Cum să urmăriți UFC 227 Dillashaw vs Garbrandt de oriunde

Pe 4 august, la Staples Center din Los Angeles va avea loc una dintre cele mai așteptate lupte MMA ale anului..

La ora 19:00 PST, acumulare până la Începe lupta cu titlul Bantamweight și așteptată revanșare între Dillashaw și Garbrandt. Cu un eveniment co-principal între Flyweights Demetrious Johnson și Henry Cejudo, și un subteard la pachet, este aproape că niciun fan MMA nu ar dori să rateze.

Lupta este transmisă în direct pe mai multe canale Pay-Per-View și abonamente, inclusiv UFC TV, Prime Video și Sling. in orice caz, din cauza geoblocării, dacă nu sunteți în SUA sau în alte câteva țări specifice, nu veți putea urmări evenimentul.

Cum să urmăriți UFC 227 Dillashaw vs Garbrandt de oriunde

din fericire, un VPN vă poate ajuta să ocoliți geoblocul și să accesați lupta. Dar, pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de un VPN cu numeroase servere în SUA, viteze rapide, conexiuni stabile și criptare excelentă. Vă recomandăm CyberGhost.

Cum să urmăriți UFC 227 Dillashaw vs Garbrandt cu un VPN în 3 pași simpli

  1. Alegeți un VPN care este excelent pentru streaming și are servere în SUA și înregistrați-vă. este cel mai recomandat în acest scop.
  2. Conectați-vă la un server american să apară ca și cum ai fi localizat în America.
  3. Cumpărați evenimentul de plată pe vizionare (puteți utiliza PayPal) și bucurați-vă.

Obțineți un VPN pentru UFC 227

Alegerea VPN-ului potrivit pentru a urmări

Un VPN este cel mai bun mod de a obține un acces securizat la conținut geo-restricționat, cum ar fi UFC 227. Dar, cu atât de multe disponibile, de unde știți ce VPN să alegeți?

Un VPN care poate ocoli geoblocurile este obligatoriu. Nu toate VPN-urile sunt deopotrivă în capacitatea lor de a face acest lucru; dintre cele care pot ocoli blocurile, nu toate au locațiile serverului sau viteza necesară pentru a oferi o experiență de vizualizare de calitate.

Costul este o altă considerație. UTC TV este un canal de abonament care oferă un conținut pay-per-view transmis în direct și acesta este singura modalitate de a urmări cartea principală a meciului din 227. Deci, dacă trebuie să plătiți deja pentru a urmări lupta, de ce ați dori să plătiți și pentru un VPN?

  GigaTrust - Čuvanje svoje e-pošte i dokumenata

Răspunsul este că nu, și îl obținem, dar VPN-urile gratuite nu sunt recomandate, deoarece vă pun în pericol confidențialitatea și datele.

VPN-urile gratuite trebuie să câștige bani și să facă asta vânzarea datelor dvs. sau plasarea de reclame pe serviciul lor, în loc să percepi o taxă de abonament. În timp ce cele mai bune sunt clare despre modul în care vă folosesc datele, există întotdeauna un risc crescut pentru confidențialitatea dvs..

Cu toate acestea, este posibil să utilizați un serviciu VPN plătit fără ca acesta să vă coste; de profitând de garanțiile de returnare a banilor și procesele gratuite.

Alegerea unui VPN cu o probă gratuită înseamnă că vă puteți înscrie, urmăriți UFC 227 și anulați abonamentul înainte de sfârșitul perioadei de încercare – deci, nu te despărți niciodată de un cent. Procesul este similar dacă alegeți un furnizor care oferă o garanție de returnare a banilor. Plătiți pentru prima lună, urmăriți UFC 227 și apoi solicitați abonamentul înapoi în perioada de garanție.

După ce experimentați îmbunătățirea securității online și libertatea de alegere pe care o oferă un VPN, este probabil să vă mulțumiți să vă plătiți abonamentul și să vă asigurați avantajele.

Primele 5 VPN-uri pentru urmărirea UFC 227 Dillashaw vs Garbrandt

Iată primele cinci VPN-uri care vă permit să urmăriți UFC 227 Dillashaw vs Garbrandt, beneficiind în același timp de o mai mare securitate a datelor și confidențialitate online.

