10 legjobb VPN Mac-hez: Megbízható, biztonságos és gyors (tesztelt 2023 januárjában)

Ha nagyon sok átlagos VPN van odakinn, akkor nagyszerű VPN-szolgáltatás megtalálása a macOS számára bosszantó és időigényes. 78 VPN-alkalmazást teszteltem a MacBook Pro-on, és a legtöbbjük haszontalan. Vagy fájdalmasan lassúak voltak, nem voltak képesek megkerülni a geoblokkokat, vagy bejelentkeztek a böngészési tevékenységeimbe.

A macOS máris hatékony beépített biztonsági funkciókat kínál. A VPN-nek nemcsak az alapvető védelmet kell nyújtania érdemes telepíteni. A teszteim során, Felfedeztem egy maroknyi VPN-t, amelyek kiemelkednek és további funkciókat kínál a Mac biztonságához.

A listámon lévő összes VPN-t válogatottam teljesítményének és használhatóságának alapján. Mindegyiket szigorúan teszteltem annak megerősítésére, hogy biztonságosak, gyorsak és névtelenek. Itt megismerheti a tesztelési folyamatomat.

Rövid idő? Íme egy rövid összefoglaló a Mac legfontosabb VPN-jeiről:

1. NordVPN– biztonságos, tökéletes streaminghez, és teljes mértékben optimalizált a macOS-hoz.
2. ExpressVPN– a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltem.
3. CyberGhost– intuitív és felhasználóbarát szolgáltatás, amely nagyszerű kezdőknek.
4. Surfshark– A korlátlan összeköttetések teszik a lehető legjobb ár-érték arányt.
5. IPVanish– egy erőteljes VPN, amely együttműködik a Kodi-val és az Apple TV-vel.

 • VPN szolgáltatások: Gyors összehasonlító táblázat
 • Hogyan rangsoroltam & Teszteltük ezeket a VPN-ket

Ezek a VPN-k kínálnak nagy teljesítményű alkalmazások amelyek simán működnek, még akkor is, ha a macOS régebbi verzióját használja. Nekem van előnyben részesítik a VPN-eket, amelyek feloldhatják a népszerű streaming szolgáltatások blokkolását és azok, amelyek beépített szolgáltatást kínálnak hirdetések és rosszindulatú programok blokkolói.

NordVPN Hack – Próbálja ki ingyen egy hónapig!

Függetlenül attól, hogy rövid távú VPN-t keres a legfrissebb Netflix show elé, vagy utazásának megóvása érdekében – használja ezt a hackot próbáld ki egy hónapig a NordVPN-t.

A NordVPN kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Kipróbáltuk a NordVPN visszatérítési politikáját, és gyorsan és egyszerűen visszatérítheti pénzét, ha elégedetlen a szolgáltatással..

A 2023 legjobb Mac VPN-k – tesztelt és összehasonlított

1. NordVPN

A Mac-hez tartozó legjobb VPN gyors, funkciócsomaggal és a macOS-hoz teljesen optimalizált

10 legjobb VPN Mac-hez: Megbízható, biztonságos és gyors (tesztelt 2023 januárjában)

 • Könnyen használható Mac alkalmazás egyetlen kattintással csatlakozhat
 • Korlátlan sávszélesség akár 6 egyidejű eszközcsatlakozással
 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Igen
 • OpenVPN támogatott: Igen
 • Támogatja a torzítást: Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói
 • Hozzáférhet: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • A következőkhöz kapható: iOS, Windows, Linux, Android, BlackBerry, Útválasztók, Raspberry Pi, Android TV, Chrome, Firefox
 • Adatnaplózás: Szigorú bejelentkezési szabályok

A NordVPN az én legfontosabb választásom funkciókban gazdag, dedikált macOS alkalmazások.

