5 legjobb VPN, amelyek valóban működnek az Ubuntuval 2023-ban [+ Telepítési útmutató]

Sok, a technológiát hozzáértő ember számára a Linuxra való váltás az első lépés a számítógép teljes irányítása és a tolakodó vállalati gyakorlatnak való minimalizálás felé.. Az Ubuntu messze a legnépszerűbb operációs rendszer azok számára, akik egyszerű átmenetet keresnek.

Előfordulhat, hogy az Avid VPN felhasználóknak második pillantást kell vetniük jelenlegi szolgáltatójukra – a Windows / Mac / OS X sok szilárd kliense lemarad a Linux-társaikról, csodálatos interfészekkel, korlátozott funkciókkal és teljesítmény-csuklásokkal. a fő bűnelkövetők.

Ne aggódj!! Több száz VPN-t teszteltünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobbakat a következő Ubuntu VPN-hez. Először megmutatjuk az egyszerű lépéseket a VPN beállításához az Ubuntun.

Ezután, amikor készen állsz, megosztjuk veled a legfontosabb válogatásainkat.

Hogyan állítsunk be VPN-t az Ubuntun

 1. Javasoljuk a nagy sebességű VPN-t, Linux kompatibilitással ExpressVPN. Regisztráljon, és keresse meg a VPN alkalmazások részt.
 2. Töltse le az Ubuntu Linux telepítőalkalmazást.
 3. Futtassa az alkalmazást, és nyisson meg egy új terminál ablakot.
 4. Kövesse a VPN által biztosított Terminálbeállítási útmutatót, amelyet általában a letöltési oldalon talál.
 5. Aktiválja a VPN-t, és csatlakozzon egy szerverhez.
 6. Élvezze a gyors, biztonságos és privát internetet!

Most megérti, hogy milyen gyorsan és egyszerűen állíthat be VPN-t az Ubuntun, ellenőrizze az alábbi legjobb szolgáltatókat:

1. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

 • Lángoló gyors sebesség – ideális streaminghez vagy nagy esőzéshez
 • Több mint 1500 szerver lehetővé teszi a kapcsolatot több mint 90 helyre
 • Adatvédelem-barát – ZERO érzékeny felhasználói adatokat tárol
 • Egyéni Linux kliens – Terminál alapú és teljesen kompatibilis az Ubuntuval

ExpressVPN ajánlatok nagy egyensúly a sebesség, a szerverválasztás és az Ubuntu egyszerű telepítése között.

A lágy gyors kapcsolatok (teszteltük őket) és a nagyszámú 1500 szerver több mint 90 helyszínén teszik ezt a szolgáltatót a megbízható, általános célú VPN-hez.. A bizonyított naplózási és visszatérítési politikák további bizonyosságot nyújtanak, nulla érzékeny információ tárolva, és 30 nap alatt teljes visszatérítést kap, ha nem elégedett.

A dolgok műszaki oldalán, kapsz egy egyéni Linux klienst, amelyet a Terminálon keresztül indítasz – ez nem bámulatosan bonyolult, ami előny, mivel manuálisan állítja be. vagylagosan, választhat hagyományos OpenVPN-konfigurációt az Ubuntu Network Manager segítségével. A fejlett szolgáltatások közé tartozik a DNS szivárgás elleni védelem, az intelligens DNS és a különféle kiszolgálótípusok, kezdve a P2P-barát opcióktól a „lopakodó” szerverekig cenzúraellenes célokból.

Mindenesetre léteznek egyértelmű utasítások, amelyek a telepítési folyamaton keresztül nulla probléma megoldásával járnak. Ha nehézségekbe ütközik, mindig számíthat az ExpressVPN illetékes 24 órás ügyfélszolgálatára, hogy e-mailen, jegyekkel vagy akár élő csevegéssel is kezeset nyújtson..

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást most!

2. NordVPN

5 legjobb VPN, amelyek valóban működnek az Ubuntuval 2023-ban [+ Telepítési útmutató]

 • Hatalmas szerverválaszték – tegye fel a korlátozott szolgáltatások feloldását
 • Folyamatos fejlesztések és kiegészítések szolgáltatásfrissítések révén
 • Részletes utasítások az Ubuntu telepítéséhez
 • Nincs dedikált Linux kliens – de ennek ellenére kiváló teljesítmény!

Egy másik háztartási név a VPN-jeleneten, NordVPN a szolgáltatásgazdag ügyfeleiről ismert, amellett, hogy nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a szolgáltatás minőségének javítására.

Függetlenül attól, hogy üzleti vagy örömteli tevékenységet folytat, ez a szolgáltató több mint 3500 szerverrel és vízhatlan adatvédelemmel rendelkezik a szigorú nulla naplózási politikának köszönhetően. A legfrissebb frissítések szintén javították ezt a VPN-sebességet, és a kiszolgáló teljesítménye szempontjából nagyon közel álltak az ExpressVPN területéhez.

Választhat telepítse a NordVPN-t egy Terminal parancssorral vagy az Ubuntu Network Manager használatával, hasonló az ExpressVPN-hez. Sajnos nem fogja megtalálni azt a ragyogó felületet, amelyet megkap a Nord Windows ügyféllel, és a kill kapcsoló funkció még nem érhető el a Linux disztrókon. Emellett az NordVPN hibátlanul működik az Ubuntun, és minden alkalommal zökkenőmentes élményre számíthat.

A részletes utasítások könnyedén végigvezetik a telepítést – ha személyesebb segítségre van szüksége, a NordVPN ügyfélszolgálatához bármikor kapcsolatba lehet lépni élő csevegéssel, e-mailben vagy jegyen. Végül, de nem utolsósorban, a pénz-visszatérítési garancia akár 30 napot is igénybe vehet a VPN ingyenes kipróbálásához.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

 Próbálja ki az NordVPN alkalmazást most! 

