Cum să urmărești materialele lui întunecate Sezonul 1 Oriunde Gratuit Online!

Trilogia populară a lui Philip Pullman, His Dark Materials, a ajuns la ecrane TV. O poți urmări pe Lyra în aventurile ei BBC iPlayer dacă sunteți în Marea Britanie și HBO dacă sunteți în SUA.

Dar dacă încercați să difuzați materialele Sale întunecate din orice altă parte a lumii, veți fi fără noroc. Acest lucru se datorează faptului că atât BBC iPlayer, cât și HBO urmăriți locațiile utilizatorului și geoblocarea oricine încearcă să curgă din afara țărilor permise.

Știu o soluție care vă va permite să urmăriți materialele Lui întunecate fie în orice serviciu de streaming din orice parte a lumii. Utilizând un VPN, puteți debloca Materialele Lui întunecate pe BBC iPlayer și urmăriți materialele Sale întunecate oriunde gratuit. Aflați ce VPN-uri recomand pentru transmiterea materialelor Sale întunecate online.

Ghid rapid – Cum să urmăriți materialele lui întunecate pe BBC iPlayer

 1. Alegeți un VPN. Vă recomand NordVPN pentru viteza, securitatea și gama largă de opțiuni pentru server.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN.
 3. Conectați-vă la un server din Marea Britanie.
 4. Înscrieți-vă sau conectați-vă la pagina web a BBC iPlayer.
 5. Începeți să transmiteți materialele Sale întunecate.

Începeți să vă transmiteți materialele întunecate acum!

BBC iPlayer va solicita un cod poștal din Marea Britanie. Puteți folosi ceva de genul EC3N 4AB. De asemenea, vă va cere să confirmați că dețineți o licență TV.

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări materialele lui întunecate

Serviciile de streaming trebuie să respecte legile internaționale stricte privind licențele. Ca atare, multe servicii și spectacole sunt disponibile numai pentru spectatorii din anumite țări.

BBC iPlayer folosește tehnologia de geoblocare pentru a-ți urmări adresa IP și a-ți determina locația.

Dacă încercați să transmiteți fluxul dintr-o țară în care serviciile nu sunt disponibile, veți fi blocat și veți vedea această eroare. BBC iPlayer funcționează numai în Marea Britanie datorită drepturilor de difuzare. Nu în Marea Britanie? Iată câteva sfaturi.

BBCiPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Îmi pare rău că se datorează drepturilor de autor. În Regatul Unit? Iată câteva sfaturi.

Un VPN poate evita aceste geo-restricții. Când vă conectați la un VPN, vă redirecționează traficul printr-un tunel criptat către un server privat. Aceasta înlocuiește adresa dvs. IP cu adresa IP a serverului VPN.

Dacă alegeți un server în Marea Britanie pentru BBC iPlayer, acesta va apărea ca și cum sunteți în Regatul Unit.

Când vă conectați la serviciul de streaming la alegere, va fi consultați adresa IP a serverului VPN în loc de a ta și nu îi vei bloca conținutul.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

A fi capabil să ocoliți geo-restricțiile și să transmiteți materialele Sale întunecate oriunde este un motiv excelent pentru a utiliza o VPN. Dar pot face mult mai multe.

VPN-urile vă oferă, de asemenea, confidențialitate și securitate ori de câte ori sunteți online. 

Aceasta înseamnă că nimeni nu poate urmări sau monitoriza ceea ce faceți. Acest lucru împiedică site-urile de socializare, agenții de publicitate, potențialii hackeri și alte terțe părți să vă fure sau să arunce cu atenția asupra datelor dvs..

Cele mai bune VPN-uri au mai multe caracteristici de securitate, cum ar fi criptare de grad militar, politici stricte fără jurnal și comutatoare de ucidere pentru a vă proteja împotriva amenințărilor cibernetice.

  Jelentés: Az ecuadori jogsértés érzékeny személyes adatokat tár fel

Deși poate fi tentant să optezi pentru un VPN gratuit, trebuie să fii foarte atent că serviciul oferă tot ceea ce aștepți. Un VPN care stochează datele dvs. de navigare este periculos, deoarece informațiile respective pot fi hackate, confiscate de autorități sau chiar vândute.

Următoarele VPN-uri accesibile, premium, sunt cele mai bune opțiuni pentru transmiterea materialelor Sale întunecate pe baza testelor mele pentru viteză, lățime de bandă și funcții de securitate..

5 cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea materialelor sale întunecate

1.NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN este cea mai bună alegere pentru difuzarea materialelor Sale întunecate. Cu peste 5.000 de servere din întreaga lume și multe din Marea Britanie, este perfect pentru ocolirea geoblocurilor.

