled.

Brezplačno dobite Hotspot Shield!

5. ProtonVPN

okna protonvpn

 • Neomejena pasovna širina in neomejeno število podatkov
 • Močna kibernetska varnost, vključno z vojaškim šifriranjem in zaviralcem oglasov
 • Uporabniku prijazen vmesnik
 • Router-združljiv VPN
 • Sodeluje z: Kodi, YouTube
 • Združljivo z: macOS, iOS, Windows, Android, Linux, usmerjevalniki

Z brezplačnim VPN-jem na PS4 je težko narobe neomejena pasovna širina, pa tudi neomejena uporaba podatkov. Poleg tega je usmerjevalnikom prijazen VPN.

Kako je z brezplačno različico kibernetske varnosti? Je trdno. Švicarski lokal ProtonVPN ga postavlja zunaj Zavezništvo štirinajstih oči. Lahko se igrate z zaupanjem, ki ga beleži ta VPN nič dnevnikov in vladni napisi ne vidijo vaše dejavnosti.

Šifriranje vojaškega razreda preprečuje vse radovedne oči in vam nikoli ne bo treba skrbeti zaradi uhajanja podatkov DNS zaščita pred uhajanjem.

Še vedno pa obstajajo omejitve prostega načrta. Za začetek ne dovoljuje pretakanja, hudourništva ali skupne rabe P2P, razen če nadgradite. Vaše igranje lahko zaostaja, saj moji testi ProtonVPN kažejo, da gre počasno na tri strežnike v ZDA, na Japonskem in na Nizozemskem.

Hitrost in strežniki znatno poskočijo, če se premaknete na Plus načrt. V 43 državah imate visoke hitrosti in strežnike. Idealno je, če želite najti igre z omejitvami v svoji regiji.

Z Poleg tega lahko Netflix pretakate z lahkoto, vendar morate nadgraditi na dragocen vizionarski načrt, če želite pretočiti Hulu.

Oglasi nikoli ne vdirajo, če uporabljate ProtonVPN. Prihaja brezplačna različica vgrajen zaviralec oglasov.

ProtonVPN nima podpore za klepet v živo, vendar je služba za stranke prek e-pošte ali kartice za pomoč obveščena in primerna. Poskusite lahko tudi kateri koli od treh stopenjskih načrtov (Basic, Plus, Visionary) 30-dnevna garancija za vračilo denarja po ceni.

Povezava ene naprave z brezplačno različico jazzmanjšuje na pet povezav na načrtu Plus in deset povezav na vizionarskem načrtu. 

Ali je brezplačna različica ProtonVPN vredna vašega iger na PS4? Preberite naš pregled in test tega VPN-ja zdaj.

Pridobite ProtonVPN brezplačno!

6. skriti.me

okna skriti.me

 • 2 GB brezplačnih podatkov na mesec
 • Brez oglasov
 • Možnost združljiv s usmerjevalnikom
 • Vrhunska kibernetska varnost
 • Brez omejitev hitrosti
 • Sodeluje z: YouTube, Kodi, HBO GO, Spotify
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Linux, Chrome, Firefox, usmerjevalniki

ponuja vam brezplačna storitev hid.me 2 GB podatkov na mesec. To pomeni približno 40 ur PUBG z ​​glasovnim klepetom. Ne preveč pretlačen, če želite VPN s PS4 brezplačno!

Je tako varno, kot pove že njegovo ime? Da, tudi če izberete brezplačno različico skrivnosti. Nikoli vam ni treba skrbeti, da bi nekdo s svojo igro vdiral v igro 256-bitna enkripcija AES in zaščita pred puščanjem IP. Celo dobiš an izbirno stikalo za ubijanje da vklopite ročno.

Ker hid.me prebiva v Maleziji, ga uporablja pravilnik brez zapisov.

Moji preizkusi hitrosti skrivalnice dosleden in zanesljiv s svojimi petimi strežniki. Če se odločite za nadgradnjo, vas čaka raj za igre z več kot 1400 strežniki na 57 lokacijah.

