Hogyan nézhetjük bárhol a Dániában készített 2023-as PGA turnét

Az európai golftúra már jó úton halad, és következő állomása Dániában található. A Silkeborg Ry Golfklub augusztus 30-tól szeptember 2-ig rendezi a Made in Denmark verseny eseményét.

Míg e cikk írása óta a felállás még nem fejeződik be, néhány név már kiemelkedik a tömegből, és a golf rajongói élvezhetik, hogy az USA-ból David Lipsky és az Egyesült Királyság Lee Westwood versenyezzen a helyi tehetségekkel, köztük Dánia sajátjaival. Lasse Jensen és Søren Kjeldsen.

A turné élőben jelenik meg az NBC Golf-ban az Egyesült Államokban és a Sky Sports Golf-ban az Egyesült Királyságban, de Mit csinálsz, ha nem egy olyan régióban tartózkodol, amelyet az NBC fedez, vagy más olyan szolgáltató, amely élőben mutatja be a versenyt?

Hogyan nézheti meg a Dániában készített 2023-as PGA turnét bárhonnan a Sling TV segítségével

Néztem a Made in Denmark turné eseményt a A Sling TV Blue Extra csomagja egyszerű. Csak kövesse ezeket a lépéseket:

  1. Válasszon VPN-t az Egyesült Államok szervereivel. Az amerikai tartalom streamingjéhez a CyberGhost alkalmazást javasoljuk.
  2. Csatlakozás egy amerikai szerverhez.
  3. Nyissa meg a Sling TV-t és élvezze négy nap kiváló golfjátékát augusztus 30-tól kezdve.

Nézd meg most!

Nincs amerikai hitelkártya? Semmi gond. Így nézheti meg a Sling TV-t amerikai kártya nélkül.

watch-PGA-túra-made-Dánia (1)

Szerencsére, továbbra is bárhonnan hozzáférhet az eseményhez a Sling TV használatával. Ehhez VPN-re lesz szüksége, több kiszolgálóval az Egyesült Államokban, kiváló titkosítás és gyors sebesség. Ajánljuk a CyberGhost alkalmazást.

A legjobb VPN kiválasztása

A VPN kiválóan alkalmas a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés biztosítására, mint például a Dániában készített 2023 PGA Tour. De számos különféle VPN érhető el, tehát honnan tudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeinek?

Először is, hogy az Sling TV-hez az Egyesült Államokon kívülről hozzáférjen, olyan VPN-re van szüksége, amely képes a geoblokkok sikeres megkerülése. Nem minden VPN képes ezt elérni, és még azok is, amelyek nem mindig férnek hozzá a kiszolgáló helyéhez vagy sebességéhez, amely a nagyszerű megtekintési élmény biztosításához szükséges..

  Biztosítsa hibrid felhőkonfigurációit az Alcide-val

watch-PGA-túra-made-Dánia (2)Biztonság és magánélet szintén kulcsfontosságú szempontok. Szüksége van egy VPN-re, amely biztonságosan titkosítja az Ön adatait, biztosítva, hogy senki sem kémkedjen az Ön online tevékenységein. Azt is biztosítania kell, hogy a VPN-sel megosztott adatok ne kerüljenek naplózásra. Ha nem tárolnak adatokat, akkor sem a hackerek, sem a kormányok nem gyűjthetnek adatokat.

Egy másik szempont a költség; a négynapos esemény ingyenesen megtekinthető, ha feliratkozik a Sling TV 7 napos ingyenes próbaverziójára az új felhasználók számára, és kiválaszt egy olyan VPN-t, amely ingyenes próbaverziót vagy pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Pénz-visszafizetési garanciával fizeti az első hónap előfizetését, megnézheti a túra eseményét, visszavonja a garanciaidőn belül, majd visszafizetést kér. A folyamat még egyszerűbb egy ingyenes próbaverzióval. Te egyszerűen iratkozzon fel a VPN-re, az ingyenes próbaverzióval nézze meg a turné eseményét, majd törölje a próbaidőszak vége előtt.

Biztosak vagyunk azonban abban, hogy ha egyszer megtapasztalják a VPN csodái, ragaszkodni szeretne a választott szolgáltatóhoz, különösen, ha ez az egyik az általunk ajánlott első öt.

Öt legjobb VPN a dániai 2023. évi PGA turné megtekintéséhez, bárhonnan

Itt áll az öt legfontosabb VPN, amelyek lehetővé teszik a Dániában készített 2023 PGA turné megtekintését, miközben kiváló adatbiztonságot és online adatvédelmet kínálnak.

1. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost rendelkezik több mint 400 szerver az Egyesült Államokban, ami azt jelenti, hogy könnyen megtalálja a szervert, amelyen keresztül megnézheti a Made in Denmark eseményt, annak ellenére, hogy az olyan streaming szolgáltatások, mint a Sling TV, blokkolják a VPN-ekhez társított IP-címeket. A CyberGhost részletes GYIK-támogatást is nyújt a felhasználók élményének javítása érdekében a geoblokkolt tartalom streamingjein.