Toate aplicațiile NordVPN folosesc criptare de grad militar, iar compania are un politică strictă fără jurnaluri pentru a vă asigura că informațiile dvs. rămân private.

NordVPN oferă de asemenea profiluri dedicate de streaming și tehnologie SmartPlay pentru a face reglarea materialelor Sale întunecate pe BBC iPlayer sau HBO ACUM, rapid și ușor. Vitezele rapide ale serverului înseamnă, de asemenea, că vă puteți bucura de streaming fără buffering.

Unul dintre lucrurile mele preferate despre NordVPN este Tehnologia CyberSec. Această caracteristică unică blochează anunțurile, programele malware și controlul botnet pentru o mai mare securitate. Alte caracteristici includ un comutator automat de omor și protecția împotriva scurgerii DNS.

Aflați de ce NordVPN este cea mai bună alegere în profunzimea noastră revizuire. Sau încercați singur cu garanția sa de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Caracteristici cheie NordVPN

 • 5.000+ servere în 58 de țări, inclusiv 575 în Marea Britanie și 1.640 în SUA
 • Criptare de grad militar
 • Politica fără jurnale
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Până la șase conexiuni simultane
 • Asistență 24/7 prin chat live, e-mail sau centrul de ajutor
 • Funcționează cu: Netflix, BBC iPlayer, HBO ACUM, Hulu, Amazon Prime Video și multe altele
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Chrome, Firefox și Linux

Transmiteți materialele întunecate cu NordVPN!

2.ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Deși ExpressVPN nu este cea mai bună alegere a mea, este însă cel mai rapid VPN am fost testat și oferă viteze neexploatate. Cu peste 3.000 de servere globale în 94 de țări, este a doua mea alegere pentru vizionarea materialelor Sale întunecate de oriunde.

ExpressVPN este încărcat cu funcții de top, de asemenea, inclusiv Criptarea AES-256, o politică fără jurnale, tunelarea split VPN și un comutator de ucidere.

ExpressVPN înțelege că intimitatea este vitală și oferă Tehnologia TrustedServer, ceea ce asigură că nu scrie niciodată date pe un hard disk și oferă o navigare complet anonimă. Puteți plăti, de asemenea, prin Bitcoin și utilizați Tor pentru a naviga pe site-ul său de ceapă ascunsă.

Viteza rapidă a fulgerului, lățimea de bandă nelimitată, capacitatea de utilizare șase dispozitive simultan, iar o garanție de returnare de 30 de zile sunt doar câteva dintre motivele pentru care ExpressVPN este a doua mea alegere. Aflați mai multe în pagina noastră revizuire detaliată.  Dacă sunteți gata să încercați, căutați o Cupon ExpressVPN care vă poate ajuta să economisiți din costurile abonamentului.

  CyberGhost не работает в Китае в 2023 году - вот что делать

Caracteristici cheie ExpressVPN

 • 3.000+ servere în 94 de țări
 • Criptare AES-256
 • Politică strictă fără jurnaluri
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Utilizați până la cinci dispozitive simultan
 • Asistență în chat de 24 de ore în direct
 • Funcționează cu: Netflix, Hulu, Spotify, BBC iPlayer, HBO ACUM, Amazon Prime Video și multe altele
 • Compatibil cu: Window, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox și multe routere

Transmiteți materialele întunecate cu ExpressVPN!

3.CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri Am fost testat. Cu profiluri dedicate de streaming și servere optimizate pentru streaming, Vizionarea materialelor sale întunecate pe HBO ACUM sau BBC iPlayer este simplu.

Cu peste 5.700 de servere în 89 de țări, inclusiv 749 în Marea Britanie și 1.100 în SUA, VPN vă asigură că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la congestionarea serverului.

Cyberghost este dotat cu caracteristici de securitate, cum ar fi un comutator automat de omor, protecție DNS și IP împotriva scurgerii, o politică strictă fără jurnaluri și criptare AES de 256 biți. Aceste avantaje vă permit să transmiteți fluxuri video sau să navigați pe internet știind că informațiile și datele dvs. sunt în siguranță.

Dacă aveți vreo întrebare, Cyberghost are o secțiune frecventă de întrebări frecvente, plus asistență 24/7 în mai multe limbi prin chat sau email live.

Cu toate aceste caracteristici, ușurința de utilizare și o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile, Cyberghost este o opțiune excelentă. Aflați mai multe despre caracteristicile sale din cadrul nostru revizuire.

