Гледайте световното първенство по дартс от BDO отвсякъде през 2020 г.

Хвърлячите на дартс от цял ​​свят имат шанс да докажат своята стойност сред великите в Световното първенство по дартс на BDO. Това е вашият шанс да вижте раждането на нови легенди от Индиго в The O2 до 12 януари.

Можете да видите тези нови легенди, ако сте във Великобритания. Ако не сте, тогава ще пропуснете всяко трикове с хляб и хеттрик от най-добрите хвърлячи в най-големите мачове заради излъчващия геоблокове, които ще ви откажат достъп до потоците от повечето места извън Обединеното кралство.

Как минаваш през тези блокове? Вземете VPN и проблемът ви е решен. С VPN избирате виртуално местоположение и услугата за стрийминг вярва, че сте във Великобритания. Сега можете да видите всяко хвърляне и дори да предавате друго гео-ограничено съдържание. VPN мрежите са просто решение, което ви осигурява лесен и бърз достъп до първенството по дартс и др.

Тествах десетки VPN и открих това NordVPN е най-добрият избор за стрийминг на живо на спорт като дартс, независимо къде се намирате.

Разгледайте някои други добри възможности за стрийминг BDO Световното първенство по дартс.

Гледайте световното първенство по дартс на BDO сега!

Бързо ръководство – Гледайте Световното първенство по дартс на BDO на Quest

 1. Изберете високоскоростен VPN с UK сървъри. NordVPN има функцията SmartPlay, която заобикаля geoblocks и не изисква ръчна настройка.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN на вашето устройство.
 3. Изберете сървър във Великобритания и след това отидете на www.dplay.co.uk/live/quest.
 4. Поток на турнира по дартс!

Гледайте световното първенство по дартс на BDO сега!

Защо имате нужда от VPN, за да гледате световното първенство по дартс на BDO

Световното първенство по дартс на BDO е паметник на всички, които обичат спорта. Въпреки това е почти невъзможно е някой извън Обединеното кралство да го намери по телевизията. И тъй като потоците във Великобритания са блокирани, ако не сте там, ще изпуснете всички големи моменти в Indigo.

Трябва да погледнете като във Великобритания, и там идва VPN. Когато се свържете с VPN, можете да изберете сървър във Великобритания. Това е толкова лесно като това. Сайтът за стрийминг вижда този сървър като ваше местоположение и ви позволява да гледате дартс всичко, което искате.

Изберете висококачествена услуга, тъй като те разполагат с огромни мрежи от сървъри, които ви гарантират минали географски ограничения и глупав Anti-VPN софтуер. Премиум услугите също имат супер бързи скорости и не предизвикват забавяне или буфериране, така че вие никога не пропускайте момента, в който удари бико.

3 най-добри VPN точки за гледане на BDO World Darts Championship

1. NordVPN

Гледайте световното първенство по дартс от BDO отвсякъде през 2020 г.

Основните функции на NordVPN

 • Работи с: Quest, Eurosport, ESPN, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu, Netflix, YouTube
 • Съвместим с: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV, рутери
 • Над 550 сървъра във Великобритания, 5 400+ по целия свят
 • Бързи поточни скорости
 • Функция SmartPlay за пробиване на геоблокове
 • Шест връзки на устройството
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 24/7 чат на живо

Най-бързата мрежа, която е гарантирано ще ви свърже със съдържание с ограничено географско съдържание прави NordVPN моят най-добър избор за гледане на най-добрите в света по дартс. Неговите скорости и неограничена честотна лента означават липса на буфериране или пикселирани кадри по време на стрийминг на дартс турнира.

Една от най-удобните функции за стрийминг на NordVPN е SmartPlay. Свързва ви със сървъра, от който се нуждаете безпроблемно се пробива през геоблоки. И това е съвсем просто. От ваша страна няма допълнителни усилия, тъй като това изисква нулева ръчна конфигурация.

Интерфейсът, базиран на картата, прави NordVPN също и лесен за използване. Изберете държава на картата и сте свързани. За стрийминг турнира по дартс сте свършили 550 UK сървъра на една ръка разстояние, и в световен мащаб, повече от 5 400.

Ако не сте единственият любител на дартс в къщата, тогава можете да споделите абонамента си с всички, тъй като NordVPN ви позволява да шест връзки на устройството. Това е много достъп до дартс за всички.

Искате ли да знаете повече? виждам пълният ни експертен преглед и да получите пълен поглед върху функциите на NordVPN.

Опитайте NordVPN и знайте, че парите ви са в безопасност 30-дневната гаранция за връщане на парите. Разгледайте всички негови функции, докато се наслаждавате на най-доброто в дартс и получете пълно възстановяване, ако е необходимо, без зададени въпроси.

