5 legjobb VPN Nigériában – A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2023-ban

Az online szabadság Nigériában csökken. Míg a webhelyek és platformok, mint például a YouTube, a Twitter, a WhatsApp és a Facebook továbbra is szabadon elérhetőek, egyre több blokk lép fel más weboldalakon, köztük a népszerű független hírportálon, a Naij.com.

Ha Nigériában él vagy látogat, a VPN lehetővé teszi a blokkolt tartalmak elérését, míg ezenkívül megakadályozza a nigériai kormányt, hogy ellenőrizze azt, amit online tesz.

A ti az adatok titkosítva lesznek amely megakadályozza annak elfogását vagy feltörését, még nem biztonságos nyilvános wi-fi hálózatokon is.

Ha Nigériában van és szeretetre vágyik, megtalálja nehéz csatlakozni néhány nagyobb globális randevú-webhelyhez. Például lehetetlen csatlakozni a Plenty of Fish-hoz egy nigériai IP-címmel. A Nigériából érkező randevú csalások eredményeként a Gazdag hal eltiltotta az ország felhasználóit.

Val,-vel VPN segítségével megkerülheti ezeket a korlátozásokat az IP-cím elrejtésével. A VPN hasznosnak bizonyul a földrajzilag korlátozott tartalmak – például a Netflix USA és a Hulu – feloldásakor is. Nigériai IP-címmel a Netflix tartalmának kevesebb mint 20% -át érheti el. A A prémium VPN teljes hozzáférést biztosít a kedvenc streaming szolgáltatásaihoz.

Olvassa tovább, hogy megtudja melyiket A VPN-k a legjobb nigériai lakosok és turisták számára.

Nigéria legjobb VPN-jeinek összefoglalása

A következő VPN-ajánlások a következők, amelyeket Nigériában lehet használni:

 1. ExpressVPN – Ha villámgyors sebességet és csillagbiztonságot kíván, az ExpressVPN az Ön VPN-je. Nigériában élő streaming vagy böngészés közben teljesen védett leszel, akár nyilvános wi-fi-on is.
 2. NordVPN – A NordVPN által nyújtott fejlett biztonsági szolgáltatások megvédik a magánéletét minden kormányzati megfigyeléstől.
 3. CyberGhost – Megfizethető VPN, amely sebességet és biztonságot kínál, valamint lehetőséget nyújt a geoblokkok megbízható megkerülésére.
 4. HMA – hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, köztük Nigériában egy megbízható kapcsolatok és sebesség biztosítása érdekében.
 5. Surfshark – Nagyszerű körkörös VPN, gyors sebességgel és erős biztonsággal, alkalmazások az összes főbb platformon és korlátlan egyidejű kapcsolatokkal.

Mit kell keresnie egy nigériai VPN-ben

A megfizethető mobil internet-tervek bevezetésének köszönhetően drámai módon megnőtt az online népszám Nigériában, ez az internethasználók egyik legnagyobb népessége a Szaharától délre eső Afrikában..

Ennek eredményeként a A nigériai kormány arra törekedett, hogy ellenőrizze, hogy a lakói megoszthatják és megnézhetik az internetet.

Már 2014-ben a WikiLeaks kiderítette, hogy ellentmondásos megfigyelés és szűrőszoftver A FinFisher-t a nigériai kormány használta. Ezután 2023 végén a nigériai internetszolgáltatók eleget tettek a nigériai Kommunikációs Bizottság (NCC) blokkolja a 21 webhelyet, elsősorban a nigériai régió Biafra függetlenségét támogató webhelyek.

  Azerbajdzsáni IP-cím megszerzése bárhol 2023-ban [+ VIDEO]

Az online szólásszabadság Nigériában is veszélyben van. Az A számítógépes bűnözésről szóló törvény, amelyet 2015-ben fogadtak el törvényesen, a közelmúltban megszokták letartóztatási bloggerek online kommentárokhoz ez kritikus volt a kormány számára.