Caracteristici cheie CyberGhost

 • Mai mult de 5.700 de servere în 89 de țări
 • Comutator automat de omor
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP
 • Politica fără jurnale
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Până la șapte conexiuni simultane
 • Asistență chat live sau e-mail 24/7
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, HBO ACUM, Disney +, Netflix, Hulu și multe altele
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Fire Stick, Fire TV, Android TV, Chrome și Firefox

Strecurați materialele întunecate cu Cyberghost!

4.PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

PrivateVPN este o VPN destul de nouă, dar crește rapid. În prezent are peste 150 de servere din 60 de țări, cu mai multe atât în ​​SUA, cât și în Marea Britanie și mai multe adăugate continuu.

Unul dintre lucrurile mele preferate despre PrivateVPN este configurare cu un singur clic. Nu există nicio configurare complicată de făcut în niciuna dintre aplicațiile sale, așa că veți urmări materialele Sale întunecate în cel mai scurt timp.

Există o mulțime de caracteristici de confidențialitate și securitate, inclusiv, a politică strictă fără jurnaluri, protecție împotriva scurgerilor IPv6, criptare de grad militar și un comutator automat de omor. 

VPN-ul privat oferă o probă gratuită de 7 zile, astfel încât să o puteți testa înainte de a comite, precum și o garanție de returnare de 30 de zile. Citiți-ne revizuire completă pentru a afla mai multe despre ce ar trebui să încercați.

  Cum să obțineți o adresă IP românească de oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Caracteristici cheie VPN private

 • 150+ servere din 60 de țări, inclusiv Marea Britanie și SUA
 • Politica fără jurnale
 • Criptare de grad militar
 • Viteză și lățime de bandă nelimitate
 • Comutator automat de omor
 • Până la șase conexiuni simultane
 • Proces gratuit de 7 zile
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Funcționează cu: HBO ACUM, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Hotstar și multe altele
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS și Kodi

Transmiteți materialele întunecate cu PrivateVPN!

5.VyprVPN

Dispozitive VyprVPN

VyprVPN are peste 700 de servere din întreaga lume și peste 200.000 de adrese IP, deci este o alegere bună pentru ocolirea geoblocurilor și pentru a urmări materialele Sale întunecate. Aplicația Vypr este ușor de instalat și configurat și selectează automat cel mai bun server pentru tine.

VyprVPN are toate funcțiile de securitate pe care le așteptați de la o VPN premium: un comutator personalizat de omor, o politică fără jurnal și o criptare de înaltă performanță. 

Dar are, de asemenea, câteva caracteristici unice, cum ar fi Chameleon, care vă ajută să ocoliți rețelele restricționate din orice țară care încearcă să controleze accesul la internet. O altă ofertă unică este VyprDNS, care oferă o protecție sporită împotriva oricăror atacuri de la mijlocul omului.

Caracteristicile adăugate, ușurința de utilizare, suportul 24/7 și garanția de returnare a banilor de 30 de zile i-au câștigat un loc pe lista mea. Vezi-ne revizuire în profunzime pentru a afla mai multe. Dacă ați decis că este potrivit pentru dvs., utilizați o Cupon VyprVPN pentru a economisi niște bani.

Caracteristici cheie VyprVPN

 • Locații de server din întreaga lume, inclusiv orașe importante din SUA și Marea Britanie
 • VPN fără log
 • Criptare high-end
 • Comutator automat de omor
 • Chameleon pentru a ocoli rețelele restricționate
 • VyprDNS pentru o protecție sporită
 • Suport 24/7
 • Până la cinci conexiuni simultane
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, HBO ACUM, Netflix, Hulu, DAZN, Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Windows, macOS, QNAP, Android, iOS, unele routere și unele televizoare

Strecurați materialele întunecate cu VyprVPN!

In concluzie

Puteți urmări materialele Sale întunecate pe BBC iPlayer sau HBO ACUM. Dar pentru a urmări în afara SUA sau Marea Britanie, veți avea nevoie de o VPN premium. Cea mai bună alegere a mea este NordVPN pentru viteze rapide, securitate de vârf și asistență disponibilă.

Dacă nu sunteți încă sigur dacă o VPN este potrivită pentru dvs., aruncați o privire la adresa noastră VPN 101 articol. Este plin de informații utile. Dacă doriți să aflați mai multe despre VPN-urile mele preferate, consultați site-ul nostru Cele mai bune servicii VPN articol. VPN-urile sunt minunate pentru transmiterea materialelor Sale întunecate și a celorlalte emisiuni preferate, dar nu este tot ceea ce pot ajuta. Dacă partajați fișiere, veți vedea că acestea sunt excelent pentru torenting de asemenea.