A CyberGhost sok felhasználó körében népszerű választás, mivel stabil és megbízható szolgáltatás, sok hasznos funkció, és egy könnyen kezelhető felület.

A VPN adatvédelmi funkciói között szerepel a kill kapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem, a 256 bites AES titkosítás és a protokollok széles skálája, beleértve a PPTP-t és az OpenVPN-t.

  YouTube Private против Unlisted: в чем разница в 2023 году?

A CyberGhost Android és iOS felhasználók számára kínál a 7 napos ingyenes próbaverzió a mobil eszközökön, míg minden felhasználó részesül annak előnyeiből 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Nézd meg most!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN továbbra is azon kevés VPN-k egyike, amely csak lehetséges megkerülni a Sling TV geoblokkjait kis nehézségekkel.

a gyors sebesség, 28 szerverhely az Egyesült Államokban, stabil kapcsolatok, valamint a letöltés és a sávszélesség korlátozása hiánya miatt ez egy olyan streaming megoldás, amely a népszerűsége növekvő felhasználói száma miatt.

A kapcsolatok 256 bites AES titkosítással vannak biztosítva, és a szolgáltató egy kill kapcsolót, split alagútot is kínál, szigorú bejelentkezési tilalom, és a DNS / IPv6 szivárgásvédelem.

Az ExpressVPN a felhasználók számára a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézd meg most!

3. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN kínál egy több mint 1800 amerikai szerverből álló hálózat, felülmúlhatatlan biztonsággal. Az eltakarított szerverek jelenlétével együtt, amelyek segítenek megkerülni a geoblokkokat, ez a magánélet iránti elkötelezettség teszi a NordVPN-t az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltatóvá.

A NordVPN 2048 bites AES titkosítást használ a kapcsolat biztonságához szigorú bejelentkezési tilalom a személyes adatai biztonságának biztosítása érdekében. Ezek a biztosítékok a kettős titkosítás, a Onion Over VPN, a kill kapcsoló és az anonim fizetési lehetőségek mellett működnek, hogy teljesen rejtve maradjanak a megfigyelés bármilyen formájától..

A szolgáltatás hat eszközön egyszerre használható, biztonságos internet-hozzáférést biztosítva az egész család számára. A NordVPN kiváló előfizetési ajánlatokat is kínál, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézd meg most!

4. PrivateVPN

privatevpn eszközök

A PrivateVPN ideális választás a megbízhatósághoz egy egyszerűen használható VPN-ben több szerverhely az Egyesült Államokban. Csak akkor kell elolvasnia a felhasználók által kiváltott sok kiváló véleményt, hogy megértse ezen tényezők fontosságát.

A PrivateVPN számosféle biztonsági protokollal és 2048 bites AES titkosítással biztosítja a kapcsolatait. Vannak nincs korlátozás a letöltésre vagy a sávszélességre ezzel a szolgáltatóval, és a sebességek több mint alkalmasak a 2023-os PGA Tour Dánia bajnokság közvetítésére, más geoblokkos sporteseményekkel együtt.

  Как да заобиколите ESPN3 VPN блока

A szolgáltató a 30 napos pénzvisszafizetési garancia de kéri a visszatérítési igény okát.

Nézd meg most!

5. Trust.Zone

bizalmi zóna eszközök

A Trust.Zone elérhető VPN, amelyre szükség van biztonság és névtelenség Komolyan. Biztosítja a kapcsolatokat 256 bites AES titkosítással, egy kill kapcsolót és számos protokollt kínál, beleértve az OpenVPN-t és az L2TP-t, és anonim BitCoin fizetést fogad el.

Noha a szolgáltatónak 32 országban csak 130 szervere van, ezek a következők kiszolgálók az USA-ban több helyen. Korlátlan sávszélességgel, stabil kapcsolatokkal és kiváló sebességgel a Trust.Zone szolgáltatása sok felhasználó számára nagyon népszerűnek bizonyult..

A Trust.Zone a 3 napos ingyenes próbaverzió és 10 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez rengeteg időt biztosít a szolgáltatás felfedezéséhez és annak eldöntéséhez, hogy az Ön számára megfelelő-e.

Nézd meg most!

összefoglalás

A vírusok, hackerek és rosszindulatú programok elleni védelem érdekében minden internetes felhasználónak szüksége van VPN-re. Nem csak mindezt meg tudja tenni, de a legfontosabb VPN védi meg a kormányzati megfigyeléstől is, és megnyitja a biztonságos kínzó és közvetített tartalmak világát, beleértve a 2023-ban készült Made in Denmark PGA verseny összes drámáját..

Ha továbbra sem biztos abban, hogy a VPN-re szüksége van-e, akkor további információért olvassa el a VPN-ek útmutatóját. Az összes igényének további VPN-lehetőségeinek felfedezéséhez olvassa el a legjobb általános VPN-ek útmutatóját.

Indítsa el az ingyenes CyberGhost próbaverzióját most