1. VPN CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost oferă o rețea de over 3.700 de servere, inclusiv 406 în Statele Unite. Este un VPN stabil și fiabil, care are o interfață ușor de utilizat și o serie de caracteristici de susținere.

  Suits je na Netflixu! Tukaj je opis, kako si ga lahko ogledate v letu 2023

Cu profilul său de streaming, CyberGhost vă permite găsiți site-ul web pe care doriți să-l urmăriți și apoi face toate lucrările pentru dvs.. Îl recomandăm pe acesta pentru începători.

CyberGhost oferă un Proba gratuită de 7 zile dacă vă înscrieți pe Android sau iOS și toți utilizatorii beneficiază de o Garanție de returnare de 45 de zile.

Începeți cu CyberGhost Now

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile asigură o conexiune stabilă și sigură în timp ce ocolim geo-blocurile. Are 28 de locații de server în SUA, este ușor de utilizat și nu are lățime de bandă sau limite de descărcare, ceea ce îl face perfect pentru streamingul de conținut.

Vânzătorul oferă niveluri excepționale de securitate, inclusiv un comutator de ucidere, tunelare împărțită, criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6 și o politică strictă de neînregistrare.

ExpressVPN nu are o perioadă de încercare gratuită, cu toate acestea oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Începeți cu ExpressVPN Now

3. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN combină a rețea globală de peste 4000 de servere, inclusiv peste 1700 în Statele Unite, cu siguranță excelentă și conexiuni stabile.

Oferă opțiuni de plată anonime, criptare AES pe 2048 de biți, Onion Over VPN, criptare dublă, un comutator de ucidere și o politică strictă de neînregistrare. NordVPN oferă de asemenea conexiuni simultane pe 6 dispozitivs, astfel încât tu și prietenii dvs. puteți urmări meciul pe diferite dispozitive în același timp.

Vânzătorul oferă un Garanție de returnare de 30 de zile și oferte superbe de abonament, în plus, sunt câteva recenzii neplăcute din partea utilizatorilor.

Începeți cu NordVPN Now

  Nézze meg az IWF világbajnokságát bárhonnan 2023-ban

4. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

PrivateVPN este alegerea ideală pentru fiabilitate și simplitate. Puteți începe în câteva minute de la înregistrare, iar aplicațiile native sunt simple pentru a naviga.

Vânzătorul are 10 servere americane la care să vă conectați iar conexiunile sunt securizate cu criptare EAS 2048 biți. O serie de protocoale, viteze excelente, fără lățime de bandă sau limite de descărcare și ajutorul de la distanță gratuit adaugă la capacitatea de utilizare a acestui serviciu.

PrivateVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile. Deși nu există restricții de ofertă la garanție, utilizatorii li se cere să motiveze solicitarea.

Începeți cu PrivateVPN Now

5. Acces la internet privat (PIA)

Dispozitive private de acces la internet

Cele cinci conexiuni simultane ale PIA, viteze fiabile, lățime de bandă nelimitată și o gamă de setări configurabile unul dintre cele mai prietenoase și accesibile prețuri VPN la magazin.

Conexiunea dvs. la unul dintre cele 2000 de servere ale sale din SUA este asigurată cu protecție împotriva scurgerilor IPv6, un comutator de ucidere, un blocant de anunțuri și criptare AES pe 128 sau 256 biți, în funcție de protocolul pe care îl utilizați. În plus, PIA nu are o politică strictă de înregistrare pentru a vă proteja datele.

În timp ce PIA oferă doar o 7 zile de returnare a banilor, ar trebui să fie suficient de lung pentru a urmări lupta cu MMA a sezonului.

Începeți cu PIA Now

Găsirea unui VPN care se potrivește nevoilor tale deschide o lume de posibilități: de la transmiterea în direct a conținutului, blocarea geo-blocată și bucurarea de torrenting în siguranță, până la protejarea împotriva virușilor, a malware și a hackerilor.

Încă nu sunteți sigur de ce ar trebui să investiți într-un VPN? Citiți Ghidul nostru pentru VPN-uri pentru a afla mai multe. Pentru mai multe opțiuni VPN, faceți clic aici.