Če se pretakate na PS4, premijski načrt lahko odblokira Amazon Prime Video in BBC iPlayer. Zaenkrat je Netflix še vedno geblokiran.

Eden mojih najljubših brezplačnih perkov je Funkcija Stealth Guard ki vam omogoča, da omejite svoje internetne povezave na strežnike hid.me. Lahko pa izberete, da omejite funkcijo aplikacije samo na skrivanje.me.

  Како добити бесплатну пробну верзију ПротонВПН-а - најлакши хацк за 2023. годину

Poleg tega ni oglasov. Vedno.

Na voljo je hiter in prijazen klepet v živo, ponuja pa tudi vaje za povezavo usmerjevalnika s PS4. Dobiš 30-dnevno jamstvo vračila denarja s plačano naročnino.

Medtem ko samo dobiš eno povezavo naprave z brezplačnim načrtom dobite deset naprav, če izberete plačljivo pot.

hid.me je odlična izbira VPN-ja za brezplačen ali premium. Poglejte primerjave v naše skriti.me pregled.

Pridobite hid.me brezplačno!

7. TunnelBear

androidna naprava za predore

 • 500 MB brezplačnih podatkov na mesec
 • Preprost vmesnik
 • Odlično šifriranje, brez dnevnikov in ubijalnega stikala
 • Ni oglasov
 • GhostBear funkcija omogoča dostop na Kitajskem
 • Sodeluje z: HBO GO, YouTube, Kodi
 • Združljivo z: macOS, iOS, Linux, Android, Chrome, Firefox

Brezplačna različica TunnelBear ponuja majhno 500 MB brezplačnih podatkov na mesec. Če ste igralec s krajšim delovnim časom, lahko približno deset ur uživate v Monster Hunter: World.

Žal to ni združljiv z usmerjevalnikom VPN, vendar lahko priklopite TunnelBear na PS4 prek računalnika ali Maca.

TunnelBear nadomešča te omejitve, ko gre za njihovo kibernetsko varnost. Vaš Podatki so brez dnevnika in 256-bitno šifriranje AES varuje pred hekerji, ki se predstavljajo kot igralci.

Če vaša povezava odpade, uporablja TunnelBear različico stikala za samodejno ubijanje, imenovan VigilantBear. Vaši podatki ostanejo za šifriranim zidom, ko iščejo novo internetno povezavo.

Kar zadeva lokacije strežnikov, ponuja TunnelBear 23+ strežnikov z brezplačno različico. Čeprav geoblokov ne more zaobiti na spletnih straneh, kot je Netflix, lahko odblokira HBO GO.

Vaša izkušnja s TunnelBearom se poveča pri plačljivi različici. Čeprav ni garancije za vračilo denarja, dobite neomejeno število podatkov, prednostna storitev za stranke in pet istočasnih povezav z napravo. 

Če ste resen igralec PS4, ki išče najprimernejše brezplačno VPN, morda TunnelBear ni najbolj primeren. Toda poglejte naš temeljit pregled da bi videli vse prednosti uporabe tega VPN-ja.

Pridobite TunnelBear brezplačno!

8. Pospeši

pospešiti napravo

 • 2 GB brezplačnih podatkov mesečno
 • Intuitiven vmesnik
 • Vezava kanalov pomaga hitrosti igranja
 • Šifriranje na osnovi ChaCha ali AES
 • Sodeluje z: YouTube, Kodi
 • Združljivo z: macOS, iOS, Windows, Android, Linux

Čeprav Speedify je ni združljiv z usmerjevalnikom VPN, ponuja do 2 GB brezplačnih podatkov na mesec, kar znaša približno 25 ur Overwatch-a. Njegove hitre povezave zagotavljajo tudi, da zaostanki ne bodo ovirali vaših izletov na bojišče Fortnite.

