5 cele mai bune VPN-uri pentru Kindle Fire care funcționează într-adevăr în 2020

Kindle Fire a primit reacții mixte printre persoanele care au cumpărat unul. Cei mai mulți oameni o adoră datorită ușurinței sale de utilizare, varietății uriașe de aplicații pe care le puteți descărca și capacității sale de a face aproape tot ce poate face o tabletă.

din pacate, mulți oameni au descoperit că focul lor Kindle are georestricții care limitează atât funcționalitatea, cât și numărul de aplicații pe care le pot descărca.

Din fericire, dacă sunteți afectat de această georestrucție sau doriți ca focul dvs. Kindle să fie protejat în cel mai bun mod posibil, atunci citiți mai departe pentru a afla cum puteți utilizați un VPN pentru a rezolva aceste probleme.

Între timp, iată o listă rapidă de VPN-uri care sunt complet compatibile și funcționează de minune cu Kindle Fire.

Ghid rapid: Cele mai bune VPN-uri pentru Kindle Fire

 1. NordVPN – Vitezele sale uimitoare, mii de servere și interfața ușor de utilizat fac din NordVPN alegerea noastră superioară pentru utilizarea cu Kindle Fire.
 2. ExpressVPN – ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am testat, ceea ce îl face perfect pentru descărcarea și navigarea pe Kindle Fire. Costă puțin mai mult decât concurenții, dar merită.
 3. CyberGhost – Oferă performanțe bune și securitate la prețuri accesibile (mai ales dacă plătiți abonamente lungi).
 4. Surfshark – Conexiunile simultane nelimitate ale lui Surfshark sunt perfecte pentru familiile mari sau persoanele cu mai multe dispozitive. Acest furnizor oferă, de asemenea, prețuri excelente și caracteristici solide.
 5. PrivateVPN – Un VPN ușor de utilizat, care este o alegere excelentă pentru cei care sunt noi la VPN-uri.

Bucurați-vă de Kindle Fire cu NordVPN!

De ce ai nevoie de un VPN pentru Kindle Fire

În ciuda faptului că Kindle Fire în sine este disponibil în peste 170 de țări, legile privind drepturile de autor pentru fiecare din aceste țări variază. disponibilitatea aplicațiilor, cărților și a altor conținuturi pentru Kindle Fire este limitată în unele țări.

Ați putea cumpăra Focul Kindle la preț complet, numai pentru a realiza că puteți folosi doar un număr limitat de funcții din țara dvs..

Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este acela că Amazon îți urmărește adresa IP atunci când utilizați serviciile sale pentru asigurați-vă că „pingea” dintr-o țară în care serviciile sale sunt disponibile.

Dacă nu este, veți pierde accesul la orice nu este autorizat în țara în care vă aflați. Din fericire, există o modalitate ușoară de a vă deplasa astfel de geoblocuri.

Poti ocoli geo-restricțiile la Kindle Fire folosind un VPN. În timp ce utilizați un VPN, datele dvs. vor fi criptate și le puteți tunela printr-un server securizat într-o țară în care sunt oferite toate funcțiile Kindle Fire. Acest lucru vă va oferi acces la gama completă de conținut Kindle Fire.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Pe lângă ocolirea geo-restricțiilor, un VPN premium vă oferă și multe alte avantaje:

 • Protejarea activității online – Un VPN vă ajută navigați pe internet în mod privat prin mascarea adresei dvs. IP și împiedicarea oamenilor să se arunce cu vederea la activitatea dvs. online. Cei mai mulți furnizori VPN buni oferă, de asemenea, programe de blocare a anunțurilor și a programelor malware ca parte a serviciului lor, ceea ce înseamnă că sunteți protejat de aproape orice unghi.
 • Păstrarea în siguranță la wi-fi public – Deoarece Kindle Fire este un dispozitiv portabil, probabil că îl veți transporta și folosi în zonele publice. Dacă intenționați să utilizați wi-fi, veți fi bucuros să aveți un VPN criptați toate datele dvs., împiedicând hackerii să-l poată intercepta.
 • Făcând Kindle Fire dvs. un partener de călătorie mai bun – Geo-restricțiile afectează de asemenea proprietarii Kindle Fire care călătoresc. S-ar putea să aveți acces complet la toate aplicațiile și datele Kindle din țara dvs. de origine, dar în timpul vacanței sau al călătoriilor de muncă, nu veți avea brusc. Un VPN vă ajută să rezolvați această problemă.

Cele mai bune VPN-uri pentru Kindle Fire

Există câteva metode diferite pentru instalarea VPN-urilor pe Kindle Fire, toate relativ ușor. Când ați ales o VPN care vi se potrivește, veți găsi asistență de configurare pentru Kindle pe site-ul web al furnizorului dvs. VPN ales..

Următoarele servicii VPN sunt foarte recomandate de utilizatori și sunt compatibile cu Kindle Fire.

