Urmăriți ThreeNow Online de oriunde în 2023 | Streaming Hack

Puteți accesa toate telefoanele captive și la cerere de la ThreeNow doar dacă locuiți în Noua Zeelandă. În afara Noii Zeelande, conținutul este geoblocat. Pentru a evita aceste restricții geografice și acces Conținutul ThreeNow, aveți nevoie de o adresă IP din Noua Zeelandă. Cu un VPN, acest lucru este foarte simplu de făcut.

Continuați să citiți pentru a învăța cum să folosești un VPN pentru a accesa ThreeNow din orice parte a lumii.

Ghid rapid – Cum să urmăriți ThreeNow de oriunde

Urmărind aceste patru instrucțiuni simple, veți urmări ThreeNow de oriunde în lume în doar câteva minute.

 1. Alegeți un VPN cel mai bine cotat. Vă recomandăm NordVPN, deoarece are servere de mare viteză în Noua Zeelandă și caracteristici de securitate robuste.
 2. Descărcați software-ul VPN pe dispozitivele dvs..
 3. Utilizați VPN pentru a vă conecta la un server din Noua Zeelandă.
 4. Mergeți la ThreeNow și bucurați-vă de tot televizorul gratuit pe care îl doriți.

Urmăriți ThreeNow Now!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări ThreeNow

Accesul la ThreeNow este limitat la Noua Zeelandă, deoarece software-ul de geoblocare împiedică utilizatorii din afara țării să acceseze serviciul. Un VPN vă poate ajuta să ocoliți aceste geoblocuri conectarea la un server din Noua Zeelandă. Aceasta vă oferă o adresă IP din Noua Zeelandă Trei acum că accesați conținutul său din Noua Zeelandă.

Un VPN vă poate oferi acces fără restricții la conținut global din orice parte a lumii. Cu toate acestea, nu orice VPN este capabil să ocolească în mod fiabil geoblocurile sau să ofere viteze rapide necesare pentru o transmitere lină a ThreeNow.

Este important sa alegeți un VPN care să fie stabil și fiabil și are un istoric constant de ocolire a geoblocurilor și a software-ului anti-VPN. Căutați o VPN care are o rețea mare de servere și care rulează servere nefixate. Acest lucru împiedică ThreeNow să detecteze că datele dvs. sunt tunelate printr-un VPN.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Deși o VPN este extrem de utilă pentru a depăși geoblocurile pentru a accesa conținut în Noua Zeelandă și nu numai, asta nu poate face doar o VPN.

Utilizarea unui VPN este modalitatea perfectă de a vă asigura că toată activitatea dvs. online este privată și sigură. Un VPN criptează datele dvs., împiedicând să fie interceptate de hackeri sau alte terțe părți, chiar și atunci când utilizați rețele wi-fi publice nesigure.

Folosind un VPN împiedică furnizorul dumneavoastră de ISP să vă urmărească activitatea pe internet pentru publicitate vizată sau pentru a vinde către terți. În plus, dispozitivele dvs. sunt protejate împotriva virușilor și a altor malware.

  Az 5 legfontosabb olyan VPN, amely nem tartja nyilván az adatvédelmi kereső naplóit

Pentru a vă asigura că rămâneți în siguranță atunci când transmiteți ThreeNow, asigurați-vă că ați ales VPN are criptare solidă, o politică strictă fără jurnaluri și un comutator de ucidere. Un comutator de oprire oprește expunerea datelor fără criptare în cazul în care conexiunea VPN scade brusc.

5 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea ThreeNow

Aruncați o privire la recomandările noastre pentru cele mai bune cinci VPN-uri pentru vizionarea ThreeNow de oriunde din lume.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN este VPN-ul nostru recomandat pentru a transmite fluxul ThreeNow, deoarece are cea mai mare rețea de servere din Noua Zeelandă. Cu aproape 40 de servere de mare viteză în țară și fiabilitate în depășirea geoblocurilor, NordVPN asigură accesarea ThreeNow este ușor.

Streamingul și cealaltă activitate pe internet este sigură atunci când utilizați NordVPN datorită criptare de grad militar, un comutator de ucidere și o politică strictă fără logistică. Securitate suplimentară vine de la suita CyberSec, care asigură blocarea anunțurilor și o protecție împotriva malware suplimentară.

Acest VPN este plin de funcții, iar utilizatorii sunt de acord că veți primi foarte mulți bani. Încercați-le pe toate cu voi Garanție de restituire fără 30 de zile fără riscuri.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Urmăriți ThreeNow cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am testat,și întrucât poate ocoli în mod fiabil geoblocurile, este o alegere excelentă pentru streamingul ThreeNow. Cu servere din Noua Zeelandă și lățime de bandă nelimitată, nu există restricții privind cantitatea de conținut pe care o puteți transmite.

caracteristica de tunel divizat este deosebit de util, deoarece vă permite să alegeți ce este criptat. Aceasta înseamnă că vă puteți conecta la un server din Noua Zeelandă pentru a urmări ThreeNow, în timp ce accesați și conținut local, precum e-mailuri sau contul dvs. bancar..

