Топ 9 ИСТИНСКИ безплатни VPN за League of Legends

Търсите VPN за справяне с изоставането или предотвратяването на DDoS атаки в League of Legends. Разбрах защо безплатен VPN може да е привлекателен.

В крайна сметка LoL е безплатен, така че защо не трябва да бъде и вашият VPN?

печално, безплатните VPN мрежи рядко работят добре с видеоигри.

Те често имат лоши мерки за сигурност и може да доведе до компрометиране на сигурността ви, вместо да я защитите.

Те също идват с ограничения на скоростта и данните Това може да направи играта невъзможна.

За най-добрите битки винаги препоръчвам премиум, но евтин VPN. Премиум VPN гарантират светкавично бързина на играта и отлична сигурност. Всичко за малка абонаментна такса на месец.

Можете дори насладете се на някои премиум VPN като NordVPN безплатно за определен период с гаранция за връщане на пари или безплатна пробна версия.

Ако искате да продължите напред с безплатен VPN, мога да помогна. Тествах над 20 услуги, които да намеря 9-те най-добри безплатни VPN за League of Legends. Всеки от тях осигурява бързина, съвместимост и сигурност.

Най-добрите безплатни VPN за League of Legends – Бързо ръководство

 1. NordVPN: Вземете нашата най-добра VPN за игри без риск за един месец с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Неограничен достъп до анти-DDoS сървъри, светкавични скорости, и сигурност от световна класа.
 2. Windscribe: Този наистина безплатен VPN ви дава щедър 10 GB безплатни данни всеки месец. Очаквайте добри скорости и голяма сигурност.
 3. Щит за гореща точка: За тази безплатна услуга не се изискват данни за регистрация или плащане. Супер бързи скорости и 500MB безплатни данни на ден.
 4. ProtonVPN: Напълно безплатно, напълно неограничен VPN. Без ограничения за данни или честотна лента.
 5. PrivateVPN: Премиум VPN, който може да се използва безплатно със 7-дневна безплатна пробна версия. Неограничен достъп до бързи скорости и 150+ сървър места.

Какво е уловът с безплатни VPN мрежи?

Подобно на LoL, безплатните VPN мрежи първоначално не струват нищо, но можете да получите плащане по-късно.

Сигурност

Ако DoS и DDoS атаките са вашата основна грижа, имате нужда от сигурна VPN, която може да защити вашата анонимност.

за жалост, безплатни VPN мрежи могат да бъдат ненадеждни, що се отнася до сигурността.

От неясни политики за поверителност до криптиране на подпарти, безплатните VPN мрежи не предлагат същото ниво на сигурност като премиум услуги.

Ограничения

Всеки VPN за League of Legends трябва да бъде бърз, ако искате да избегнете проблеми със закъсненията.

Ако искате да намалите изоставането, имате нужда от светкавични скорости.

Безплатните VPN мрежи обикновено са много бавни. Те имат ограничени сървъри и дори могат да намалят скоростта ви умишлено.

Те също налагат ограничения за използване. 

League of Legends използва около 45MB данни на час. Ако използвате гласов чат, използването на вашите данни може да нарасне с 300%.

Месечен или дневен лимит на данни ще ограничи колко време можете да прекарате в игра на LoL.

Само премия VPN може да ви даде супер бързи скорости и неограничени данни.

Съвместимост

Искате да отключите геоблокирано съдържание или да получите достъп до сървърите за игри в различни страни?

Ще ви трябва VPN, който може да предложи съвместимост със сървъра. Това означава голяма глобална мрежа от сървъри на правилните места.

Безплатните VPN мрежи обикновено имат малки сървърни мрежи. Възможно е те да нямат сървъри в регионите, до които искате да получите достъп. Тези сървъри могат да бъдат запазени и за първокласни клиенти.

Най-добрите безплатни VPN за League of Legends (Актуализирано 2023 г.)

Опитах над 20 услуги, за да ви донеса девет най-добри VPN за League of Legends. Тествах всеки от тях за бързина, сигурност и съвместимост.

Само не забравяйте, че както при всички безплатни VPN, препоръките ми всички идват с различни ограничения. Те обаче трябва да ви позволят да играете на LoL в някаква роля.

