5 legjobb VPN az Eurosport számára – Nézze meg bárhonnan 2023-ban

Élő közvetítéssel nemzetközi futball, Grand Slam tenisz, kerékpározás, motorsport, és még sok minden más, az Eurosport minden nemzetközi sportrajongó számára kötelező.

Az Eurosport csúcstechnológiájú online lejátszója igény szerint történő streaming és multi-camera megtekintési lehetőségeket kínál, amelyek közül néhányat kínál Önnek a legjobb mélyreható sportlehetőség a világon. Sajnos ez a lefedettség Európára korlátozódik.

Ez azt jelenti, hogy te nem érheti el a legtöbb Eurosport stream-et Európán kívül, akkor is, ha előfizető, aki külföldre utazik.

Megmutatjuk neked hogyan lehet megkerülni a geoblokkokat egy kiváló minőségű VPN segítségével. Itt van minden, amit tudnod kell, hogy az európai sport legjobb tudásait most elkezdhesse!

Rövid útmutató – Öt legjobb VPN az Eurosport számára

Az alábbiakban bemutatunk egy egyszerű, négylépcsős eljárást, amellyel VPN segítségével a világ bármely pontjáról hozzáférhet az Eurosporthoz. Először itt röviden áttekintjük a munka legfontosabb VPN-jeit – görgessen lefelé, hogy róluk további információt kapjon.

 1. ExpressVPN
  A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, az ExpressVPN kiválóan alkalmas élő sportfigyelésre. Ugyancsak nem rejlik a biztonság és a magánélet védelme terén.
 2. NordVPN
  A szakértőink által a VPN teljesítménye első helyezettjeként a NordVPN egy olyan SmartPlay funkciót kínál, amely egy kattintással egyszerűvé teszi a földrajzilag korlátozott videotartalmak streamingjét..
 3. CyberGhost
  Az érték, a megbízhatóság és a könnyű használat összességében a CyberGhost nehéz legyőzni. Még akkor is, ha soha nem használtál VPN-t, másodpercek alatt streaming lesz az Eurosport.
 4. PrivateVPN
  Ha egyszerű, megfizethető VPN-t keres, amelyben megbízhat, akkor a PrivateVPN az Ön számára lehet. Az ingyenes távoli súgó kiküszöböli a telepítés és a telepítés terheit.
 5. IPVanish
  Könnyen hozzáférhetővé teszi a világ legjobb sporthálózatait, beleértve az ESPN-t és az SPORT-ot az Eurosporton kívül, az IPVanish szilárd VPN-barát, barátságos áron.

Hogyan használhatunk VPN-t az Eurosport Online bárhonnan közvetítéséhez

Miután kiválasztotta és feliratkozott egy VPN-szolgáltatásra, az alábbiak szerint járhat el az Eurosport elérésében:

Ha már rendelkezik Eurosport előfizetéssel

 1. Töltse le a VPN alkalmazást, indítsa el és jelentkezzen be.
 2. Válasszon ki egy kiszolgálót az Ön országa Európában.
 3. Keresse meg az Eurosport Player alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.
 4. Indítsa el a streaming-t!
  Hogyan szerezhet Libéria IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Nézd meg most!

Ha nem rendelkezik Eurosport előfizetéssel

 1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.
 2. Válasszon ki egy szervert Európában. PRO TIPP: Az Eurosport előfizetési árai országonként változnak, így a szerver megfelelő elhelyezése sok pénzt takaríthat meg. A legalacsonyabb előfizetési árakat Lengyelországban, Németországban és Görögországban ajánljuk.
 3. Keresse meg az Eurosport webhelyet, és hozzon létre egy fiókot.
 4. Indítsa el az Eurosport Player alkalmazást, és kezdje meg a streaming-t!

Nézd meg most!

