5 najboljih VPN besplatnih suđenja u siječnju 2020. – isprobajte Premium VPN-ove besplatno

U mojoj potrazi za najboljim VPN-om, Kupio sam i testirao desetine visoko ocijenjenih usluga. Otkrio sam da čak i najviše preporučeni VPN-ovi imaju problema, tako da je jedini način da pronađete onaj koji stvarno zadovoljava vaše potrebe da ga testirate na sebi..

Uostalom, nema ništa gore nego kupiti VPN samo da shvatite da dobivate strašne brzine veze, ne mogu strujati ili bujice, i mrzim sučelje.

Istraživanje, recenzije i preporuke su izvrsni. To nije isto što i stvarno vidjeti VPN u akciji na svom uređaju. Zato uvijek tražim VPN-ove sa besplatnim ispitivanjima. Dopustili su ti isprobajte uslugu bez rizika prije nego što se obavežete.

Nema svih VPN-ova besplatna ispitivanja. Čak i kada to učine, postoje priložene žice. Na primjer, ponekad morate unijeti podatke o kreditnoj kartici. Pokazat ćemo vam na koji skriveni ulov treba paziti.

Pročitajte kako biste saznali koji najbolje ocijenjeni VPN-ovi nude najbolja besplatna suđenja. Objasnit ćemo i kako u nekim slučajevima garancija povrata novca bez pitanja može biti jednako dobra kao i besplatna probna verzija - čak i pokazati vam stvarno besplatan VPN koji možete koristiti umjesto toga.

Kratko vrijeme? Evo kratkog vodiča s najboljim besplatnim ispitivanjima VPN-a:

 1. ExpressVPN - najbrži VPN koji smo testirali
 2. Surfshark - odlična svestrana usluga s neograničenim vezama
 3. CyberGhost - početnicima prilagođen, ali također prepun značajki
 4. ZenMate VPN - velika opća sigurnost i jamstvo za strujanje
 5. SaferVPN - siguran i jednostavan za upotrebu
 • Tražite besplatni VPN?

Najbolja besplatna suđenja putem VPN-a - ažurirano siječanj 2020 

1. ExpressVPN

5 najboljih VPN besplatnih suđenja u siječnju 2020. - isprobajte Premium VPN-ove besplatno

ExpressVPN ne nudi standardno besplatno probno razdoblje. Umjesto toga, nudi vam 30-dnevno jamstvo povrata novca - sjajna alternativa.

Evo što to znači za vas, korisnika. Možeš testirajte sve poslužitelje i značajke bez ikakvih ograničenja, I je potpuno bez rizika.

ExpressVPN je popularan jer s lakoćom pokriva sva važna područja. Zahvaljujući 3000+ ultra brzi poslužitelji na 160 lokacija, ovaj VPN jedan je od najboljih tipova za zaobilazeći geobloke, i dosljedno zauzima prvo mjesto u našim redovitim testovima brzine. Bez napora je djelovao u najmanje šest regija Netflixa tijekom naših testova.

Uz korisne značajke poput split tunneling, čak možete postaviti ExpressVPN tako da možete gledati svoje omiljene emisije u zemlji i inozemstvu. Ova je značajka također sjajna ako trebate pristupiti svojim mobilnim bankovnim računima.

ExpressVPN je pogodno za HD streaming i bujicu, ali tu je više toga usluge Neprobojna 256-bitna enkripcija i domaći Podrška za OpenVPN protokol učinite to najboljim izborom za sigurnost. DNS zaštita od curenja i vezu ubojiti prekidač su uključeni.

Zajamčena je i vaša privatnost, ljubaznošću strogog (i provjerenog) nulta evidentiranje. Sve to, plus izvrsno 24/7 služba za korisnike, zaradi ExpressVPN obilje pozitivnih kritika.

ExpressVPN ima sjajne i intuitivne aplikacije za svaki glavni operativni sustav, preglednik i uređaj. Možeš spojite do pet uređaja istovremeno. Uz puno odličnih ponuda, čak i ovaj VPN možete dobiti uz ugodan popust!

