Najhitrejše stranke BitTorrent v letu 2023

Včasih je lahko brezhibna in učinkovita izkušnja s hudourniki tako preprosta kot izbira pravega odjemalca BitTorrent. Toda s toliko strankami, ki so na voljo, se lahko odločite, da je izbira ene od njih nekoliko pretirana.

Ne glede na to, ali vam je všeč odmeven odjemalca BitTorrent ali lahek in čist, je nekaj ključnih funkcij, na katere morate biti pozorni..

Vaš BitTorrent odjemalec bi moral biti hiter, brezplačen, zanesljiv in enostaven za uporabo, s dobra združljivost naprav. Glede na vaše prioritete boste morda želeli tudi vgrajena funkcija iskanja in svoboda oglasov.

Ne pozabite pa, ne glede na to, kako dober je vaš odjemalec BitTorrent, hudourništvo lahko še vedno prinese različne nevarnosti. Od nevede prenašanja zlonamerne programske opreme do po nesreči dostopa do avtorskega gradiva, lahko si pristal v resnih težavah.

Zato priporočamo vedno hudourništvo z VPN. Pravi VPN lahko varujte napravo pred zlonamerno programsko opremo in tudi poskrbite, da ste zaščiteni pred kakršnimi koli pravnimi dejanji bi moralo hudourništvo iti narobe.

Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, za katere stranke BitTorrent smo ugotovili, da so najhitrejši. Preučili bomo tudi, zakaj morate pri torrentingu vedno uporabljati VPN in se pogovarjati o tem najboljši VPN za hudourništvo glede na naše teste.

1. uTorrent

Najhitrejše stranke BitTorrent v letu 2023

 • Zelo lahka aplikacija
 • Hitri prenosi
 • Nizka poraba procesorja
 • Načrtovani prenosi

uTorrent, ki ga trenutno upravlja BitTorrent projekt, je velja za najbolj uporabno stranko, ki obstaja zunaj Kitajske. To je predvsem posledica majhne porabe CPU in splošna učinkovitost. Celotna aplikacija je v velikosti manj kot 2 MB porabil bo skoraj vse nepotrebne računalniške vire.

Ena njegovih najbolj uporabnih lastnosti je, da uporabnikom omogoča, da urnik velikega števila prenosov hudournikov. Poleg združljivosti z računalniki Mac OS, Windows in Linux je na voljo tudi v Androidu. To pomeni, da lahko naložite velike filme, pesmi ali igre neposredno na svojo mobilno napravo.

Čeprav je brezplačen, poln je oglasov. Uporabniki so se v preteklosti tudi pritoževali, da je običajno v paketu z drugo programsko opremo, kar pomeni, da če niste previdni, lahko nenamerno namestite nekaj, česar med prvotno namestitvijo niste pričakovali.

  Как да изберем най-добрия VPN - 8 съвета за начинаещи VPN

2. qBittorrent

qBittorrent posnetek zaslona

 • prost
 • Ni oglasov
 • Preprost grafični uporabniški vmesnik (GUI)
 • Na voljo v 70 jezikih

Številni veljajo za najbolj zanesljivo alternativo uTorrent, qBittorrent pa uporabnikom ponuja preprost in čeden pogled v kombinaciji z učinkovita uporaba CPU-ja. To pomeni, da ga lahko hkrati uporabljate z drugo programsko opremo v računalniku.

Je tudi popolnoma brezplačna za uporabo brez motečih oglasov. Trenutno je razvili so ga prostovoljci in preživijo izključno na donacijah. Trenutno je na voljo v računalnikih Linux, Mac OS in Windows, qBittorrent ponuja redne storitve, ki jih lahko pričakujete od večine odjemalcev, kot so čakalne vrste v torrentu, filtriranje IP in določanje prednosti torrentov.

Glavna slabost je to trenutno ni združljiv z mobilnimi napravami, ki poganjajo iOS in Android.

3. BitTorrent

Najhitrejše stranke BitTorrent v letu 2023

 • Lahka aplikacija
 • Hitri in načrtovani prenosi
 • Na voljo za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android
 • Preveč oglasov

Mnogi uporabniki se včasih sprašujejo zakaj BitTorrent vodi svoj program poleg uTorrent-a. Na začetku so bile majhne razlike, vendar so bile v zadnjih izdajah vidne bolj podobne.

BitTorrent je na voljo za Mac OS, Windows in Android. Uporabniki z mobilnimi napravami z operacijskim sistemom Android ga lahko namestijo in prenesejo svoje najljubše filme in sezname predvajanja.

Kot uTorrent, aplikacija BitTorrent je napolnjena z oglasi. To je njen glavni vir prihodka za vzdrževanje projekta.

4. Tixati

Posnetek zaslona Tixati

 • 100% brezplačno brez oglasov
 • Brez vohunske programske opreme
 • Enostavna in hitra namestitev
 • Podrobno upravljanje pasovne širine in poročanje

Tixati je priljubljen zaradi svojih močne funkcionalnosti kot so podpora za povezave z magnetom, filtriranje IP in razporejanje dogodkov (prenos), skrit za izredno preprost in enostaven uporabniški vmesnik (uporabniški vmesnik).

