Cum să obțineți o adresă IP a Olandei Oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Dacă doriți să urmăriți NPO sau să accesați contul dvs. bancar olandez din afara Olandei, veți fi aveți nevoie de o adresă IP a Olandei pentru a ocoli geoblocurile site-ului și restricții de acces.

Site-uri de streaming, site-uri comerciale și portaluri bancare utilizați datele de geolocalizare pentru a identifica unde se află utilizatorii lor. Acestea oferă acces complet numai utilizatorilor dintr-o regiune desemnată. De aceea, dacă nu sunteți în afara Olandei, nu puteți accesa site-urile preferate sau conturile importante.

Există un mod ușor și sigur de a obține adresa IP olandeză de care aveți nevoie pentru a trece peste aceste blocuri. Tot ce ai nevoie este un VPN de înaltă calitate, care oferă servere sigure în Olanda. Citiți mai departe, vă vom arăta cum.

Ghid rapid: Cum să obțineți o adresă IP din Olanda cu un VPN

 1. Alegeți un VPN cu servere din Olanda. ExpressVPN este furnizorul nostru recomandat pentru o adresă IP olandeză sigură. Vedeți mai jos pentru alte două opțiuni solide.
 2. Descărcați software-ul și instalați-l pe dispozitivul mobil sau pe computer.
 3. Lansați software-ul și conectați-vă la un server din Olanda.
 4. Verificați noua dvs. adresă IP utilizând instrumentul nostru.

Cuprins

 • Modul în care un VPN vă poate obține o adresă IP a Olandei
 • Un VPN vă menține în siguranță și vă permite să transmiteți fluxul aproape orice
 • Ce să cauți pentru a obține cel mai bun VPN pentru tine
 • Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Olanda

Modul în care un VPN vă poate obține o adresă IP a Olandei

Un VPN vă redirecționează traficul pe internet (tot ceea ce trimiteți și primiți online) prin unul dintre serverele sale din altă parte a lumii.

Dacă alegeți un server în Olanda, traficul dvs. va călători în Olanda înainte de a merge la destinație. Este un proces numit tunel VPN și maschează adevărata dvs. adresă IP oferindu-vă una nouă de pe serverul VPN.

Prin urmare, utilizarea unui server VPN în Olanda vă va oferi o adresă IP olandeză. Fiecare site web pe care îl vizitați sau un serviciu online pe care îl utilizați va crede că sunteți cu adevărat în Olanda.

  Как собрать вещи для поездки (и сохранить свои нервы в страхе)

Un VPN vă menține în siguranță & Vă permite să curgați aproape orice

Mascarea adresei dvs. IP poate opriți hackerii și următorii de la accesarea dispozitivului dvs. sau colectarea informațiilor despre activitatea dvs. online. De asemenea, vă permite vizualizați conținut restricționat geo ca KIJK, pe care în mod normal nu le poți urmări din afara Olandei.

Poti cumpărați, urmăriți sau accesați conturile personale ca prin tine ai fost la Amsterdam. De asemenea, puteți vedea rezultatele căutării relevante la nivel regional pe motoare precum Google. Acesta este un mare avantaj dacă aveți o afacere și doriți să cercetați piețele olandeze.

În afară de a vă oferi o nouă adresă IP, VPN-urile premium utilizează tehnologie avansată de criptare pentru securizarea datelor. Aceste două funcții merg mână în mână pentru a vă oferi cea mai bună protecție a confidențialității și securității online disponibile astăzi.

Nu recomandăm comutatoare IP gratuite (proxies) sau VPN-uri gratuite, deoarece utilizează forme mai puțin sigure de criptare și deseori găzduiește anunțuri periculoase sau vinde datele dvs. către terți.

Tehnologia de securitate mai slabă înseamnă, de asemenea, că proxy-urile gratuite sunt destul de ușor de detectat. Geoblocuri puternice, precum cele folosite de Netflix, nu au probleme cu depistarea și blocarea traficului trimis de la schimbătoare IP gratuite.

Pe de altă parte, cele mai bune VPN-uri vă vor oferi acces facil și ușor la cele mai populare site-uri de streaming, inclusiv Netflix, HBO, BBC iPlayer și multe altele.