Vannak két NordVPN macOS kliens. Az egyik (elérhető a NordVPN weboldalán és kompatibilis a Yosemite 10.10-es vagy újabb verziójával) kínál OpenVPN védelem, míg a másik (a Sierra 10.12 vagy újabb verziójának App Store áruházában elérhető) a IKEv2 / IPSec protokoll. Többet megtudhat a VPN-protokollokról kollégám átfogó útmutatójában.

Mindkét alkalmazás tartalmaz egy automatikus lekapcsoló, DNS / IPv6 szivárgásvédelem, és a beépített hirdetés és rosszindulatú programok blokkolója.

Az összes NordVPN alkalmazás használja robusztus AES 256 bites titkosítás az adatok védelme érdekében. Használhatja Dupla VPN egy további elem titkosítás hozzáadásához, de a legtöbb felhasználónak nincs szüksége erre az extra védelemre.

Speciális elmosódási beállítások még a szigorúan korlátozott helyeken is, például Kínában, megkerülheti a cenzúra észlelését. Ez is kompatibilis a Hagyma a Torn VPN fölött.

Az NordVPN szigorúan tartja be magát nem naplózási politika. Székhelye a magánélet-barát Panamában található, az 5/9/14-Eyes joghatóságon kívül.

Hatalmas globális hálózata a következőkből áll: 5500+ szerver 60 országban. Vannak optimalizált szerverek streaming és P2P kapcsolatokhoz.

Az NordVPN az szilárd választás a streaminghez, is. SmartPlay technológiája képes feloldja a 150+ népszerű streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix USA-t.

A SmartPlay megtalálja az Ön számára a legjobb szervert hogy megkerülje a geoblokkot, és automatikusan végrehajtja a változást, így nem kell módosítania a beállításait. A legjobb az egész, hogy az elég gyors HD és 4K formátumban történő streaminghez.

Ne használja a NordVPN-t, ha:

Fizetni szeretne a PayPal segítségével (néhány országban a NordVPN beszüntette a PayPal elfogadását).

Ha bármilyen kérdése van, az NordVPN-k Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül, hétfőn elérhető.

Kipróbálhatja a NordVPN-t kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézze meg a teljes NordVPN áttekintésünket, hogy elolvassa a felhasználók véleményét és megnézze, hogy mi szerepel a részletesebb tesztekben.

Próbálja ki az NordVPN alkalmazást most!

2. ExpressVPN

A legjobb választás, ha iPhone is van10 legjobb VPN Mac-hez: Megbízható, biztonságos és gyors (tesztelt 2023 januárjában)

 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Igen
 • OpenVPN támogatott: Igen
 • Támogatja a torzítást: Igen, a P2P tevékenység minden szerveren engedélyezett
 • Hozzáférhet: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • A következőkhöz kapható: iOS, Windows, Linux, Android, BlackBerry, Útválasztók, Raspberry Pi, Chrome, Firefox, Safari, PlayStation, Xbox, Apple TV, Nintendo Switch, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Roku, Chromecast, Nvidia Shield
 • Adatnaplózás: Szigorú bejelentkezési szabályok

Az ExpressVPN következetesen működik gyorsabban, mint bármely más tesztelt VPN-nél. Ezek a sebességek, vele együtt 3000+ szerver 90+ országban, gondoskodjon puffermentes streaming-, torrent- és szerencsejátékokról.

Az ExpressVPN és a NordVPN versenyeznek az első helyért a MacOS alkalmazásukkal, de Az ExpressVPN a jobb iPhone alkalmazással rendelkezik.

Ha VPN-jét iPhone-ján is használni szeretné, javaslom az ExpressVPN-t. Ha azonban Android-telefont használ, akkor pénzt fog megtakarítani, ha inkább az NordVPN-t választja.

A macOS alkalmazás használja 256 bites titkosítás és OpenVPN a Mac védelme érdekében. Ez is kínál DNS / IPv6 szivárgásvédelem és egy automatikus lekapcsoló. a SmartLocation funkció automatikusan összeköti Önt a rendelkezésre álló legjobb szerverrel.