Za uporabnike sistema Windows in Linux je Tixati hitra in enostavna za namestitev predvsem zato, ker je majhen. Uporabniki običajno menijo, da je tako bistveno hitreje kot drugi odjemalci BitTorrent. Uporaba je popolnoma brezplačna in uporabnikom ne pošilja nobenih oglasov, saj se zanaša le na donacije.

  Како гледати ФБИ: Најтраженији у 2023. години

Edina slabost je, da je na voljo samo za domače uporabnike sistema Windows in Linux Mac OS, Uporabniki iPhone ali Android ne bodo imeli sreče.

5. Prenos

Posnetek BitTorrent odjemalca zaslona

 • Zelo majhna poraba pomnilnika
 • Brez sledenja porabi
 • Ni oglasov tretjih oseb
 • Šifriranje na visoki ravni

Odjemalec BitTorrent za prenos je priljubljen med Mac in Windows uporabniki, saj se večinoma šteje za tiste najboljše za Mac OS. Največja prednost je, da uporablja zelo malo sistemskega pomnilnika – na splošno velja, da porabi najmanj vseh večjih BitTorrent odjemalcev.

Prenos trenutno ni na voljo v sistemih Android, iOS ali Windows Mobile ne morete ga zagnati v mobilnih napravah.

Zakaj bi morali vedno uporabljati VPN za hudourništvo

Čeprav je protokol BitTorrent odlična rešitev za velike prenose datotek, se zanašanje na varne datoteke zanaša na druge uporabnike..

Resnica je, da je neverjetno enostavno skriti zlonamerno programsko opremo v hudourniških podatkih. Zlonamerna programska oprema je lahko preoblečen v neškodljiv prenos ali skriti v programskih svežnjih.

Pogosteje ne boste vedeli, da ste prenesli zlonamerno programsko opremo, dokler ne bo prepozno. V veliko primerih je vohunska programska oprema tako učinkovita pri skrivanju morda nikoli ne boste vedeli, da vas sploh vohuni.

Drugo potencialno vprašanje hudournikov je tveganje za pravne težave če pomotoma prenesete avtorsko zaščiteno gradivo.

Samo hudourništvo ni nezakonito. Nezakonito postane le, če se uporablja za distribucijo vsebine, za katero veljajo avtorske pravice. Ker ni vedno enostavno natančno povedati, kaj hudite, je nalaganje takšne vsebine naključno.

Vprašanje zakonitosti je nekatere države pripeljalo do tega spletna mesta za prepoved gonjenja v poskusu ustavitve kroženja zaščitenih vsebin.

Če živite v eni od teh držav, boste morda morali uporabiti VPN, da boste sploh lahko dostopali do strani hudournikov.

VPN-ji lahko zaobidejo vladne gebloke.

Lahko ti skrijejo IP naslov in preusmerite svoj promet prek zasebnega strežnika v drugi državi, kjer hudourništvo ni prepovedano. Tako izgleda, kot da dostopate do spletnega mesta iz te države, kar vam omogoča obiti geo-omejitev.

  Hogyan javítsuk meg a túlfigyelés késés tüneteit és a csomagvesztést 2023-as frissítés

VPN vas lahko zaščiti tudi pred različnimi nevarnostmi, povezanimi z hudourniki. Kot tudi prikrivanje IP naslova, a VPN bo šifriral ves vaš promet. To pomeni, da bodo potekale vaše mučne aktivnosti popolnoma zasebno in skrito.

Ta vas ne le da vas lahko varuje pred kakršnimi koli pravnimi dejanji, temveč poskrbi, da bodo občutljivi podatki – na primer vaš IP naslov in lokacija – skriti pred drugimi uporabniki v vašem roju. To lahko ščiti vas pred morebitnimi kibernetskimi grožnjami kot napad DDoS.

Prihajajo tudi najboljši VPN-ji zlonamerna programska oprema in zaviralci programske opreme. Programska oprema za preprečevanje zlonamerne programske opreme lahko opozori na sumljiva spletna mesta in datoteke ali jih v celoti blokira, da vam prepreči prenos česar koli nevarnega.

Najboljši VPN za hudourništvo

Ko izberete VPN za BitTorrent, se prepričajte, da ima vaša izbrana storitev naslednje funkcije:

 • P2P prijazni strežniki
 • Svetlobne hitrosti
 • Brez pravilnikov o dnevnikih
 • Programska oprema za preprečevanje zlonamerne programske opreme
 • Neomejena pasovna širina

NordVPN je naše najboljše priporočilo ko gre za hudourništvo. Zraven strežniki, optimizirani za hudournike, NordVPN ima odlične zmogljivosti za deblokiranje in super velike hitrosti potrebujete za nemotene prenose.

NordVPN vas bo zaščitil tudi vojaško šifriranje in inovativna programska oprema CyberSec. Več o NordVPN si lahko preberete v naših dejanskih uporabniških pregledih.

Začnite Torrenting z NordVPN zdaj!

Povzetek in nadaljnje branje

Najboljše stranke BitTorrent so hitre, zanesljive in učinkovite. Vendar pa je edini način, da ostanemo varni pri sejanju, tok s VPN.

Če želite izbrati več možnosti VPN, je seznam naših najboljših VPN-jev za BitTorrent.

Na proračun? Obstaja tudi nekaj brezplačnih VPN-jev za hudournike.

Ko boste razvrstili svoj VPN, ne pozabite, da varno in anonimno preverite naš vodič za hudourništvo..