Ce să caute într-un VPN

 • Rețea de server largă. Pentru o adresă IP olandeză, veți avea nevoie de un server olandez. Un VPN cu o rețea mare de servere globală vă va permite, de asemenea, să deblocați conținut din SUA, Marea Britanie sau aproape oriunde altundeva din lume.
 • Politica fără logare. Căutați o politică strictă de confidențialitate care promite VPN-ul nu va înregistra informații despre dvs. sau despre activitatea dvs. online.
 • Criptare puternică. Fii atent la Standardul avansat de criptare (AES). Este cea mai puternică și cea mai bună criptare disponibilă pentru a vă păstra datele în siguranță.
 • Viteze mari. Un VPN cu servere rapide este esențial pentru streaming fără a frustra buffering-ul.
 • Funcții avansate de securitate. Cele mai bune VPN-uri includ funcții suplimentare de securitate precum protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere.
  Azerbajdzsáni IP-cím megszerzése bárhol 2023-ban [+ VIDEO]

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP în Olanda

1. ExpressVPN

Evaluare generală: 4.9 – Cel mai rapid VPN testat pentru Olanda

Beneficiile ExpressVPN

Nu-l pierdeți: scăpați 49% din VPN # 1 & încercați-l timp de 30 de zile fără riscuri

ExpressVPN oferă funcții de securitate lider în industrie și viteze impresionante. Aceasta nu păstrează jurnalele și utilizări criptare AES de grad militar. Este un utilizator preferat pentru streaming datorită serverelor sale rapide și capacități superioare pentru ocolirea geoblocurilor.

ExpressVPN are trei locații de server în Olanda, cu mai multe adrese IP olandeze. Utilizatorii noi se pot înscrie cu liniștea sufletească a 30 de zile, fără întrebări, garanție de returnare a banilor.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de expert despre ExpressVPN.

Obțineți ExpressVPN acum

2. NordVPN

Rating general: 4.9 – VPN-ul nostru general # 1

Dispozitive NordVPN

OFERTA SPECIALĂ: GRABĂ-ȚI DESCOMPAREA DE 70% pentru a obține o adresă IP din Olanda cu NordVPN ACUM!

NordVPN oferă un aspect impresionant 216 servere din Olanda și are o reputație puternică de ocolire chiar și a celor mai dificile geoblocuri. Folosește Criptare AES, VPN dublu (un al doilea strat de criptare) și funcții avansate pentru a opri urmărirea și păstrați-vă datele private.

NordVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să îl încercați înainte de a vă angaja. Și spre deosebire de mulți furnizori VPN, NordVPN nu pune restricții în utilizarea dvs. în perioada de încercare.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de experți despre NordVPN.

Obțineți NordVPN acum!

3. CyberGhost

Evaluare generală: 4.8 – VPN de cea mai bună valoare / Cel mai bun VPN pentru Mac / Interfață concepută intuitiv pentru streaming instant

  Cum să vizionezi WBA World Heavyweight Titlu: Charr vs Oquendo

ciberghost multiple dispozitive

Pentru o durată limitată – Obțineți 73% reducere CyberGhost acum

CyberGhost este unul dintre VPN-urile noastre cele mai bine cotate pentru combinația sa impresionantă de viteze rapide, o rețea de server largă, caracteristici de securitate topnotch și aplicații prietenoase pentru utilizatori. Ofera 110 servere din Olanda.

CyberGhost folosește criptarea AES și nu înregistrează datele utilizatorului. Poti protejați până la 7 dispozitive cu un singur cont, ceea ce face o alegere excelentă dacă schimbați dispozitivele des sau doriți să vă protejați întreaga familie. Puteți încerca în secțiunea Garanție de returnare de 45 de zile.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de experți despre CyberGhost.

Ia CyberGhost acum!

4. VPN Surfshark

Cum să obțineți o adresă IP a Olandei Oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Surfshark este o nouă intrare pe piața VPN și este o alegere impresionantă. Ofera viteze rapide, caracteristici de securitate topnotch ca a Comutator pentru omor și protecție împotriva scurgerii DNS, și asigurați criptarea AES de 256 biți.

Deși furnizorul nu eliberează detalii despre locațiile serverului, am confirmat că Surfshark are servere Olanda. Pe baza recenziilor utilizatorilor, nu are probleme păstrându-și promisiunea de a debloca site-uri cu pază strânsă precum Netflix și Hulu cu ușurință.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de expert despre Surfshark.

Ia Surfshark acum!

Lectură ulterioară

Cele mai bune VPN-uri pentru Olanda – Cel mai rapid & Cele mai ieftine furnizori

Coduri promoționale pentru a obține cea mai bună ofertă la abonamentul dvs. VPN

Cele mai bune 5 VPN-uri verificate fără log

Cele mai sigure și de încredere VPN-uri pentru nomazii digitali