1. NordVPN

Топ 9 ИСТИНСКИ безплатни VPN за League of Legends

 • Най-добрият ни VPN за игри безплатен за месец с 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Anti-DDoS сървъри
 • 5100+ сървъра в 59 страни
 • Сигурност с най-добър клас
 • Светкавични скорости
 • Работи с: Netflix, Amazon Prime Video, HBO, BBC iPlayer, Hulu, Sky Go, Sling TV
 • Съвместим с: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox и рутери.

NordVPN е първокласен VPN, но можете да го използвате безплатно за един месец с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ти получаваш неограничен достъп до NordVPN през това време. Няма ограничения за скорост, данни или честотна лента.

NordVPN е не само един от нашите най-високо оценени VPN, но е и номер едно в нашия списък на най-добрите VPN мрежи за компютърни игри.

Една от причините е, че NordVPN идва със своя собствена специализирани анти-DDoS сървъри.

Също така позволява неограничено превключване на сървъра. Ако сървърът, който използвате, се компрометира, можете бързо да преминете към друг.

Можете също да превключвате, ако сървърът за игри, на който сте, се срива.

  PureVPN-fiók bezárása és visszatérítés

Ще имате 5100+ сървъра и 59 държави да избера от. Огромната глобална мрежа на NordVPN ще ви даде достъп до всеки сървър за игри, към който искате да се присъедините.

Скорости също са светкавично бързо така че не трябва да изпитвате забавяне или забавяне, докато играете.

Всъщност NordVPN е толкова бърз, че дори може помогне за намаляване на ping чрез свързване към място, което е по-близо до вашия сървър за игри, отколкото сте.

Освен мерки против DDoS, NordVPN ви защитава охрана на военна степен. Вашият IP адрес е защитен от 256-битово криптиране на AES, защита от течове на DNS и превключвател за автоматично убийство.

NordVPN е уникален Сигурност на CyberSec функция също блокира зловреден софтуер, тракери и всякакви реклами което може да наруши играта ви.

Разберете защо това е моят любим VPN – както за игри, така и за общо ползване – в нашия цялостен преглед на NordVPN.

Вземете игри с NordVPN!

2. Ветропис

windows windscribe

 • 10 GB безплатни данни всеки месец
 • 10 сървърни места по целия свят
 • Военна сигурност
 • Работи с: YouTube, HBO GO, iPlayer, Kodi, ITV Player, Sky GO, Spotify
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Linux и рутери

Windscribe е a наистина безплатен VPN за League of Legends. Той предлага и платена премиум версия, но намерих безплатната му версия отлична за игри.

Ти получаваш 10 GB безплатни данни всеки месец. Това е много за безплатен VPN и трябва да ви гарантира страхотни 222 часа игри. Това струва малко повече от девет дни.

Можете дори да добавите още данни – 5GB – чрез туитър на компанията.

Като безплатен потребител, той ви ограничава до колко сървъри можете да получите достъп. Windscribe има сървъри в 60 страни, но вие ще можете да избирате само от 10.

Тези места включват САЩ, Великобритания, Франция, Холандия, Германия и Хонконг. Това ти дава добър достъп до няколко работещи в момента сървъри за игри на LoL.

Шифроването на Windscribe е за военни цели така че вашият IP адрес ще остане скрит. Той също има a вграден блокер за реклами и злонамерен софтуер.

Сплит-тунелиране означава, че можете да защитите вашия IP адрес, докато играете, но да освободите другите си връзки за редовно сърфиране.

Единственият проблем, който имах по време на моя тест, беше забавени скорости през пиковите моменти. Това може да доведе до изоставане на LoL, което може да бъде разочароващо в битка.

Ако искате неограничена скорост и достъп до всички сървъри на Windscribe, трябва да надстроите до премиум акаунт. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да изпробвате неговите премиум функции без риск.

Нашият пълен преглед на Windscribe ще ви разкажем повече за безплатните и премиум акаунти.

Вземете Windscribe безплатно!