Az ExpressVPN nagyon aggódik a testreszabható hivatkozások miatt az alkalmazásban. Kipróbáltam magam, és megtaláltam a A parancsikonok csak 2-3 másodpercet takarítottak meg. Néhány alkalommal sokkal hosszabb időt vett igénybe egy weboldal betöltése parancsikonokkal, mint amennyire a böngészőm megnyitásához és a cím beírásához lenne szükség..

Az ExpressVPN innovatív TrustedServer technológia biztosítja, hogy minden szerver ugyanazt a legfrissebb szoftvert töltse be. Ezek a szerverek RAM-on futnak, amely energiát igényel az adatok írásához. Ez azt jelenti minden alkalommal, amikor egy ExpressVPN szerver újraindul, teljesen tiszta lesz.

tudsz használja a MediaStreamer szoftverét streamingre olyan eszközökön, amelyek nem támogatják a VPN-ket, mint a játékkonzolok és néhány intelligens TV. Sajnos a MediaStreamer nem titkosítja az Ön adatait streaming közben.

Ne használja az ExpressVPN-t, ha:

Ön olcsó VPN-t keres. Az ExpressVPN prémium szolgáltatást kínál, amely megéri a költségeket, de a listán vannak olyan nagyszerű választások, amelyek költségvetés-barát.

Elérheti az ExpressVPN-ket ügyfélszolgálat éjjel-nappal, élő chat-en keresztül.

Az ExpressVPN egy nagy teljesítményű VPN ez párosul a MacOS és az iOS rendszerrel. Használhatja a fel nem tett kérdések előnyeit 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy kipróbálja magának, gond nélkül.

Az ExpressVPN mélyreható áttekintése közelebbről megvizsgálja ezt a legfontosabb szolgáltatást, és más felhasználók megjegyzéseit is tartalmazza.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást most!

3. CyberGhost

Nagyszerű választás kezdőknek 

CyberGhost

 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Igen
 • OpenVPN támogatott: Nem
 • Támogatja a torzítást: Igen, az alkalmazás dedikált profilja a kiszolgálókat és a felhasználók számát mutatja
 • Hozzáférhet: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Sky Go
 • A következőkhöz kapható: iOS, Windows, Linux, Android, Útválasztók, Raspberry Pi, Chrome
 • Adatnaplózás: Szigorú bejelentkezési szabályok

A romániai CyberGhost székhelye megfizethető szolgáltatás egy felhasználóbarát macOS alkalmazás segítségével.  Intuitív és hihetetlenül könnyű navigálni.

A CyberGhost működik 5600+ nagysebességű szerver 89 országban, beleértve optimalizált szerverek streaminghez és P2P. Egyetlen kattintással Legjobb hely szolgáltatás automatikusan összeköti Önt a leggyorsabb szerverrel, tartózkodási helye alapján. Ez magában foglalja a beépített hirdetésgátló.

Haladó felhasználók is testreszabhatja kapcsolati beállításaikat az intelligens szabályok menüben, de nincs rá szükség. Az alkalmazás készen áll a csatlakozásra, amint kinyitja fel.

Ez kemény 256 bites AES titkosítás, egy erős nem naplózási politika, egy automatikus kill kapcsoló és DNS / IPv6 szivárgásvédelem. A Mac kliens az IKEv2 protokollt használja.

Ne használja a CyberGhost alkalmazást, ha:

Olyan VPN-t keres, amely Kínában működik.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálat éjjel-nappal, élő chat-en keresztül. Vagy használja a CyberGhost eszközöket 45 napos pénz-visszafizetési garancia hogy kipróbálhassa.

A részletes CyberGhost értékelésünk más vásárlók által írt értékeléseket is tartalmaz.

Próbálja ki a CyberGhost alkalmazást!