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Acest furnizor VPN are sediul în Panama, asigurându-se că este bine în afara jurisdicției țărilor aliate 5/9/14.

NordVPN este foarte apreciat printre utilizatorii VPN datorită fiabilității și performanței sale dovedite.

NordVPN are o infrastructură de server uriașă cu Mai mult de 400 de servere care acoperă peste 60 de țări permițându-vă să ocoliți geo-restricțiile și descărcați orice aplicație de pe Kindle Fire.

NordVPN oferă funcții de securitate etanșe cu criptare AES-256 biți de grad militar, precum și sprijinind OpenVPN, L2TP / IPSec, și Protocoale de tunelare PPTP.

Alte caracteristici includ un strict no-busteni politică, a comutator ucide, incorporat Software de securitate CyberSec, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și altele.

Puteți utiliza NordVPN până la șase dispozitive în același timp.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Bucurați-vă de Kindle Fire cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este popular pentru sale servere de mare viteză, fiabilitate și servicii dedicate 24/7 pentru clienți. Acest furnizor este puțin mai scump decât alți furnizori VPN, dar calitatea sa generală îl face să merite prețul.

Cu 3.000 de servere în peste 160 de locații și Tehnologia TrustedServer, tu vei avea fără probleme în accesarea tuturor aplicațiilor de pe Kindle Fire.

ExpressVPN oferă de asemenea criptare AES-256 biți de grad militar, A no-busteni politică, a comutator ucide, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și OpenVPN asistență pe toate platformele disponibile.

Puteți utiliza ExpressVPN în toate cinci dispozitive simultan. Încercați-l pentru dvs. cu ajutorul Garanție de returnare de 30 de zile. Dacă decideți să vă abonați, de ce nu economisiți niște bani cu codul nostru promoțional!

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Bucurați-vă de Kindle Fire cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este recunoscut de fani ca fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să ajungă la un echilibru între preț și caracteristici de înaltă calitate.

Acest furnizor oferă o interfață intuitivă împreună cu 5.800+ servere 90 țări, acordându-vă acces la toate aplicațiile Kindle Fire ai nevoie.

CyberGhost are, de asemenea, caracteristici excelente de securitate, inclusiv Criptare AES de 256 biți pe OpenVPN protocol, un automat comutator ucide, A politica fără jurnale, incorporat malware și software de blocare a anunțurilor, precum și Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP.

Veți putea conectați până la 7 dispozitive simultan, și puteți încerca VPN-ul pentru dvs. cu garanția de returnare a sumelor de 45 de zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Bucurați-vă de Kindle Fire cu CyberGhost!

4. Surfshark

Dispozitive de surfinghark

Surfshark și-a dezvoltat o mare reputație ca o opțiune accesibilă, cu caracteristici bune, fără a face, care fac ceea ce oamenii au nevoie să facă. Cea mai bună (și cea mai populară) caracteristică este fără îndoială conexiuni simultane nelimitate.

Fiecare din Surfshark 800+ servere în peste 50 de țări sunt rapid, P2P-friendly, și oferta DNS privat.

Acest furnizor oferă și el Criptare AES-256-GCM, tunel divizat, A malware și blocant de anunțuri, și a comutator ucide, precum și alte setări de disfuncție pentru a vă asigura că sunteți într-adevăr sigur online.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Bucurați-vă de Kindle Fire cu Surfshark!

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

PrivateVPN este un VPN relativ nou care și-a câștigat rapid o reputație bună ca serviciu VPN de încredere.

Cu 150+ servere de sine stătătoare și super-rapide în 80 de zone diferite, PrivateVPN este perfect pentru streaming, descărcare și deblocare a conținutului geo-restricționat.

lăudăroșenia criptare AES-256 de grad militar cu suport pentru protocoale multiple, IPv6, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și o la îndemână Mod invizibil proiectat pentru a trece peste orice blocuri VPN, vei fi în siguranță ca tine accesați toate caracteristicile Kindle Fire în timp ce utilizați PrivateVPN.

PrivateVPN are un no-busteni politica si a comutator ucide, și vă permite să conectați până la 6 dispozitive simultan.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Bucurați-vă de Kindle Fire cu PrivateVPN!

rezumat

Dacă locuiți (sau vizitați) o țară în care Amazon nu și-a extins încă suportul pentru focul Kindle, și tu nu vrei să aștepți ani pentru ca acesta să termine cu toate aprobările de autorizare, apoi a VPN este o investiție grozavă. NordVPN este alegerea noastră de top pentru utilizarea cu Kindle Fire!

Utilizarea unui VPN premium va te ajută să obții cât mai mult din focul tău Kindle păstrându-vă activitate online sigură și privată.

Lectură ulterioară

Doriți ajutor pentru a decide ce VPN să alegeți? Vezi cum să alegi cel mai bun VPN – 8 sfaturi pentru începători VPN.

Dacă doriți să răsfoiți mai multe opțiuni VPN, am găsit și testat primele zece.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me