Az NCC irányelveinek megfelelően, A nigériai internetszolgáltatók kötelesek megőrizni a felhasználói adatokat és „felhasználói üzenetek vagy útválasztási adatok tartalma” legalább 12 hónapig. Az internetszolgáltatóknak együtt kell működniük a hatóságokkal a felhasználói adatok átadásakor is a számítógépes bűnözés vagy más illegális tevékenység nyomozása során.

Nigéria súlyos kihívásokkal is szembesül a számítógépes csalások terén. 2023-ben a nigériai online csalások miatti éves veszteségeket 649 millió dollárra becsülik.

Ezen és más aggasztó tendenciák eredményeként a Freedom House 2023. évi „Freedom on the Net” jelentése Nigériát „részben ingyenes.Mint ilyen, alapvető fontosságú a VPN használata Nigériában tartózkodása alatt védje magánéletét és biztonságát, valamint kerülje el a kormányzati cenzúrát és megfigyelést.

Nigériában nem sok VPN-szolgáltató rendelkezik szerverrel, a megbízható vezetékes internet hiánya miatt. Ezenkívül nagyon kevés a közeli VPN-szerver helye.

Szerencsére a tenger alatti száloptikai kábelek számának növekedésével, továbbra is élvezheti a nagyszerű teljesítményt egy gyors kiszolgálókkal ellátott VPN-ből Európában.

A Nigéria VPN-ében keresendő további dolgok:

 • Szigorú nulla naplózási politika hogy megakadályozzák adatainak a nigériai kormánynak történő átadását, ha azt kérik.
 • Erős titkosítás magánéletének védelme és adatainak megakadályozása, megfigyelése és ellopása ellen.
 • Képesség a geoblokkok és más VPN blokkok leküzdésére hogy segítsen elérni kedvenc streaming szolgáltatásait és webhelyeit Nigériában.
 • Stabil hálózat a megbízható kapcsolat biztosítása érdekében, és a kill kapcsoló funkció, amely leállítja az adatátvitelt, ha a kapcsolat megszakad.
 • Mobil alkalmazások adatainak védelme nem biztonságos wi-fi hálózatokon.

Nigéria legjobb VPN-i

ExpressVPN

ExpressVPNAz ExpressVPN rendelkezik a tesztelt VPN-k leggyorsabb szervereivel.

Ha mohó streamer vagy, ez a VPN az Ön számára. a villámgyors kiszolgálók megakadályozza a pufferelést, és megbízhatóan feloldhatja az összes főbb streaming szolgáltatás blokkolását.

Val vel 3000+ szerver 94 országban, beleértve Egyiptom és Kenya, Az ExpressVPN nagyszerű választás Nigéria számára.

Az ExpressVPN rendelkezik katonai titkosítás hogy megvédje magánéletét és adatait a lehallgatás vagy a kormányzati megfigyelés ellen.

A Brit Virgin-szigeteken található, az 5/9/14 Eyes Alliance országai kíváncsi szemétől távol, az ExpressVPN szigorúan nincs naplózás.

Lehet, hogy drágább, mint más VPN-ek, de a sebesség, a kiváló ügyfélszolgálat és a minőségi alkalmazások miatt a felhasználók szerint megéri az árát.

  Как да гледате Sling TV извън САЩ (& Pay with PayPal!)

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen ma ExpressVPN-t ma!

NordVPN

NordVPN

A NordVPN hatalmas hálózattal rendelkezik 5400+ szerver több mint 60 országban, beleértve Egyiptomot és Dél-Afrikát.

Panamában regisztrált, ez a VPN távol a 2014. szeptember 9-i szemmegfigyeléstől, ami azt jelenti, hogy szigorúan nincs naplózás irányelve, és biztonságban tartja Önt és adatait.

Ban ben A nagy sebesség mellett a NordVPN nagy biztonsággal rendelkezik AES-256 titkosítással és az IKEv2 / IPSec protokollok és az OpenVPN támogatásával.

A nigériai streaming nem jelent problémát, mivel ez a VPN megbízhatóan megkerüli a geoblokkokat többek között a Netflix, a HBO GO, a Hulu, az Amazon Prime videó.