4. Surfshark

Legjobb ár-érték arányt 

10 legjobb VPN Mac-hez: Megbízható, biztonságos és gyors (tesztelt 2023 januárjában)

 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Igen
 • OpenVPN támogatott: Nem
 • Támogatja a torzítást: Igen, a P2P tevékenység minden szerveren engedélyezett
 • Hozzáférhet: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video, ESPN
 • A következőkhöz kapható: iOS, Windows, Linux, Android, Útválasztók, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV
 • Adatnaplózás: Szigorú bejelentkezési szabályok

A Surfshark egyedülálló, mert Korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál. Ez azt jelenti, hogy egyetlen fiókkal meg tudja védeni az összes eszközét.

Erős hálózatot működtet 1041+ szerver 61+ országban. Azt támogatja a P2P kapcsolatokat és elérheti a népszerű streaming szolgáltatásokat, például Netflix és BBC iPlayer.

A Surfshark macOS kliense biztonságos 256 bites titkosítás és a IKEv2 protokoll a Mac védelme érdekében. Ezenkívül tartalmaz egy automatikus lekapcsoló és DNS szivárgás elleni védelem.

A Surfshark székhelye a Brit Virgin-szigetek, az 5/9/14-Eyes szövetségen kívül. Szigorúan tartja no-naplók és a legmagasabb szintű adatvédelmi előírások szerint működik.

Beépített biztonsági csomagja, a CleanWeb, blokkolja a hirdetéseket, a nyomkövetőket, a rosszindulatú programokat és az adathalászati ​​kísérleteket.

A MacOS számára elérhető további szolgáltatások közé tartozik megosztott alagút, többugrásos, és NoBorders mód cenzúra megkerülésére.

Ne használja a Surfsharket, ha:

Telepíteni szeretné a VPN-t az útválasztón.

A Surfshark a 30 napos pénzvisszafizetési garancia így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el a részletes áttekintést, hogy megtudja, mit gondolnak a valódi felhasználók a Surfsharkról.

Próbálja ki most a Surfshark alkalmazást!

5. IPVanish

A legjobb VPN streaminghez a Kodi és az Apple TV segítségével

10 legjobb VPN Mac-hez: Megbízható, biztonságos és gyors (tesztelt 2023 januárjában)

 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Igen
 • OpenVPN támogatott: Igen
 • Dedikált torrent profil: Nem
 • Hozzáférhet: Netflix, BBC iPlayer
 • A következőkhöz kapható: iOS, Windows, Linux, Android, Windows Phone, Útválasztók, Chromebook, Amazon Fire TV
 • Adatnaplózás: Szigorú bejelentkezési szabályok

Ez az amerikai székhelyű VPN a 1300+ szerver több mint 75 helyen. A jól megtervezett alkalmazás lehetővé teszi a macOS felhasználók számára testreszabhatja a VPN beállításait, egy olyan szolgáltatás, amely gyakran csak a Windows felhasználók számára érhető el. Ez teszi Könnyen kezelhető mind a Kodi, mind az Apple TV-vel.

Az IPVanish rendelkezik egy nulla naplózási politika és választhat OpenVPN UDP / TCP, IPSec, L2TP, és IKEv2 VPN-protokollok a Mac számítógépen. SOCKS5 proxy csatlakozások szintén rendelkezésre állnak.

Ez is kínál DNS / IPv6 szivárgásvédelem, ködösítés, és egy automatikus kill kapcsoló.

Ne használja az IPVanish szoftvert, ha:

Olyan szolgáltatást keres, amely az 5/9/14-Eyes illetékességi területén kívül található.

Az IPVanish a 7 napos pénz-visszafizetési garancia minden szolgáltatásában.

Olvassa el a részletes áttekintést, hogy többet megtudjon az IPVanish-ról, ideértve a valós vásárlói megjegyzéseket.

Próbálja ki az IPVanish Now alkalmazást!

