Ce este IGTV? Întâlniți alternativa YouTube pe Instagram

Lansat vara 2023, IGTV este rivalul Instagram pe YouTube. Aplicația autonomă pentru videoclip este disponibilă în toată lumea și permite oricui să creeze conținut până la o oră în lungime.

din pacate, nu toată lumea se poate bucura de IGTV în mod liber. De fapt, în mai multe țări, rezidenții nu au acces deloc la Instagram, datorită internetului puternic cenzurat și restricțiilor stricte de social media.

Dacă locuiești într-o țară care se bucură de un internet fără restricții, poți risca să fii infectat de malware sau să îți piratezi conturile atunci când folosești site-uri de social media, precum Instagram și IGTV.

Un VPN le va permite celor din țările cu cenzură mare pe internet să acceseze IGTV conectându-le la un server dintr-o țară care nu blochează serviciul. În plus, caracteristicile de securitate de top ale unui VPN premium vă protejează datele și confidențialitatea online, permițându-vă folosiți IGTV în anonimat complet.

ExpressVPN este cea mai bună alegere a VPN pentru accesarea IGTV, deoarece are servere în peste 160 de locații globale, viteze de neegalat și funcții de securitate de top..

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre IGTV, de ce aveți nevoie de un VPN pentru a accesa serviciul și recomandările noastre de top pentru VPN.

Ce este IGTV?

În timp ce IGTV este o aplicație de partajare video de sine stătătoare, funcționalitatea de bază este disponibilă și pe site-ul și aplicația Instagram. Lansată inițial, care permite doar videoclipuri verticale, o actualizare în mai 2023 a văzut aplicația care acceptă atât videoclipuri verticale cât și orizontale.

IGTV necesită un cont Instagram pentru a vă înscrie, iar când vă conectați, videoclipurile vor fi redate de la utilizatorii pe care îi urmați. La fel ca pe Instagram, puteți interacționa cu videoclipurile IGTV, mulțumind, comentând și trimitând mesaje directe. Pe baza interacțiunilor dvs., veți vedea recomandări pentru videoclipuri în altă parte pe IGTV.

Puteți ajusta vizibilitatea canalului și videoclipurilor dvs. IGTV utilizând setările de confidențialitate ale conturilor. Dacă setați canalul pentru public, oricine îl poate vedea și videoclipurile dvs. Când este setat la privat, numai urmăritorii dvs. aprobați vă pot vedea conținutul.

  5 најбољих ВПН-ова за Румунију у 2023. години - најбржи и најјефтинији

Există reclame în IGTV, pentru a genera venituri pentru Instagram deținute de Facebook.

De ce să utilizați un VPN pentru a accesa IGTV?

Anumite țări cu un internet cenzurat – cum ar fi China, Pakistan, Iran și Coreea de Nord – au interdicție completă pe Instagram, IGTV și alte rețele de socializare. Aceste blocuri de pe rețelele de socializare nu ar trebui să vă limiteze expresia gratuită și nu trebuie să o utilizați dacă utilizați o VPN.

Cu VPN solid, puteți depăși restricțiile geografice pe IGTV, prin conectarea la un server din afara regiunii care blochează rețelele de socializare. Aceasta vă oferă adresa IP de care aveți nevoie pentru a accesa IGTV, alte site-uri de socializare și conținut suplimentar blocat.

Un VPN vă permite, de asemenea, să utilizați IGTV oriunde în lume, fără a vă face griji de cenzură, supraveghere guvernamentală și potențiale consecințe legale de partajare a conținutului „inadecvat”. Mulțumită criptare de grad militar pentru un VPN premium, confidențialitatea dvs. online este protejată și nicio activitate din IGTV nu vă poate fi urmărită.

Instagram folosește tehnologia de geolocalizare pentru a urmări locația utilizatorilor săi. Acest lucru le oferă puterea de a injecta reclame direcționate în fluxurile de știri și în profilul dvs.. Un VPN vă păstrează locația și activitatea privată, în timp ce blochează și orice anunțuri forțate. Vă puteți bucura să descoperiți conținut nou pe IGTV fără ca experiența să fie distrusă de reclame nesolicitate.