Miért van szüksége VPN-re az Eurosport megnézéséhez

A földrajzilag korlátozott webhelyek az Ön IP-címét használják a tartózkodási hely azonosítására. Ha az Eurosport Player észreveszi, hogy nem Európában vagy, akkor nem engedi megnézni, még akkor is, ha előfizet a szolgáltatásra.

A A VPN (virtuális magánhálózat) lehetővé teszi a geoblokkolás megkerülését egy új IP-cím hozzárendelésével a kiválasztott kiszolgáló helye alapján. A kiváló minőségű VPN-k kiszolgálói egész Európában elterjedtek, így számos választási lehetőséget kínál az Eurosport eléréséhez.

A legtöbb azonban az ingyenes szolgáltatók és még sok fizetett VPN sem képesek felszabadítani az Eurosport feloldását. Néhányat a platform teljesen blokkolt, másoknak nincs az élő sportok nézéséhez szükséges sávszélesség és sebesség.

Kiválasztása a A legjobban értékelt VPN sok fejfájást, próbálkozást és hibát takarít meg. Keressen egy bevált hírnévvel rendelkező olyan korlátozott webhelyek felszabadítását, mint a Netflix és a HBO, az Eurosport mellett.

Ajánlott A VPN-k megóvják az online adatvédelmet is oly módon, hogy titkosítja az összes, a készülékre küldött és az eszközről küldött adatot. Védelem alatt áll még akkor is, ha nyilvános wi-fi-t használ, és a legfontosabb VPN-k még a követést és a bosszantó felugró hirdetéseket is blokkolják..

Részletesen az Eurosport legjobb VPN-jei

1. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN a sportrajongók körében népszerű választás, köszönhetően az iparág vezető sebessége és 99,9% üzemidő. Ez egy geoblokk-megkerülő bajnok is, így könnyedén hozzáférhet nehezen elérhető szolgáltatásokhoz, mint például a Hulu, a Sling TV, a BBC iPlayer és az USA Netflix..

  5 legjobb VPN ingyenes próbaverzió 2023 januárjában - Próbálja ki prémium VPN-ket ingyen

Az ExpressVPN-nek vége 2000 szerver világszerte, százaktól egész Európából. Az egyszerű felhasználói felületnek köszönhetően könnyű elindulni, amely néhány kattintással kapcsolatba hozza Önt.

És ha azt gondolja, hogy ennek a sebességnek és a teljesítménynek a meggyengült biztonság árán kell lennie, gondoljon újra! Az ExpressVPN az adataival biztonságban van katonai szintű AES-256 titkosítás, DNS-szivárgás-védelem és ellenőrzött bejelentkezési házirend.

egy automatikus lekapcsoló megakadályozza, hogy adatai bármikor kiszivárogjanak a nyilvános internetbe. Az ExpressVPN nem a legolcsóbb elérhető VPN, de kipróbálhatja az a alatt 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézze meg az ExpressVPN alkalmazást MOST!

2. NordVPN

NordVPN eszközök

Ha egyetlen szolgáltatást szeretne, amely mindent megtesz, amelyre VPN-re van szüksége, akkor a NordVPN ideális az Ön számára. Val vel nagy sebesség, rendkívül megbízható csatlakozások, a rendelkezésre álló legjobb biztonság, és kiemelkedő ügyfélszolgálat, a NordVPN gyengeség nélkül szolgáltató.

A NordVPN hatalmas globális hálózata magában foglalja 2.406 szerver Európában, szinte minden országban legalább egyvel. Ezeknek a szervereknek a száma streamingre van optimalizálva, garantálva az Ön számára sima megtekintés az Eurosport Player oldalon.

A szigorú bejelentkezési tilalom, valamint a 2048 bites és az AES-256 titkosítás kombinációja névtelenné teszi, miközben egyedülálló CyberSec szolgáltatás működik blokkolja a hirdetéseket, a nyomkövetőket és a rosszindulatú webhelyeket.

Nagyon megtakarítva a hosszú távú előfizetéseket, nem csoda, hogy a NordVPN világszerte felhasználói kedvenc. Nézze meg, mit tehet az Ön számára a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézze meg a NordVPN-t MOST!