6. SaferVPN

10 legjobb VPN Mac-hez: Megbízható, biztonságos és gyors (tesztelt 2023 januárjában)

 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Igen
 • OpenVPN támogatott: Igen
 • Hozzáférhet: HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer és mások.
 • Támogatja a torzítást: Igen.
 • A következőkhöz kapható: Windows, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox és útválasztók.
 • Adatnaplózás: nem naplózási házirend, de néhány kapcsolati naplót megtartottak

A SaferVPN az nagyszerű választás, ha költségvetéssel rendelkezik. A VPN támogatja IKEv, PPTP, L2TP, és OpenVPN protokollok.

A felhasználók hozzáférhetnek több mint 700 szerver 34 országban. SaferVPN jól teljesít sebesség-tesztekben és elérheti a népszerű streaming platformokat, például HBO és BBC iPlayer.

Az dedikált macOS alkalmazás felhasználóbarát és automata kill kapcsoló. A SaferVPN automatikusan összeköti Önt a legjobb VPN szerverrel, ha nyilvános wi-fi-t használ.

Ne használja a SaferVPN-t, ha:

Ha VPN-re van szüksége a kemény kormányzati cenzúra megkerüléséhez. A SaferVPN jelenleg nem működik Kínában, Oroszországban, Egyiptomban vagy az Egyesült Arab Emírségekben.

Bármely probléma gyorsan megoldható a SaferVPN segítségével 24/7 élő chat támogatás.

A SaferVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és a 24 órás ingyenes próbaverzió, ami megkönnyíti a kipróbálást, mielőtt vállalja.

Vessen egy pillantást a részletes SaferVPN áttekintésre, hogy megnézze, milyen összehasonlításban van versenytársaival.

Próbálja ki a SaferVPN alkalmazást Most!

7. PrivateVPN

10 legjobb VPN Mac-hez: Megbízható, biztonságos és gyors (tesztelt 2023 januárjában)

 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Nem
 • OpenVPN támogatott: Igen
 • Támogatja a torzítást: Igen; A P2P tevékenység megengedett minden szerveren
 • Hozzáférhet: Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime Video
 • A következőkhöz kapható: iOS, Windows, Linux, Android, útválasztók
 • Adatnaplózás: Szigorú bejelentkezési szabályok

A PrivateVPN az egy másik költségvetés-barát VPN erős biztonsággal és a nulla naplók házirendje. Csatlakozhat a macOS klienshez egyetlen kattintással.

A hálózat kisebb, mint mások a listán, a 150+ szerver 60 helyszínen, de ez nem befolyásolja általános teljesítményét. A PrivateVPN gyors, és az adatfolyamra optimalizált szerverei hozzáférhet a Netflixhez és más népszerű streaming szolgáltatások.

A PrivateVPN védi a Mac adatait 256 bites titkosítás, OpenVPN, és DNS / IPv6 szivárgásvédelem.

Stealth módjának köszönhetően a PrivateVPN elég erős ahhoz, hogy képes legyen megkerüli a kemény VPN blokkokat és a mély csomag ellenőrzést.

Ne használja a PrivateVPN-t, ha:

Szüksége van egy VPN-re automatikus kill kapcsolóval.

PrivateVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia megkönnyíti a szolgáltatás kipróbálását kockázatmentesen.

Elolvashatja a felhasználói megjegyzéseket és megnézheti, hogy a PrivateVPN hogyan teljesített a mélyreható tesztek során a felülvizsgálatunkban.

Próbálja ki a PrivateVPN alkalmazást most!

8. VyprVPN

10 legjobb VPN Mac-hez: Megbízható, biztonságos és gyors (tesztelt 2023 januárjában)

 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Igen
 • OpenVPN támogatott: Igen
 • Dedikált torrent profil: Nem
 • Hozzáférhet: Netflix, Hulu, BBC iPlayer
 • A következőkhöz kapható: iOS, Windows, Android, Útválasztók, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox
 • Adatnaplózás: Szigorú bejelentkezési tilalom

A VyprVPN a 700+ szerver világszerte. Gyors, és a dedikált macOS kliens könnyen navigálható.

