Suits je na Netflixu! Tukaj je opis, kako si ga lahko ogledate v letu 2020

Komaj čakamo, da vidimo, kaj se bo zgodilo v naši najljubši odvetniški pisarni na Manhattnu? Če boste umirali gledati obleke, boste to navdušeni celotna serija je na voljo v Netflixu na Japonskem, v Veliki Britaniji in Kanadi.

Zahvaljujoč se licenčnim sporazumom z mrežo ZDA, nove epizode se naložijo 12 ur po premieri v ZDA. Ne bo vam treba dolgo čakati, da popravite svoje obleke.

Netflix uporablja geolokacijsko programsko opremo za blokirati gledalce zunaj teh regij, toda ne skrbi! Ti lahko deblokirajte Netflix od koder koli po svetu z uporabo VPN.

Pravi VPN bo maskirajte svoj IP naslov da bi bilo videti, kot da ga gledate iz Velike Britanije, Japonske ali Kanade. To boste lahko pretočno ekskluzivno vsebino iz vseh regij Netflix.

Visokokakovostni VPN bo tudi šifrirajte svoj internetni promet da zaščitite svoje osebne podatke pred hekerji in vohuni, da bodo varni med pretakanjem.

Veliko VPN-jev ne deluje z Netflixom. Zato je pomembno izbrati vrhunski VPN.

Pokazali vam bomo kako uporabiti VPN za pretakanje oblek s katere koli lokacije na svetu. Pomagali vam bomo tudi pri izbiri najboljšega VPN-ja za vaše potrebe.

Kako gledati obleke na Netflixu: Hitri vodnik

 • Prijavite se za VPN z hitri strežniki v Veliki Britaniji, na Japonskem ali v Kanadi. NordVPN je naša prva izbira!
 • Namestite programsko opremo VPN in povežite se s strežnikom v eni od teh treh držav.
 • Prijavite se v Netflix, ali se prijavite za nov račun.
 • Pripravljeni ste, da si ogledate obleke!

Začnite pretakanje oblek zdaj!

Zakaj potrebujete VPN za ogled oblek

Netflix preprečuje gledalcem vsebine zunaj Združenega kraljestva, Japonske in Kanade. Če ste ljubitelj mednarodnih oblek, za ogled na Netflixu boste morali uporabiti VPN.

VPN-ji povežejo vašo napravo z oddaljenim strežnikom prek šifriranega predora. Tole maskira vašo IP lokacijo da bi bilo videti, kot da dostopate do interneta z druge lokacije.

Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bo Preveri Netflix, da misli, da si lokalni gledalec.

Veliko VPN-jev ne deluje z Netflixom. Ko odprete tok, Netflix primerja vaš IP s seznamom znanih IP-jev VPN. Če je ujemanje, je to programska oprema proti VPN blokira vašo povezavo.

Na srečo lahko izognite se temu z uporabo vrhunskega VPN-ja ki redno reciklira IP svoje strežnike, da se izogne ​​odkrivanju.

To smo preverili vsi naši priporočeni VPN delujejo z Netflixom.

Vaša VPN mora ponuditi visoke hitrosti povezav in neomejena pasovna širina. Konec koncev ne želite, da se seja Suits uniči z varovanjem!

To ni vse, kar VPN lahko stori

Poleg maskiranja vašega IP naslova, šifriranega predora, ki ga uporablja VPN vam zagotavlja popolno zasebnost med brskanjem. Vaš promet je popolnoma skrit, ščiti vas pred vsemi, ki želijo slediti ali spremljati vaše spletno vedenje.

Varni boste pred vohunjenjem s strani družbenih medijev, motečih ciljanih oglasov, vladnih agencij ali lastnega ponudnika internetnih storitev.

Slednje je še posebej uporabno, saj Ponudniki internetnih storitev lahko včasih zmanjšajo vašo pasovno širino če zaznajo veliko pretakanja. Če uporabljate VPN, vaš ponudnik internetnih storitev ne vidi, kaj počnete v spletu, zato ne more upočasniti povezave.

Prav tako bodo visoke ravni šifriranja, ki jih uporabljajo najboljši VPN-ji obdržite hekerje. Ti premium VPN-ji običajno vključujejo zlonamerna programska oprema in programska oprema za blokiranje oglasov, tudi.

3 najboljše VPN-je za gledanje oblek

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN lahko obšli Netflixove gebloke in VPN bloke z lahkoto. Na voljo boste tudi z izbiro virtualnih lokacij 5200+ hitri strežniki po vsem svetu. To vključuje 676 strežnikov v Veliki Britaniji.

Poleg tega NordVPN šifrirni protokoli višjega cenovnega razreda in strog politika brez zapisov bodo vaši podatki med tokom zaščiteni. Tudi programska oprema CyberSec ščiti pred zlonamerno programsko opremo in oglasi.

Preizkusite NordVPN brez tveganja z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da bi ugotovili, zakaj je hit uporabnikov VPN.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Stream obleke z NordVPN!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN vam bo omogočil dostop do 148 virtualnih lokacij po vsem svetu, vključno s strežniki v Veliki Britaniji. ExpressVPN lahko tudi zaobiti VPN bloke, zaradi česar je odlična izbira za pretakanje Netflixa.

To je najhitrejši VPN na trgu. Ima funkcije šifriranje najboljšega razreda, strog politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje.

Namestitev je enostavna s celovitimi vodniki za nastavitev. Ne vzemite pa samo besede za to in si oglejte, kaj lahko pravijo pravi uporabniki.

ExpressVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja o vseh njegovih storitvah VPN, plus a 7-dnevno brezplačno preskušanje za mobilne aplikacije.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Stream ustreza z ExpressVPN!

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost’s hitra in zanesljiva storitev to je odlična tekma za pretakanje. Z lahkoto zaobiti VPN bloke za odklepanje Netflixa v vsaki regiji.

To omrežje VPN enostavne aplikacije prihajajo celo s predhodno konfiguriranim profilom, ki optimizira vaše nastavitve za pretakanje.

Pridobite kupon za popust CyberGhost zdaj ali preizkusite storitev brez tveganja 30 dni da bi ugotovili, zakaj je uporabniku najljubša spletna varnost. CyberGhost ponuja tudi brezplačna 7-dnevna preizkusna različica za uporabnike iOS, Android in Windows, tako da lahko uživate v oblekah v vsaki napravi.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Stream ustreza z CyberGhost!

Povzetek in nadaljnje branje

VPN je najhitrejši in najbolj varen način, kako dohiteti obleke na Netflixu.

S kakovostnim VPN lahko obvoz geoblokov in cenzure za dostop do ekskluzivnih vsebin z vsega sveta varno in anonimno. Nikoli več ne boste zamudili vznemirljivega dne na sodišču!

Niste prepričani, kateri VPN je najboljši za vas? Priporočamo NordVPN in lahko poskusite brezplačno!

Oglejte si naše najboljše ponudbe VPN in kuponov prihranite denar na vašo storitev.

Niste prepričani, kaj bi gledali naprej? Naučite se, kako dostopati do tajnih kode Netflix!

Želite razširiti svojo knjižnico? Hulu lahko tudi odblokirate od kjer koli.

Čeprav verjamemo, da so ponudniki na tem seznamu najboljši za to delo, nikoli ne boli druge možnosti. Oglejte si naslednji videoposnetek, če želite izvedeti podrobnosti, kako uporabljati Surfshark VPN za gledanje oblek na Netflixu. Nato lahko več o funkcijah Surfsharka odkrijete, če preberete naš poglobljen pregled ponudnika.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me