Гледайте световното първенство по дартс на BDO с NordVPN сега!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Основните функции на ExpressVPN

 • Работи с: Quest, Eurosport, ESPN, Amazon Prime Video, Netflix, Spotify, YouTube, BBC iPlayer, Hulu
 • Съвместим с: Chrome, iOS, Windows, Linux, macOS, Firefox, Android, Safari, смарт телевизори, рутери, игрови конзоли
 • Над 3000 сървъра по целия свят, включително места във Великобритания
 • Супер бързи скорости
 • Пет едновременни връзки
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Поддръжка на разположение чрез 24/7 чат на живо

ExpressVPN предлага някои от най-бързите скорости и е друга чудесен избор за поточни спортове. Фините детайли на мачовете по дартс изискват много честотна лента и ExpressVPN го доставя. Тази премиум VPN дори има a вграден тест за скорост, така че можете да намерите най-бързия сървър за стрийминг на дартс.

От ExpressVPN 3 000 сървъра в 94 страни, той предлага пет места в Обединеното кралство, за да стриймва турнира по дартс.

Трябва да поддържайте връзка с местния интернет? Функцията за разделно тунелиране на ExpressVPN ви позволява да сте на две места едновременно. Предавайте BDO World Darts Championship от целия свят, докато пазарувате локално, използвайки истинския си IP адрес. Можеш изберете кой трафик преминава през VPN и което не.

с пет едновременни връзки на разположение, можете да излъчвате първенството по дартс у дома или в движение по време на деветдневния турнир.

Искате ли да видите дали това е нещо, което отговаря на вашите нужди? Възползвам се от 30-дневната гаранция за връщане на парите и се насладете на пълните 30 дни, за да видите за какво става въпрос. Ако не ви хареса, получавате възстановяване. Това е възможност без риск.

Гледайте световното първенство по дартс на BDO с ExpressVPN сега!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Основните функции на CyberGhost

 • Работи с: Quest, ESPN, CBS, FOX, Netflix, BBC iPlayer, YouTube TV, Hulu, Vudu, HBO GO
 • Съвместим с: Amazon Fire TV Stick, Linux, macOS, Firefox, iOS, Windows, смарт телевизори, Chrome, Android, рутери, игрови конзоли
 • Над 600 сървъра във Великобритания, 5 900 глобални сървъра
 • Сървъри, посветени на поточно предаване
 • Бързи мрежови скорости за стрийминг
 • Разрешени са седем едновременни връзки
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Налична е поддръжка за чат на живо

CyberGhost на поточни специализирани сървъри улеснява намирането на връзката ви. Всеки сървър е специализиран за един оператор, гарантиращ, че можете да видите съдържанието, което търсите.

Дори ако CyberGhost няма сървър, специфичен за вашия поток, неговият 5900 сървъри все още може да работи през geoblocked съдържание. И във Великобритания вашият избор на сървър за стрийминг на BDO World Darts Championship е повече от 600. 

CyberGhost е много щедър с връзките си към устройства за абонамент. Можете да предавате поточен турнир по дартс и още повече седем устройства наведнъж. Това е повече достъп, отколкото ще знаете какво да правите.

VPN дори ви дава 45-дневна гаранция за връщане на парите. Тази безрискова възможност е трудно да се откаже, когато имате месец и половина, за да изпитате всичко, което може да предложи.

Гледайте световното първенство по дартс на BDO с CyberGhost сега!

Често задавани въпроси

Колко VPN ще забави скоростта ми?

Когато използвате VPN, вашият трафик преминава през тунел и това естествено влияе малко на скоростта. Но с първокласните VPN мрежи, които ви предложих, няма да забележите значително забавяне, ако има такова. Всички тези VPN предлагат изключително бързи скорости, така че вашите поточни сесии няма да бъдат засегнати от скоростта.

Мога ли да предавам други сайтове с моя VPN?

Всеки VPN варира до това кои сайтове може да деблокира, но тези VPN-и могат да заобиколят гео-ограничено съдържание на много от популярните стрийминг сайтове, които показват спорт, включително ESPN, Eurosport и CBC.

Има ли други канали, показващи Световното първенство по дартс на BDO?

Eurosport също показва турнира по дартс. Трябва обаче да платите абонамент. Quest е безплатен.

Долната линия

Спортът е най-добрият по време на Световното първенство по дартс на BDO. Всяка игра означава нещо, независимо дали е захващаща битка до финала или бърза девет дартъра. Уверете се, че виждате всяко хвърляне, когато използвате VPN.

Какво препоръчвам? мой # 1 предложение е NordVPN. Той предлага максимална скорост на потока и постоянна възможност за избягване на гео ограничения.

Ще ви дам по-голям стимул да се регистрирате. Погледни нашата страница с оферти и купони и запишете.

Научете повече за поточно спортно съдържание с VPN мрежи:

 • Гледайте сезона във Висшата лига отвсякъде
 • Най-добрите VPN за Eurosport – гледайте отвсякъде
 • Кои VPN всъщност могат да имат достъп до DAZN

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me