Tudjon meg többet a NordVPN nagyszerű tulajdonságairól a felhasználói vélemények elolvasásával.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg ma a NordVPN-t!

CyberGhost

CyberGhost

Könnyen használható VPN-t keres? A CyberGhost tökéletes lehet az Ön számára, saját magával intuitív felület és kiváló ügyfélszolgálat.

Noha nem olyan gyorsan, mint a NordVPN vagy az ExpressVPN, a CyberGhost rendelkezik 6000+ szerver több mint 90 országban és automatikusan csatlakozik a leggyorsabbhoz sima streaming és torrent.

A gyors sebesség nem a biztonság rovására történik. A CyberGhost kínál Önnek szilárd titkosítás, nulla naplózási politika, szivárgásmentes alkalmazások, megszakító kapcsoló funkció, és még sok más hatékony szolgáltatás, amely megvédi a magánéletét és adatait.

A felhasználók egyetértenek abban, hogy a CyberGhost egy nagyszerű VPN.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.
  Kako popraviti overwatch zaostanke in izgube paketov 2023 Posodobitev

Szerezd meg ma a CyberGhost alkalmazást!

HMA VPN

HideMyAss VPN!

Ha helyi nigériai tartalomhoz kell hozzáférnie, akkor a HMA a VPN az ön számára szerverrel rendelkezik Nigériában. Valójában, MBSZ! 190 országban van szerverrel, szinte 100% -ban jelen van a világban. Sajnos a HMA-nak problémái vannak a Netflix feloldásával, de az iPlayer és a Hulu csak tökéletesen fog működni.

A csatlakozási naplókat 30 napig őrzik és HMA! az Egyesült Királyságban működik, tehát be kell tartania az európai legrosszabb adatmegőrzési törvényeket. Ebből adódóan, ez a VPN nem az Ön számára, ha tökéletes adatvédelmet szeretne.

A pozitív oldalon HMA! könnyen használható és rendelkezik nagyszerű asztali és mobil alkalmazások számos platformon.

Ne vegye figyelembe a véleményünket, nézd meg, mit gondolnak a valódi felhasználók.

A HMA feloldhatja:

 • BBC iPlayer, Hulu

Támogatja a torrentingot:

 • Nem

A HMA ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Linux, Android, iOS, útválasztók

Szerezz ma HMA-t!

Surfshark

Surfshark Peru számára

A Surfshark nagyszerű költségvetésű VPN, kivételes ár-érték arányt és korlátlan egyidejű kapcsolatot biztosít. Az összes biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek az adatok biztonságának megőrzéséhez szükségesek, ideértve az erős titkosítást, a megszakító kapcsolót, a szivárgás elleni védelmet és a beépített rosszindulatú programokat, hirdetéseket és tracker-blokkolókat..

Az alkalmazások minden nagyobb platformon elérhetők és a mobil eszközök számára a magánélet védelme érdekében nyilvános wi-fi használatakor.

A Surfsharket a felhasználók szeretik gyorsasága és megbízhatósága miatt.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Szerezz ma Surfsharket!

Összegzés és további olvasat

Függetlenül attól, hogy Nigériában látogat, vagy állandó lakóhellyel rendelkezik, Ön minden alkalommal, amikor online csatlakozik, VPN-t kell használnia. A Nigéria számára kiválasztott legjobb VPN-k mindegyike megvédi Önt a kormányzati megfigyelés és a számítógépes bűnözés ellen, és lehetővé teszi a geoblokkolt tartalom elérését..

A magánélet védelme kiemelkedően fontos? Tudjon meg többet a piac legmegfelelőbb napló nélküli VPN-ről.

Szeretné elrejteni IP-címét? Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, hogyan.

A szilárd VPN lehetővé teszi a nyilvános wi-fi hálózatok használatát, biztonságban annak tudatában, hogy személyazonossága és adatai titkosítva vannak. Ha továbbra is nehézségei vannak a VPN kiválasztásával Nigériában, javasoljuk az ExpressVPN használatát.

  Próbálja ki az ExpressVPN kockázatmentességét