Vaše igranje ni nikoli odprto za cyber zlikovce, kot so sledilci in lažnivci Šifriranje na osnovi ChaCha ali AES. Plus, dobite preklopno stikalo, ki skriva vaš IP naslov, če povezava ne uspe. Za zdaj je ta funkcija dostopna samo, če ste uporabnik sistema Windows.

The funkcija vezave kanalov je kot nalašč za igranje od takrat pospešite povezavo s kombiniranjem podatkov mobilnega omrežja in wi-fi. Vendar podvoji porabo podatkov, kar je problematično, če 2 GB mesečno počnete samo z brezplačno različico.

Če nadgradite na premium načrt, dobite neomejene podatke in pet hkratnih povezav. Kljub temu ne more zaobiti geografskih omejitev s spletnimi mesti, kot sta Netflix in Hulu.

Podpora strankam je na voljo po e-pošti, ponuja pa tudi vaje za povezavo VPN-ja z igralnimi konzolami. Poleg tega ne prejmete vprašanja, 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja s katero koli plačano naročnino.

Če imate vprašanja o Speedifyju, preberite naše podroben pregled da bi našli odgovore.

Get Speedify brezplačno!

Pogosta vprašanja

Ali ti brezplačni ponudniki VPN vodijo datoteke dnevnika?

Osem VPN-jev na mojem seznamu večinoma vodi nič dnevnikov vaše internetne dejavnosti. Nekateri pravilniki o zasebnosti VPN-ja pa vsebujejo opozorila.

Na primer, brezplačna storitev Betterneta financira Google Ads. Pravilnik trdi, da Googlu ne zagotavlja vaših podatkov, razen za vašo geografsko lokacijo za prikazovanje ustreznejših oglasov.

Če je največ dnevnikov vaša glavna skrb, priporočam, da se lotite vrhunske storitve VPN, ki se drži najstrožjih pravilnikov za beleženje, na primer NordVPN.

Ali VPN vpliva na mojo hitrost med igranjem iger?

Brezplačna storitev VPN lahko zmanjša vašo hitrost igranja. Večina brezplačnih VPN-jev vam ponuja omejene strežnike, kar vodi do prenatrpanosti drugih uporabnikov. Visok promet na strežniku lahko povzroči zaostajanje in utesnitev ponudnika internetnih storitev.

Storitev, kot je NordVPN, ima na voljo številne svetovne strežnike in hitrost povezave. Zakaj ne bi plačali majhne vsote za vrhunsko storitev, ki zagotavlja neomejeno igranje?

Ali so VPN-ji zakoniti?

V glavnem da. VPN lahko zakonito uporabljate v 95% sveta, če ga ne uporabljate v nezakonite namene.

Preberite naš vodnik, da podrobno določa zakonitost VPN-jev da bi dobili popolno razumevanje in ugotovili, kje so tudi oni omejeni.

Povzetek

Če ste igralec po srcu, je bolje, da za PS4 dobite vrhunski VPN, ne pa brezplačnega. VPN-ji, ki ne stanejo nič, običajno pomenijo, da naletite na počasne hitrosti, majhno število strežnikov, nizke omejitve podatkov in pomanjkljivosti v kibernetski varnosti..

Kljub temu so brezplačni VPN-ji, ki jih tukaj omenjam, korak od nekaterih bolj vprašljivih brezplačnih VPN-jev. Če se spopadate z nekaterimi omejitvami – ali če ste občasni igralec -, na tem seznamu najboljših 9 najdete primeren brezplačen VPN za PS4..

Potemtakem, zakaj ne bi šli s poceni premium storitvijo, kot je NordVPN ki dejansko ima strežnike, optimizirane za igre za vaš PS4? Dobivate neomejene podatke, neomejeno pasovno širino in izjemno zanesljivo kibernetsko varnost.

Plačajte malo, da dolgoročno ne plačate velikega.

Ali redno igrate torrent igre? Preberite naš seznam 10 najboljših VPN-jev od 300 – za hudourništvo.

Če se vseeno odločite za vrhunski VPN, imamo kuponi in ponudbe za naše najbolj priporočljive VPN.