5 cele mai bune VPN-uri pentru Ungaria – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

Securitatea cibernetică este o mare preocupare în Ungaria, mulți utilizatori căzând pradă hackerilor care le fură detaliile personale: informații despre cardul de credit, numere de identificare și multe altele. De asemenea, deși guvernul nu se implică în filtrarea online sau blocarea conținutului, natura conținutului (dacă este defăimătoare) te pune în dificultate cu autoritățile.

Există, totuși, un mod bun de a face asigurați-vă activitatea online pentru ca nimeni, inclusiv guvernul ungar, să nu poată vedea ce faceți online și ce site-uri vizitați: un VPN bun.

VPN-urile vă protejează confidențialitatea, ceea ce este deosebit de important dacă intenționați să utilizați hotspoturi wi-fi neprotejate În Ungaria.

Dacă dorești accesa servicii de streaming geo-restricționate cum ar fi Hulu și Netflix SUA, în timp ce în țară, puteți utiliza un VPN pentru a ocoli geoblocurile.

Dacă sunteți un rezident al Ungariei care călătorește în străinătate și doriți transmiteți canalele preferate de televiziune maghiare cum ar fi M1 până la M4, o VPN vă poate oferi acces chiar dacă sunteți în afara granițelor.

Este important să alegeți un VPN cu toate funcțiile de care aveți nevoie, iar experții noștri au alcătuit o listă cu cele mai bune disponibile. Vom evidenția, de asemenea, caracteristicile importante pe care ar trebui să le căutați.

Cele mai bune VPN-uri pentru Ungaria

Există multe VPN-uri pe piață în aceste zile, dar nu toate sunt create egale. Ne-am obișnuit experiența pentru a selecta cele mai bune VPN-uri pentru Ungaria.

 1. NordVPN
  Având caracteristicile sale de securitate de neegalat și viteza rapidă a fulgerului, acest VPN poate ocoli cele mai avansate geoblocuri.
 2. ExpressVPN
  Unul dintre cele mai rapide VPN-uri de acolo, cu funcții excelente de criptare și securitate.
 3. CyberGhost
  Interfața sa ușor de utilizat face o alegere excelentă pentru începători, cu servere dedicate pentru streaming și torrenting.
 4. PrivateVPN
  Acest VPN vă permite să conectați până la 6 dispozitive simultan și vine cu o politică strictă fără jurnaluri.
 5. HMA
  Poate avea un nume amuzant, dar acest VPN vă ia în serios confidențialitatea și securitatea.
  NAJBOLJI Besplatno VPN-ovi za Dark Web

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Ungaria?

Știind ce caracteristici importante trebuie să căutați în VPN-ul dvs. vă va ajuta să faceți o alegere înțeleaptă. Asigurați-vă că luați în considerare următoarele caracteristici:

 1. Acoperire server – Dacă doriți să aveți acces la servicii de streaming în Ungaria, asigurați-vă că VPN-ul dvs. are servere în țările relevante (de exemplu, pentru a accesa Netflix SUA, veți avea nevoie de servere în SUA). Dacă doriți să accesați Site-uri și canale maghiare în afara țării, asigurați-vă că veți obține un VPN cu servere în Ungaria.
 2. Viteze mari – Datorită procesului de criptare, un VPN vă poate încetini conexiunea. Cu o VPN bună care oferă viteze mari, abia veți observa o diferență.
 3. Capacități de deblocare – În zilele noastre, nu toate VPN-urile pot trece peste blocurile VPN setate de Netflix, Hulu și alte servicii de streaming, de aceea este important să alegeți unul care vă poate oferi acces la conținutul dorit..
 4. Ușurință în utilizare – Mai ales dacă sunteți nou la VPN-uri, doriți unul ușor de descărcat și instalat, cu o interfață intuitivă, ușor de utilizat.
 5. Conexiuni multiple – Un VPN bun vă va permite de obicei să conectați mai multe dispozitive cu un singur cont.
 6. Politica de Confidențialitate – Dacă confidențialitatea dvs. online este importantă pentru dvs., asigurați-vă că obțineți un VPN cu o politică strictă fără jurnaluri.