3.CyberGhost

CyberGhost

 • 5700+ megbízható szerver 89 országban
 • Kiváló beállítási útmutatók a Linux számára
 • Egyidejű csatlakoztatás akár 7 eszközön

Azoknak a felhasználóknak, akik a Linux rendszerek VPN-funkcióinak élvonalbeli helyzetét keresik, feltétlenül alaposabban meg kell vizsgálniuk CyberGhost. Noha a Cyberghostnak nincs natív Linux kliense, mélyreható beállítási útmutatót nyújtanak az OpenVPN és a PPTPon Ubuntu, valamint a Debian, a Chakra és a Mint OS számára..

Ha ki akarja hagyni a kézi beállítást, választhat a CyberGhost Chrome és Firefox böngésző-bővítményei között. Ezek lehetővé teszik válthat a böngészők és a biztonsági protokollok között egyetlen kattintással. 

A CyberGhost súlyos ütést is tesz a biztonság szempontjából, ami sok Linux felhasználó számára nagy gondot jelent. A VPN-csomagjuk a szigorú bejelentkezési házirend, 256 bites titkosítás és az OpenVPN, PPTP vagy IPsec / L2TP protokollok lehetősége. 

Ön magad láthatja, hogy a CyberGhost miért kap ilyen nagy dicséretet az igazi felhasználók részéről, ha kockázatmentesen teszteli a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Próbálja ki a CyberGhost alkalmazást!

4.HMA VPN

HideMyAss VPN!

 • Több mint 940 szerver 190+ országban
 • Szigorú bejelentkezési szabályok
 • Gondtalan beállítás – a telepítő sokkal könnyebbé teszi az életet

Egy ügyes Linux klienssel és kiegyensúlyozott teljesítmény és megfizethetőség csomag, MBSZ egy újabb szilárd VPN az Ubuntu distro számára.

A HMA korszerűsített konfigurációt kínál a problémamentes kliens telepítőjével és a részletes útmutatókkal a támogatási oldalakon. A Windows és a Mac alkalmazásokhoz hasonlóan nem fog semmiféle felülettel kapcsolatos problémával szembesülni, mivel minden felhasználóbarát módon van megszervezve..

Ez a VPN kínál robusztus biztonság kedvező áron, lenyűgöző szerver változatossággal, nulla naplózással, DNS szivárgás elleni védelemmel, katonai titkosításokkal és még sok másnal. Noha a HMA nem olyan gyorsan, mint az Express vagy a NordVPN, a HMA magához húz néhány saját számot. A P2P támogatás szintén elérhető, így békében torzíthat.

Alsó vonal? Ha szűk költségvetéssel dolgozik, de továbbra is jó hírű VPN-szolgáltatást szeretne, amely csillagrendszerrel rendelkezik, megtalálta szolgáltatóját a HMA-ban

A HMA feloldhatja: 

 • Netflix, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • A P2P forgalom megengedett a kijelölt nagysebességű szervereknél.

A HMA ezen eszközökön működik:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, útválasztók.

Próbálja ki a HMA-t most!

5. PrivateVPN

5 legjobb VPN, amelyek valóban működnek az Ubuntuval 2023-ban [+ Telepítési útmutató]

 • Kompakt, de képes
 • Kiváló adatvédelem – saját tulajdonú infrastruktúra és szigorú nulla naplózási politika
 • Gyors sebesség és „kevesebb-több-szerver” hálózat
 • Nincs natív kliens – OpenVPN konfiguráció szükséges a Network Manager segítségével

Kisebb szerverhálózata ellenére, PrivateVPN nyerte el felhasználóit a nagy teljesítmény és garantált magánélet.

A VPN működésének az Ubuntul történő működtetése elég egyszerű, bár vissza kell térnie a Network Manager-hez az OpenVPN konfigurálásához. A natív Linux alkalmazás hiánya nem ideális, de a PrivateVPN elég biztonságosnak bizonyult, még akkor is, ha hiányoznak néhány speciális szolgáltatás (kill kapcsoló).

A fejjel felfelé ez a VPN nagy sebességgel és zéró adatvédelmi aggályokkal hat le. Ez utóbbi tovább erősödik azzal, hogy a PrivateVPN tulajdonában van minden lényeges infrastruktúrája – a szerver „kiszervezése” mindig jobb biztonságot jelent a felhasználó számára.

Szilárd titkosítással, kiváló kiszolgálókkal és tisztességes támogatással (sajnos nem elérhető a nap 24 órájában) A PrivateVPN rendkívül kedvező áron képes kezelni bármit is, amire útját képezi – a tartalom feloldásától a teljes magánéletbeli szörfözésig. Határozottan adja meg; Ha valami mást keres, akkor a 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik Önre.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Próbálja ki a PrivateVPN alkalmazást most! 

Hozza ki a legjobb adatait az Ubuntu VPN segítségével

Kihívást jelenthet a legfelső szintű VPN megtalálása a Linux alapú rendszerek számára – mindazonáltal vannak olyan szolgáltatók, akik elkötelezettek magas színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett az összes támogatott platformon. Reméljük, hogy listánk segít Önnek a megfelelő döntés meghozatalában az Ubuntu gépéhez. Sok szerencsét!

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ne felejtsd el megosztani más lelkes Ubuntu felhasználókkal egy megbízható VPN keresésekor!

Nem fut az Ubuntu? Ne felejtsd el megnézni a legfontosabb Linux VPN-ket, a szélesebb körű disztribúcióval!