Serverele sale acceptă o serie de protocoale, inclusiv IPSec și OpenVPN, iar tehnologia TrustedServer asigură că fiecare server încarcă software de securitate actualizat. Funcțiile suplimentare de securitate includ criptarea solidă, un comutator de oprire și nici o înregistrare.

  uTorrent vs. BitTorrent - Melyik a gyorsabb a mobilhoz / asztalhoz 2023-ban?

Funcția MediaStreamer de la ExpressVPN este populară pentru utilizatori, deoarece permite transmiterea pe platforme care nu acceptă VPN-uri, cum ar fi televizoare inteligente, Apple TV și console de jocuri. A Garanție de returnare de 30 de zile îți oferă mult timp pentru a încerca toate funcțiile ExpressVPN pentru tine.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți ThreeNow cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Dacă aveți experiență minimă cu VPN-urile, CyberGhost este o alegere bună, deoarece are o interfață simplă și este ușor de configurat. Zece servere de mare viteză din Noua Zeelandă garantează transmiterea fără probleme a tuturor emisiunilor tale preferate de la ThreeNow.

CyberGhost este stabil și de încredere și are caracteristici impresionante de securitate pentru a vă proteja datele și confidențialitatea în toată activitatea dvs. online, inclusiv în streaming. O politică strictă fără jurnaluri asigură că nici o informație nu este transmisă terților, deoarece niciuna nu este păstrată.

Posibilitatea de a vă personaliza caracteristicile de conexiune câștigă laude din partea utilizatorilor și puteți experimenta cu CyberGhost singur cu un Proces gratuit de 24 de ore și garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți ThreeNow cu CyberGhost!

4. Surfshark

Dispozitive Surfhark

Surfshark este o VPN relativ nouă, așa că, deși nu are cea mai mare rețea de servere, o are locații din Noua Zeelandă, cu mai multe fiind adăugate în mod regulat.

Surfshark nu are doar viteze și servicii mari, ci are un bonus rar pe care majoritatea VPN-urilor nu îl au – conexiuni simultane nelimitate. Acest lucru, împreună cu lățimea de bandă nelimitată, permite întregii familii să se conecteze la Surfshark pe diverse dispozitive simultan, fără o scădere a performanței..

Acest nou VPN are, de asemenea, toate caracteristici esențiale de securitate necesare pentru streaming securizat incluzând dubla criptare, o politică strictă fără jurnaluri, protecția împotriva comutatorilor de ucidere și suita CleanWeb, care previne malware și blochează ferestrele de tip pop-up.

  Kako pridobiti švedski IP naslov od koder koli leta 2023 [+ VIDEO]

Utilizatorii conștienți de confidențialitate apreciază modul Camuflaj, care împiedică ISP-ul dvs. să detecteze că sunteți conectat la un VPN. În general, Surfshark poate fi nou, dar este rapid și de încredere și merită încercat, mai ales că au un o perioadă de rambursare de o lună.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Urmăriți ThreeNow cu Surfshark!

5. IPVanish

Dispozitive IPVanish

IPVanish are un echilibru mare între viteză și securitate, precum și o mare capacitate de deblocare și o protecție solidă. Rețeaua sa impresionantă globală de servere include trei locații din Noua Zeelandă, permițând streamingul de ThreeNow fără buffering sau lag.

Streamingul dvs. este sigur, grație Criptare de 256 biți, suport pentru OpenVPN, protecție împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. Deși IPVanish are sediul în SUA, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transmiterea datelor dvs., deoarece funcționează o politică strictă fără registrări.

Utilizatorii salvează IPVanish ca o VPN excelentă cu multe oferte, cu 10 conexiuni simultane fiind un punct plus uriaș. Perioada de rambursare nu este atât timp cât alte VPN-uri, ci 7 zile de returnare a banilor ar trebui să fie suficient de lung pentru ca tu să încerci caracteristicile sale.

IPVanish poate debloca:

 • Netflix, BBC iPlayer

Acceptă Torrenting:

 • Serverele acceptă conexiuni P2P.

IPVanish funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Windows Phone, routere, Chromebook, Amazon Fire TV

Urmăriți ThreeNow cu IPVanish!

Rezumat și lectură ulterioară

Un VPN vă permite să accesați ThreeNow, oferindu-vă o adresă IP din Noua Zeelandă, oriunde în lume.

Și nu uitați, un VPN vă oferă, de asemenea, convingerea că confidențialitatea, datele și dispozitivele dvs. sunt protejate de fiecare dată când accesați online, chiar și pe rețele wi-fi publice nesigure..

VPN-ul nostru recomandat pentru a transmite fluxul ThreeNow este NordVPN, deoarece are cea mai mare rețea de servere din Noua Zeelandă, precum și viteze și securitate excepționale. Obțineți un proces gratuit cu NordVPN și încercați funcțiile și capacitățile sale înainte de a vă angaja. În mod alternativ, aruncați o privire la actualizarea noastră actualizată a celor mai bune coduri promoționale VPN și oferte de pe web.

Citiți articolul nostru pentru a afla cum puteți obține cu ușurință o adresă IP din Noua Zeelandă.