PureVPN-fiók bezárása és visszatérítés

A PureVPN 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Kipróbáltuk a szolgáltatás visszatérítési politikáját, és úgy találtuk, hogy annak ellenére, hogy megvásároltuk a PureVPN legolcsóbb tervét, teljes visszatérítést kaptunk.

Ha tetszik nekünk, akkor úgy találta, hogy a PureVPN nem nyújtotta a kívánt sebességet, biztonságot és feloldást., inkább a NordVPN-t ajánljuk. Gyors, feloldja a 400+ streaming szolgáltatást, és megbízhatóan működik Kínában. A legjobb az, ha tudod próbáld ki ingyen egy hónapig!

A PureVPN törlése: Gyors útmutató

  1. Lépjen a PureVPN oldalra, és nyissa meg a Live Chat támogatási lehetőséget.
  2. Kérjen lemondást és visszatérítést.
  3. Adja meg a törlés okát és e-mail címét.
  4. Törölje a fizetést a fizetési szolgáltatóval.

A PureVPN törlése 5 egyszerű lépésben

te Ön nem törölheti a PureVPN előfizetését, akkor Önnek kapcsolatba kell lépnie a szolgáltatás Live Chat-jével. Ezt követően azonban az egész folyamat viszonylag hosszú gyors és egyszerű.

A következőképpen teheti meg öt egyszerű lépésben:

1. lépés

Nyissa meg az Élő csevegést és kérdezze meg ügyfélszolgálatát hogyan törölheti fiókját és visszatérítheti pénzét.

PureVPN-fiók bezárása és visszatérítés2. lépés

A támogatási ügynök meg fogja kérdezni, miért akarja bezárni a fiókját, így szüksége lesz rá adjon nekik egy okot, amelyet törölni szeretne.

PureVPN-fiók bezárása és visszatérítés3. lépés

Amikor megkérdezi, adja meg azt az e-mail címet, amelyet a PureVPN-fiók beállításához használt.

PureVPN-fiók bezárása és visszatérítés4. lépés

A támogatási ügynöknek mindent meg kell adnia az előfizetés lemondásához. Fognak erősítse meg, hogy visszatérítése feldolgozásra került és tudassa veled, hogy veled kell lennie 5-7 munkanapon belül.

PureVPN-fiók bezárása és visszatérítés5. lépés

Végül, te is megerősítő e-mailt kap amikor visszatérítés érkezik. Noha a támogatási ügynök azt mondta nekünk, hogy ez 5-7 munkanapot vehet igénybe, valójában megkaptuk pénz visszafizetése percek alatt.

PureVPN-fiók bezárása és visszatérítés

Ideje egy új VPN-nek

Noha a PureVPN nem garantálta a megbízható kapcsolatot vagy nem tudta feloldani a hozzáférni kívánt tartalom blokkolását, el kell hagynia a biztosított biztonsági funkciók nyugalmát. Győződjön meg arról, hogy védelme alatt áll, ha azonnal átvált egy másik VPN-re.

Lemondtam az előfizetésemről – Most mi van?

A PureVPN kiváló biztonságot nyújthat, de szüksége van egy olyan szolgáltatásra, amely képes megkerülni a cenzúrát és feloldja a földrajzi korlátozásokat az összes tartalomhoz, amelyet elérni szeretne.

Az NordVPN mindezt megteheti és még sok minden mást megtehet.

NordVPN eszközök

A PureVPN-hez hasonlóan a NordVPN fantasztikus biztonságot és adatvédelmet kínál, miközben böngészi katonai titkosítás, dupla VPN, és innovatív CyberSec szoftver a automatikusan blokkolja a számítógépes fenyegetéseket mint a rosszindulatú programok vagy a nem kívánt hirdetések.

A PureVPN-től eltérően a NordVPN képes megkerülheti a szigorú földrajzi blokkoló és VPN-mentes szoftvereket az összes kedvenc streaming webhelyén köztük a Netflix USA, a HBO Go és a BBC iPlayer. NordVPN is Kínában működik.

Ha ki akarja próbálni ezt erősen ajánlott VPN saját magának élvezheti a NordVPN-kel egy hónapos próbát 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Van nincs kockázat; Ha nem tetszik a szolgáltatás, akkor kövesse az útmutatónkat, amellyel bezárhatja NordVPN számláját és visszatérítheti pénzét.

Vagy ha nem biztos benne, hogy az Ön számára, keresse meg a Kínában működő többi legjobb VPN-t..

Megzavarodik, hogyan lehet megmondani, melyik szolgáltatás egyáltalán a legmegfelelőbb? Segíthetünk útmutatónkban az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN kiválasztásában.