Provjerite možete li uštedite nešto novca na svom ExpressVPN planu pomoću naših ekskluzivnih kodova kupona.

 • Trajanje suđenja: nitko; umjesto toga nudi garanciju povrata novca bez pitanja
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana
 • Razlike između probnog i pretplate: nijedan
 • Kompatibilni uređaji: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox; određeni usmjerivači.
 • Deblokira strujanje na: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer
 • Podržava bujicu: Da
 • Potrebni detalji plaćanja: Da

Započnite suđenje ExpressVPN-a odmah

2. Surfshark VPN

Surfshark

Surfshark ima besplatno 7-dnevno probno razdoblje za Android i iOS uređaje. Postaje još bolji!

Sve dok ste otkupili suđenje putem Google Play-a ili Apple App Store-a koristite svoj novi račun na bilo kojoj platformi tijekom probnog razdoblja. To znači da možete isprobati Surfshark na PC-u, Mac-u ili čak preglednicima, potpuno besplatan tjedan dana.

Ako vam treba više vremena, uvijek ima toga 30-dnevna garancija povrata novca za dulja ispitivanja.

Ali zašto odabrati Surfshark? Relativno nova usluga već stvara jaku reputaciju. Dobivate 1041+ pouzdani, brzi poslužitelji širom svijeta - idealno za sve, od povremenog pregledavanja do zaobilazeći geoblokove na Netflixu (testirano u sedam regija širom svijeta) i drugim popularnim strujama.

Još jedan naglasak je neograničen broj veza - Surfshark se može istovremeno koristiti na većem broju uređaja. Izvrsno ako vam treba VPN za svu obitelj i prijatelje.

Sigurnost je također u toku. Pored toga robusna 256-bitna enkripcija i širok raspon protokola (uključujući OpenVPN, IKEv2, i Shadowsocks), Surfshark nudi nekoliko sjajnih značajki. Među njima su i obavezni ubojiti prekidač i privatni DNS postavke.

Popis se nastavlja s Načini maskirnog i bez obruba, koji donose dodatnu zamračenost. Dobijete i CleanWeb, Surfshark-ove ugrađeni blokator oglasa i zlonamjernog softvera.

Sveukupno, ne čudi zašto je Surfshark brzo postao omiljen publici. Ako tražite brz, fleksibilan i pouzdan VPN, razmislite o ovom.

 • Trajanje suđenja: 7 dana
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana
 • Razlike između probnog i pretplate: nijedan
 • Kompatibilni uređaji: Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox
 • Deblokira strujanje na: Netflix, Hulu, CBS, ESPN i drugi
 • Podržava bujicu: Da
 • Potrebni detalji plaćanja: Da

Započnite svoju besplatnu probnu verziju Surfshark VPN-a odmah

3. CyberGhost

5 najboljih VPN besplatnih suđenja u siječnju 2020. - isprobajte Premium VPN-ove besplatno

CyberGhost je velikodušan kada je u pitanju testiranje bez rizika. svoj 24 sata besplatno probno razdoblje ne zahtijeva nikakve podatke o kreditnoj kartici i daje vam pristup cijelom paketu - koji uključuje ogromno 5, 700+ poslužitelja u 89 zemalja.

Tu je i razdoblje povrata od 45 dana ako ste odabrali šestomjesečni plan ili više. Umjesto toga, mjesečno korisnici dobivaju 14-dnevnu garanciju povrata novca.

Tijekom ovog razdoblja možete isprobati obilje stvari. Kao i gledanje Netflix US - CyberGhost pouzdano radi za ovaj katalog, kao i za one u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Francuskoj. namjenski profil struje čini ga lako, čak i za početnike.

Ako ste novi u VPN-ovima, svidjet će vam se i oni intuitivno sučelje s detaljnim objašnjenjima za svaku značajku i postavku - a ima ih puno. Iz DNS zaštita od curenja i the ubojiti prekidač do anti-praćenje i anti-zlonamjernih, CyberGhost nudi izuzetno visoke razine sigurnosti.