Cele mai bune VPN-uri pentru Ungaria

Să aruncăm o privire mai profundă asupra cele mai bune VPN-uri pentru Ungaria.

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN poate deblochează aproape orice, oferindu-vă nelimitat acces la Netflix SUA și orice alt conținut care vă interesează. Rețeaua sa uriașă globală include 10 servere din Ungaria.

  Најбољих 7 100% БЕСПЛАТНИх ВПН-ова за Гоогле Цхроме | Ажурирано јануара 2023

Nu numai asta, dar o va face asigurați-vă conexiunea și criptați toate datele, chiar și atunci când utilizați hotspoturi publice wi-fi în Ungaria.

NordVPN acceptă toate platformele majore și puteți conectați până la 6 dispozitive cu un singur cont.

Cu Garanție de returnare de 30 de zile, nu există niciun motiv să nu încercați. Aflați de ce le place atât de mult utilizatorii.

Obțineți NordVPN acum!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN are servere în peste 90 de țări, Ungaria inclusă – deci dacă doriți să urmăriți canale TV maghiare în străinătate sau doriți să accesați Hulu și Netflix SUA din Ungaria, ExpressVPN poate ocoli cu ușurință orice geoblocuri pe care le puteți întâlni pe parcurs.

Cu al ei; cu al lui caracteristici avansate de confidențialitate și securitate și o politică strictă fără jurnaluri, ExpressVPN face din activitatea dvs. online doar propria ta afacere. Citiți de ce este un utilizator preferat.

Compania oferă un Garanție de returnare de 30 de zile cu o politică fără întrebări.

Obțineți ExpressVPN acum!

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost se poate deplasa cu ușurință prin geoblocuri, iar interfața sa ușor de utilizat face o alegere excelentă pentru începători. Acceptă toate platformele majore și puteți conectați până la 7 dispozitive cu un singur cont.

Rețeaua sa de servere include 20 de servere din Ungaria, și oferă un nivel ridicat de criptare, protecție wi-fi și o politică strictă fără jurnaluri.

Faceți clic aici pentru a afla de ce este popular în rândul utilizatorilor, dar cu un generos Garanție de returnare de 45 de zile, veți avea timp îndelungat pentru a-l testa și pentru a vedea dacă este potrivit pentru nevoile dvs..

  Как да живеем поток RTE извън Ирландия през 2023 г. [Super Easy Hack]

Ia CyberGhost acum!

4. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

PrivateVPN poate accesa Netflix SUA și alte site-uri de streaming și cu acestea viteze impresionante, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întârzierea sau la tamponare.

Ofera caracteristici avansate de securitate și o varietate de protocoale și există aplicații pentru toate dispozitivele majore. Poti conectați 6 dispozitive simultan cu un singur cont.

Are peste 100 de servere în peste 50 de țări, Ungaria inclusă.

Citiți ce cred alții despre asta sau profitați de Garanție de returnare de 30 de zile și încercați-l singur.

Obțineți PrivateVPN acum!

5. VPN HMA

dispozitiv hidemyass

HMA este un alt VPN popular care oferă 2 servere în Ungaria. De asemenea, oferă servere dedicate pentru streaming și torrenting.

HMA ia în serios confidențialitatea criptare avansată și protecție wi-fi, și puteți păstra 5 dispozitive protejate cu un singur cont. Dacă aveți probleme, Serviciu de asistență 24/7 te poate ajuta.

Citiți de ce HMA este atât de popular printre utilizatori, sau pur și simplu descărcați Proces gratuit de 7 zile și vezi pentru tine.

Obțineți HMA acum!

Concluzie

Când vizitați o țară străină, un VPN bun poate fi cel mai valoros partener – veți avea acces la întregul conținut pe care îl doriți din întreaga lume și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea și securitatea dvs..

Toate VPN-urile din lista noastră oferă teste gratuite și / sau garanții de returnare a banilor, astfel încât nu există niciun motiv să nu le încercați. Pentru a economisi și mai mulți bani, nu pierdeți pagina noastră cupon, unde puteți găsi câteva oferte incredibile!

Obțineți NordVPN acum!

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cum să obțineți o adresă IP a Ungariei de oriunde