Cele mai bune VPN-uri pentru IGTV

1. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este recomandarea noastră de top pentru VPN de a folosi IGTV. Cu peste 3.000 de servere în 94 de țări, accesarea în siguranță a conținutului local și baterea cenzurii nu este o problemă. În plus, puteți face acest lucru în același timp, datorită funcției excelente de tunelare împărțită.

Autoritățile locale și ISP-ul dvs. nu vă pot urmări activitatea așa cum oferă ExpressVPN criptare de grad militar, o politică strictă fără jurnaluri și suport pentru OpenVPN pe toate platformele. În plus, nu veți avea griji cu privire la expunerea datelor dvs. datorită protecției împotriva scurgerilor DNS și a unui comutator automat de omor.

  Kako spremeniti svojo državo v trgovini Google Play leta 2023 v nekaj sekundah

Dupa cum cel mai rapid VPN pe care l-am testat, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru încărcarea și transmiterea de videoclipuri cu IGTV, fără încărcare, tamponare sau întârziere fără încetare. ExpressVPN poate fi unul dintre serviciile premium cele mai scumpe, însă, în funcție de utilizatori, primiți o mulțime de bani. Încearcă-l pentru tine cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Cu vitezele sale super rapide și securitatea liniei superioare, este ușor de văzut de ce ExpressVPN este atât de popular.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Accesați IGTV cu ExpressVPN!

2. NordVPN

Ce este IGTV? Întâlniți alternativa YouTube pe Instagram

NordVPN nu vă ia ușor confidențialitatea. Protocolul OpenVPN și IKEv2 / IPSecȚine-ți activitatea pe internet sigură și ascunsă. In timp ce setări avansate de disfuncție asigurați-vă că NordVPN poate accesa IGTV în țări cu cenzură grea, cum ar fi China și Pakistan.

Acesta previne scurgerile VPN cu două comutatoare de ucidere diferite și setări DNS personalizate. În plus, VPN-ul cu sediul în Panama este departe de țările cu jurnalele de păstrare a datelor, ceea ce îi permite să opereze o politică strictă cu jurnalele zero.

Impresionanta rețea NordVPN are Mai mult de 400 de servere în peste 60 de țări. Deci, aveți o mulțime de opțiuni de server pentru a depăși geoblocurile și cenzura pentru accesul neîngrădit la IGTV de oriunde.

Suita CyberSec este o caracteristică populară pentru utilizatori, deoarece oferă o protecție suplimentară împotriva programelor antivirus și blocare. Încercați și toate celelalte caracteristici grozave ale NordVPN fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.
  9 legjobb ingyenes VPN for Windows | Frissítve 2023

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Accesați IGTV cu NordVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Dacă sunteți nou la VPN-uri, puteți aprecia interfața ușor de utilizat și designul simplu al CyberGhost.

CyberGhost are toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă păstra IGTV-ul și alte activități de internet securizate și private, inclusiv criptare robustă, înregistrare zero, aplicații rezistente la scurgeri și protecție împotriva switch-urilor.

Deși nu sunt la fel de rapide ca ExpressVPN sau NordVPN, vitezele sunt mai mult decât suficiente pentru a încărca videoclipuri pe IGTV și a transmite fără probleme conținutul de pe canalele preferate..

Furnizorul din România are abilități decente de deblocare, dar dacă întâmpinați o problemă, serviciul excelent 24/7 pentru clienți este întotdeauna la îndemână. Încercați măreția completă pentru dvs. cu un Încercare gratuită de 24 de ore sau o perioadă de rambursare de 45 de zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Accesați IGTV cu CyberGhost!

Concluzie

A VPN vă permite să depășiți geoblocurile și cenzura astfel încât să puteți accesa și utiliza IGTV oriunde în lume.

Prin furnizarea de criptare de calitate militară și caracteristici de securitate de nivel superior, autoritățile locale vizează agenții de publicitate și ISP-ul dvs. nu vă poate urmări activitatea IGTV și vă poate urmări înapoi.

Recomandarea noastră de top pentru VPN pentru utilizarea IGTV este ExpressVPN, deoarece are o vastă rețea globală de servere oftalmate, viteze mari și criptare imbatabilă.

Lectură ulterioară

 • Cum să accesați muzica Instagram din orice regiune (actualizare 2023)
 • Social Media blocate din Sri Lanka (din nou) – Iată cum îl puteți recupera
 • Lista completă a site-urilor blocate din China & Cum să le accesorizezi