Napredni korisnici mogu koristiti karticu Pametna pravila za prilagodite njihovu CyberGhost aplikaciju s preciznošću. Sedam istodobnih veza i prijateljski 24/7 korisnička podrška zaokružuju ovu sjajnu VPN uslugu.

CyberGhost nudi obilje vrijednosti za svaku vrstu korisnika - samo je jedan razlog zašto se tako preporučuje u recenzijama. Zašto to ne biste provjerili sami?

 • Trajanje suđenja: 24 sata
 • Povrat novca zagarantovan: 45 dana
 • Razlike između probnog i pretplate: Ne
 • Kompatibilni uređaji: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome
 • Deblokira strujanje na: namjenski profil strujanja sa poslužiteljima optimiziranim za: Netflix US, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i drugi
 • Podržava bujicu: da, namjenski profil
 • Potrebni detalji plaćanja: Ne

Započnite svoju besplatnu probu CyberGhost sada

4. ZenMate VPN

5 najboljih VPN besplatnih suđenja u siječnju 2020. - isprobajte Premium VPN-ove besplatno

ZenMate VPN dolazi sa besplatno 7-dnevno probno razdoblje, kao i a 30-dnevna garancija povrata novca. Ako ste prošli 7 dana besplatne upotrebe, imat ćete dovoljno vremena za testiranje.

Probno i jamstvo povrata novca odnosi se na sve planove ZenMate - i da, postoje fleksibilne mogućnosti pretplate.

ZenMate djeluje poslužitelji velike brzine na 30+ globalnih lokacija, i nudi bitne značajke poput spajanje jednim klikom i an automatski prekidač. Istovremeno možete zaštititi do 5 uređaja.

Tu je i ograničena besplatna verzija svoje premium usluge s pristupom na četiri mjesta poslužitelja brzinom od 2 Mbps. Iako to nije dovoljno za strujanje ili bujicu, odlična je opcija ako vam treba samo VPN za pregledavanje ili slanje e-poruka.

ZenMate je kod naših čitatelja vrlo popularan - ako još niste sigurni, možete saznati više čitanjem stvarnih korisničkih recenzija.

 • Trajanje suđenja: 7 dana
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana
 • Razlike između probnog i pretplate: nijedan
 • Kompatibilni uređaji: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome, Firefox, Opera
 • Deblokira strujanje na: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i još mnogo toga.
 • Podržava bujicu: Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.
 • Potrebni detalji plaćanja: Ne

Započnite svoju besplatnu probnu verziju ZenMate VPN odmah

5. SigurnijiVPN

5 najboljih VPN besplatnih suđenja u siječnju 2020. - isprobajte Premium VPN-ove besplatno

SaferVPN nudi a 24-satno besplatno probno razdoblje, što je sjajna vijest. Još bolje, ne morate davati nikakve podatke o plaćanju da ga otkupi.

A ako želite više od jednog dana besplatne upotrebe, evo vam 30-dnevna garancija povrata novca preko puta.

Evo što možete očekivati ​​od ove usluge. SaferVPN ne blista jedinstvenim značajkama ili nevjerojatnim performansama, ali to dobiva osnove ispravno.

S 700+ poslužitelja u preko 30 zemalja, jak 256-bitna enkripcija, nula evidentiranja, i razni protokoli, dobivate obilje vrijednosti s ovim VPN-om. Tu je i prekidač za ubijanje i automatska Wi-Fi zaštita, pa se vaši podaci čuvaju u svakom trenutku.

SaferVPN ne ističe se putem strujanja Netflixa ili bujice, ali svejedno zaobilazi niz geoblokiranih web mjesta i omogućuje P2P promet na poslužiteljima u Nizozemskoj, Kanadi i Španjolskoj.

SaferVPN je također dostupan na svim glavnim platformama i podrškama do sedam istodobnih veza. Mnogi se korisnici hvale ovom VPN-om u svojim recenzijama - zahvaljujući besplatnoj probnoj verziji i garanciji povrata novca, iz prve ruke možete vidjeti da li je ona za vas.