3. Щит за гореща точка

Топ 9 ИСТИНСКИ безплатни VPN за League of Legends

 • 500MB безплатни данни всеки ден
 • Без регистрация
 • Бързи скорости
 • Вграден блокер за злонамерен софтуер
 • Работи с: YouTube, Spotify, ITV Player, CBS TV
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome и Firefox

Hotspot Shield е друга Freemium услуга, която има безплатен достъп компенсиран от платеното членство.

Настройването е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите клиента на Windows или macOS Hotspot Shield и да кликнете върху „свързване“.

Не е необходима регистрация и няма да е необходимо да предавате данните си за плащане.

Ти получаваш 500MB безплатни данни всеки ден с Hotspot Shield. Това е повече от достатъчно, за да играете на LoL – трябва да получавате над 11 часа игри на ден.

Протоколът Catapult Hydra гарантира бързи скорости. Не трябва да имате проблем с латентността, докато използвате Hotspot Shield.

За съжаление нямате достъп до всички места на Hotspot Shield от 70+, освен ако не сте първокласен клиент. Ще имате достъп само до местоположение по подразбиране в САЩ.

Това е проблематично, ако искате да се свържете със сървъра на League of Legends извън САЩ. Освен това ще ви попречи да получите достъп до гео ограничено съдържание в други страни.

Ако просто искате да защитите анонимността си, докато играете, Hotspot Shield е фантастична опция. Той защитава вашия IP адрес с 256-битово криптиране за AES с военен клас, а убийте превключвател, и a вграден блокер за злонамерен софтуер.

Има и а 7-дневен безплатен пробен период и a 45-дневна гаранция за връщане на парите ако искате да изпробвате премиум акаунт.

Нашият цялостен преглед на Hotspot Shield ще ви кажа дали това е добра идея или не.

Вземете безплатно щит за гореща точка!

4. ProtonVPN

windows protonvpn

 • Безплатен неограничен VPN
 • Без ограничения за честотна лента или данни
 • Добра сигурност
 • Вграден adblocker
 • Работи с: YouTube, Spotify, Kodi
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux и рутери.

ProtonVPN предлага както безплатна, така и премиум услуга. Безплатната му услуга е забележителна с това, че е напълно неограничен.

Няма да бъдете подложени на никакви ограничения за данни или честотна лента, докато използвате ProtonVPN. Това означава неограничени мачове, колкото искате.

  Kako gledati Mad About You Anywhere Free Online u 2023. godini

Все пак ви ограничава до определени сървъри. Безплатните потребители имат достъп само до три местоположения на сървъра; в САЩ, Холандия и Япония.

Това може да създаде проблем, ако искате да се свържете с LoL сървър за игри на друго място.

ProtonVPN защитава безплатните потребители с същите мерки за сигурност като първокласните потребители.

256-битово криптиране на AES, превключвател за автоматично убиване и защита от течове на DNS ви предпазват от хакери и злонамерени противници. Най- вграден adblocker работи за предотвратяване на досадни прекъсвания.

Единствената област, в която ProtonVPN ме пусна, беше скоростта. Връзката ми беше изоставаща в точки и играта може да бъде невъзможна в пиковите моменти.

Единственият начин да се гарантира неограничена скорост и сървъри е да се надстрои до платена сметка. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите ако искате да изпробвате тези първокласни функции.

Прочети нашия преглед ProtonVPN за да разберете повече.

Вземете ProtonVPN безплатно!

5. ЧастенVPN

privatevpn устройства

 • Premium VPN безплатно за седмица със 7-дневна безплатна пробна версия
 • Неограничен достъп
 • Не се изискват данни за плащане
 • Сигурност от световна класа
 • Бързи скорости
 • Работи с: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, ABC, Sky Go
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera и рутери

PrivateVPN е в нашия списък на най-добрите VPN за сигурност. То е фокусирано върху поверителността, което го прави отличен избор, ако се притеснявате за DoS, DDoS или други кибератаки.

Мерките за сигурност включват военно криптиране, превключвател за убийства и защита от течове на DNS и IPv6.

Въпреки че е премиум VPN, PrivateVPN може да се използва безплатно за една седмица с неговото 7-дневен безплатен пробен период. Ще трябва да се регистрирате за акаунт, но няма да е необходимо да посочвате данните си за плащане.