VyprVPN a szabadalmaztatott kaméleon protokoll rejti a titkosított forgalmat szokásos internetes forgalomként, lehetővé téve megkerülni a DPI, cenzúra és VPN blokkokat.

Az tud elérheti a népszerű streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix és engedélyezi a P2P forgalmat a biztonságos torrenting. A VyprVPN rendelkezik a zéró-naplózás a névtelenség védelmére vonatkozó politika.

Más fontos biztonsági funkciókat is kap, mint például a robusztus 256 bites titkosítás és egy automatikus kill kapcsoló. a NAT tűzfal blokkolja a nem igényelt bejövő forgalmat, megállítva a hackereket és a botneket, mielőtt hozzáférnének az eszközéhez.

Ne használja a VyprVPN-t, ha:

Bitcoin-nal vagy más kriptovalutákkal szeretne fizetni.

A VyprVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy ön magad kipróbálhassa annak szolgáltatását.

A VyprVPN alapos áttekintése magában foglalja a valós vásárlói értékeléseket is.

Próbálja ki a VyprVPN alkalmazást most!

9. UltraVPN

10 legjobb VPN Mac-hez: Megbízható, biztonságos és gyors (tesztelt 2023 januárjában)

 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Igen
 • OpenVPN támogatott: Igen
 • Dedikált torrent profil: Nem
 • Hozzáférhet: Netflix, Hulu, HBO
 • A következőkhöz kapható: iOS, Windows, Android
 • Adatnaplózás: Szigorú bejelentkezési tilalom

Az amerikai székhelyű UltraVPN erős választás a streaminghez a Mac számítógépen. Dedikált streaming profilja, az Ultraflix, feloldhatja a Netflix blokkolását és más top streaming platformok.

Az UltraVPN hálózata áll Több mint 100 nagysebességű szerver 58 országban. Jól teljesített a sebességteszteim során.

Választhat az IKEv2, UDP vagy TCP VPN protokollok közül. Egyéb funkciók közé tartozik a automatikus lekapcsoló és a nem naplózási politika.

Ne használja az UltraVPN-t, ha:

Használni akarja egy olyan országban, ahol invazív kormányzati cenzúra áll fenn. Az UltraVPN jelenleg nem működik Kínában.

Az UltraVPN a 7 napos ingyenes próbaverzió és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a részletes UltraVPN áttekintést, hogy megtudja, mit gondol a felhasználók.

Próbálja ki az UltraVPN alkalmazást most!

10. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs eszközök

 • Gyilkos kapcsoló Mac esetén: Nem
 • OpenVPN támogatott: Nem
 • Dedikált torrent profil: Nem
 • Hozzáférhet: Netflix (bár nem az amerikai katalógus), a BBC iPlayer
 • A következőkhöz kapható: iOS, Windows, Android, Chrome
 • Adatnaplózás: Igen (a VPN-szekciók időtartamához kapcsolódási naplókat, valamint marketing célokra tárolja az adatokat)

A Hotspot Shield működik 2500+ nagy teljesítményű szerver az egész világon. Tökéletes streaming, böngészés és torrent.

Kínál 256 bites titkosítás, DNS / IPv6 szivárgásvédelem, és egy automatikus kill kapcsoló. Ez lehetővé teszi a P2P kapcsolatokat, tehát névtelenül torrent.

Ne használja a Hotspot pajzsot, ha:

24 órás ügyfél-támogatással rendelkező VPN-t szeretne

Hotspot Shield kínál korlátozott ingyenes szolgáltatás a teljes funkcionalitású prémium VPN mellett. Az ingyenes szolgáltatás maximális ára napi 500 MB. Ez nem elegendő adat a torrenthez vagy az adatfolyamhoz, de elegendő a szolgáltatás teszteléséhez.