 • Trajanje suđenja: 24 sata
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana
 • Razlike između probnog i pretplate: nijedan
 • Kompatibilni uređaji: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox i usmjerivači
 • Deblokira strujanje na: HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer i drugi
 • Podržava bujicu: Da
 • Potrebni detalji plaćanja: Ne

Započnite svoju besplatnu probnu inačicu SaferVPN odmah

Tražite besplatni VPN?

Besplatno probno zvuči sjajno, ali zašto ne nabavite zadivljujući VPN koji je zauvijek besplatan? Odgovor je jednostavan - ne postoji cjelovita VPN usluga koja također ništa ne košta.

Zapravo, često je izravno opasno koristiti "besplatan" VPN. Održavanje takve usluge nije jeftino, a dobavljač VPN-a mora nekako zaraditi novac - samo samo kako bi sve nastavio s radom.

Pa kad ne plaćate svoj VPN novcem, možete budite sigurni da plaćate nečim drugim.

Obično je to vaša privatnost - prvo što pokušavate zaštititi VPN-om.

Mnogi nepošteni VPN-ovi tamo tvrde da su besplatni skupljajte svoje osjetljive podatke i prodajte ih do najpovoljnijeg ponuditelja.

Ali to ne rade svi. Postoje neki premium davatelji koji nude uistinu besplatnu i sigurnu VPN uslugu, iako s nekim ograničenjima. Hotspot Shieldis naša je glavna preporuka.

Štit za žarište

Nije potrebna kreditna kartica, velike brzine, podaci ograničeno na 500 MB / dan

5 najboljih VPN besplatnih suđenja u siječnju 2020. - isprobajte Premium VPN-ove besplatno

Ono što Hotspot Shield razlikuje od mnogih drugih besplatnih VPN-a, jest to besplatnu verziju omogućuje plaćena.

To omogućuje Hotspot Shieldu održavanju besplatne VPN usluge bez činjenja sjenovitih trikova ili vas izlaže riziku privatnosti.

Besplatnu ponudu Hotspot Shielda korisnici zasigurno cijene zahvaljujući velikom proračunu, ali imajte na umu vrlo je ograničen u odnosu na većinu plaćenih VPN-a.

S dnevno ograničenje propusnosti od 500 MB, nećete strujati Netflix ili torrent više od nekoliko minuta. Vi ste također ograničen na jedan poslužitelj U Sjedinjenim Američkim Državama.

Ipak, to je dovoljno za lagano pregledavanje i pristojnu zaštitu u pokretu. Ali nemojte sa sobom imati više uređaja i budite spremni na obilje neugodnih oglasa.

Donja linija? Hotspot Shield je odličan odabir ako vam je za kratko vrijeme potreban besplatni VPN, ali to je ujedno i savršeni primjer nedostataka s kojima ćete se morati suočiti.

S toliko izvrsno plaćenih VPN-a koji nude besplatne probe i garancije povrata novca, jednostavno nema potrebe za rješavanjem frustrirajuće alternative i ugrožavanjem sigurnosti.

Nabavite Hotspot Shield BESPLATNO

Sažetak 

Uvijek je pametno iskoristite besplatnu probnu verziju VPN-a prije nego što se posveti dugotrajnom planu. Jamstva povrata novca su također sjajna sigurnosna mreža, posebno ako testirate premium VPN uslugu na duže vremensko razdoblje.

Testirali smo sve VPN-ove na ovom popisu kako bi bili sigurni da nude prave besplatne probe bez priloženih žica. Također smo pregledali i testirali njihove politike povrata kako bismo otkrili poštuju li njihova jamstva za povrat novca.

Još niste sigurni koga treba isprobati? Preporučujemo ExpressVPN - the 30 dana povrata novca omogućava vam potpuni pristup jednom od najboljih VPN-ova na tržištu.

Daljnje čitanje

 • Dobijte najnovije i najbolje VPN ponude i kupone, ažurirane siječnja 2020. godine.
 • Trebate pristupačni VPN koji vas neće iznevjeriti? Provjerite najbolje jeftine VPN-ove na tržištu!
 • Tražite vrhunske premium VPN-ove? Evo naših najboljih usluga iz siječnja 2020. godine.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me