Това означава, че няма гадни изненади като автоматично подновяване или неочаквани такси.

PrivateVPN има 150+ сървър местоположения в 60 страни. Получавате неограничен достъп до всички тях като част от безплатната ви пробна версия.

Вие също получавате неограничени скорости, честотна лента и данни. Ще можете да играете League of Legends колкото искате през цялата седмица.

Намерих PrivateVPN достатъчно бързо, за да намаляване на латентността и осигуряване на бързи скорости които бяха фантастични за игри.

PrivateVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите както и 7-дневния му безплатен пробен период. Ако нямате нищо против да направите първоначално плащане, можете да използвате услугата безрисково за допълнителен месец.

Разберете защо тази услуга често прави моите пет пет VPN списъка нашия пълен преглед PrivateVPN.

Вземете PrivateVPN безплатно!

6. скрийте.me

windows hid.me

 • Месечна добавка от 2GB
 • Неограничена скорост и сигурност
 • Военна сигурност
 • Работи с: Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Kodi, Spotify
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Linux и рутери

Hide.me просто пропуска място в моята топ пет за малко по-рестриктивни надбавки за данни. Безплатните потребители получават 2 GB безплатни данни на месец.

Все пак това е много за повечето LoL играчи. Трябва да можете да играете над 44 часа на месец или един час и половина на ден.

Можете също така да получите достъп до сървъри само в пет сървърни местоположения. Клиентите на Premium hid.me получават достъп до повече от 40 места.

Наличните места за безплатни потребители включват Холандия, Сингапур, САЩ и Канада. Това означава, че все още трябва да можете да се свържете с много от глобалните сървъри на LoL.

Ускорението и сигурността са напълно неограничени. Функциите за сигурност включват военно криптиране и автоматично превключване на убийствата.

Има 30-дневна гаранция за връщане на парите ако искате да тествате премиум функции на hid.me.

Научете повече за това, в какво ви влиза премиум акаунт нашето ревю за hid.me.

Вземете hid.me безплатно!

7. TunnelBear

прозорци за прозорци

 • 500MB безплатни данни всеки месец
 • Криптиране с военен клас
 • Лесен за използване
 • Работи с: HBO GO, YouTube, Spotify, Kodi
 • Съвместим с Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox и Opera

TunnelBear е безплатна за използване услуга, която е чудесно за начинаещи VPN. Приложенията му са интуитивни и намерих инсталирането и настройването лесно.

Всеки месец получавате 500MB безплатни данни. Това е около 11 часа игри.

Феновете на Serious League of Legends може да намерят този ограничителен, но може да подхожда на по-случайни играчи.

Можете да туитирате TunnelBear, за да получите допълнителни 1GB данни. Това може да не изглежда много, но добавя още 20+ часа LoL време!

Безплатните потребители се радват криптиране с военен клас но няма превключвател за защита или защита от теч.

Можете да надстроите до премиум акаунт TunnelBear, за да получите неограничено използване, но има няма гаранция за връщане на парите за да защитите плащането си.

Прочетете нашия подробен преглед на TunnelBear за да разберете повече за неговите функции.

  Gledajte sezonu 1 karnevalskog reda s bilo kojeg mjesta 2023. godine!

Вземете TunnelBear безплатно!

8. Betternet

по-добри устройства

 • 500MB безплатни данни всеки ден
 • Без регистрация
 • Премиум функции за сигурност
 • Работи с: YouTube, Kodi и Spotify
 • Съвместим с: Android, Windows, macOS, iOS, Chrome и Firefox

Betternet е доста нов VPN, така че неговата сървърна мрежа е ограничена. Въпреки това, той дава на безплатни потребители щедри 500MB безплатни данни дневно.

Това е достатъчно за над 11 часа игри на ден.

От 11-те му сървъра в 10 държави, безплатни потребители получават достъп само до един сървър. Не можете да изберете и кое местоположение.

Това може да доведе до проблеми, ако искате VPN да се свърже с конкретен LoL сървър.

Ако сте загрижени само за кибератаки, Betternet работи добре. Всички негови първокласни функции за сигурност са достъпни за безплатни потребители. Това включва военно криптиране и протокол за катапултна хидра с максимизиране на скоростта.