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost rendelkezik több száz európai szerver közül lehet választani, és világszerte 90 országban több mint 5700. Az előre konfigurált profilok megkönnyítik az Eurosport figyelésének megkezdését, és a haladó felhasználók számára rengeteg testreszabható funkció is megtalálható.

A folyamatosan új kiszolgálók hozzáadásával a CyberGhost marad egy lépéssel a VPN-blokkoló webhelyek előtt, mint például a Hulu és a Netflix. A hálózat számos szerverét streamingre optimalizálták, tehát élősportokat nézve nem lesz gondod a késéssel..

A CyberGhost katonai minőségű AES-256 titkosítással, megszakító kapcsolóval és DNS szivárgásvédelemmel, valamint erős, felhasználóközpontú adatvédelmi politikákkal rendelkezik. Nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia rengeteg időt ad arra, hogy eldöntse, ez a megfelelő VPN az Ön számára.

  Schimbă regiunea PlayStation PSN - Cum să schimbi PS4 sau PS3

Nézze meg a CyberGhost szolgáltatást MOST!

4. PrivateVPN

privatevpn eszközök

A PrivateVPN egy másik nagyszerű választás a sporthoz, különösen, ha szűk költségvetéssel rendelkezik. Általában a hálózati lelassulások miatt aggódunk, amikor egy VPN csak mintegy 100 szervert kínál világszerte, de a PrivateVPN bebizonyítja, hogy tévedtünk a nagy sebességgel és a sima streaming.

Val vel szerverek 30 európai országban, A PrivateVPN egyszerű hozzáférést biztosít az Eurosporthoz. Egy előfizetés legfeljebb 6 egyidejű csatlakozás, valamint az AES-256 és a 128 bites CBC titkosítás kombinációja biztosítja az adatok biztonságát.

A 30 napos pénzvisszafizetési garancia lehetőséget ad a szolgáltatás kipróbálására, és a hosszú távú előfizetések olcsóbban jelennek meg.

Nézze meg most a PrivateVPN-vel!

5. IPVanish

ipVanish eszközök

Az IPVanish véget ért 1100 szerver világszerte, 396 választható szerte Európában. A sebessége több, mint elegendő a HD streaminghez, és a felhasználók imádják az egyszerű, színes alkalmazásokat.

Az IPVanish sziklaszilárd anyagot használ AES-256 titkosítás, míg a beépített kill kapcsoló biztonságban tartja adatait, ha a VPN-kapcsolat bármikor leesik. A múltbéli események azonban azt mutatták, hogy az IPVanish mentett néhány felhasználói adatot, így lehet, hogy nem ideális, ha a magánélet a legfontosabb.

További sport webhelyek, mint például ESPN, BEIN SPORTS és BT Sport szintén elérhetők az IPVanish segítségével, sok más népszerű TV-hálózattal és streaming szolgáltatással együtt.

Ez a megfizethető VPN nagyszerű a családok számára is 10 egyidejű csatlakozás megengedett egyetlen előfizetésben. Az IPVanish azonban pénzvisszafizetési garancia csak utoljára 7 nap, így gyorsan el kell döntenie, hogy hosszú távon meg akar-e tartani magát.

Nézze meg az IPVanish funkciót MOST!

Összegzés és további olvasat

Nem számít hol vagy, ha nem rendelkezik teljes hozzáféréssel az Eurosport-hoz, a sport-streaming tapasztalatai hiányosak! A megfelelő VPN mellett néhány kattintással a hozzáférés a tiéd lesz.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a VPN-k miként helyezhetik el a világ legjobb sportinformációit, keresse meg a következő cikkeket:

Könnyű hozzáférés az NBC Sports világszerte

NFL-játékokat nézhet bárhol, bármikor

Mi jön létre az UFC fellépés során, és hogyan nézheti meg bárhonnan