A Hotspot Shield prémium fiókja a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A Hotspot Shield áttekintésünk más ügyfelek véleményét is tartalmazza.

Próbálja ki most a Hotspot Shield alkalmazást!

A legjobb VPN-ek Mac-hez: Gyors összehasonlító táblázat

VPN Pénzvisszafizetési garancia Egyidejű kapcsolatok Kompatibilis streaming szolgáltatások P2P támogatás
NordVPN 30 nap 6 440+, beleértve Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV Dedikált szerverek
ExpressVPN 5 Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer Minden szerver
CyberGhost 45 nap 7 Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és még sok más. Dedikált szerverek
Surfshark 30 nap Korlátlan Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és még sok más. Minden szerver
IPVanish 7 nap 10 Netflix, BBC iPlayer Minden szerver
SaferVPN 30 nap 5 HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer és még sok más. Igen
PrivateVPN 30 nap 6 Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer. Igen
VyprVPN 30 nap 5 Netflix és BBC iPlayer Hulu, Amazon Prime Video és még sok más. Igen
UltraVPN 30 nap 3 Netflix, Hulu, HBO GO Igen
Hotspot pajzs 45 nap 5 Netflix (bár nem az amerikai katalógus), a BBC iPlayer Igen

A legjobb VPN szolgáltatás kiválasztása: Hogyan rangsoroltuk & Ezekhez a VPN-ekhez képest

A listámon szereplő összes VPN teljesítette a szigorú felhasználhatósági kritériumokat. Több mint 15 tényezőt teszteltem, beleértve a sebességet, a szerver helyét, a P2P támogatást, az adatfolyamot, a biztonsági és naplózási irányelveket, az árat, az ügyfélszolgálatot és a kompatibilitást..

Íme néhány a legfontosabb dolog, amit kerestem:

Erőteljes biztonság

A listán szereplő összes VPN felhasználásra kerül katonai titkosítás és tartsa a szigorú bejelentkezési politika.

Előnyben részesítettem azokat a VPN-ket, amelyek egy automatikus lekapcsoló és DNS szivárgás elleni védelem.

Olyan szolgáltatásokat kerestem, amelyek standardként OpenVPN protokollt használnak. Ez a protokoll nyílt forráskódú és rendszeresen ellenőrizve van biztonsági kérdésekben. Széles körben tekintik a legbiztonságosabb VPN protokollnak.

Gyors sebesség

A VPN kiválasztásának egyik legfontosabb szempontja a sebesség. Frusztráló és nem praktikus kezelni a hatalmas töltési időket és a pufferelést.

ez normális, ha a kapcsolat egy kicsit lelassul, ha VPN-hez kapcsolódik. Az adatainak tovább kell haladniuk ahhoz, hogy elérjék a VPN szervert, és az adatok titkosítása és visszafejtése eltart egy ideig. azonban, ennek csak alig észlelhető prémium VPN használatakor.

Összes a listán szereplő VPN-ek következetesen teljesítették a torrent és az stream sebesség követelményeit nagy felbontású tesztek során.

Nyissa fel a Streaming Services blokkolását

A streaming szolgáltatások, mint például a Netflix és a Hulu, földrajzi korlátozásokkal kezelik a megtekintett tartalmat. Például az ausztráliai Netflix katalógus az amerikai nézők számára elérhető címek mintegy felét tartalmazza.

A VPN-k elrejtik az Ön IP-címét hogy segítsen leküzdeni a geoblokkokat és stream-tartalmat más régiókból, ideértve a Netflixet, a BBC iPlayer-t és a Hulu-t.

Meggyőződtem róla a listámon szereplő összes szolgáltatás legalább két népszerű streaming szolgáltatást feloldhat a teszteim során.

GYIK

Szükségem van VPN-re a Mac védelmére?
Melyek a legjobb VPN-k az iOS számára?
Az ingyenes VPN biztonságos?
A VPN-ek jogszerűek?
Vannak-e VPN-ek más eszközök számára is?