За съжаление и Betternet също разчита на реклами да правя пари. Това може да стане използването на VPN досадно.

Можете да се отървете от рекламите с a 7-дневен безплатен пробен период, което също ви дава достъп до всички сървъри. Ще трябва да се регистрирате за това.

Разберете дали си заслужава пълният ни преглед на Betternet.

Вземете Betternet безплатно!

9. Ускорете

ускорете устройството

 • Месечна добавка от 2 GB безплатни данни
 • Без регистрация
 • Технология за свързване на канали за добри скорости
 • Неограничени сървъри
 • Работи с: YouTube, Spotify, някои региони на Netflix и Amazon Prime
 • Съвместим с: Windows, macOS, Linux, iOS, Android

Подобно на hid.me, Speedify ви дава месечна помощ от 2 GB безплатни данни. Ще можете да играете над 40 часа LoL всеки месец.

Speedify гарантира бързи скорости чрез своите уникална технология за свързване на канали. Свързването на канали разделя вашия трафик между две или повече връзки вместо само една.

Това увеличава максимално скоростите за гладка игра. Единственият недостатък е, че свързването на каналите може да използва повече данни, отколкото нормална връзка.

Speedify предоставя на безплатните потребители неограничен достъп до него 20 сървърни местоположения в 10 държави. Той има много сървъри в САЩ, което е полезно, ако искате да се свържете с американски игри LoL.

За съжаление, Speedify ви изпуска, що се отнася до сигурността. Използва 128 GCM криптиране. Това е по-малко сигурно от военното 256-битово криптиране, използвано от други VPN.

Разберете защо това може да бъде рисковано нашия цялостен преглед Speedify.

Вземете Speedify безплатно!

Често задавани въпроси

Ще работи ли моя LoL VPN с другите ми устройства?

Всичките ми препоръчани безплатни VPN за League of Legends са съвместими както с macOS, така и с Windows. Това са двете LoL платформи.

Те обаче също са съвместим с редица други платформи. В рецензията съм изброил съвместимостта на всеки безплатен VPN.

за жалост, безплатните VPN мрежи рядко предлагат повече от една едновременна връзка. Възможно е да не можете да използвате пълноценно съвместимостта си с VPN, освен ако нямате премиум акаунт.

Ще влияе ли VPN върху скоростта ми за игри?

Всички VPN мрежи могат до известна степен да повлияят на скоростта ви. Като се има предвид, първокласните VPN мрежи са толкова бързи, че всяко забавяне се свежда до минимум.

Някои първокласни VPN мрежи могат дори да повишат скоростта на играта, като намалят ping и латентността.

Същото не може да се каже за безплатни VPN мрежи. Безплатните VPN често умишлено са бавни или възпрепятствани от пренаселените сървъри в пикови моменти.

Незаконно ли е използването на VPN за достъп до LoL?

Използване на VPN не е незаконно на повечето места. Те обаче са забранени или ограничени в някои страни.

Ние имаме пълно ръководство за това къде VPN са незаконни ако искате да проверите законите във вашата страна.

Имайте предвид, че използването на VPN за незаконни цели винаги е в противоречие със закона – дори и в държави, където използването на VPN е разрешено.

резюме

Когато става въпрос за безплатни VPN за League of Legends, успях да намеря няколко добри варианта.

въпреки това, всички безплатни VPN, които намерих, идват с едно или повече ограничения Това може да направи играта бавна, трудна или разстройваща.

На безплатните VPN мрежи също не може да се вярва, за да защитят вашата сигурност по същия начин може да има и премиум услуга.

Ако искате временно VPN за League of Legends, може да е по-добра идея да използвате премиум VPN с безплатна пробна версия или гаранция за връщане на пари.

За дългосрочна употреба обаче винаги бих избрал премиум VPN с ниска цена.

Услуги като NordVPN не струват много В замяна те ви дават гарантирана сигурност и върхови показатели за най-добро игрово изживяване.

Нашите най-добри първокласни VPN мрежи могат дори да се ползват за по-малко този месец най-добрите VPN купони и сделки.

Звучи добре? Разберете кои услуги според нас са най-добрите VPN за игрите като цяло.