Szükségem van VPN-re a Mac-ek védelme érdekében?

A macOS beépített biztonsági funkciói kemények. De, áthatolhatatlanná válnak, ha párosítja őket egy minőségi VPN-sel.

A VPN titkosítást használ védi személyes adatait a számítógépes tolvajoktól.

És bár az Apple Gatekeeper hatékony intézkedés a rosszindulatú programok végrehajtása ellen, VPN beépített malware blokkolóval megállítja a támadást, még mielőtt eléri az eszközét.

Az IP-cím maszkolása VPN-lel a legegyszerűbb módszer védje meg magát a DDoS támadások, a doxok és az internetes megfigyelés ellen. Ez is segít Önnek megkerülni a geoblokkokat és a cenzúrát – egy olyan terület, ahol a macOS nem megfelelő.

Ennek oka az, hogy az antivírus eladások világszerte csökkennek. Sok felhasználó úgy dönt, hogy a macOS biztonsági csomagját VPN-vel kombinálja ahelyett, hogy víruskereső programot vásárolna.

Melyek a legjobb VPN-k az iOS számára?

Minden A listámban szereplő VPN-k nagyszerű iOS-alkalmazásokat kínálnak, is.

Az ingyenes VPN biztonságos?

Röviden – nem. A vállalkozásoknak pénzt kell keresniük, és a VPN-társaságok nem különböznek egymástól. Ha nem keresnek pénzt termékeikkel, alternatív módszereket kell keresniük a profit megszerzésére.

Néhány ingyenes VPN bevételt generál a felhasználók adatainak harmadik fél számára történő értékesítése, még akkor is, ha megígérték a legmagasabb szintű biztonságot. Néhányat meg is találtak telepítsen kártevő programokat és nyomkövetőket eszközére.

Van néhány biztonságos ingyenes VPN, bár.

Ezek a a prémium VPN szolgáltatások korlátozott ingyenes verziói, mint a Hotspot Shield.Ezek az ingyenes VPN-ek erősen szükségesek korlátozza a sebességet és az adatokat, de ezek jó választás lehet, ha csak néhány napra van szüksége VPN-re.

De mivel olyan sok prémium szolgáltató kínál ingyenes próbaverziókat és pénz-visszatérítési garanciákat, nagyon kevés oka van annak kockázatának, hogy biztonságát egy ingyenes VPN biztosítja.

A VPN-ek jogszerűek?

A VPN használata a világ 95,9% -ában legális.

A fő kivételek a következők: Kína, Irak, Irán, Oroszország, Fehéroroszország, Törökország, Omán és az Egyesült Arab Emírségek. Ezekben az országokban a VPN használata vagy törvényes szürke terület, vagy teljesen illegális.

De ha ezen országok egyikében turista vagy, akkor nem kell aggódnia. Ezekben az országokban nem merültek fel problémák a VPN-ket használó nemzetközi turistákkal.

Nem számít, hol él, a felelőssége, hogy mindenkor betartsa a törvényeket és a szolgáltató szolgáltatási feltételeit.

Vannak-e VPN-ek más eszközök számára is?

Igen! A VPN szinte minden eszközhöz elérhető. A listámban szereplő három legfontosabb VPN az összes eszközt és operációs rendszert támogatja, így könnyedén megbizonyosodhat a macOS-ról, a telefonjáról, az intelligens TV-ről, a játékkonzolról és minden más eszközről, amelyet meg kell védenie..

összefoglalás

Minden VPN-et teszteltem a listán annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljen a szigorú sebesség, biztonság és használhatóság kritériumoknak.

Legfontosabb ajánlásaim a NordVPNerőteljes és funkciókban gazdag macOS alkalmazásai miatt. Kipróbálhatja a NordVPN-t kockázatmentesen a Mac számítógépen 30 napos pénzvisszafizetési garancia.